Καλό γατοπαράδεισο Νταιζούλα μου!
+8
poufy
Smokys
ZIZIKOS
Gatoplikti
dagger
abyssinia
kouix
florans
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Καλό γατοπαράδεισο Νταιζούλα μου!
Καλημέρρα σε όλους!
Μετά απο τη πολύχρονη απουσία μου λόγω οικογενειακών προβληματων,θέλω και παλι να μοιραστώ μαζί σας την ξαφνική απώλεια της δεύτερης αγαπημένης μου γατούλας Νταίζης .
Η Νταιζούλα μου ,που τον Ιούλιο θα γινόταν 12 χρονών, την Τετάρτη το βράδυ καθόταν σιωπηλή και δυσκολευόταν να αναπνεύσει καλά. Την Πέμπτη την πήγαμε με το γιό μου σε εναν κτηνίατρο που ήταν κοντά μας και μας είπε οτι ψηλάφησε μια μάζα στη κοιλιακή χώρα και οτι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά. Της πηρε αίμα για αιματολογικές εξετάσεις και μου είπε να περιμένω τα αποτελέσματα τα οποία θα τα είχε τη Παρασκευή για να δεί πως θα κινηθεί.Το επόμενο βήμα ανάλογα με τα αποτελεσμάτα των αιματολογικών εξετάσεων θα ήταν υπέρηχος.Φύγαμε και ήρθαμε σπίτι με τη Νταιζούλα μου να αναπνέει πάντα με δυσκολία ,να θέλει να φάει αλλα να μην μπορεί γιατι πνιγόταν, σαν να ήθελε να κάνει εμετό,αλλά δεν μπορούσε να κάνει και να είναι αδύναμη ,σηκωνόταν και έπεφτε.Το μόνο που μπορούσε ήταν να πίνει λίγο νεράκι που της έδινα σε ταχτά διαστήματα.Ηρθε η Παρασκευή και πήρα το γιατρό να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αντι για αυτο μου λεει Σάββατο θα τα έχω.Πέρασε άλλη μια μέρα δύσκολη με τη Νταιζούλα μου να τη βλέπω ετσι και να λιώνει η ΨΥΧΗ ΜΟΥ! Ολο το βράδυ την είχα δίπλα μου και τη χάιδευα και άκουγα την δυσκολία στη ανάσα της. Ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου φεύγει απο δίπλα μου και πάει και πέφτει στο μωσαικό κατω απο το κρεβάτι μου.Την έπιασα και τη έβγαλα έξω, έβγαλε μια κραυγή και άφησε την τελευταιά της πνοή και απο τότε ο κόσμος χάθηκε απο γύρω μου.
Στο μεταξύ παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός και μου λέει οτι οι εξετάσεις εδειξανοτι δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο όργανο. Τι να πω εγώ τώρα ! Είπα ευχαριστώ και έκλεισα το τηλέφωνο. Εκλαιγα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν προλάβα να κάνω τίποτα για αυτήν. Ο πόνος εμένα και του γιού μου ειναι αβάσταχτος, κλαίμε συνέχεια δεν μπορούμε να πιστεψούμε οτι δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα για την Νταιζούλα μας που την είχαμε συντροφιά 12 χρονια. Μετά απο πολύ ώρα τη θάψαμ ε στο κήπο του κοινόχρηστου χώρου που έχουμε, για να είναι κοντά μας
.Συγγνώμη Νταιζούλα μου που δεν πράλαβα να κάνω κάτι και σε Ευχαριστώ για τη αγάπη που μας έδωσες τόσα χρόνια!!!.Ησουν και θα είσαι για πάντα μια καλή και τρυφερούλα γατούλα!!Θα σε αγαπάμε για πάντα!! Αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ!!
Μετά απο τη πολύχρονη απουσία μου λόγω οικογενειακών προβληματων,θέλω και παλι να μοιραστώ μαζί σας την ξαφνική απώλεια της δεύτερης αγαπημένης μου γατούλας Νταίζης .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την florans στις Τρι Ιουν 09, 2015 12:41 pm, 1 φορά
florans- Mature Cat
-
Τόπος : Βυρωνας
Αριθμός γατουνίων : 5 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ ( Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας γιατι χουρχουριζουμε πιο πολυ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολα ειναι πολυ γλυκουτσικα! τα θελω ολα!!
Motto : Αγαπη και ανθρωπια!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/02/2012
Mood :
Απ: Καλό γατοπαράδεισο Νταιζούλα μου!

Kαθε φορα, που "φευγει" ενα γατακι απο κοντα μας, μου ερχεται στο μυαλο το τραγούδι των communards με τιτλο: so cold the night.
Σας το αφιερωνω λοιπον, με συγκίνηση.....
Soon, we all be together,
until then,
so cold the night.
https://www.youtube.com/watch?v=HdmRJEaes6I

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Λυπαμαι πολυ για την πολυαγαπημενη σας Νταιζουλα. Καλο ταξιδι στο γατοπαραδεισο να εχει το κοριτσι σας. Η απωλεια σας καταλαβαινω ποσο σας πληγωνει και φανταζει σαν ενα τεραστιο βουνο. Δεν μπορουσες να κανεις κατι αλλο απο το να επισκεφτεις το γιατρο. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου, γιατι ησουν κοντα στο κοριτσακι σας και το φροντισες. Ενιωσε την αγαπη που της δωσατε και βρισκοσουν τις τελευταιες στιγμες τις εκει, μαζι της.
Κουραγιο καλη μου. Η Νταιζουλα ειναι σε ενα μερος χωρις πονο τωρα.
Κουραγιο καλη μου. Η Νταιζουλα ειναι σε ενα μερος χωρις πονο τωρα.
abyssinia- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατακια του κοσμου
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2013
Mood :
Πραγματικά λυπάμαι για την γατούλα σας.
Πιστεύω ότι κάνατε ότι καλύτερο για αυτήν ...
Καλό της ταξίδι
Πιστεύω ότι κάνατε ότι καλύτερο για αυτήν ...
Καλό της ταξίδι

dagger- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Δάφνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 16 και τέλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : όλες τις εποχές .... με μια αδυναμία στον χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τώρα πια κανένα ...έκλεισα σαν γατομάνα
Motto : follow your dream
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2015
Mood :
Λυπάμαι πολυ !!
Δεν μπορούσες να κάνεις κατι παραπάνω απο το να την πας στον
γιατρο.
Καλη αναπαυση Νταιζούλα

Δεν μπορούσες να κάνεις κατι παραπάνω απο το να την πας στον
γιατρο.
Καλη αναπαυση Νταιζούλα

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Λυπάμαι τόσο πολύ για τη γατούλα σας
Είναι πολύ σκληρό να χάνεις κάποιον που αγαπάς
Μόνο αγάπη πήρε από σας και μόνο αγάπη σας έδωσε αυτό να σκέφτεσαι κι ότι κάποια μέρα θα βρεθούμε όλοι μαζί όσοι εδώ κάτω αγαπηθήκαμε.
Καλό γατοπαράδεισο Νταιζούλα, ήσουν πολύ τυχερό γατάκι εδώ στη γή

Είναι πολύ σκληρό να χάνεις κάποιον που αγαπάς

Μόνο αγάπη πήρε από σας και μόνο αγάπη σας έδωσε αυτό να σκέφτεσαι κι ότι κάποια μέρα θα βρεθούμε όλοι μαζί όσοι εδώ κάτω αγαπηθήκαμε.
Καλό γατοπαράδεισο Νταιζούλα, ήσουν πολύ τυχερό γατάκι εδώ στη γή

ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας !Μου δίνουν κουράγιο! Οντως η Νταιζούλα μου ήταν τυχερό γατάκι γιατί το είχα βρεί στο δρόμο καθώς πλησίαζα στο εξοχικό μας σπίτι στο Κάλαμο,αρρωστούλι με ματάκια και μυτούλα να τρέχουν και να βήχει.Το πήρα αμέσως κοντά μου, το έκανα καλά και είμασταν 12 χρόνια μαζί.Βέβαια πάντα είχε ευαισθησία με την υγρασία,οταν ήταν να βρέξει έβηχε.Το είπα στο γιατρό αλλα αυτός δεν έδωσε σημασία.
Αναρωτιέμαι εγω τώρα αν η Νταιζούλα μου είχε αναπνευστικό και δεν άντεξε ,ποιός φταίει τώρα.Αν είχε όγκο δεν θα είχε κάποιο σύμπτωμα,όπως εμμετό και διάρροια.Εμένα ποτέ δεν είχε τέτοια συμπτώματα! Κοντεύω να τρελαθώ.

florans- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 5 Μινι,Γκεραλτ,Μικυ ( Τερεζα και Νταιζη μας κοιταζουν απο ψηλα!)
Mood :
Λυπάμαι για τη γατούλα σας

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
Θα ηθελα να δηλωσω κατι το οποιο βγαινει μεσα απ την καρδια μου.εγινα μελος του γατοσπιτου επειδη ειχε αρρωστησει ο πολυαγαπημενος μου γατος κ εδω ενιωσα ειλικρινη συμπαρασταση και επαψα να αισθανομαι χαζοβιολα με τις γατες και υπερβολικη οπως πολλοι με χαρακτηριζαν.ειδα οτι στον κοσμο υπαρχχουν κ αλλοι γατοπαλαβοι και γατοπορωμενοι οπως εγω.κ αυτο ειναι ευχαριστο για μενα.δεν ειμαι μελος που γραφει συχνα κλπ λογω ακρως περιορισμενου χρονου αλλα ειλικρινα θεωρω το γατοσπιτο καταφυγιο για τις γατοψυχες μας και σας ευχαριστω.
Αυτος ηταν ο προλογος
Εχει περασει πανω απο χρονος που ο πουφυ μου εφυγε απ την καθημερινοτητα μου και ομολογω πως ακομη δεν το χω ξεπερασει.ακομη κλαιω αν δω φωτογραφια του η κατι μου τον θυμησει.εχουν περασει πολλες γατες απ τα χερια μου.αυτος για καποιο λογο ηταν η προεκταση μου.δενε χω ξαναδεθει τοσο με γατα μου.δεν θα σας κουρασω με λεπτομερειες διοτι ξερω καλα πως οσοι μπηκατε στον κοπο να διαβασετε το μηνυμα μου ισως να εχετε βιωσει την απωλεια του αγαπητου φιλου σας η να την φοβαστε.ο πονος υπαρχει και η μνημη μενει παντα.θα μου πειτε βεβαια,εδω χανουμε ανθρωπους...σιγουρα.δεν αμφισβητω πως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.αλλα παιδια το ζωο το φερνουμε εμεις οι ιδιοι στη ζωη μας.γιατι;για να το αναλαβουμε πληρως.τη ζωη του,την παρεα του,τα καλα και τα κακα του.ειναι φοβερο πως εμεις τα ανωτερα πλασματα καταφερνουμε να συμβιωνουμε με τις γατες(οι οποιες ως γνωστον σε ολους τους γατοφιλους ειναι ανωτερες απο μας
.....)και οχι απλα ζουμε μαζι με αυτες τις υπεροχες υπαρξεις αλλα καταφερνουμε να ανταλλασσουμε τοσα συναισθηματα.
Οι γατες ειναι υπεροχες.τις αγαπαμε διοτι το αξιζουν και οταν φευγουν ποναμε πολυ.ειναι γεγονος.αντιο πουφυ μου..με εκανες καλυτερη.αντιο σε ολα τα γατακια μας.σας δινουμε το λογο μας πως θα ειμαστε ακομη πιο σωστοι και καλοι με τα επομενα.

Υ.Γ δεν εχω παραπονο ο γατοαγγελος μου πηρε τον χοντρουλη μου στον γατοπαραδεισο αλλα μου στειλε την επικη χαζουλα μου και την τρισδιαστατη ξινη μου!!
Αυτος ηταν ο προλογος

Εχει περασει πανω απο χρονος που ο πουφυ μου εφυγε απ την καθημερινοτητα μου και ομολογω πως ακομη δεν το χω ξεπερασει.ακομη κλαιω αν δω φωτογραφια του η κατι μου τον θυμησει.εχουν περασει πολλες γατες απ τα χερια μου.αυτος για καποιο λογο ηταν η προεκταση μου.δενε χω ξαναδεθει τοσο με γατα μου.δεν θα σας κουρασω με λεπτομερειες διοτι ξερω καλα πως οσοι μπηκατε στον κοπο να διαβασετε το μηνυμα μου ισως να εχετε βιωσει την απωλεια του αγαπητου φιλου σας η να την φοβαστε.ο πονος υπαρχει και η μνημη μενει παντα.θα μου πειτε βεβαια,εδω χανουμε ανθρωπους...σιγουρα.δεν αμφισβητω πως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.αλλα παιδια το ζωο το φερνουμε εμεις οι ιδιοι στη ζωη μας.γιατι;για να το αναλαβουμε πληρως.τη ζωη του,την παρεα του,τα καλα και τα κακα του.ειναι φοβερο πως εμεις τα ανωτερα πλασματα καταφερνουμε να συμβιωνουμε με τις γατες(οι οποιες ως γνωστον σε ολους τους γατοφιλους ειναι ανωτερες απο μας

Οι γατες ειναι υπεροχες.τις αγαπαμε διοτι το αξιζουν και οταν φευγουν ποναμε πολυ.ειναι γεγονος.αντιο πουφυ μου..με εκανες καλυτερη.αντιο σε ολα τα γατακια μας.σας δινουμε το λογο μας πως θα ειμαστε ακομη πιο σωστοι και καλοι με τα επομενα.

Υ.Γ δεν εχω παραπονο ο γατοαγγελος μου πηρε τον χοντρουλη μου στον γατοπαραδεισο αλλα μου στειλε την επικη χαζουλα μου και την τρισδιαστατη ξινη μου!!

poufy- Kitten
-
Τόπος : κρητη
Αριθμός γατουνίων : 2 και τα ρεστα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμωνας
Motto : οποιος δεν αγαπαει τον Πουφυ μου,δεν αγαπαει ουτε εμενα.
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/11/2013
Mood :
poufy έγραψε:Θα ηθελα να δηλωσω κατι το οποιο βγαινει μεσα απ την καρδια μου.εγινα μελος του γατοσπιτου επειδη ειχε αρρωστησει ο πολυαγαπημενος μου γατος κ εδω ενιωσα ειλικρινη συμπαρασταση και επαψα να αισθανομαι χαζοβιολα με τις γατες και υπερβολικη οπως πολλοι με χαρακτηριζαν.ειδα οτι στον κοσμο υπαρχχουν κ αλλοι γατοπαλαβοι και γατοπορωμενοι οπως εγω.κ αυτο ειναι ευχαριστο για μενα.δεν ειμαι μελος που γραφει συχνα κλπ λογω ακρως περιορισμενου χρονου αλλα ειλικρινα θεωρω το γατοσπιτο καταφυγιο για τις γατοψυχες μας και σας ευχαριστω.
Αυτος ηταν ο προλογος![]()
Εχει περασει πανω απο χρονος που ο πουφυ μου εφυγε απ την καθημερινοτητα μου και ομολογω πως ακομη δεν το χω ξεπερασει.ακομη κλαιω αν δω φωτογραφια του η κατι μου τον θυμησει.εχουν περασει πολλες γατες απ τα χερια μου.αυτος για καποιο λογο ηταν η προεκταση μου.δενε χω ξαναδεθει τοσο με γατα μου.δεν θα σας κουρασω με λεπτομερειες διοτι ξερω καλα πως οσοι μπηκατε στον κοπο να διαβασετε το μηνυμα μου ισως να εχετε βιωσει την απωλεια του αγαπητου φιλου σας η να την φοβαστε.ο πονος υπαρχει και η μνημη μενει παντα.θα μου πειτε βεβαια,εδω χανουμε ανθρωπους...σιγουρα.δεν αμφισβητω πως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.αλλα παιδια το ζωο το φερνουμε εμεις οι ιδιοι στη ζωη μας.γιατι;για να το αναλαβουμε πληρως.τη ζωη του,την παρεα του,τα καλα και τα κακα του.ειναι φοβερο πως εμεις τα ανωτερα πλασματα καταφερνουμε να συμβιωνουμε με τις γατες(οι οποιες ως γνωστον σε ολους τους γατοφιλους ειναι ανωτερες απο μας.....)και οχι απλα ζουμε μαζι με αυτες τις υπεροχες υπαρξεις αλλα καταφερνουμε να ανταλλασσουμε τοσα συναισθηματα.
Οι γατες ειναι υπεροχες.τις αγαπαμε διοτι το αξιζουν και οταν φευγουν ποναμε πολυ.ειναι γεγονος.αντιο πουφυ μου..με εκανες καλυτερη.αντιο σε ολα τα γατακια μας.σας δινουμε το λογο μας πως θα ειμαστε ακομη πιο σωστοι και καλοι με τα επομενα.![]()
![]()
Κι εγω για τον ιδιο λόγο γράφτηκα. Μεσα στην αγωνια και τον πανικο μου , ψαχνοντας να βρω απαντησεις , επεσα πανω στο γατόσπιτο .... και ξαφνικα σταματησα να νοιωθω ολα αυτα που αναφερεςι κι εσυ .
Ακομα και όταν το ιδιο βραδυ που γραφτηκα , εχασα τον Μαρκο μου ... ηξερα οτι εδω μεσα μπορουσα να εκφρασω αυτα που ενοιωθα χωρις να γελάσει κανεις μαζι μου.
Και εμεινα ....
Και μετά βρηκα και το τρελό μπλε αγόρι μου ,

τον Μαρκο δεν τον ξεχναω , ακομα μου λειπει ,,, αλλά τουλαχιστον έδωσα ποιότητα ζωής και κυρίως πολύυυυυυυυυυυυυ αγάπη σε ένα πλάσμα που την αξίζει κι την ανταποδίδει ...
ισως ηταν το καρμα μας ,.. να χασω τον Μαρκο για να βρω τον Τζαρβαν ...

-
Mood :
Ευχαριστω πολυ γα τη συμπαρασταση σας και τα γλυκα σας λογια,το να μπορεις να μοιραστεις την απωλεια της αγαπημενης σου γατουλας χωρις να σε κοροιδεψουν ειναι μεγαλο πραγμα.Ειναι η τριτη φορα που χανω κατοικιδιο,το 2006 την Τερεζούλα μου, γατουλα 11,5 χρονων,το 2012 τον Ροζαλιντο μου ενα κουνελακι 10 χρονων(αυτος τουλαχιστον εφυγε πληρης ημερων) και αυριο γινονται δυο εβδομαδες απο το χαμο της Νταιζουλας μου της 12χρονης γατουλας μου.Την ειχα βρει το Ιουλιο του 2003 στο εξοχικο μας δυο μηνων, με τα ματια τσιμπλιασμενα και τη μυτουλα να τρεχει ,εβηχε πολυ. Βρεθηκε μπροστα στο δρομο μου ,το ειδα και το πηρα για να το σωσω,και αυτο σαν να ηθελε να σωθει, ηρθε στην αγκαλια μου.Απο τοτε ειμασταν μαζι ,εκανε παρεα με τη Τερεζα μου που μεχρι τοτε ηταν μονη ,τρια χρονια εκαναν παρεα,μεχρι το χαμο της Τερεζας,εκλαψα πολυ και ακομα κλαιω για την Τερεζα ηταν η πρωτη μου γατουλα
και τωρα εφυγε και η δευτερη γατουλα μου η Νταιζη.(η γκρι της φωτ.)
Οπως ηρθε στη ζωη μου ξαφνικα ετσι εφυγε!
Πιστευα οτι θα ζησει λιγο παραπανω ,δεν ειχε κανενα συμπτωμα ,ακομη δεν μπορω να πιστεψω και να χωνεψω πως εφυγε τοσο ξαφνικα!!
Ηταν χαδιαρα και τρυφερη γατουλα και πολυ φοβιτσιαρα! Τωρα μου έμεινε η Μίνι 9 χρονων(ασπρη φωτ.)

florans- Mature Cat
-
Mood :
Αγαπητη φλορανς αντιλαμβανομαι τη θλιψη σου απολυτα.κ εγω εχω χασει πολλες γατουλες και λογικο να ειμαστε <<καταδικασμενοι>> να αισθανομαστε καπως συχνα την ιδια στεναχωρια ξανα κ ξανα διοτι εφοσον αποφασισαμε να εχουμε γατες,η φυσικη καταληξη ειναι να το βιωνουμε διοτι ζουν λιγοτερο απο μας.σου προτεινω να βρεις ενα αδεσποτο γατακι να παρει πλεον τον θρονο της νταιζουλας σου και να χει και παλι παρεα η αλλη σου γατιτσα.μη νομιζεις...θα της λειπει κ κεινης η νταιζουλα σου
Στη θεση της λυπης σου θα δεις χαμογελο πιο γρηγορα απ οσο πιστευεις.ξερω πως πολλοι μπορει να μη συμφωνουν μαζι μου και σεβομαι την αποψη πως οταν χανουν καποιοι το ζωακι τους δυσκολευονται να εχουν αλλο.αλλα προς θεου δεν εννοω οτι τα θεωρω αναλωσιμα.οχι βεβαια.απλα η ζωουλα τους ειναι μικροτερη απ τη δικη μας κ εχουμε ετσι την ευκαιρια να σωσουμε περισσοτερα.λοιπον αν το θες κ εσυ καθε φορα που εισαι εξω εχε τα αυτια σου τεντωμενα.ολο και καποιο νιαου θ ακουσεις.μας φωναζουν...αυτες μας βρισκουν.ειμαι σιγουρη!!!!!

Στη θεση της λυπης σου θα δεις χαμογελο πιο γρηγορα απ οσο πιστευεις.ξερω πως πολλοι μπορει να μη συμφωνουν μαζι μου και σεβομαι την αποψη πως οταν χανουν καποιοι το ζωακι τους δυσκολευονται να εχουν αλλο.αλλα προς θεου δεν εννοω οτι τα θεωρω αναλωσιμα.οχι βεβαια.απλα η ζωουλα τους ειναι μικροτερη απ τη δικη μας κ εχουμε ετσι την ευκαιρια να σωσουμε περισσοτερα.λοιπον αν το θες κ εσυ καθε φορα που εισαι εξω εχε τα αυτια σου τεντωμενα.ολο και καποιο νιαου θ ακουσεις.μας φωναζουν...αυτες μας βρισκουν.ειμαι σιγουρη!!!!!

poufy- Kitten
-
Mood :
poufy έγραψε:Αγαπητη φλορανς αντιλαμβανομαι τη θλιψη σου απολυτα.κ εγω εχω χασει πολλες γατουλες και λογικο να ειμαστε <<καταδικασμενοι>> να αισθανομαστε καπως συχνα την ιδια στεναχωρια ξανα κ ξανα διοτι εφοσον αποφασισαμε να εχουμε γατες,η φυσικη καταληξη ειναι να το βιωνουμε διοτι ζουν λιγοτερο απο μας.σου προτεινω να βρεις ενα αδεσποτο γατακι να παρει πλεον τον θρονο της νταιζουλας σου και να χει και παλι παρεα η αλλη σου γατιτσα.μη νομιζεις...θα της λειπει κ κεινης η νταιζουλα σου![]()
Στη θεση της λυπης σου θα δεις χαμογελο πιο γρηγορα απ οσο πιστευεις.ξερω πως πολλοι μπορει να μη συμφωνουν μαζι μου και σεβομαι την αποψη πως οταν χανουν καποιοι το ζωακι τους δυσκολευονται να εχουν αλλο.αλλα προς θεου δεν εννοω οτι τα θεωρω αναλωσιμα.οχι βεβαια.απλα η ζωουλα τους ειναι μικροτερη απ τη δικη μας κ εχουμε ετσι την ευκαιρια να σωσουμε περισσοτερα.λοιπον αν το θες κ εσυ καθε φορα που εισαι εξω εχε τα αυτια σου τεντωμενα.ολο και καποιο νιαου θ ακουσεις.μας φωναζουν...αυτες μας βρισκουν.ειμαι σιγουρη!!!!!![]()
Σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση ,εχεις απολυτο δικιο.Της λείπει παρα πολυ γιατι καθεται μελαγχολικη

florans- Mature Cat
-
Mood :
Ισχυει.αμα μαθουν με συνεταιρο...μετα συγχυζονται που τον χανουν.εν τω μεταξυ ειναι τρελλες.μολις δουν καινουρια γατα
και αμα τους φυγειλυπουνται.φαντασου οτι εμενα η μεγαλη μου τωρα μια φορα που ειχε πεσει απ το μπαλκονι η μικρη τα ξημερωματα ηρθε σα τρελλη στο κρεβατι και ουρλιαζε και μας οδηγησε στη γωνια του μπαλκονιου και νιαουριζε απο ψηλα κοιτωντας κατω εκει που επεσε η αλλη!!!!αλλο βεβαια που της ριχνει τρελλη καρπαζια καθημερινα!
Κοιτα παρε ενα μωρο.με τα μωρα δε φρικαρουν τοσο.απλα ψιλοζηλευουν.αν παρεις μεγαλη γατουλα θα ειναι οντως πιο δυσκολο.αν και εξαρταται απ τον χαρακτηρα της μινι σου.αλλα εγω εχω ασχημη εμπειρια με τη συμβιωση δυο ενηλικων γατων.βασικα εξαιτιας αυτου πεθανε ο πουφυ μου.μετακομισαμε μαζι για να συγκατοικησουμε με τον φιλο μου και τη γατα του(μας) και ο πουφυ μου επαθε τετοιο στρες.ακινησια και κοπροσταση επαθε δηλαδη.τελοσπαντων.δε συμβαινει σε ολους!εμενα ηταν αισθηματιας ο γατουλης μου.δεν ηθελε αλλους αναμεσα μας...
Εν πασει περιπτωσει...δοκιμασε μ ενα μωρακι.θα παει καλα.εμενα η ξινη η μπρουκ(ναι αυτη που εστειλε τον πουφακο μου..και ναι παρολα αυτα τη λατρευω) μια χαρα τη δεχτηκε τη μικρουλα.ενταξει εννοειται πως επεσαν τρελλα βρισιδια αλλα τωρα καθονται και αγκαλιτσα στο τσακιρ κεφι!!!
Ασε που θα εχεις μωρο ψιψινι και παλι σπιτι!!!θα τρεχει θα παιζει θα πεφτει και μετα θα κουραζεται αποτομα και θα ερχεται αγκαλια σου και θα κανει χχχχρρρρρρρ!!!
Λοιπον! Ολα καλα θα πανε.να εισαι ηρεμη και ετοιμη προς αναζητηση.και να μην στεναχωριεσαι.την αγαπουσες πολυ τη γατα σου και το ηξερε.να εισαι σιγουρη!

Κοιτα παρε ενα μωρο.με τα μωρα δε φρικαρουν τοσο.απλα ψιλοζηλευουν.αν παρεις μεγαλη γατουλα θα ειναι οντως πιο δυσκολο.αν και εξαρταται απ τον χαρακτηρα της μινι σου.αλλα εγω εχω ασχημη εμπειρια με τη συμβιωση δυο ενηλικων γατων.βασικα εξαιτιας αυτου πεθανε ο πουφυ μου.μετακομισαμε μαζι για να συγκατοικησουμε με τον φιλο μου και τη γατα του(μας) και ο πουφυ μου επαθε τετοιο στρες.ακινησια και κοπροσταση επαθε δηλαδη.τελοσπαντων.δε συμβαινει σε ολους!εμενα ηταν αισθηματιας ο γατουλης μου.δεν ηθελε αλλους αναμεσα μας...
Εν πασει περιπτωσει...δοκιμασε μ ενα μωρακι.θα παει καλα.εμενα η ξινη η μπρουκ(ναι αυτη που εστειλε τον πουφακο μου..και ναι παρολα αυτα τη λατρευω) μια χαρα τη δεχτηκε τη μικρουλα.ενταξει εννοειται πως επεσαν τρελλα βρισιδια αλλα τωρα καθονται και αγκαλιτσα στο τσακιρ κεφι!!!
Ασε που θα εχεις μωρο ψιψινι και παλι σπιτι!!!θα τρεχει θα παιζει θα πεφτει και μετα θα κουραζεται αποτομα και θα ερχεται αγκαλια σου και θα κανει χχχχρρρρρρρ!!!
Λοιπον! Ολα καλα θα πανε.να εισαι ηρεμη και ετοιμη προς αναζητηση.και να μην στεναχωριεσαι.την αγαπουσες πολυ τη γατα σου και το ηξερε.να εισαι σιγουρη!
poufy- Kitten
-
Mood :
dagger έγραψε:poufy έγραψε:Θα ηθελα να δηλωσω κατι το οποιο βγαινει μεσα απ την καρδια μου.εγινα μελος του γατοσπιτου επειδη ειχε αρρωστησει ο πολυαγαπημενος μου γατος κ εδω ενιωσα ειλικρινη συμπαρασταση και επαψα να αισθανομαι χαζοβιολα με τις γατες και υπερβολικη οπως πολλοι με χαρακτηριζαν.ειδα οτι στον κοσμο υπαρχχουν κ αλλοι γατοπαλαβοι και γατοπορωμενοι οπως εγω.κ αυτο ειναι ευχαριστο για μενα.δεν ειμαι μελος που γραφει συχνα κλπ λογω ακρως περιορισμενου χρονου αλλα ειλικρινα θεωρω το γατοσπιτο καταφυγιο για τις γατοψυχες μας και σας ευχαριστω.
Αυτος ηταν ο προλογος![]()
Εχει περασει πανω απο χρονος που ο πουφυ μου εφυγε απ την καθημερινοτητα μου και ομολογω πως ακομη δεν το χω ξεπερασει.ακομη κλαιω αν δω φωτογραφια του η κατι μου τον θυμησει.εχουν περασει πολλες γατες απ τα χερια μου.αυτος για καποιο λογο ηταν η προεκταση μου.δενε χω ξαναδεθει τοσο με γατα μου.δεν θα σας κουρασω με λεπτομερειες διοτι ξερω καλα πως οσοι μπηκατε στον κοπο να διαβασετε το μηνυμα μου ισως να εχετε βιωσει την απωλεια του αγαπητου φιλου σας η να την φοβαστε.ο πονος υπαρχει και η μνημη μενει παντα.θα μου πειτε βεβαια,εδω χανουμε ανθρωπους...σιγουρα.δεν αμφισβητω πως η απωλεια ειναι μεγαλυτερη.αλλα παιδια το ζωο το φερνουμε εμεις οι ιδιοι στη ζωη μας.γιατι;για να το αναλαβουμε πληρως.τη ζωη του,την παρεα του,τα καλα και τα κακα του.ειναι φοβερο πως εμεις τα ανωτερα πλασματα καταφερνουμε να συμβιωνουμε με τις γατες(οι οποιες ως γνωστον σε ολους τους γατοφιλους ειναι ανωτερες απο μας.....)και οχι απλα ζουμε μαζι με αυτες τις υπεροχες υπαρξεις αλλα καταφερνουμε να ανταλλασσουμε τοσα συναισθηματα.
Οι γατες ειναι υπεροχες.τις αγαπαμε διοτι το αξιζουν και οταν φευγουν ποναμε πολυ.ειναι γεγονος.αντιο πουφυ μου..με εκανες καλυτερη.αντιο σε ολα τα γατακια μας.σας δινουμε το λογο μας πως θα ειμαστε ακομη πιο σωστοι και καλοι με τα επομενα.![]()
![]()
Κι εγω για τον ιδιο λόγο γράφτηκα. Μεσα στην αγωνια και τον πανικο μου , ψαχνοντας να βρω απαντησεις , επεσα πανω στο γατόσπιτο .... και ξαφνικα σταματησα να νοιωθω ολα αυτα που αναφερεςι κι εσυ .
Ακομα και όταν το ιδιο βραδυ που γραφτηκα , εχασα τον Μαρκο μου ... ηξερα οτι εδω μεσα μπορουσα να εκφρασω αυτα που ενοιωθα χωρις να γελάσει κανεις μαζι μου.
Και εμεινα ....
Και μετά βρηκα και το τρελό μπλε αγόρι μου ,![]()
τον Μαρκο δεν τον ξεχναω , ακομα μου λειπει ,,, αλλά τουλαχιστον έδωσα ποιότητα ζωής και κυρίως πολύυυυυυυυυυυυυ αγάπη σε ένα πλάσμα που την αξίζει κι την ανταποδίδει ...
ισως ηταν το καρμα μας ,.. να χασω τον Μαρκο για να βρω τον Τζαρβαν ...
![]()
poufy- Kitten
-
Mood :
Ο τζαρβαν ειναι ....γατος κολαση ε;;;πωπω...να σου ζησει.εχει η αδερφη μου μια γκρι μλπε θηλυκια αλλα δεν ειναι τοσο στρογγυλοκεφαλη..δεν ειναι ρατσα βεβαια.ειναι κορη της δικιας μου της καλικο.ισως γι αυτο.πωωω ειναι κουκλος!!!ολα ειναι ομορφα δηλ αλλα αυτος ειναι σα ψευτικος.τον παντρευεις;;;θα σου δωσουμε καλο κοριτσι.
νοικοκερα!!!

poufy- Kitten
-
Mood :
Οντως ο Τζαρβαν ειναι κουκλος! Σωστη ζωγραφια! Μου θυμιζει βρεττανικη ρατσα.! Dagger να σου ζησουν τα γατακια σου,ολα ειναι κουκλια! 

florans- Mature Cat
-
Mood :
poufy έγραψε:Ισχυει.αμα μαθουν με συνεταιρο...μετα συγχυζονται που τον χανουν.εν τω μεταξυ ειναι τρελλες.μολις δουν καινουρια γατακαι αμα τους φυγειλυπουνται.φαντασου οτι εμενα η μεγαλη μου τωρα μια φορα που ειχε πεσει απ το μπαλκονι η μικρη τα ξημερωματα ηρθε σα τρελλη στο κρεβατι και ουρλιαζε και μας οδηγησε στη γωνια του μπαλκονιου και νιαουριζε απο ψηλα κοιτωντας κατω εκει που επεσε η αλλη!!!!αλλο βεβαια που της ριχνει τρελλη καρπαζια καθημερινα!
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Και ομως το στρες δημιουργει πολλα προβληματα στις γατες και ειναι ο πρωτος παραγοντας για ασθενειες.Οπως και να εχει ομως και οι δικες σου ειναι δυο κουκλες ! Να τις χαιρεσαι και να ζησουν πολλα πολλα χρονια!

florans- Mature Cat
-
Mood :
Ευχαριστω πολυ!!αλλα μολις τωρα απεκτησα ενα θεμα.μου βγαζει υγρα απ τα ραμματα η μικρη.ωχου θεε μου
poufy- Kitten
-
Mood :
¨Να παρεις να ρωτησεις κτηνιατρο,μπορει να καθαριστηκε μονη της και να τραβηξε κανενα ραμμα και ερεθιστηκε.
florans- Mature Cat
-
Mood :
Κοριτσια ευχαριστω για τα ομορφα λογια για τον τζαρβαν.
Μπηκα χθες να διαβασω τι γραφατε , εβαλα τα κλαματα που θυμηθηκα τον Μαρκο
Θα σας πω αργοτερα καποιες σκεψεις που εκανα διαβαζοντας αυτα που γραψατε
Εχει γενεθλια ο γιος μου σημερα και εχω ετοιμασίες ....
Μπηκα χθες να διαβασω τι γραφατε , εβαλα τα κλαματα που θυμηθηκα τον Μαρκο
Θα σας πω αργοτερα καποιες σκεψεις που εκανα διαβαζοντας αυτα που γραψατε
Εχει γενεθλια ο γιος μου σημερα και εχω ετοιμασίες ....
-
Mood :
Να σου ζησει ,να τον χαιρεσαι ,να τον δεις οπως επιθυμεις!!
florans- Mature Cat
-
Mood :
Πολύχρονος !! Να τον χαιρεσαι !!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Να τον χαιρεσαι!να ναι καλοτυχος παντα

poufy- Kitten
-
Mood :
Florans ολοι εδω μεσα σε καταλαβαινουμε απολυτα. Αυτος ειναι αι ο λογος υπαρξης του γατοσπιτου. Να μοιραζομαστε την αγαπη μας για τις γατες κι αυτο σημαινει και τα καλα και τα ασχημα. Τα καλα οταν τα μοιραζεσαι ειναι εντονοτερα τα ασχημα πιο υποφερτα ισως. Οταν περασει ο πρωτος καιρος της θλιψης κι ο πανδαματωρ χρονος επουλωσει λιγουλακι την πληγη σου, σκεψου να παρεις αλλο ενα γατακι η γιατι οχι και δυο δινοντας του την ευκαιρια μιας καλης ζωης. Μονο το καλο μπορει να αντισταθμισει το κακο που γινεται στον κοσμο μας και τιποτα ωραιοτερο δεν υπαρει απ το να δινεις ζωη σε ενα πλασμα.. Δεν ειναι αντικατασταση αυτου που εχεις χασει ποτε κανενα πλασμα δεν αντικαθισταται με ενα αλλο αλλα ειναι η δικη μας απαντηση σ αυτο που η μοιρα μας εστειλε. <τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
psipsa έγραψε:Florans ολοι εδω μεσα σε καταλαβαινουμε απολυτα. Αυτος ειναι αι ο λογος υπαρξης του γατοσπιτου. Να μοιραζομαστε την αγαπη μας για τις γατες κι αυτο σημαινει και τα καλα και τα ασχημα. Τα καλα οταν τα μοιραζεσαι ειναι εντονοτερα τα ασχημα πιο υποφερτα ισως. Οταν περασει ο πρωτος καιρος της θλιψης κι ο πανδαματωρ χρονος επουλωσει λιγουλακι την πληγη σου, σκεψου να παρεις αλλο ενα γατακι η γιατι οχι και δυο δινοντας του την ευκαιρια μιας καλης ζωης. Μονο το καλο μπορει να αντισταθμισει το κακο που γινεται στον κοσμο μας και τιποτα ωραιοτερο δεν υπαρει απ το να δινεις ζωη σε ενα πλασμα.. Δεν ειναι αντικατασταση αυτου που εχεις χασει ποτε κανενα πλασμα δεν αντικαθισταται με ενα αλλο αλλα ειναι η δικη μας απαντηση σ αυτο που η μοιρα μας εστειλε. <τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και τη συμπαρασταση.Σιγουρα κανενα γατακι δεν μπορει να αντικατασταθει απο ενα αλλο,γιατι καθε ενα εχει το δικο του χαρακτηρα.Η Νταιζουλα μου ηταν η δευτερη γατουλα που εχασα,την πρωτη την εχασα το 2006 και ακομη οταν βλεπω φωτογραφιες της με πιανουν τα κλαματα.Δεν ξεχνιουνται ποτε οι ομορφες στιγμες που περναμε με αυτα τα υπεροχα πλασματα! Εχω ακομη μια γατουλα ,9 χρονων (η ασπρη της φωτ,),εχασε κι αυτη το παρεακι της,θελω να δωσω αγαπη και φροντιδα και σε αλλα γατακια,αλλα ακομα δεν μπορω ,ερχεται στο νου μου συνεχεια η Νταιζουλα μου.

florans- Mature Cat
-
Mood :
Florans σε κατανοούμε απόλυτα όλοι μας...Τη Νταιζούλα σου δεν θα την ξεχάσεις ποτέ ούτε και όσα έζησες μαζί της, όπως και όλοι μας στο gatospito που έχουμε χάσει γατάκια πάντα τα αναπολούμε. Ποτέ δεν τις ξεχνάμε και πάντα τις θυμόμαστε με λατρεία...
Πάρε τον χρόνο σου και όταν ο πόνος καταλαγιάσει και νοιώσεις έτοιμη θα αποζητήσεις από μόνη σου μια γατούλα- όχι για να αντικαταστήσεις τη Νταίζη- αλλά επειδή όσοι έχουμε μάθει να ζούμε γάτες δεν μπορούμε χωρίς. Είναι τόσο υπέροχες!!

Πάρε τον χρόνο σου και όταν ο πόνος καταλαγιάσει και νοιώσεις έτοιμη θα αποζητήσεις από μόνη σου μια γατούλα- όχι για να αντικαταστήσεις τη Νταίζη- αλλά επειδή όσοι έχουμε μάθει να ζούμε γάτες δεν μπορούμε χωρίς. Είναι τόσο υπέροχες!!

thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Περασε ακριβως ενας μηνας γλυκο μου κοριτσακι που εφυγες απο κοντα μου!
Σε αγαπω πολυ!!! Η μανουλα σου.

" />

florans- Mature Cat
-
Mood :

Αχ, ήταν τόσο όμορφη. Λυπάμαι

crispyfelinagr- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : -
Motto : Tomorrow everything's gonna be better
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/09/2013
Mood :
crispyfelinagr έγραψε:
Αχ, ήταν τόσο όμορφη. Λυπάμαι![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ ,ουτε εδειχνε αρρωστη ,οπως βλεπετε.Αυτη η φωτογραφια την τραβηξα το Φεβρουαριο.Πως εφυγε ξαφνικα ποτε δεν θα καταλαβω.

florans- Mature Cat
-
Mood :
Λυπάμαι πολύ πολύ

tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Τι γλυκούλα που ήταν !

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Τι γλυκούλα που ήταν !![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστω πολυ,οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ μου λειπει.

florans- Mature Cat
-
Mood :

» ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΖΕΡΟΥΛΙΝΗ,ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ
» Στο καλό Miskako
» Καλό σου ταξίδι!!!
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Καλό ταξίδι κοριτσάκι
» Στο καλό Miskako
» Καλό σου ταξίδι!!!
» Καλό ταξίδι κοριτσάκι
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Νεο αδεσποτακι!
» Γατα
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος