Θρόμβωση, παράλυση πίσω άκρων
+27
SuperCatz
Evakikou
irenelizzy
BokSurat
Πούπσυ
Prouna
vaso
nosyparker
tsili
loulou
marina289
FROGK
koneko
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Gogo Valentinou
Chouzouris
Δ²
alexandrakicat
otz
Kikiriki
f.m123
funambolo
houlieta
YNL
Anatoli
polina4smile
kat-cats
31 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Θρόμβωση, παράλυση πίσω άκρων
Λυπάμαι πολύ!!!
Καλό της ταξίδι
Κουράγιο....
Καλό της ταξίδι

Κουράγιο....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Καλο της ταξιδι...πολυ ατυχη να της συμβει κατι τετοιο σε τοσο μικρη ηλικια....Κουραγιο σε σας.Λυπαμαι πολυ.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Κριμα
Τουλαχιστον δεν υποφερει πια και να εισαι σιγουρη πως περασε τις καλυτερες της μερες μαζι σας! Καλο ταξιδι μικρουλα

koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :

otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
Ειναι τοσο αδικο ηταν μονο ενα μωρο ακομα... Λυπαμαι πολυ...
Prouna- Junior Cat
-
Τόπος : Λονδινο
Αριθμός γατουνίων : 2 ζουζουνακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/06/2011
Mood :
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Δεν έχω λόγια...
Λυπάμαι πολύ.....
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Eυχαριστώ πολύ όλους σας....
το παράπονό μου μεγάλο...η γατούλα μου ήταν τόσο νέα, τόσο....γιατί να της τύχει αυτό γιατί;; δεν μπορώ να ξεχάσω πως με κοιτούσε το τελευταίο βράδυ...πόναγε κι όμως με κοίταγε μέσα στα μάτια...δεν μπορούσε να κοιμηθεί και εγώ ανήμπορη να της προσφέρω γιατριά...πονάμε πολύ ο χρόνος ίσως βοηθήσει αλλά δεν μπορούμε ακόμη με τίποτα να το συνειδητοποιήσουμε...την ψάχνουμε στο σπίτι παντού....τα ρνιαρ της, που ήταν σαν να φώναζε "μαμά" όταν με έβλεπε και ήθελε κονσέρβα που τόσο αγαπούσε....γιατί να της τύχει τέτοιο πράγμα γιατί;;;
το παράπονό μου μεγάλο...η γατούλα μου ήταν τόσο νέα, τόσο....γιατί να της τύχει αυτό γιατί;; δεν μπορώ να ξεχάσω πως με κοιτούσε το τελευταίο βράδυ...πόναγε κι όμως με κοίταγε μέσα στα μάτια...δεν μπορούσε να κοιμηθεί και εγώ ανήμπορη να της προσφέρω γιατριά...πονάμε πολύ ο χρόνος ίσως βοηθήσει αλλά δεν μπορούμε ακόμη με τίποτα να το συνειδητοποιήσουμε...την ψάχνουμε στο σπίτι παντού....τα ρνιαρ της, που ήταν σαν να φώναζε "μαμά" όταν με έβλεπε και ήθελε κονσέρβα που τόσο αγαπούσε....γιατί να της τύχει τέτοιο πράγμα γιατί;;;
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Δεν υπάρχει δυστυχώς "γιατί" σ΄αυτά τα πράγματα, ούτε σε ανθρώπους, ούτε σε ζωάκια... Μη βασανίζεις τον εαυτό σου ψάχνοντας να το βρεις... Κράτα όσο μπορείς πιο κοντά σου τις χαρούμενες στιγμές σας και αφέσου στο χρόνο να βοηθήσει όσο γίνεται... Ίσως κάποια στιγμή, όταν θα είστε έτοιμοι, θα σας στείλει ένα άλλο πλασματάκι από κει που βρίσκεται για να σας αγαπάει και να το αγαπάτε...
funambolo- Γαταμυθού
-
Τόπος : Twilight Catzone
Αριθμός γατουνίων : τον Shaggy
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto : Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/01/2012
Mood :
Hταν μόνο 15 μηνών γατούλα!!! δεν θα πρεπε να συμβεί τέτοιο πράγμα....δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε τόσο νεαρή ηλικία...να πήγαινε 7 - 8 χρονών θα λεγα ότι ΟΚ έκανε και ένα κυκλο ζωής, όχι ότι δεν θα πόναγα....αλλά τώρα τόσο άμεσα τόσο άσχημα....και εγώ το μόνο που έκανα να είμαι παρούσα που έφυγε...τι να σκεφτόταν ότι τη βασανίζω; ότι δεν την παίρνω από εκεί να πάμε σπίτι μας... σκέψου ότι δεν ήθελε πολύ πολύ τους ξένους και το γιατρό τον δάγκωσε...εμάς όμως όχι...η καλή μου μπεμπέ όχι ήξερε άραγε πόσο τη λατρέψαμε...δεν το αντέχω αυτό που συνέβη ήταν τόσο τόσο άσχημο...ξέρω για το χρόνο ίσως κάποτε να το σκέφτομαι πιο ήρεμα, τώρα όμως δεν μπορώ δεν μπορώ
-
Κατερίνα μου δεν υπάρχουν λόγια.... μόνο ΚΟΥΡΑΓΙΟ... 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : -
Λυπαμαι...

alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Ευχαριστώ!
το ξέρω πως ότι κι αν πω τώρα δεν έχει σημασία...το κακό έχει ήδη γινει...απλά να με έχει πιάσει το παράπονο....και κλαίω για εκείνη που δεν πρόφτασε να ζήσει κι άλλο μαζί μας, να μας χαρεί, να την φροντίσουμε....
το ξέρω πως ότι κι αν πω τώρα δεν έχει σημασία...το κακό έχει ήδη γινει...απλά να με έχει πιάσει το παράπονο....και κλαίω για εκείνη που δεν πρόφτασε να ζήσει κι άλλο μαζί μας, να μας χαρεί, να την φροντίσουμε....
-
Εμενα η Νινα μου εφυγε σε ηλικια 2 χρονων...
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
καλό ταξίδι Τζίντζερ...!!!
λυπάμαι πολύ... είναι δυστυχώς από τις σπάνιες περιπτώσεις που οι πιθανότητες απλά μας παίζουν άσχημο παιχνίδι...
κουράγιο κ υπομονή και στους 2 σας κοπέλα μου... για εμένα πήρατε την σωστή απόφαση αφού η γατούλα τυραννιόταν κ πονούσε...

λυπάμαι πολύ... είναι δυστυχώς από τις σπάνιες περιπτώσεις που οι πιθανότητες απλά μας παίζουν άσχημο παιχνίδι...
κουράγιο κ υπομονή και στους 2 σας κοπέλα μου... για εμένα πήρατε την σωστή απόφαση αφού η γατούλα τυραννιόταν κ πονούσε...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
αχ ρε παιδιά...τι να πω....κάθε ένας από εσάς έχει πονέσει κάποια στιγμή για ένα ζώο...λυπάμαι πολύ για όλα πραγματικά....
σας ευχαριστώ πολύ όλους! να είστε όλοι καλά με τα ζωάκια σας, να τα προσέχετε και να τα φροντίζετε!! κοντά σας έμαθα πολλά και θα χαίρομαι να ακούω ότι είστε όλοι καλά! σας ευχαριστώ και πάλι που με ακούσατε!
σας ευχαριστώ πολύ όλους! να είστε όλοι καλά με τα ζωάκια σας, να τα προσέχετε και να τα φροντίζετε!! κοντά σας έμαθα πολλά και θα χαίρομαι να ακούω ότι είστε όλοι καλά! σας ευχαριστώ και πάλι που με ακούσατε!
-
Αχ βρε Κατερινάκι, τι να σου πω πια, αφού ο πόνος που αισθάνεσαι δεν θα φύγει με τα λόγια μου. 'Οπως ήρθαν τα πράγματα, πήρες μια απόφαση σκεφτόμενη εκείνη και όχι εσένα. 'Εκανες το καλύτερο. Κανένα πλάσμα δεν πρέπει να υποφέρει άδικα, όταν δεν υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη. Ο χρόνος μόνο θα σε βοηθήσει και θα τη θυμάσαι με αγάπη. Οι στιγμές που ζήσατε μαζί θα είναι πάντα ανεκτίμητες. Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά τον Ιντεφίξ γιατί κι αυτός θα πονάει τώρα . Λυπάμαι για την απώλειά σας 
Εμείς είμαστε εδώ, συζήτησέ το αν σε βοηθάει. Πες μας πώς αισθάνεσαι, πόσο σου λείπει. Εκφράσου ελεύθερα.

Εμείς είμαστε εδώ, συζήτησέ το αν σε βοηθάει. Πες μας πώς αισθάνεσαι, πόσο σου λείπει. Εκφράσου ελεύθερα.
Δ²- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/04/2012
Mood :
Κατερίνα λυπάμαι πολύ...δεν ξέρω τι να πω....
Κουράγιο
Καλό ταξίδι Τζίντζερ

Κουράγιο

Καλό ταξίδι Τζίντζερ

irenelizzy- Junior Cat
-
Τόπος : Κατερίνη
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα και απολαμβάνω και τις 4 εποχές...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Μπερδεύτηκα !!!!
Motto : Your Reputation is in the Hands of Others. The Only Thing you can Control is your Character.
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/03/2012
Mood :
Λυπάμαι απίστευτα με αυτό που συνέβει...
Πραγματικά λυπάμαι.. Κουράγιο..
Πραγματικά λυπάμαι.. Κουράγιο..
kat-cats έγραψε:αχ ρε παιδιά...τι να πω....κάθε ένας από εσάς έχει πονέσει κάποια στιγμή για ένα ζώο...λυπάμαι πολύ για όλα πραγματικά....
Κατερίνα θυμάμαι τότε που με παρηγορούσες πριν 12 χρόνια όταν πέθανε η Φόξυ μου....

Στο γραφείο στη Βασ. Σοφίας... Το θυμάμαι σαν να είναι τώρα...
Κουράγιο, ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε!
Live long and pawspurr!...

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
kat-cats έγραψε:Επειδή ξέρω πόσο αγαπάτε τις γατούλες...μπήκα να μοιραστώ μαζί σας τον πόνο μου..... χθες κοιμήσαμε την Τζίντζερ....ο γιατρός είπε πως ήταν το καλύτερο που θα κάναμε...υπέφερε πολύ....ο πόνος είναι φρικτός, βύθειος....έχανε το βλέμμα της από τον πόνο, δεν κοιμόταν καν εδώ και 2 ημέρες... τα ποδαράκια της μπλέβιασαν....επιστροφή δεν υπήρχε.....με μεγάλο πόνο την κοιμίσαμε, ήμασταν δίπλα της, της μιλούσαμε, μας αναγνώριζε....έφυγε τουλάχιστον και δεν πονάει πια.....κλαίμε και υποφέρουμε γιατί ήταν τόσο μικρή, ήταν η ηλιαχτίδα μας, η πορτοκαλίτσα μας, η μπεμπέ μας....την θάψαμε κοντά μας στον κήπο της πολυκατοικίας μας για να την έχουμε κοντά μας έστω κι έτσι...να έχει καλό ταξίδι το μωρό μου

Κρίμα το Τζιντζεράκι γμτ, κρίμα. Τουλάχιστον τώρα δεν υποφέρει άλλο.
Κουράγιο σε σας, κάνατε ότι μπορούσατε...
loulou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood :
Λυπάμαι πάρα πολύ, πολύ μικρή ήταν γμτ, και πολύ ξαφνικό.. Καλό ταξίδι
Είναι αυτονόητο ότι αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, να μιλήσεις, οτιδήποτε είμαστε εδώ.. Καλή σας δύναμη, προσπαθήστε να σκέφτεστε τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσατε και ότι της δώσατε όλη την αγάπη του κόσμου..

Είναι αυτονόητο ότι αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, να μιλήσεις, οτιδήποτε είμαστε εδώ.. Καλή σας δύναμη, προσπαθήστε να σκέφτεστε τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσατε και ότι της δώσατε όλη την αγάπη του κόσμου..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
BokSurat έγραψε:καλό ταξίδι Τζίντζερ...!!!![]()
+1
Λυπάμαι πολύ.. Κουράγιο σας εύχομαι..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :

Λυπάμαι...
Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να την γνωρίσω...
Λυπάμαι που έφυγε τόσο μικρή, που πόνεσε, που ταλαιπωρήθηκε...
Ότι και να πω είναι λίγο. Κουράγιο...

AmaranthN- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός γατουνίων : 2 + 1 σκυλάκι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη & Φθινόπωρο!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ninja, Naruto, Gabriel!!!
Motto : Ο χρόνος αποφασίζει ποιον συναντάς. Η καρδιά αποφασίζει ποιον θες. Η συμπεριφορά αποφασίζει ποιος θα μείνει!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/06/2012
Mood :
Τζίντζερ μου, ξανθό μου κοριτσάκι! Τώρα μόλις το έμαθα, δεν είχα ανοίξει αυτό το θέμα, δεν περίμενα ότι θα έκρυβε μια τέτοια είδηση...
Κατερίνα, λυπάμαι πολύ για το κοριτσάκι σου. Να σκέφτεσαι μόνο ότι της χάρισες την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Έκανες ό, τι περισσότερο και ό, τι καλύτερο μπορούσες και είμαι σίγουρη πως θα σε θυμάται πάντα με αγάπη. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ.
Καλό ταξίδι, κοριτσάκι! Να προσέχεις!
Κατερίνα, λυπάμαι πολύ για το κοριτσάκι σου. Να σκέφτεσαι μόνο ότι της χάρισες την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Έκανες ό, τι περισσότερο και ό, τι καλύτερο μπορούσες και είμαι σίγουρη πως θα σε θυμάται πάντα με αγάπη. Το ίδιο να κάνεις κι εσύ.
Καλό ταξίδι, κοριτσάκι! Να προσέχεις!
Dreamer- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Κερατσίνι
Αριθμός γατουνίων : 5 (Μπέντζαμιν, Ρίκυ, Μελένια, Χάρυ, Νεφέλη)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη, βέβαια! (ήλιος, πουλάκια, μυγάκια, λουλουδάκια...)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αγάπη, Χιονάτη, Χουρχουρίτσα, Shaggy, Ελίζα
Motto : Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σʼ αυτήν την ιδέα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/03/2012
Mood :
Απέφευγα να μπαίνω στο θέμα αυτό επειδή βούλιαζε η ψυχή μου. Τώρα μπήκα και …….
Λυπάμαι πολύ Κατερίνα για το Τζιντζεράκι. Βίωσες την αγωνία και τον φόβο που ζούμε όλοι μας πως κάποτε κάτι θα γίνει και με τα δικά μας αλλά στο μυαλό μας σπάνια πάει πως θα συμβεί τόσο γρήγορα όπως στη Τζιντζερ.
Την θυμάμαι στο περυσινό πρωτοχρονιάτικο βίντεο που την είχα βάλει και τότε σκεπτόμουν «τι όμορφο όνομα που έχει»!!!!!
Κάνε κουράγιο. Τώρα θα παίζει με τον Ρίκο μου. με τον Πατσίνο, και τον Παπιονάκια (τίγρη) και με τόσα άλλα γατάκια. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ευτυχισμένος.
Του χάρισες την καλύτερη ζωή και την απόφαση σου την θεωρώ σωστή.
Καλό ταξίδι και κουράγιο σε σένα και στους δικούς σου.

Λυπάμαι πολύ Κατερίνα για το Τζιντζεράκι. Βίωσες την αγωνία και τον φόβο που ζούμε όλοι μας πως κάποτε κάτι θα γίνει και με τα δικά μας αλλά στο μυαλό μας σπάνια πάει πως θα συμβεί τόσο γρήγορα όπως στη Τζιντζερ.
Την θυμάμαι στο περυσινό πρωτοχρονιάτικο βίντεο που την είχα βάλει και τότε σκεπτόμουν «τι όμορφο όνομα που έχει»!!!!!
Κάνε κουράγιο. Τώρα θα παίζει με τον Ρίκο μου. με τον Πατσίνο, και τον Παπιονάκια (τίγρη) και με τόσα άλλα γατάκια. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ευτυχισμένος.
Του χάρισες την καλύτερη ζωή και την απόφαση σου την θεωρώ σωστή.
Καλό ταξίδι και κουράγιο σε σένα και στους δικούς σου.

παιδιά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! πονάμε πολύ αυτή τη στιγμή όλοι....είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές χωρίς εκείνη....μόνον ο χρόνος θα μας βοηθήσει...πάντα όμως θα έχω το παράπονο ότι δεν μπόρεσα να τη σώσω...πόσο ανήμποροι είμαστε τελικά μπροστά στη ζωή και στο θάνατο.... Να χαίρεστε όλοι τα ζωάκια σας, να είστε καλά και να περνάτε όλοι καλά!! σας ευχαριστώ και πάλι, πολύτιμες οι συζητήσεις μας με βοηθούν γιατί ξέρω πια τι σημαίνει να είσαι γονιός μιας γάτας....ξέρω ότι αγαπάτε πολύ!! σας ευχαριστώ και πάλι!
-
Έτσι είναι.. Ο χρόνος θα βοηθήσει.. Κουράγιο, Κατερίνα, και δύναμη..
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το ξαφνικό χαμό πάλι,μια τόσο νεαρή γατούλα και τόσο ξαφνικά,δεν μπορώ να το πιστέψω.Κουράγιο σε όλους σας ,κάνατε το καλύτερο για εκείνην και είναι σίγουρο ότι το κατάλαβε.

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Βουρκωσαν τα ματια μου.....Ας ξεκουραστει το γλυκο μου και ας χαιρεται την ομορφη ζωη στον παραδεισο....εκει θα ναι χαρουμενο και ευτυχισμενο
Υγεια σε σας και ν αποκτησετε πολλα ομορφα και υγιη γατακια

Υγεια σε σας και ν αποκτησετε πολλα ομορφα και υγιη γατακια

Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Καλό ταξίδι γλυκό γατάκι

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Κατερίνα να σε συλλυπηθώ και από εδώ....
Κουράγιο καλή μου, η Τζίντζερ ήταν τόσο υπάροχη γατούλα, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας και έτσι δεν θα φύγει ποτέ....θα σας συντροφεύει πάντα από το γατοουράνιο τόξο....
Καλό ταξίδι όμορφη πορτακαλίτσα .....
Κουράγιο καλή μου, η Τζίντζερ ήταν τόσο υπάροχη γατούλα, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας και έτσι δεν θα φύγει ποτέ....θα σας συντροφεύει πάντα από το γατοουράνιο τόξο....
Καλό ταξίδι όμορφη πορτακαλίτσα .....

niki- Mature Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3

» Βοήθεια! Ξαφνική παράλυση του πίσω μέρους του σώματος
» Παράλυση γατούλας
» Πληγή πίσω απο το αυτί που δεν κλείνει, διοτι την ξύνει
» Φέρε πίσω το κρεββάτι μου... παλιόγατα!
» Ξαφνικη ακαμψια στα πισω ποδια
» Παράλυση γατούλας
» Πληγή πίσω απο το αυτί που δεν κλείνει, διοτι την ξύνει
» Φέρε πίσω το κρεββάτι μου... παλιόγατα!
» Ξαφνικη ακαμψια στα πισω ποδια
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!
» Τα εμβόλια της γάτας