Microchip
Microchip
Καλησπέρα σας!
Πρόκειται να μεταφέρω δύο γάτες με τρένο μέσα στον Ιούλιο, και επειδή είναι αρκετά μεγάλο ταξίδι (κάπου 6 ώρες) και δεν το έχω ξανακάνει, θα με βοηθούσε να μου λέγατε αν έχετε αντίστοιχη εμπειρία και τι χρειάζεται να προσέξω.
Επίσης, επειδή με ενημέρωσαν από τον ΟΣΕ ότι χρειάζεται υποχρεωτικά να έχουν τσιπάκι για να ταξιδέψουν, ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε καθόλου τι παίζει με τις τιμές τους στη Θεσσαλονίκη και γενικά αν έχετε κάποιο οικονομικό κτηνίατρο (κέντρο ή ανατολικά κατά προτίμηση) γιατί θα χρειαστεί να κάνουμε και εμβόλια και μαζεύεται αρκετά μεγάλο κόστος.
Ξέρετε, τέλος, αν χρειάζεται να μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα ανάμεσα στον εμβολιασμό και το ταξίδι;
Σας ευχαριστώ!
Πρόκειται να μεταφέρω δύο γάτες με τρένο μέσα στον Ιούλιο, και επειδή είναι αρκετά μεγάλο ταξίδι (κάπου 6 ώρες) και δεν το έχω ξανακάνει, θα με βοηθούσε να μου λέγατε αν έχετε αντίστοιχη εμπειρία και τι χρειάζεται να προσέξω.
Επίσης, επειδή με ενημέρωσαν από τον ΟΣΕ ότι χρειάζεται υποχρεωτικά να έχουν τσιπάκι για να ταξιδέψουν, ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε καθόλου τι παίζει με τις τιμές τους στη Θεσσαλονίκη και γενικά αν έχετε κάποιο οικονομικό κτηνίατρο (κέντρο ή ανατολικά κατά προτίμηση) γιατί θα χρειαστεί να κάνουμε και εμβόλια και μαζεύεται αρκετά μεγάλο κόστος.
Ξέρετε, τέλος, αν χρειάζεται να μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα ανάμεσα στον εμβολιασμό και το ταξίδι;
Σας ευχαριστώ!
Shahzadi Hafsa- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2016
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Μια προσευχή, μια θετική σκέψη να ...σταθούμε στα ποδαράκια μας!
» Μικροι μαχητες
» Γατακι αρρωστο .
» Ομορφιές ψάχνουν σπίτι!
» Λοιμ. Περιτονίτιδα (FIP)
» ΤΑΡΤΑΡ
» Δινεται για υιοθεσια αυτο το υπεροχο πλασμα!
» Γαστρεντερικό - Ενδοπαράσιτα
» Να συστηθούμε....
» ΓΑΤΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΚΟ
» Πληγες...
» Τα γειτονακια
» Λευκό Γατάκι Προς Υιοθεσία
» η λευκοθεα της βροχης
» Μου λείπεις
» Αναζητείται γατομαμά ή έμπειρος φροντιστής νεογέννητων γατιών για λίγο μόνο καιρό
» Δύο μικρούλια αναζητούν σπιτάκι !
» Τα αγριμάκια
» Κοκκινο μάτι απο χτύπημα στον γάτο μου
» Κακή Πέψη
» Άρρωστο γατάκι
» Τυφλό γατάκι αναζητεί σπίτι !
» καινουριο γατομπουκετακι!!! αναζητουνται οικογενειες!!!
» Η παρεούλα της Σαλαμίνας
» Τοξόπλασμα
» Καλό ταξίδι κοριτσάκι
» πεινασμενες γατες
» Για τον Νιαουρελο μου
» Για το μωρακι
» Νέο μέλος, που κοιμάται;
» Υπέρηχος καρδιάς.
» Δεν υπάρχει αντίο στο δρόμο μας ...
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» Το συκωτι του Σιμπα
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Χειροποίητες Γκουρμεδιές
» SOS
» Τα λατρεμενα μου μωρακια...
» ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΠΙΤΙ - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ 2 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ