Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
+29
rotonda
BokSurat
aporw
natalouko
Joey
LAROGATA
aapergi
nosyparker
arianna
lamprini
Chouzouris
NiaR
patousis
ellaki
alex..niaou
LM
Πούπσυ
flokatoula
alatopiperorikosainos
niou
Kikiriki
ladycat
Fotoula
Linos
SuperCatz
XIONIS
Anatoli
doremi
gata1980
33 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι
Distixos den mporo na ta kratiso((,ta pira apo mia ginaika pou emine egios kai den ithele ta gatia na ine sto spiti mazi tis.Fovithika na min ta petaksi sto dromo.Ta pira,ala tora metakomizo,kai den ginete na ta paro mazi mou.. Sas parakalo an kapios mpori na ta pari kai na ta frontisi kai ta dio mazi,ine kalo zevgaraki,isixa.den leronoun spiti,stiromena.To koritsi oute kan kseri na niaourizi))), ine sxedon 3-on xronon ke to agoraki(o gios tis) ton augousto tha ine 1 etos.
Θα δωθούν μαζι.6946366303..Me lene Anastasia.

Θα δωθούν μαζι.6946366303..Me lene Anastasia.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anatoli στις Πεμ Μάης 19, 2011 11:54 pm, 5 φορές συνολικά
gata1980- Junior Cat
-
Τόπος : Athens
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2011
Απ: Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
http://vimeo.com/21267377 to video me ta asteria mou.
gata1980- Junior Cat
-
Απ: Δυο πανέμορφα Περσικά (τσιντσιλά) πλασματάκια ψάχνουνε για σπίτι Υιοθετηθηκαν
Σοβαρολογείς; αυτά τα θεικά πλάσματα πέταξε η εγκυος γυναίκα που δεν θα κινδύνευε ποτέ και από τίποτα από αυτά τα πλασματάκια παρά μόνο από τις προκαταλήψεις των ηλιθίων;
Σίγουρα θα βρουν καλό σπίτι με σωστούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Και είναι μεγάλο κρίμα που και συ δεν μπορείς να τα κρατήσεις. Θα είναι μικρό το σπίτι ; χωρίς παρεξήγηση αλλά μετακομίζουμε συχνά αλλά πάντα με τα γατιά μας.
Σίγουρα θα βρουν καλό σπίτι με σωστούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Και είναι μεγάλο κρίμα που και συ δεν μπορείς να τα κρατήσεις. Θα είναι μικρό το σπίτι ; χωρίς παρεξήγηση αλλά μετακομίζουμε συχνά αλλά πάντα με τα γατιά μας.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Den ginete na ta paro mazi,exo dio pedia,pao ekso apo tin Ellada,ine poly diskoli katastasi.An den ta agapousa den tha kathomouna edo psaxnodas tous katalilous...
gata1980- Junior Cat
-
Ελπίζω να μη παρεξήγησες την ερώτηση , δεν ήταν κριτική απλώς απορία.
Αν θέλεις συνέχισε με ελληνικό αλφάβητο για να γίνεσαι πιο κατανοητή από όλα τα μέλη που θα μπουν στο δικό σου θρεντ. καλώς ορίσατε και καλή τύχη στα γατάκια .
Κάτι άλλο .πόσο καιρό ακόμα θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις;
Αν θέλεις συνέχισε με ελληνικό αλφάβητο για να γίνεσαι πιο κατανοητή από όλα τα μέλη που θα μπουν στο δικό σου θρεντ. καλώς ορίσατε και καλή τύχη στα γατάκια .
Κάτι άλλο .πόσο καιρό ακόμα θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Απο οτι ειδα ειναι Περσικα, σωστα? Να το βαλω στον τιτλο της αγγελιας σου? Νομιζω θα βοηθησει. επισης καλο θα ηταν να βαλεις φωτο γιατι τα βιντεο δεν τα ανοιγουν ολοι.
Ο τροπος για να ανεβασεις φωτο εαν σε ενδιαφερει ειναι εδω https://www.gatospito.com/t6247-topic
ειναι πανεμορφα. Καλη τυχη να χουν
Ο τροπος για να ανεβασεις φωτο εαν σε ενδιαφερει ειναι εδω https://www.gatospito.com/t6247-topic
ειναι πανεμορφα. Καλη τυχη να χουν

Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
signomi,alla den grafo ellinika 8( .Tha imai edo akoma 2 mines.
Euxaristo gia to xrono sas.
Euxaristo gia to xrono sas.
gata1980- Junior Cat
-
Ωραία 2 μήνες είναι αρκετοί για να βρουν το καλυτερο δυνατό σπίτι τα γατάκια σου. Μην αγχώνεσαι

doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Απο οτι ειδα ειναι Περσικα, σωστα? Να το βαλω στον τιτλο της αγγελιας σου? Νομιζω θα βοηθησει. επισης καλο θα ηταν να βαλεις φωτο γιατι τα βιντεο δεν τα ανοιγουν ολοι.
ειναι πανεμορφα. Καλη τυχη να χουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nai ine persika,kai sas evxaristo an tha mporesete na valete ston titlo tis aggelias avto.
Gia ta photo tora amesos tha prospathiso.
gata1980- Junior Cat
-
to mono pou tha ithela NA MIN xorizonte,diladi na pane se ena spitaki,etsi den tha niothoune megalo stress,idi exoune perasi arketa.
gata1980- Junior Cat
-
Οκ, στο συμπληρωνω στην αγγελια σου και αυτο και ββλεπεις εαν μπορει να γινει. Καλο θα ηταν να δωσεις και καποιο πιο αμεσο τροπο επικοινωνιας. αν θελεις.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Μολις ειδα το βιντεο! Τι υπεροχα πλασματα ειναι αυτα!!!! Το γαλανοματικο ειναι η μαμα ή ο γιος? Πανεμορφα και τα δυο!!! Μακαρι να βρουν σπιτακι συντομα!!!!

XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Μακάρι να γίνει κι αυτό. Πόσο καιρό τα έχεις εσύ; Εχουν στεσαριστεί με την μια μετακόμιση;
doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Ta exo apo ton fevrouario,mas exoun sinithisi,..galanomati inai i manoula,mikroula kai pooly adinati,den ksero giati den paxeni katholou.To agori omos egine kalitera meta apo tote pou tous pira.Tous taiso me to HILLS gia stiromena..
mporo na afiso to kinito mou 6946366303..Me lene Anastasia.
mporo na afiso to kinito mou 6946366303..Me lene Anastasia.
gata1980- Junior Cat
-
Ειναι από τα ομορφότερα περσάκια που έχουν περάσει από το γατόσπιτο και όσα έχω δει τουλάχιστον. επιτρεψτε μου αγαπητή να λυποθημήσω με την ησυχία μου

doremi- Γατού Fan Park
-
Mood :
Σου εβαλα τις φωτο και τα στοιχεια επικοινωνιας στο πρωτο σου ποστ και εσβησα εκεινο με τα attachments αφου χρησιμοποιειται για αλλου ειδους αρχεια και οχι φωτογραφιες. Καλη επιτυχια

-
Mood :
Nai ina panemorfa!!kai den ine katholou enoxlitika,Sandi san na min iparxi..Saimon akoma pedi,ke pou ke pou mpori na na treksi pano sto tavani))),otan pezoun metaksi tous MILANE!!,den mporo distixos na perigrapso,alla den ine niaourizma..nitho poly asxima oti prepi na ta doso..ta exi agapisi oli oikogenia..
gata1980- Junior Cat
-
Τί όμορφα που είναι!
Σίγουρα θα βρουν ένα καλό σπιτάκι!
Καλότυχα να είναι τα πανέμορφα περσάκια!

Καλότυχα να είναι τα πανέμορφα περσάκια!

SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
πραγματικά μάνα και γιος κουκλάκια είναι...τι κουκλάκια δηλαδή.. πανέμορφα πλάσματα!
ότι θα βρεθεί σπιτάκι το θεωρώ κι εγώ σίγουρο, μακάρι να βρουν και το ίδιο και το καλύτερο

ότι θα βρεθεί σπιτάκι το θεωρώ κι εγώ σίγουρο, μακάρι να βρουν και το ίδιο και το καλύτερο

Linos- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 ζουζούνα που με κάνει ότι θέλει, έναν μικρό κομμωτή και τον παίδαρο στη φώτο στην καρδιά μου πλέον για πάντα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας με τις βροχές του, τα χιόνια του, τα κρύα του.. με τα όλα του!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Σίγουρα τον Έκτορα (έχε χάρη που μένει μακρυά.....), τον Λίνο της Nαταλίας... και γλυκοκοιτάζω και τον μικρό Μορφέα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/01/2011
Mood :

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

και Proud Member των απανταχού

euxaristo gia ta kala logia,..elpizo kai ego oti mporo na vro se avto to site to tixero spiti gia ta gatakia mou..
gata1980- Junior Cat
-
παιδια ν α κανω κοινοποιηση στο φατσοβιβλιο?????????
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood : -
sorry,epidi ime kainouria,den ksero ti ine fatsovivlio?
gata1980- Junior Cat
-
το facebook απλα το λεω στα ελληνικα
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood : -
a,ok..Sas euxaeisto olous pou mas proseksate,tora ksero oti tha vro sigoura kala xeria gia tis kardoules mou..
gata1980- Junior Cat
-
Αυτά τα γατιά είναι από τα πιο όμορφα που έχω δει. Και συνήθως δε μ' αρέσουν τα περσικά. Αυτά πρέπει να είναι τσιντσιλά που έχουν μύτη και είναι πραγματικά θεικά. Απαράδεκτη η πρώτη ιδιοκτήτρια τους.
Σίγουρα θα βρούνε σπιτικό. Μακάρι να μπορούσανε να έρθουν μαζί σας.
Σίγουρα θα βρούνε σπιτικό. Μακάρι να μπορούσανε να έρθουν μαζί σας.
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Exete dikio inai τσιντσιλά .Kai ego nitho oti imai aparadekti,alla den ginete alios..O gatos akoma megaloni,malon exi skopo na gini afratos panemorfos gataros))),poly paixnidiaris,igiestatos tou aresi fresko neraki apo tin vrisi,kai an kanete shower avtos panda tha ine konda sas pano stin mpaniera na sas kitai
..I mama exi xaraktira-LADY)),stin arxi nomiza oti den kseri na paksi katholou,sinithise spiti apo proti vradia tha elega(eno o Saimon ixe shock kai krivotane tris meres stin doulapa),Sandi den epeze, oute oreksi ixe...tora omos))) vlepo san na matheni)) ine pio grigori apo ton terastio gio tis,alla i kinises san na to kani proti fora
,agapai pio poly ton adra mou ke ton gio mou(malon protimai adres)) )..

gata1980- Junior Cat
-
Έχω μείνει.... Πόση ομορφιά πια......
ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να τα βουτήξω!!!!!!!!!! Μ Α Κ Α Ρ Ι!

alatopiperorikosainos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Κάτω Γατήσια και ενίοτε Γιάτο...
Αριθμός γατουνίων : 4 γατούνια + 1 γατοσκυλο στην επαρχία! Την Pupa και την Μιλού στην Αθηνα! Το Αλάτι και τη Ρίκα στην επαρχία!Το πιπεράκι και το Θρούμπι πάντα μαζί μου....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Πατούσα καιιιιιι Ο Λ Α της Μαρίνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/01/2011
Mood :
Είναι από τα πιο όμορφα πλάσματα που έχω δει στη ζωή μου και οφείλω να ομολογήσω οτι το βίντεο ανέδειξε το πόσο μοναδικά είναι...
Και τι δε θα έδινα για μεγάλο σπίτι.. κάποτε αχχχ...
Και τι δε θα έδινα για μεγάλο σπίτι.. κάποτε αχχχ...
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
προωθώ κι εγώ στο φατσοβιβλίο! καλή τους τύχη, είναι πανέμορφα και γλυκύτατα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
gata1980- Junior Cat
-
πω πω ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παναγια μου μακαρι να μπορουσα να τα παρω

LM- Mature Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 ολόλευκο γατάκι η Χιονάτη μου + 1 ολόλευκο Μαλτέζ σκυλάκι ο Μαμού μου !!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2009
Mood :
Το προώθησα σε ολα μου τα προφιλ !! πρωτα ο θεος θα δοθουν γρηγορα !
Οτι και να γινει να κρατατε επικοινωνια για ενα εύλογο διαστημα σε οποιον πανε τα κουκλια plz !
Οτι και να γινει να κρατατε επικοινωνια για ενα εύλογο διαστημα σε οποιον πανε τα κουκλια plz !
LM- Mature Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1 ολόλευκο γατάκι η Χιονάτη μου + 1 ολόλευκο Μαλτέζ σκυλάκι ο Μαμού μου !!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/09/2009
Mood :
nai,tha to ithela na ksero pos pane,kai an ine ola kala!!
gata1980- Junior Cat
-
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Αγαπάκια από σκουπίδια ψάχνουν καινούργιο σπίτι <3 Υιοθετήθηκαν
» Μακρύτριχα, πανεμορφα, γατακια χαριζονται!!! Θεσ/νικη Υιοθετήθηκαν
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Τα Ναγιογατάκια ζητούν σπίτι Υιοθετήθηκαν!!!
» 2 δεσποινιδες ψαχνουν σπιτι μαζι ή χώρια Υιοθετήθηκαν!!
» Μακρύτριχα, πανεμορφα, γατακια χαριζονται!!! Θεσ/νικη Υιοθετήθηκαν
» SOS για μικρούλια που ψάχνουν σπίτι!Υιοθετήθηκαν!!!!!!
» Τα Ναγιογατάκια ζητούν σπίτι Υιοθετήθηκαν!!!
» 2 δεσποινιδες ψαχνουν σπιτι μαζι ή χώρια Υιοθετήθηκαν!!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης