Χαρίζεται η Χάρις μας, μια πανέμορφη και καλή ταρταρούγα
2 απαντήσεις
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Χαρίζεται η Χάρις μας, μια πανέμορφη και καλή ταρταρούγα
Καλησπέρα σε όλους!
Το καλοκαίρι βρεθήκαμε πρώτοι φορά οικοδεσπότες μιας μικρούλας και πανέμορφης γατούλας, την οποία κυριολεκτικά έσωσε ο συντροφος μου από.. λιώσιμο, καθώς 1 μηνός γατάκι ήταν μέσα στη μέση της Κηφισίας..! Είναι πανέμορφη και δεν ήθελε να την αφήσει, όποτε την πήραμε σπίτι να την μεγαλώσουμε λιγάκι πριν την χαρίσουμε στον τυχερό που θα την επιλέξει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να την κρατήσουμε γιατί ο γιος μας έχει πολύ υψηλή αλλεργία στις γάτες και ήδη έχουμε ρισκάρει παρά πολύ που την έχουμε, με κίνδυνο το παιδί να πάθει αλλεργικό σοκ. Σκοπευαμε να τη στειρώσουμε πρώτα και να την χαρίσουμε μετά, αλλά πλέον το γατάκι μας έχει μεγαλώσει αρκετά και πιάνεται η καρδιά μου που δεν έχει ένα σπιτάκι όλο αγάπη γιατί πραγματικά είναι τρυφερή όσο δεν φανταζόμουν πως θα είναι ένα γατάκι, παιχνιδιάρα, με τρόπους, χαρακτήρα και τόσο μα τόσο καλή! Όποτε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει και να την αγαπήσει κι εμείς με χαρά μας να αναλάβουμε τη στείρωση της στο γιατρό μας - εννοείται πως θα της κάνουμε και όλα τα εμβόλια της. Είναι μικρούλα, περίπου 6 μηνών και πανέμορφη και γεμάτη από τη Θεία Χάρη (εξ ου και το Χάρις)!
Εύχομαι πραγματικά να την αγαπήσετε κι εσείς και να της βρουμε ένα ζεστό σπίτι όλοι μαζί!
Ότι θέλετε με ρωτάτε
Φιλικά,
Σοφία
Το καλοκαίρι βρεθήκαμε πρώτοι φορά οικοδεσπότες μιας μικρούλας και πανέμορφης γατούλας, την οποία κυριολεκτικά έσωσε ο συντροφος μου από.. λιώσιμο, καθώς 1 μηνός γατάκι ήταν μέσα στη μέση της Κηφισίας..! Είναι πανέμορφη και δεν ήθελε να την αφήσει, όποτε την πήραμε σπίτι να την μεγαλώσουμε λιγάκι πριν την χαρίσουμε στον τυχερό που θα την επιλέξει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να την κρατήσουμε γιατί ο γιος μας έχει πολύ υψηλή αλλεργία στις γάτες και ήδη έχουμε ρισκάρει παρά πολύ που την έχουμε, με κίνδυνο το παιδί να πάθει αλλεργικό σοκ. Σκοπευαμε να τη στειρώσουμε πρώτα και να την χαρίσουμε μετά, αλλά πλέον το γατάκι μας έχει μεγαλώσει αρκετά και πιάνεται η καρδιά μου που δεν έχει ένα σπιτάκι όλο αγάπη γιατί πραγματικά είναι τρυφερή όσο δεν φανταζόμουν πως θα είναι ένα γατάκι, παιχνιδιάρα, με τρόπους, χαρακτήρα και τόσο μα τόσο καλή! Όποτε ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει και να την αγαπήσει κι εμείς με χαρά μας να αναλάβουμε τη στείρωση της στο γιατρό μας - εννοείται πως θα της κάνουμε και όλα τα εμβόλια της. Είναι μικρούλα, περίπου 6 μηνών και πανέμορφη και γεμάτη από τη Θεία Χάρη (εξ ου και το Χάρις)!
Εύχομαι πραγματικά να την αγαπήσετε κι εσείς και να της βρουμε ένα ζεστό σπίτι όλοι μαζί!
Ότι θέλετε με ρωτάτε

Φιλικά,
Σοφία
sofiamnt- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/08/2017
Απ: Χαρίζεται η Χάρις μας, μια πανέμορφη και καλή ταρταρούγα
καλοτυχη να ειναι η μικρη Χαρις. δημοσιευστε την αγγελια σας και σε αλλα site οπως getpet ipet χρυση ευκαιρια.. φβ.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :

» Χαρίζεται περσική ταρταρουγα
» Χαρίζεται θηλυκιά ταρταρούγα
» Beauty, ταρταρούγα όμορφη χαρίζεται
» H πανέμορφη Ζέντα χαρίζεται (Υιοθετήθηκε)
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΑΤΟΥΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
» Χαρίζεται θηλυκιά ταρταρούγα
» Beauty, ταρταρούγα όμορφη χαρίζεται
» H πανέμορφη Ζέντα χαρίζεται (Υιοθετήθηκε)
» ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΑΤΟΥΛΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
gatospito :: ΓΑΤΟΣΠΙΤΕΣ, ΣΠΙΤΟΓΑΤΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ :: Αναζητούνται γατογονείς! Ή και (σκυλο)γονείς...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Νεο αδεσποτακι!
» Γατα
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος