Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Απρ 23, 2018 9:06 pm

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ

Ο επισκέπτης/μέλος  του παρόντος δικτυακού τόπου (ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά το παρόν κείμενο και σε περίπτωση διαφωνίας με τους αναγραφόμενους όρους υποχρεούται ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. Ειδάλλως, λογίζεται ότι έχει αποδεχθεί όλους ανεξαιρέτως τους όρους του παρόντος κειμένου και παραχωρεί ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα τη συγκατάθεσή του, αποδεχόμενος όλους ανεξαιρέτως τους όρους χρήσης αυτού.

 

Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum) του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, υλικό που προκαλεί μίσος, είναι πρόστυχο, βλάσφημο, υλικό που απειλεί ή παραβιάζει τον ιδιωτικό χώρο ενός άλλου μέλους, ή έρχεται σε αντίθεση με την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία τρίτου, χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του υλικού αυτού, εκτός και αν έχετε ο ίδιος τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.


Στον παρόντα δικτυακό τόπο (ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ) είναι δυνατή η διενέργεια συζητήσεων καθώς και η διατύπωση απόψεων μέσω γραπτών μηνυμάτων. Οι συνομιλίες και τα γραπτά μηνύματα πρέπει να διέπονται από ευγένεια, ευπρέπεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλλουν ή θίγουν καθ' οιονδήποτε τρόπο πρόσωπα (νομικά ή φυσικά) ή καταστάσεις. Οι απόψεις και οι αντιλήψεις που εκφέρουν τα μέλη μέσω αυτού του τρόπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από ή εκφράζουν το ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ ή τον ιδιοκτήτη ή τους διαχειριστές και συντονιστές της Δημόσιας Συζήτησης του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ. Αντίθετα, αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές αντιλήψεις του εκφέροντος τις αντιλήψεις αυτές (συντάκτη) και την αποκλειστική ευθύνη φέρει αυτός που κάθε φορά τις διατυπώνει.

 

Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές και συντονιστές της Δημόσιας  Συζήτησης του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ δεν νομιμοποιούνται ούτε και μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα ή την αλήθεια της κάθε δημοσίευσης. Οι δημοσιεύσεις  δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι διαχειριστές και συντονιστές της Δημόσιας Συζήτησης του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οποιοδήποτεμέλος/επισκέπτης του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστήτης Δημόσιας Συζήτησης. Ο ιδιοκτήτης της Δημόσιας Συζήτησης και οι διαχειριστές και συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το ανάρμοστο περιεχόμενο, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε να γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα.


Τα μέλη της Δημόσιας Συζήτησης παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων τους. Οι διαχειριστές και συντονιστές διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα μέλους (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με αυτό που είναι έχει αποθηκευτεί σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση κάποιας επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει από τη χρήση της Δημόσιας Συζήτησης.


Τα μέλη με την εγγραφή τους στο ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ δικαιούνται να επιλέξουν το ψευδώνυμό τους, το οποίο επιβάλλεται να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της Δημόσιας Συζήτησης. Κάθε μέλος συμφωνεί να μην ανακοινώσει ποτέ τον κωδικό του σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού του. Επίσης, συμφωνεί να μη χρησιμοποιεί ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο. Συστήνεται η χρησιμοποίηση ενός περίπλοκου και μοναδικού κωδικό για τον λογαριασμό κάθε μέλους, ώστε να εμποδιστεί  πιθανή παραβίαση του λογαριασμού. Περαιτέρω, δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή διατήρηση δύο ή περισσότερων λογαριασμών από το ίδιο μέλος.

 

Ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές της Δημόσιας Συζήτησης του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ διατηρούν το δικαίωμα να αναθεωρήσουν τις παρούσες πληροφορίες οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς προηγούμενη αναγγελία ή υποχρέωση. Οι επισκέπτες/μέλη οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές, διότι εφόσον εξακολουθούν τη χρήση, τεκμαίρεται σε κάθε περίπτωση ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ.


Η χρήση του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ υπόκειται στις διατάξεις των ελληνικών και των διεθνώννόμων, στις επιταγές του εθιμικού δικαίου, καθώς επίσης και στην υποχρέωση σεβασμού των χρηστών ηθών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες περιέχονται, διατίθενται στους χρήστες του δικτυακού τόπου για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνο για σκοπούς πληροφόρησης, και σε καμία περίπτωση για εμπορικούς σκοπούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιούνται ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση. Απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσίευσή τους, ολική ή μερική, με οποιαδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Απαγορεύεται η ολική ή μερική πώληση, η αναπαραγωγή, η αναμετάδοση, η επαναδημοσίευση, με οποιαδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, η διανομή και η διαβίβαση με οποιοδήποτε μέσο των στοιχείων και πληροφοριών που παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν και παραμένουν στο ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ. Ειδικά σε ό,τι αφορά το πρωτότυπο περιεχόμενο των μηνυμάτων της Δημόσιας Συζήτησης (forum) του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουνστους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στο forum υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ.