Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
+37
nikos_x
ralou
otz
vanilia cat
tsili
doremi
tia
f.m123
koneko
flokatoula
NiaR
SuperCatz
Anel
Stellla
Maro
Souggy
markello
leopoldine
Marcos
Katerinaki
marfot75
Gatadministrator
Kikiriki
gatoras
Fairy dogmother
Πούπσυ
Pepita
Tiger Lilly
manto
ismini
Anatoli
barkoulitses
kinyobi5
Φωτεινή
marmanga
Chouzouris
Milly
41 απαντήσεις
Σελίδα 6 από 6
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Απ: Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
Εννοείται, αν δεν προλαβαίνεις που να μαγειρέψεις και για τις γάτες! Κι εγώ μη νομίζεις, όταν φτιάχνω για μένα, μαγειρεύω και για αυτές.. Όταν δεν μαγειρεύω για μένα δε τους φτιάχνω και σε αυτές..Πούπσυ έγραψε:καλά, εσύ Φλώρα το έχεις ψάξει πολύ. εγώ δεν ξέρω αν θα είχα το κουράγιο να μπω σε τέτοια διαδικασία. αφού και το δικό μου φαγητό κουράζομαι μερικές φορές για να το φτιάξω, δηλαδή βαριέμαι να αρχίσω το μαγείρεμα και μετά πλύσιμο κατσαρόλες κλπ.. Και τώρα που θα έρθει το παιδί να με δω!! Αδύνατο να μαγειρεύω και για τις γάτες..
f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
Το μαγειρεμα ειναι κορυφαια διατροφη αλλα πολυ...βαβουριαρικο ,δυστηχως. Ειδικα αν εχεις πανω απο ενα ζωο αστα να πανε......
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Είναι, άσε που για να δώσεις αποκλειστικά αυτό πρέπει να το ψάξεις απίστευτα πολύ, να συζητήσεις με κτηνιάτρους και διατροφολόγους ζώων για να δεις ποιές ουσίες καταστρέφονται, να βρεις τις ανάγκες; του δικού σου ζώου κλπ..nikos_x έγραψε:Το μαγειρεμα ειναι κορυφαια διατροφη αλλα πολυ...βαβουριαρικο ,δυστηχως. Ειδικα αν εχεις πανω απο ενα ζωο αστα να πανε......
-
Mood :
Και πάνω απ΄ όλα, να τρώει το ζώο σου ό,τι μαγειρεύεις. Αλλιώς το κάνεις έμπλαστρο
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
Βασικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Η αρχη ειναι μονο δυσκολη, μετα συνηθιζεις. Αν καταφερεις και ισορροπησεις το γευμα, μετα ειναι θεμα ρουτινας η παρασκευη της τροφης. Στην αρχη σπαταλουσα 1+ ωρα για ενα κοτοπουλο, ενω τωρα σε μια ωρα εχω ετοιμασει 2 κοτοπουλα. Μια ωρα και παραπανω μου επαιρνε το πηγαινε ελα στο pet shop, οποτε τωρα με βολευει καλυτερα γιατι δεν τρεχω με τα αστικα για τροφη και δεν ανησυχω μηπως κλεισει και δεν το προλαβω. Αν δεν εχει τροφη, πεταγομαι στο σουπερμαρκετ διπλα που ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο και του παιρνω κανενα κρεατακι να φαει.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Εσύ δίνεις ωμά.. Άλλο αυτό.. Στα μαγειρευτά χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια συμπληρώματα, μόνο την ταυρίνη να πάρεις πάλι πρέπει να τρέχεις..koneko έγραψε:Βασικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Η αρχη ειναι μονο δυσκολη, μετα συνηθιζεις. Αν καταφερεις και ισορροπησεις το γευμα, μετα ειναι θεμα ρουτινας η παρασκευη της τροφης. Στην αρχη σπαταλουσα 1+ ωρα για ενα κοτοπουλο, ενω τωρα σε μια ωρα εχω ετοιμασει 2 κοτοπουλα. Μια ωρα και παραπανω μου επαιρνε το πηγαινε ελα στο pet shop, οποτε τωρα με βολευει καλυτερα γιατι δεν τρεχω με τα αστικα για τροφη και δεν ανησυχω μηπως κλεισει και δεν το προλαβω. Αν δεν εχει τροφη, πεταγομαι στο σουπερμαρκετ διπλα που ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο και του παιρνω κανενα κρεατακι να φαει.
-
Mood :
f.m123 έγραψε:Εσύ δίνεις ωμά.. Άλλο αυτό.. Στα μαγειρευτά χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια συμπληρώματα, μόνο την ταυρίνη να πάρεις πάλι πρέπει να τρέχεις..koneko έγραψε:Βασικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Η αρχη ειναι μονο δυσκολη, μετα συνηθιζεις. Αν καταφερεις και ισορροπησεις το γευμα, μετα ειναι θεμα ρουτινας η παρασκευη της τροφης. Στην αρχη σπαταλουσα 1+ ωρα για ενα κοτοπουλο, ενω τωρα σε μια ωρα εχω ετοιμασει 2 κοτοπουλα. Μια ωρα και παραπανω μου επαιρνε το πηγαινε ελα στο pet shop, οποτε τωρα με βολευει καλυτερα γιατι δεν τρεχω με τα αστικα για τροφη και δεν ανησυχω μηπως κλεισει και δεν το προλαβω. Αν δεν εχει τροφη, πεταγομαι στο σουπερμαρκετ διπλα που ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο και του παιρνω κανενα κρεατακι να φαει.
σιγουρα, αλλα οταν βρεις τις αναλογιες, μετα ειναι παιχνιδι η ολη διαδικασια. Στην αρχη και εγω ζοριστηκα γιατι δεν ηξερα αναλογιες, δεν ηξερα αν πρεπει να παιρνει συμπληρωματα και γενικα ηταν βουνο ολο αυτο. Ξεκινησα με bone meal, εβαζα λαχανικα και δεν αλεθα κοκκαλα αλλα ακομα και με το bone meal επρεπε να ψαξω για τις αναλογιες φωσφορου-ασβεστιου και δεν ηταν ευκολο
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
και πως βρήκες άκρη; ποιός σε βοήθησε; Εδώ λέω "μαγειρεύω για τη γάτα" και κατουριούνται όλοι απ'τα γέλια..
-
Mood :
f.m123 έγραψε:και πως βρήκες άκρη; ποιός σε βοήθησε; Εδώ λέω "μαγειρεύω για τη γάτα" και κατουριούνται όλοι απ'τα γέλια..
εψαχνα papers για διατροφη γατας και αιλουροειδων σε ζωολογικους κηπους. Στραβωθηκα να διαβαζω, αλλα τελικα βρηκα ακρη
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Εγώ έχω πεθάνει να διαβάζω και δεν έχω βρει και τίποτα της προκοπής..koneko έγραψε:f.m123 έγραψε:και πως βρήκες άκρη; ποιός σε βοήθησε; Εδώ λέω "μαγειρεύω για τη γάτα" και κατουριούνται όλοι απ'τα γέλια..
εψαχνα papers για διατροφη γατας και αιλουροειδων σε ζωολογικους κηπους. Στραβωθηκα να διαβαζω, αλλα τελικα βρηκα ακρη
-
Mood :
Πηγαινε ζητα καπου bone meal...Σε ικετευω! Αλλα τραβα το σε βιντεο κ στειλε να το δω μετα.....αχααχαχαχαχαχαχχακαι πως βρήκες άκρη; ποιός σε βοήθησε; Εδώ λέω "μαγειρεύω για τη γάτα" και κατουριούνται όλοι απ'τα γέλια..
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Πηγαινε ζητα καπου bone meal...Σε ικετευω! Αλλα τραβα το σε βιντεο κ στειλε να το δω μετα.....αχααχαχαχαχαχαχχακαι πως βρήκες άκρη; ποιός σε βοήθησε; Εδώ λέω "μαγειρεύω για τη γάτα" και κατουριούνται όλοι απ'τα γέλια..
ποιό bone meal... Εδώ ταυρίνη να ζητήσω θα με κοιτάνε σαν χάνοι!
-
Mood :
Περατικα στην Ρενατα Φωτεινη μου!Πιστευω οτι εγω ποτε δεν θα μαγειρευα για τις γατες μου,δεν λεω οκ να ειναι υγιεις και το ενα και το αλλο αλλα μου φαινεται καπως περιεργο να μαγειρευεις ειδικα για τις γατες.Ας θυμηθουμε επισης οτι και στα χωρια μας αλλα και πολλες γατες που ειχαν παππουδες και συγγενεις πιο παλια εφταναν στην ηλικια των 14+ και ετρωγαν αποφαγια και οτι τους περισευε.Μια γατα στο χωριο μου ηταν 16 υγιεστατη χωρις εμβολια και τετοια και την πατησε αυτοκινητο...Εγω στον Μαικ δινω tonus και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα σε δοντια και υγεια.
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood :
Δεν λεει κατι το οτι ζουν ζωα μεχρι τα 16+ χωρις εμβολια,τροφες κτλ.
Αλλοι καπνιζουν κ τρωνε κοψιδια μεχρι τα 80 κ δεν παθαινουν τιποτα κ αλλοι στα 40 παθαινουν εμφραγμα κανοντας υγιεινο τροπο ζωης.Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν υπαρχουν κανονες σε αυτα αλλα να μην προκαλουμε κ την τυχη μας.
Αλλοι καπνιζουν κ τρωνε κοψιδια μεχρι τα 80 κ δεν παθαινουν τιποτα κ αλλοι στα 40 παθαινουν εμφραγμα κανοντας υγιεινο τροπο ζωης.Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν υπαρχουν κανονες σε αυτα αλλα να μην προκαλουμε κ την τυχη μας.
-
Mood :
nikos_x έγραψε:Δεν λεει κατι το οτι ζουν ζωα μεχρι τα 16+ χωρις εμβολια,τροφες κτλ.
Respect !!!
Γεια σας,
Η ΦιΦη μου 8 χρονων, γυρισε πισω στο σπιτι μετα απο 4 μηνες. Νωμιζα πως ειχε πεθανει. Τι χαρα οταν την βρηκα..οχι για πολυ βεβαια ¨..δεν ετρωγε..Ο γιατρος βρηκε με τις εξετασεις μια νεφρικη ανεπαρκεια. Εμεινε μια εβδομάδα για παρακολουθηση εκει στο γιατρειο, και συνηλθε. Την παω λοιπον στο σπιτι ολο χαρα. Ομως, δεν ετρωγε παλι, σχεδον τιποτα..λιγες κροκετες ΚΔ, κονσερβα ΚΔ καθολου. Την ξανα παω στο γιατρο, της βαζει ορο, μια μερα, δυο..και αφου εκλεινε το γιατρειο για διακοπες , μου λεει να συνεχισω εγω το ορο στο σπιτι. Καταλαβα καπως ο τροπος που πρεπει να το κανω αλλα με χιλιες δυσκολιες , και δεν καθεται η Φιφι ..και πεταει τη βελονα... και τρεχει το υγρο παντου. Δυσκολη εμπειρεια λοιπον. Αλλα η Φιφι με κοιταει θλημενη..αρνειται να φαει και σιγουρα δεν τις βαζω το ορο οπως πρεπει. Δεν βλεπω βελτιωση και δεν ξερω ποσο καιρο θα βαστηξει το μαρτυριο..???
Η ΦιΦη μου 8 χρονων, γυρισε πισω στο σπιτι μετα απο 4 μηνες. Νωμιζα πως ειχε πεθανει. Τι χαρα οταν την βρηκα..οχι για πολυ βεβαια ¨..δεν ετρωγε..Ο γιατρος βρηκε με τις εξετασεις μια νεφρικη ανεπαρκεια. Εμεινε μια εβδομάδα για παρακολουθηση εκει στο γιατρειο, και συνηλθε. Την παω λοιπον στο σπιτι ολο χαρα. Ομως, δεν ετρωγε παλι, σχεδον τιποτα..λιγες κροκετες ΚΔ, κονσερβα ΚΔ καθολου. Την ξανα παω στο γιατρο, της βαζει ορο, μια μερα, δυο..και αφου εκλεινε το γιατρειο για διακοπες , μου λεει να συνεχισω εγω το ορο στο σπιτι. Καταλαβα καπως ο τροπος που πρεπει να το κανω αλλα με χιλιες δυσκολιες , και δεν καθεται η Φιφι ..και πεταει τη βελονα... και τρεχει το υγρο παντου. Δυσκολη εμπειρεια λοιπον. Αλλα η Φιφι με κοιταει θλημενη..αρνειται να φαει και σιγουρα δεν τις βαζω το ορο οπως πρεπει. Δεν βλεπω βελτιωση και δεν ξερω ποσο καιρο θα βαστηξει το μαρτυριο..???
ouiette- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2008
Mood :
Είναι μεγάλη ιστορία. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο θα κρατήσει....
Εγώ από τη στιγμή που άρχισα ορούς στον Τσιλάκο μου πήγαμε γύρω στον ενάμιση χρόνο....Βέβαια μου είχε δείξει ο γιατρός (ολόκληρο μάθημα μου έκανε για το πως να χορηγώ τον ορό. Ευτυχώς ο Τσίλι κατά κανόνα καθόταν.
Σίγουρα δε θέλει βίαια. Πολύ κανάκεμα,(ουτωσιάλλως τωρα που νοιώθει άρρωστη, βασικά πιο αδύναμη, το έχει ανάγκη), για να δεχτεί τη βελόνα και με το μαλακό....
Καλό κουράγιο
Εγώ από τη στιγμή που άρχισα ορούς στον Τσιλάκο μου πήγαμε γύρω στον ενάμιση χρόνο....Βέβαια μου είχε δείξει ο γιατρός (ολόκληρο μάθημα μου έκανε για το πως να χορηγώ τον ορό. Ευτυχώς ο Τσίλι κατά κανόνα καθόταν.
Σίγουρα δε θέλει βίαια. Πολύ κανάκεμα,(ουτωσιάλλως τωρα που νοιώθει άρρωστη, βασικά πιο αδύναμη, το έχει ανάγκη), για να δεχτεί τη βελόνα και με το μαλακό....
Καλό κουράγιο
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Τσιλη,ευχαριστω. Ο Τσιλακος ετρωγε ομως¨? Ο κτηνιατρος σου ηταν τουλαχιστον πιο υπομονετικος, ο δικος μου ελαχιστα μου ειπε..(τα βρηκα ολα στο youtube ) και η Φιφι δεν τρωει καθολου..ποσο καιρο θα αντεξει?
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
barkoulitses έγραψε:το περασμενο καλοκαιρι ειχα ξεγραψει και εγω την ''γρια μου''-ηταν 17 ετων
δεν ετρωγε,δεν επινε,ενας απολυτος σκελετος
με ορους ομως και καθημερινα μπολικο calopet το παλεψαμε
για 15 μερες περιπου ζουσε αποκλειστικα με την βιταμινη που της εδινα με το ζορι, και σταδιακα αρχισε να τσιμπολογαει
περασε ενας χρονος,αν ολα πανε καλα στις 22 Ιουλιου μπαινει στα 18, εξακολουθει και παιρνει 2-3 φορες εβδομαδιαιως felovit,ψιλοτρωει,ειναι βεβαια αδυνατη,αλλα ζωντανη και γκρινιαρα οπως παντα
γενικα ορος και βιταμινες βοηθανε πολυ
ευχομαι το καλυτερο
Βιταμινες? δεν μου ειπε κανεις γι αυτο...Τι δινουμε και ποσο?
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
βιταμίνες έδινα κι εγώ , δε θυμάμαι όμως πως τις λέγανε.
Κάποιες φορές έτρωγε, κάποιες όχι. Εκεί υπέκυπτα και του έδινα λιγο κοτόπουλο.
Όπως π.χ. κάποια φορά είχε κάνει ο πατέρας μου ζυμαρικά με θαλασσινά, τα θαλασσινά απαγορεύονταν, αλλά είχε φάει μακαρόνια θυμάμαι. Είχα ρωτήσει τον κτηνίατρο , μου είχε πει οκ.
Εναλασσα και είχα δοκιμάσει όλες τις ειδικές τροφές.
Μακάρι ν α τις θυμόμουνα τώρα.
Κd νομίζω, renal, είχε και η trovet(αυτή μάλλον του άρεσε πιο πολύ απ΄όλες). Έτρωγε λίγο, βαριόταν, την ενάλλασσα. Γενικά ήταν δύσκολο
Κάποιες φορές έτρωγε, κάποιες όχι. Εκεί υπέκυπτα και του έδινα λιγο κοτόπουλο.
Όπως π.χ. κάποια φορά είχε κάνει ο πατέρας μου ζυμαρικά με θαλασσινά, τα θαλασσινά απαγορεύονταν, αλλά είχε φάει μακαρόνια θυμάμαι. Είχα ρωτήσει τον κτηνίατρο , μου είχε πει οκ.
Εναλασσα και είχα δοκιμάσει όλες τις ειδικές τροφές.
Μακάρι ν α τις θυμόμουνα τώρα.
Κd νομίζω, renal, είχε και η trovet(αυτή μάλλον του άρεσε πιο πολύ απ΄όλες). Έτρωγε λίγο, βαριόταν, την ενάλλασσα. Γενικά ήταν δύσκολο
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Αν ετρωγε καμια φορα, ναι, αλλα ουτε τα αγαπημενα τις φαγητα,π.χ . κοτοπουλο..μια φορα μονο τρελλαθηκε με το ψαρι -δεν κανει, ναι το ξερω-
και τωρα βλεπω οτι εχει συναχι. Θα βρω καποιο γιατρο αυριο..
Σε ποια μορφη ειναι οι βιταμηνες? χαπια?
Ο Τσιλι ειναι καλα τωρα?
Ο Τσιλακος σου
και τωρα βλεπω οτι εχει συναχι. Θα βρω καποιο γιατρο αυριο..
Σε ποια μορφη ειναι οι βιταμηνες? χαπια?
Ο Τσιλι ειναι καλα τωρα?
Ο Τσιλακος σου
ouiette- Prime Cat
-
Mood :
Έχω μια γάτα περίπου 6 ετών στην οποία οι προληπτικές εξετάσεις αίματος έδειξαν αυξημένη ουρία και κρεατινίνη. Άλλαξα μια ξηρά τροφή που της έδινα με ειδική για νεφρά και έπαιρνε σιρόπι semintra για 2 μήνες. Μετά από 2 μήνες έγιναν και πάλι εξετάσεις για ουρία και κρεατινίνη συν το SDMA test και εξέταση ούρων των οποίων η λήψη έγινε με κυστοκέντηση. Επίσης και υπέρηχος στα νεφρά. Σε όλες τις εξετάσεςι οι τιμές ήταν εντός των ορίων.
Άρθρα που βρήκα αξιόλογα για τη νεφρική ανεπάρκεια:
https://catvets.com/public/PDFs/PracticeGuidelines/Guidelines/2016-ISFM-Guidelines-DiagnosisManagementFelineChronicKidneyDisease.pdf
http://www.abcdcatsvets.org/vaccination-of-immunocompromised-cats/#Chronic-kidney-disease
https://youtu.be/z8OiCHliS0U
Άρθρα που βρήκα αξιόλογα για τη νεφρική ανεπάρκεια:
https://catvets.com/public/PDFs/PracticeGuidelines/Guidelines/2016-ISFM-Guidelines-DiagnosisManagementFelineChronicKidneyDisease.pdf
http://www.abcdcatsvets.org/vaccination-of-immunocompromised-cats/#Chronic-kidney-disease
https://youtu.be/z8OiCHliS0U
gatisios- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 8
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2017
Αρέσει στον χρήστη Marc_21
Σελίδα 6 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Παρόμοια θέματα
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
» νεφρική ανεπάρκεια
» Γάτα με νεφρική ανεπάρκεια
» Δερματική αλλεργία με νεφρική ανεπάρκεια
» Νεφρική ανεπάρκεια, είμαστε εντελώς χάλια :(
» νεφρική ανεπάρκεια
» Γάτα με νεφρική ανεπάρκεια
» Δερματική αλλεργία με νεφρική ανεπάρκεια
» Νεφρική ανεπάρκεια, είμαστε εντελώς χάλια :(
Σελίδα 6 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τρι Σεπ 03, 2024 9:22 pm από xnoudoto_teras
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
Πεμ Αυγ 24, 2023 9:09 pm από belezza