Αιμα κοπρανα
Αιμα κοπρανα
Καλησπερα φιλοι μου χθες η μικρη μου αφου εκανε κακα της κ πηγα μετα να τα καθαρισω βρήκα στη λεκανη της μια σταγονα αιμα με βλενα σαν μυξουλα... Ειδα τα κακα της αλλα δε βρηκα αιμα Πανω σαυτα
Να πω οτι εχει κανα 2 βδομ που αλλαξαμε τροφη κ καυτη τη τροφη τα κοπρανα της ειναι πιο σκληρά κ σχηματισμενα πραμα πού νομιζω ειναι καλο γιατι με τη προηγουμενη που ηταν και εκειμη πριμιουμ με 70%πρωτεινη ηταν πιο μαλακα χωρις σχημα σφιχτα κ μυριζαν φουλ.... Μηοως ζοριστηκε κ εβγαλε αιματακι...? Τι λετε
Να πω οτι εχει κανα 2 βδομ που αλλαξαμε τροφη κ καυτη τη τροφη τα κοπρανα της ειναι πιο σκληρά κ σχηματισμενα πραμα πού νομιζω ειναι καλο γιατι με τη προηγουμενη που ηταν και εκειμη πριμιουμ με 70%πρωτεινη ηταν πιο μαλακα χωρις σχημα σφιχτα κ μυριζαν φουλ.... Μηοως ζοριστηκε κ εβγαλε αιματακι...? Τι λετε
Mora2020- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2020
Απ: Αιμα κοπρανα
Μαλλον ειναι ευαισθησια απο το καινουργιο φαγητο. εκτος αν ειναι γατα που βγαινει και εξω οποτε ισως να εφαγε κατι ασχετο το οποιο την πειραξε. Καλο θα ητανε να το παρακολουθησεις λιγο και να μιλησεις με κτηνιατρο αν επαναληφθει.
Γενικα εγω δεν ειμαι φανατικη των τροφων με ψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινες , αν και στα petshop σε σπρωχνουν να αγοραζεις τετοιες. Ασε που οι δικες μου γατες δεν τις τρωνε.

meligata- Kitten
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : φθινοπωρο καπου με πολλα δεντρα.
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Scottish fold σιγουρα...
Motto : Πρρρρ
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/12/2018
Mood :
Αρέσει στον χρήστη Mora2020
Το αιμα στα κοπρανα σε καθε περιπτωση θελει προσοχη, Μπορει να προέρχεται απο την περιοχή του πρωκτου αν έχει ζωντανο κοκκινο χρώμα και αυτο να προέρχεται απο καποια αλλαγη στα κοπρανα συνηθως δισκοιλιοτητα και λογω τραυματισμου. Αν ειναι σκουρο βαθυ και προέρχεται εσωτερικα απο το εντερο μπορει να προέρχεται απο πολυ σοβαροτερες αιτιες. Εφοσον υπάρχει αλλαγη στην τροφη και το αιμα ειναι λιγο και κοκκινο δεν συνιστα ανησυχια αρχικα αλλα αν συνεχισει πρεπει αν το δει γιατρος. Εννοειται πρεπει να εχει γινει αποπαρασιτωση.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Αρέσει στον χρήστη Mora2020
Ολα καλα... Ευχαριστω για τις απαντήσεις..
Εχει περάσει καιρος απτην ανάρτηση... Ηταν για 2.3 μερες ο.Ερεθισμος κ πιθανοτατα ηταν απο τη τυπου διαρροια... Η τροφη τηε ειχε πολυ πρωτεΐνη κ η μικρη μαλλον δε μπορούσε να την χωνέψει σωστα... Δεν κανουν ολα τα φαγητα σε ολους μας... Μετα ππυ αλλαξαμε τροφη τα κακα μας ειναι σκληρα καλό σχηματισμενα κ. Αοσμα
Εχει περάσει καιρος απτην ανάρτηση... Ηταν για 2.3 μερες ο.Ερεθισμος κ πιθανοτατα ηταν απο τη τυπου διαρροια... Η τροφη τηε ειχε πολυ πρωτεΐνη κ η μικρη μαλλον δε μπορούσε να την χωνέψει σωστα... Δεν κανουν ολα τα φαγητα σε ολους μας... Μετα ππυ αλλαξαμε τροφη τα κακα μας ειναι σκληρα καλό σχηματισμενα κ. Αοσμα
Mora2020- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/08/2020
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Ένα "βουτυρομελένιο" αγοράκι ψάχνει το παντοτινό του σπίτι
» Βοήθεια με νεογέννητο γατάκι
» Σκουληκάκι και καθαριοτητα
» Νεογέννητο γατάκι
» Nurilac Για Μωρά
» Γατάκια Μόνα
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Τρωει ρουχα τι να κανω
» Τάισμα Γάτας Που Μόλις Γέννησε
» Γεννητούρια
» Πρωτη γεννα.
» Μια ευχή για τη Λαρουλα μας
» Αναπνοη περιεργη λαχανιασμα
» Πρησμένο δεξί πίσω πόδι
» Ράτσες και κληρονομικά προβλήματα
» Αντίο μπουμπούκο μου...
» Αντιβιωση
» εγκεφαλικο σε μεγαλοκοπελα..
» δυο νεαροι (μαλλον) στη μπαλκονι μου..
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Ένα ποντικάκι στο...γατοσπιτικό μας!(Υιοθετήθηκε!)
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
» Αιμα κοπρανα
» Με λένε Sheido και ψάχνω το δικό μου σπιτικό
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Τροφή που έπιασε σκώρο
» Η μικρή και φουντωτή Ciri ψάχνει σπίτι ή φιλοξενία άμεσα.
» εξετάσεις ούρων
» ΡΟΥΝΥ
» μικρο γατακι
» Χαρίζονται δύο κουκλάκια αδερφακια
» ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ GRAIN FREE ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ RC URINARY S/O?
» Γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο;
» Γατακι με μολυνση στα ματια SOS !
» ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
» Ζητώ main coon (email επικοινωνίας: eleni_kots5@yahoo.gr)
» ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ help
» Orijen - Applaws - Acana