ΟΔΗΓΙΑ: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
Σελίδα 1 από 3 • Share •
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3 
ΟΔΗΓΙΑ: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
Για να εμφανιστεί μια φωτογραφία στα μηνύματά μας που ποστάρετε στο Γατόσπιτο, πρέπει η φωτογραφία αυτή να είναι ανεβασμένη (hosted) σε μία τρίτη ιστοσελίδα (η φωτογραφία σας δεν είναι εφικτό να ανέβει απευθείας από τον υπολογιστή σας στο Γατόσπιτο, χρειάζεται κάποια ιστοσελίδα να την... φιλοξενήσει).
Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιστοσελίδες φιλοξενίας εικόνων στο Διαδίκτυο και μπορείτε να επιλέξετε όποια εσείς επιθυμείτε.
Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το http://www.photobucket.com.
Από τη στιγμή που η φωτό σας έχει ανέβει στη σελίδα φιλοξενίας, θα δείτε παρακάτω τί πρέπει να κάνετε για να εμφανιστεί και στο Γατόσπιτο.
Σας παρουσιάζουμε με εικόνες τους τρεις διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
ΠΡΩΤΟΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ PHOTOBUCKET ανοίγοντας την σελίδα http://www.photobucket.com σε νέο παράθυρο (εκτός forum) και ανοίγουμε λογαριασμό.
Το PHOTOBUCKET είναι κατατσεκαρισμένα πιο user friendly και επιτρέπει το ανέβασμα πολλών φωτογραφιών μαζί! Είναι ταχύτατο και προσωπικά το προτιμώ.
Εδώ σας παρουσιλαζουμε τη διαδικασία ανεβάσματος φωτογραφιών στο PHOTOBUCKET!
*Αφού κάνουμε login ΠΡΩΤΑ επιλέξουμε στο Reduce to τη διάσταση 640Χ480, αν η φωτογραφία μας είναι μεγαλύτερη. Μετά πατάμε το κουμπί Choose Files για να βρούμε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μας.

*Στο παράθυρο που ανοίγει ψάχνουμε να βρούμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να ανεβάσουμε από το σημείο που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή μας. Με απλό κλικ στην κάθε μία και πατημένο το Shift μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερες από μία. Στη συνέχεια πατάμε Open.

*Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν.... βλέπουμε την πρόοδο...

*Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία προσθέτουμε (αν θέλουμε) τίτλους και περιγραφή και στη συνέχεια πατάμε το κουμπί Return to Album.

*Η φωτογραφία έχει ανέβει. Ακουμπώντας πάνω της ανοίγουν τα πεδία από κάτω. Κάνουμε copy αυτό που λέει IMG Code και την κάνουμε αυτομάτως paste στο μήνυμά μας στο Γατόσπιτο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ Π Ο Τ Ε!
_________________________________________________________________________________________________
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
Αντί για το PHOTOBUCKET, χρησιμοποιούμε το SERVIMG ανοίγοντας την σελίδα http://www.servimg.com σε νέο παράθυρο (εκτός forum) και ανοίγουμε λογαριασμό.
Λογικά ισχύει για να κάνετε login στο Servimg το email που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας για το forum και το password του forum.
Το SERVIMG είναι προτιμότερο, διότι κάνει αυτόματα resize τις μεγάλες φωτογραφίες, αν έχουμε επιλέξει το Resize "For Forums".
Το Servimg χρησιμοποιείται ως εξής:
* Στην αρχική σελίδα, αφού κάνουμε log in πατάμε το κουμπάκι UPLOAD.
*Πατάμε CHOOSE FILE και βρίσκουμε τη φωτό που θέλουμε (ανοίγει παράθυρο με τα αρχεία του υπολογιστή μας).

*Αν η φωτογραφία έχει μέγεθος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από 640Χ480 px κλικάρουμε την επιλογή στο RESIZE "800 px width FOR FORUMS". Διαφορετικά κλικάρουμε το NO στο RESIZE.

*Πατάμε HOST IT.
*Μας ανοίγει νέο παράθυρο.
*Κάνουμε αντιγραφή (COPY) το κείμενο του πλαισίου 'Image url'.

*Στη συνέχεια ερχόμαστε στο forum και
*Κάνουμε κλικ στο εικονίδιο
, μετά εισάγουμε την διεύθυνση της εικόνας στο πλαίσιο που εμφανίζεται, δηλαδή κάνουμε PASTE και τέλος πατάμε 'ΟΚ'.
Για τους οπτικούς τύπους:

_________________________________________________________________________________________________
ΤΡΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
Πατάμε αυτό το κουμπάκι:

Ανοίγει το παραθυράκι. Πατάμε BROWSE και βρίσκουμε πού είναι η εικόνα στον υπολογιστή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ η φωτογραφία πρέπει να μην είναι πάνω από 640Χ480 px σε μέγεθος, διότι διαφορετικά ΔΕΝ θα φαίνεται ολόκληρη! Επιλέγουμε τη φωτό που θέλουμε και πατάμε HOST IT. Αφού ανέβει η φωτό μας ανοίγει το παράθυρο του IMASHACK. Επιλέγουμε αυτό (HOTLINK FOR FORUMS):

Το κάνουμε copy paste κατευθείαν στο παράθυρο που γράφουμε.
ΣΥΣΤΑΣΗ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ PHOTOBUCKET ή το SERVIMG! To IMAGESHACK είναι πολύ δύσχρηστο!
Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιστοσελίδες φιλοξενίας εικόνων στο Διαδίκτυο και μπορείτε να επιλέξετε όποια εσείς επιθυμείτε.
Εμείς σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το http://www.photobucket.com.
Από τη στιγμή που η φωτό σας έχει ανέβει στη σελίδα φιλοξενίας, θα δείτε παρακάτω τί πρέπει να κάνετε για να εμφανιστεί και στο Γατόσπιτο.
Σας παρουσιάζουμε με εικόνες τους τρεις διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:
ΠΡΩΤΟΣ & ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ PHOTOBUCKET ανοίγοντας την σελίδα http://www.photobucket.com σε νέο παράθυρο (εκτός forum) και ανοίγουμε λογαριασμό.
Το PHOTOBUCKET είναι κατατσεκαρισμένα πιο user friendly και επιτρέπει το ανέβασμα πολλών φωτογραφιών μαζί! Είναι ταχύτατο και προσωπικά το προτιμώ.
Εδώ σας παρουσιλαζουμε τη διαδικασία ανεβάσματος φωτογραφιών στο PHOTOBUCKET!
*Αφού κάνουμε login ΠΡΩΤΑ επιλέξουμε στο Reduce to τη διάσταση 640Χ480, αν η φωτογραφία μας είναι μεγαλύτερη. Μετά πατάμε το κουμπί Choose Files για να βρούμε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μας.

*Στο παράθυρο που ανοίγει ψάχνουμε να βρούμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να ανεβάσουμε από το σημείο που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή μας. Με απλό κλικ στην κάθε μία και πατημένο το Shift μπορούμε να επιλέξουμε περισσότερες από μία. Στη συνέχεια πατάμε Open.

*Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν.... βλέπουμε την πρόοδο...

*Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία προσθέτουμε (αν θέλουμε) τίτλους και περιγραφή και στη συνέχεια πατάμε το κουμπί Return to Album.

*Η φωτογραφία έχει ανέβει. Ακουμπώντας πάνω της ανοίγουν τα πεδία από κάτω. Κάνουμε copy αυτό που λέει IMG Code και την κάνουμε αυτομάτως paste στο μήνυμά μας στο Γατόσπιτο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ Π Ο Τ Ε!
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
Αντί για το PHOTOBUCKET, χρησιμοποιούμε το SERVIMG ανοίγοντας την σελίδα http://www.servimg.com σε νέο παράθυρο (εκτός forum) και ανοίγουμε λογαριασμό.
Λογικά ισχύει για να κάνετε login στο Servimg το email που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας για το forum και το password του forum.
Το SERVIMG είναι προτιμότερο, διότι κάνει αυτόματα resize τις μεγάλες φωτογραφίες, αν έχουμε επιλέξει το Resize "For Forums".
Το Servimg χρησιμοποιείται ως εξής:
* Στην αρχική σελίδα, αφού κάνουμε log in πατάμε το κουμπάκι UPLOAD.
*Πατάμε CHOOSE FILE και βρίσκουμε τη φωτό που θέλουμε (ανοίγει παράθυρο με τα αρχεία του υπολογιστή μας).

*Αν η φωτογραφία έχει μέγεθος ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από 640Χ480 px κλικάρουμε την επιλογή στο RESIZE "800 px width FOR FORUMS". Διαφορετικά κλικάρουμε το NO στο RESIZE.

*Πατάμε HOST IT.
*Μας ανοίγει νέο παράθυρο.
*Κάνουμε αντιγραφή (COPY) το κείμενο του πλαισίου 'Image url'.

*Στη συνέχεια ερχόμαστε στο forum και
*Κάνουμε κλικ στο εικονίδιο
Για τους οπτικούς τύπους:

ΤΡΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
Πατάμε αυτό το κουμπάκι:

Ανοίγει το παραθυράκι. Πατάμε BROWSE και βρίσκουμε πού είναι η εικόνα στον υπολογιστή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ η φωτογραφία πρέπει να μην είναι πάνω από 640Χ480 px σε μέγεθος, διότι διαφορετικά ΔΕΝ θα φαίνεται ολόκληρη! Επιλέγουμε τη φωτό που θέλουμε και πατάμε HOST IT. Αφού ανέβει η φωτό μας ανοίγει το παράθυρο του IMASHACK. Επιλέγουμε αυτό (HOTLINK FOR FORUMS):

Το κάνουμε copy paste κατευθείαν στο παράθυρο που γράφουμε.
ΣΥΣΤΑΣΗ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ PHOTOBUCKET ή το SERVIMG! To IMAGESHACK είναι πολύ δύσχρηστο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chouzouris στις Σαβ Apr 04, 2009 9:45 pm, 20 φορές συνολικά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Απ: ΟΔΗΓΙΑ: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
Και πρέπει ήδη οι φωτό να έχουν τις σωστές διαστάσεις για να χωράνε... κλαψ... 

Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto: Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/04/2008
Mood :
ΟΚ, λοιπόν, ας κάνω μία δοκιμή βάζοντάς σας λεπτομέρεια από μία φωτό της Κυριακής -δια χειρός Νίκης.

Και τώρα που το έκανα, έχω να δηλώσω ότι ΔΕΝ έκανα ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό απ' ό,τι συνήθως.
Πάντα χρησιμοποιούσα βέβαια το εικονίδιο με το σκέτο τετράγωνο και είχα λογαριασμό στο σέρβιμγκ. Αλλά αυτά περί ε-μέιλ και πάσγουορντ του φόρουμ... δεν ξέρω τι είναι. Άλλο μέιλ έχω δώσει εκεί, άλλο πάσγουορντ κλπ κλπ. Επίσης αυτό για το μέγεθος, το επιλέγεις με το που την ανεβάζεις. Διαλέγοντας το μέγεθος για φόρουμ που σου δίνει ως επιλογή.
Τέσπα, η μικρή μου ΔΕΝ βγηκε σαν γραμματόσημο. Και της πάει το κόκκινο, ε;

Και τώρα που το έκανα, έχω να δηλώσω ότι ΔΕΝ έκανα ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό απ' ό,τι συνήθως.
Πάντα χρησιμοποιούσα βέβαια το εικονίδιο με το σκέτο τετράγωνο και είχα λογαριασμό στο σέρβιμγκ. Αλλά αυτά περί ε-μέιλ και πάσγουορντ του φόρουμ... δεν ξέρω τι είναι. Άλλο μέιλ έχω δώσει εκεί, άλλο πάσγουορντ κλπ κλπ. Επίσης αυτό για το μέγεθος, το επιλέγεις με το που την ανεβάζεις. Διαλέγοντας το μέγεθος για φόρουμ που σου δίνει ως επιλογή.
Τέσπα, η μικρή μου ΔΕΝ βγηκε σαν γραμματόσημο. Και της πάει το κόκκινο, ε;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την marmanga στις Πεμ Nov 06, 2008 5:15 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Συμπλήρωση... περί μεγέθους)

marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/12/2007
Mood :
...μωρε το κόκκινο της πάει... αλλά δεν βλέπεις ότι δεν είναι μεν γραμματόσημο, αλλά είναι ΠΟΣΤΕΡ;;;
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto: Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/04/2008
Mood :
Marcos έγραψε:...μωρε το κόκκινο της πάει... αλλά δεν βλέπεις ότι δεν είναι μεν γραμματόσημο, αλλά είναι ΠΟΣΤΕΡ;;;
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Nαι, ε;;;; Εμένα μου φαίνεται όπως ήταν πάντα οι φωτό που έβαζα...
Δεν ξέρω τι γίνεται. Παραιτούμαι.... Πάω να απολαύσω το μπουκέτο μου και να ζουπήξω το μοντέλο.

-

Mood :

ΟΚ Βικτωρια τωρα καταλαβα απο τα ''Τεχνικα θεματα'' ευχαριστω

Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων: 3.5 γατες και 1 γατο
Motto: αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/09/2008
Mood :
Hugo έγραψε:
Σαν ξεμαλλιασμένο μωρό είναι!

ismini- Artistic Moderator/Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων: Δύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Πεπίτο!
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
ismini έγραψε:Hugo έγραψε:
Σαν ξεμαλλιασμένο μωρό είναι!
μολις ειχε ξυπνησει :pipis: :argyro:

Βίκτωρ- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Κατω Πατησια
Αριθμός γατουνίων: 3.5 γατες και 1 γατο
Motto: αγαπαει τις γατες οποιος αλλαζει την αμμο τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/09/2008
Mood :
Αχχχχ Μαρινακι,κουκλα ειναι.
Δεν βλέπω την ωρα να ερθω να την ξαναδω

Δεν βλέπω την ωρα να ερθω να την ξαναδω

life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής: 04/12/2007
Mood :
[/img]
Good...πέτυχε..αλλά δε μου αρέσει που βγάζει τις φωτογραφίες έτσι...

[/img]Good...πέτυχε..αλλά δε μου αρέσει που βγάζει τις φωτογραφίες έτσι...
Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ βρε παιδιά...
Δεν ξέρω...προτιμούσα το παλιό σύστημα...
Δεν ξέρω...προτιμούσα το παλιό σύστημα...

Silmaril- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto: Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/07/2008
Mood :
Εγω τις ανβάζω στο www.dropshots.com και απο εκει κάνω copy το url τους.
Μετά απλά επιλέγω το σηματάκι
αυτο και κάνω paste το παραπάνω url.
Δοκιμάστε το ειναι πανεύκολο και ανεβάζει και βιντεάκια.
Μετά απλά επιλέγω το σηματάκι
αυτο και κάνω paste το παραπάνω url.Δοκιμάστε το ειναι πανεύκολο και ανεβάζει και βιντεάκια.

-

Mood :
ismini έγραψε:Εγω τις ανβάζω στο www.dropshots.com και απο εκει κάνω copy το url τους.
Μετά απλά επιλέγω το σηματάκιαυτο και κάνω paste το παραπάνω url.
Iσμηνάκο, ανέβασες καμία ΜΕΤΑ από χτες? Γιατί φαίνεται ότι το θέμα της αναβάθμισης έγινε χτες.
(Επίσης τελικά εγώ δεν κατάφερα να λειτουργήσω το ντροπσοτς... θα σε ενοχλήσω κάποτε να μου εξηγήσεις τι κάνω λάθος..)

-

Mood :
ismini έγραψε:Εγω τις ανβάζω στο www.dropshots.com και απο εκει κάνω copy το url τους.
Ρε κορίτσια μην μπερδεύεστε! όσες θέλετε μπορείτε να ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ να χρησιμοποιείτε το SERVIMG. Μόνο που δεν θα το χρησιμοποιείτε μέσα από το Γατόσπιτο, αλλά σε ΑΛΛΟ παράθυρο, πληκτρολογώντας την διευθυνση http://www.servimg.com
Ή θα εγγραφείτε εκ νέου, ή θα χρησιμοποιήσετε το email του Γατόσπιτου και το password για να κάνετε login εκεί, διότι κανονικά με την εγγραφή στο site σας στο παρελθόν έχετε ήδη αποκτήσει account και στο servimg.
Αν δεν σας δουλεύουν το email/password για να κάνετε login, κάντε νέα εγγραφή.
Αφού λοιπόν ανεβάσετε την φωτό, θα κάνετε copy το λινκ της επιλέγοντας το σηματάκι που εδωσε η Ζμήνη.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chouzouris στις Πεμ Nov 06, 2008 10:31 pm, 1 φορά
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

τεστ

Aνεβασα τωρα τον Καίσαρα απο το drophots...μια χαρά!

-

Mood :
Αναβαθμιση ??
Αντε με τους μαλακηδες ....που λενε και στην Πατρα

Αντε με τους μαλακηδες ....που λενε και στην Πατρα

MHTSI- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Athina
Αριθμός γατουνίων: 2 kontesses
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/02/2008
Mood :
Εχοντας προσπαθησει 100 φορες να ανεβασω φωτογραφια και με τα 2 κολοsites αποχωρω προς το παρον γιατι θα το σπασω στο τελος το pc

-

Mood :
marmanga έγραψε:ismini έγραψε:Εγω τις ανβάζω στο www.dropshots.com και απο εκει κάνω copy το url τους.
Iσμηνάκο, ανέβασες καμία ΜΕΤΑ από χτες? Γιατί φαίνεται ότι το θέμα της αναβάθμισης έγινε χτες.
(Επίσης τελικά εγώ δεν κατάφερα να λειτουργήσω το ντροπσοτς... θα σε ενοχλήσω κάποτε να μου εξηγήσεις τι κάνω λάθος..)
και το url που το βλεπεις Ισμηνη ? ... Μα τι στο καλο στραβη ειμαι η ηλιθια και δεν το βλεπω ? ... θα ποτησε το ξανθο

-

Mood :
MHTSI είσαι υπερβολική!!! Δεν άλλαξαν τόοοοσο τα πράγματα.
Home, sweet Gatospito...

Δεν ειμαι καλη μου ... απο εχθες γραφτηκα στο αλλο ... και ακομα να μου στειλουν τον κωδικο ...τι στο καλο πια δεν ξερω ...και το εχω πει δεν τα παω καλα με την τεχνολογια πανω που ειχα μαθει το αλλο ....
παω να ξαναπροσπαθησω αν δεν μπαινω για λιγες μερες θα εχω σπασει το laptop

παω να ξαναπροσπαθησω αν δεν μπαινω για λιγες μερες θα εχω σπασει το laptop

-

Mood :
ολε ολε το βρηκα και ελεγε στις οδηγιες καντε paste κατευθιαν εγω πηγαινα στο εικονιδιο παλι .... 

-

Mood :
αυτο --->
<--- μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως αλλαξε

Pepita- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: Αθηνα
Αριθμός γατουνίων: 3 κοριτσάκια και 1 λιοντάρι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον Joey τον Σιβα τον Pablo και την Κουφίτσα
Motto: ''Πίσω από κάθε πόνο σου στέκει ένα λάθος σου''Αριστοτέλης
Ημερομηνία Εγγραφής: 16/08/2008
Mood :
http://media4.dropshots.com/photos/176817/20080901/155554.jpg[/img:9ace]

Μαγισσα- Mature Cat

-

Τόπος: Εύοσμος
Αριθμός γατουνίων: 2 Κλειώ και Μορφέας...........
Motto: Στο φεγγάρι κάνω μαγια για μιας γάτας την ματιά και αυτή μου νιαουρίζει και μου σκίζει την καρδιά!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 25/01/2008
Mood :
ανέβηκε αλλά είναι τεράστια γιατί??????????????????

Μαγισσα- Mature Cat

-

Τόπος: Εύοσμος
Αριθμός γατουνίων: 2 Κλειώ και Μορφέας...........
Motto: Στο φεγγάρι κάνω μαγια για μιας γάτας την ματιά και αυτή μου νιαουρίζει και μου σκίζει την καρδιά!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 25/01/2008
Mood :
Ειναι αυτο που λεμε γατα με δοσεις βρε
σιγα σιγα θα εμφανιζεται και η υπολοιπη ?
Λοιπον συμβουλες απο μια παθουσα φτιαξε το μεγεθος της φωτογραφιας πριν την ανεβασεις γιατι προφανως το γαμωπρογραμμα δεν το κανει μονο του μετα την αναβαθμιση

σιγα σιγα θα εμφανιζεται και η υπολοιπη ?
Λοιπον συμβουλες απο μια παθουσα φτιαξε το μεγεθος της φωτογραφιας πριν την ανεβασεις γιατι προφανως το γαμωπρογραμμα δεν το κανει μονο του μετα την αναβαθμιση

-

Mood :
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3 
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!