Μαριδάκι
+14
Kikiriki
tzelacat
LAROGATA
Antilkmene
tania g
Osi
kat-cats
Gatoplikti
vaso
YNL
Πούπσυ
purina
FROGK
tsili
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μαριδάκι
Το 2006 μετακόμισα εκεί που μένω τώρα στην Άνω Γλυφάδα, παίρνοντας μαζί μου τον Τσιλάκο μου, που τον είχα ήδη 5 χρόνια.
Είχαμε μάθει σε μονοκατοικία...Βρεθήκαμε στον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα....
Ο Τσιλάκος όμως είχε μάθει το έξω....φοβόμουνα αλλά δεν κρατιότανε...φοβόμουνα γιατί εκεί που μέναμε πριν δεν είχε αυτοκίνητα.....και δεν είχα μάθει....και τον είχα βρει ημερών....Αλλά ως έξυπνος έμαθε....
Από την αρχή σχεδόν έπιασε φιλίες με μία ασπρόμαυρη γάτα....Ήταν η γάτα της γειτονιάς. Η γειτονιά αυτή με εξέπληξε....την ταϊζαν και την φροντίζαν όλοι, υποκύπτοντας στο απίστευτο και απαιτητικότατο νιαουρητό της που ζητούσε φαϊ. Χωρίς να σου επιτρέπει να την χαϊδέψεις ποτέ.
Η ώρα της δικιάς μας πολυκατοικίας για τη γάτα ήταν το πρωί, που κατέβαινα με τον Τσίλι για να βγει έξω και να φύγω για τη δουλειά εγώ. Τα νιαουρητά της τα άκουγα από τα σκαλιά του πρώτου ορόφου όπως κατέβαινα.....αφού φοβόμουνα (7 το πρωί), ότι κάποια στιγμή θα ακούσω κανένα σκάσε κ..λόγατα και τέτοια από κανένα γείτονα(όχι από αυτούς που τη φροντίζαν)...Αλλά δεν άκουσα ποτέ...Γυρνώντας από τη δουλειά πολλές φορές τους έβλεπα μαζί, τον Τσιλάκο και την ασπρόμαυρη....
Μέσα από το γατόσπιτο απέκτησε και όνομα....Αισχρό Μαριδάκι το όνομά της ολόκληρο... Το γιατί ονομάστηκε έτσι πρέπει να ανατρέξουμε σε ένα παλιό μέλος του γατόσπιτου που είχε μιά ασπρόμαυρη γάτα που την ονόμαζε με πολύ χιούμορ κακό Μαρικάκι.....
Το αισχροΜαριδάκι δε σε άφηνε να την πλησιάσεις ποτέ, αλλά πρόσφερε τις υπηρεσίες του με τοα παραπάνω.
Πέρα από την παρέα που έκανε στον Τσίλι, μέχρι και το καλοκαίρι που πέρασε, δεν άφηνε ποντίκι για ποντίκι, ενίοτε και περιστέρια....
Ξαφνικά πληγή στο προσωπό της...Παίρνω τον γιατρό, του λέω ότι έμπλεξε σε καυγά, δεν μπορώ να τη φέρω γιατί δεν πιάνεται και αν πρέπει να της δώσω τίποτα σε φάρμακο....Η εμπειρία του γιατρού μας δούλεψε και μου λέει να του περιγράψω λίγο παραπάνω την πληγή....Η τηλεφωνική διάγνωση που ήταν και σωστή ήταν ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα και όχι πληγή από καυγά....Τι μπορώ να κάνω? Τίποτα...
Σιγά σιγά και με τον καιρό το προσωπό της φαγωνότανε..Δεν είχε μύτη, τυφλώθηκε (αυτό από πίεση), τον τελευταίο καιρό της έπαιρνα κονσέρβες σε μους γιατί μάλλον δεν είχε και δόντια....δεν μπορούσε να φάει τίποτα άλλο.
4 Φεβρουαρίου με άφησε ο Τσιλάκος.....Λίγο καιρό μετά, και βλέποντάς την κατά τη γνώμη μου να υποφέρει, (σκόνταφτε σε τοίχους, έπεφτε σε σκαλοπάτια,κλπκλπκλπ), καταφέρνω και την πιάνω και την πάω στο γιατρό.....Για ευθανασία....Ένα ψυχικό ράκος εγώ...Τα νέα...αντέχει ακόμα......Αναθαρρώ. Γυρνάμε πίσω και περάσαμε για πρώτη φορά όλο το πρωινό μαζί....Πια με άφηνε να τη χαϊδεύω ....λίγο....αλλά γουργούριζε....πάντα με φαϊ.....σε αλουμινόχαρτο που το κουνούσα να κάνει θόρυβο για να βρει το φαί. Δε μύριζε πια....Αλλά προσαρμόστηκε στο να είναι τυφλή....Σιγά σιγά άρχισε να ελίσσεται στους χώρους της....
Της είχα βάλει και ένα καλάθι με πάνες και υπόστρωμα που άλλαζαν συχνά. Για να την περιορίσω όσο μπορούσα στον κήπο και να μη βγαίνει έτσι ανήμπορη που ήταν
Κάποιοι από την πολυκατοικία γκρίνιαζαν...αιμορραγίες συχνές....
Αλλά όχι πολύ....Δύο βδομάδες πριν είχα καλέσει ένα φίλο μου κτηνίατρο.....για ευθανασία πάλι....μόλις είδε αίματα που είχαν τρέξει στη πυλωτή ετοιμάστηκε.....Σε λίγο εμφανίστηκε το Μαριδάκι....μόλις την είδε είπε πωπω......μετά το Μαριδάκι έπεσε πάνω στο φαϊ που της είχα πάει. Μαντέψτε... ο φίλος μου άλλαξε γνώμη ...αντέχει μου είπε....Δεν το πίστευα.....Η χαρά μου μεγάλη (το ότι προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για ευθανασία είχε λογική....αν την έβλεπε κανείς....δεν την τράβηξα φωτογραφία από τότε που αρρώστησε , το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό. Μου φαινόταν να υποφέρει...όμως οι γιατροί πρέπει να ξέραν καλύτερα)....
Αρχίσαμε και λίγη κορτιζόνη στο φαί...Για καλύτερη ποιότητα ζωής μου είπε ο φίλος μου....
Χθες τελικά έγινε το μοιραίο....όσο και να προσπάθησα κάποιες φορές έβγαινε έξω από τον κήπο....Τελικά την πάτησε αυτοκίνητο εξω από την πολυκατοικία μου...Παρκαρισμένο πρέπει να ήταν και το Μαριδάκι να είχε χωθεί από κάτω....
Πήγε να βρει το φίλο της...Όρισε η ίδια τη μοίρα της.....δεν θέλησε ποτέ να αφεθεί παρά μόνο στο τέλος...
Οπότε ποτέ δεν έγινε οικόσιτη, δεν είχε τη φροντίδα του σπιτιού...
Έζησε ελεύθερη και ωραία.
Θα ήθελα άλλο τέλος.... αλλά και αυτό αυτή το όρισε.....
Αντίο Μαριδάκι μου, ήσουν η μασκωτ της πολυκατοικίας και της γειτονιάς...Φιλιά στον Τσιλάκο μου
Είχαμε μάθει σε μονοκατοικία...Βρεθήκαμε στον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα....
Ο Τσιλάκος όμως είχε μάθει το έξω....φοβόμουνα αλλά δεν κρατιότανε...φοβόμουνα γιατί εκεί που μέναμε πριν δεν είχε αυτοκίνητα.....και δεν είχα μάθει....και τον είχα βρει ημερών....Αλλά ως έξυπνος έμαθε....
Από την αρχή σχεδόν έπιασε φιλίες με μία ασπρόμαυρη γάτα....Ήταν η γάτα της γειτονιάς. Η γειτονιά αυτή με εξέπληξε....την ταϊζαν και την φροντίζαν όλοι, υποκύπτοντας στο απίστευτο και απαιτητικότατο νιαουρητό της που ζητούσε φαϊ. Χωρίς να σου επιτρέπει να την χαϊδέψεις ποτέ.
Η ώρα της δικιάς μας πολυκατοικίας για τη γάτα ήταν το πρωί, που κατέβαινα με τον Τσίλι για να βγει έξω και να φύγω για τη δουλειά εγώ. Τα νιαουρητά της τα άκουγα από τα σκαλιά του πρώτου ορόφου όπως κατέβαινα.....αφού φοβόμουνα (7 το πρωί), ότι κάποια στιγμή θα ακούσω κανένα σκάσε κ..λόγατα και τέτοια από κανένα γείτονα(όχι από αυτούς που τη φροντίζαν)...Αλλά δεν άκουσα ποτέ...Γυρνώντας από τη δουλειά πολλές φορές τους έβλεπα μαζί, τον Τσιλάκο και την ασπρόμαυρη....
Μέσα από το γατόσπιτο απέκτησε και όνομα....Αισχρό Μαριδάκι το όνομά της ολόκληρο... Το γιατί ονομάστηκε έτσι πρέπει να ανατρέξουμε σε ένα παλιό μέλος του γατόσπιτου που είχε μιά ασπρόμαυρη γάτα που την ονόμαζε με πολύ χιούμορ κακό Μαρικάκι.....
Το αισχροΜαριδάκι δε σε άφηνε να την πλησιάσεις ποτέ, αλλά πρόσφερε τις υπηρεσίες του με τοα παραπάνω.
Πέρα από την παρέα που έκανε στον Τσίλι, μέχρι και το καλοκαίρι που πέρασε, δεν άφηνε ποντίκι για ποντίκι, ενίοτε και περιστέρια....
Ξαφνικά πληγή στο προσωπό της...Παίρνω τον γιατρό, του λέω ότι έμπλεξε σε καυγά, δεν μπορώ να τη φέρω γιατί δεν πιάνεται και αν πρέπει να της δώσω τίποτα σε φάρμακο....Η εμπειρία του γιατρού μας δούλεψε και μου λέει να του περιγράψω λίγο παραπάνω την πληγή....Η τηλεφωνική διάγνωση που ήταν και σωστή ήταν ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα και όχι πληγή από καυγά....Τι μπορώ να κάνω? Τίποτα...
Σιγά σιγά και με τον καιρό το προσωπό της φαγωνότανε..Δεν είχε μύτη, τυφλώθηκε (αυτό από πίεση), τον τελευταίο καιρό της έπαιρνα κονσέρβες σε μους γιατί μάλλον δεν είχε και δόντια....δεν μπορούσε να φάει τίποτα άλλο.
4 Φεβρουαρίου με άφησε ο Τσιλάκος.....Λίγο καιρό μετά, και βλέποντάς την κατά τη γνώμη μου να υποφέρει, (σκόνταφτε σε τοίχους, έπεφτε σε σκαλοπάτια,κλπκλπκλπ), καταφέρνω και την πιάνω και την πάω στο γιατρό.....Για ευθανασία....Ένα ψυχικό ράκος εγώ...Τα νέα...αντέχει ακόμα......Αναθαρρώ. Γυρνάμε πίσω και περάσαμε για πρώτη φορά όλο το πρωινό μαζί....Πια με άφηνε να τη χαϊδεύω ....λίγο....αλλά γουργούριζε....πάντα με φαϊ.....σε αλουμινόχαρτο που το κουνούσα να κάνει θόρυβο για να βρει το φαί. Δε μύριζε πια....Αλλά προσαρμόστηκε στο να είναι τυφλή....Σιγά σιγά άρχισε να ελίσσεται στους χώρους της....
Της είχα βάλει και ένα καλάθι με πάνες και υπόστρωμα που άλλαζαν συχνά. Για να την περιορίσω όσο μπορούσα στον κήπο και να μη βγαίνει έτσι ανήμπορη που ήταν
Κάποιοι από την πολυκατοικία γκρίνιαζαν...αιμορραγίες συχνές....
Αλλά όχι πολύ....Δύο βδομάδες πριν είχα καλέσει ένα φίλο μου κτηνίατρο.....για ευθανασία πάλι....μόλις είδε αίματα που είχαν τρέξει στη πυλωτή ετοιμάστηκε.....Σε λίγο εμφανίστηκε το Μαριδάκι....μόλις την είδε είπε πωπω......μετά το Μαριδάκι έπεσε πάνω στο φαϊ που της είχα πάει. Μαντέψτε... ο φίλος μου άλλαξε γνώμη ...αντέχει μου είπε....Δεν το πίστευα.....Η χαρά μου μεγάλη (το ότι προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για ευθανασία είχε λογική....αν την έβλεπε κανείς....δεν την τράβηξα φωτογραφία από τότε που αρρώστησε , το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό. Μου φαινόταν να υποφέρει...όμως οι γιατροί πρέπει να ξέραν καλύτερα)....
Αρχίσαμε και λίγη κορτιζόνη στο φαί...Για καλύτερη ποιότητα ζωής μου είπε ο φίλος μου....
Χθες τελικά έγινε το μοιραίο....όσο και να προσπάθησα κάποιες φορές έβγαινε έξω από τον κήπο....Τελικά την πάτησε αυτοκίνητο εξω από την πολυκατοικία μου...Παρκαρισμένο πρέπει να ήταν και το Μαριδάκι να είχε χωθεί από κάτω....
Πήγε να βρει το φίλο της...Όρισε η ίδια τη μοίρα της.....δεν θέλησε ποτέ να αφεθεί παρά μόνο στο τέλος...
Οπότε ποτέ δεν έγινε οικόσιτη, δεν είχε τη φροντίδα του σπιτιού...
Έζησε ελεύθερη και ωραία.
Θα ήθελα άλλο τέλος.... αλλά και αυτό αυτή το όρισε.....
Αντίο Μαριδάκι μου, ήσουν η μασκωτ της πολυκατοικίας και της γειτονιάς...Φιλιά στον Τσιλάκο μου
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Απ: Μαριδάκι
Λυπαμαι πολυ για το Μαριδακι. Καλο ταξιδι να εχει.

FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
αντιο μαριδακι μου φιλια στο τσιλονι μας να κανεται παρεα οπως παλια
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
αχ, μωρεεε

Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Αχχ μωρε το καημένο , ησύχασε ομως πια !!
Καλο ταξιδι μαριδάκι, τώρα εκει στην παρέα του ουρανού δεν θα νιώθεις κανένα πονο και θα βλέπεις ολες τις ομορφιες του γατοπαράδεισου.
Καλο ταξιδι μαριδάκι, τώρα εκει στην παρέα του ουρανού δεν θα νιώθεις κανένα πονο και θα βλέπεις ολες τις ομορφιες του γατοπαράδεισου.

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011

αντιο Μαριδακι.... καλο γατοπαραδεισο να εχεις

Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :

tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Διαβάζοντας την ιστορία του Τσιλι , γνώρισα και το Μαριδάκι. Και πόνεσα και για τους δύο. Μεγάλες οι απώλειες, κορίτσι μου. Να είσαι καλά και να μοιράζεις έτσι απλόχερα την αγάπη σου σ'αυτά τα πλάσματα για να δέχεσαι και τη δική τους ανιδιοτελή αγάπη

Antilkmene- Senior Cat
-
Τόπος : Βριλήσσια
Αριθμός γατουνίων : 3
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2012
Mood :
Kαλο ταξιδι Μαριδακι,να δωσεις πολλα-πολλα φιλια στο Τσιλονι μας και να κανετε ξανα παρειτσα εκει στη χωρα του Ουρανιου Τοξου
Ειρηνουλα

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Eυχαριστώ κορίτσια και κύριε Γιάννη...Χθες πλάνταξα στο κλάμα....
Φόρος τιμής στο κοριτσάκι (που όσο το σκέφτομαι δεν ήταν αδεσποτάκι αλλά η γάτα της γειτονιάς) με φωτογραφίες:

Φόρος τιμής στο κοριτσάκι (που όσο το σκέφτομαι δεν ήταν αδεσποτάκι αλλά η γάτα της γειτονιάς) με φωτογραφίες:

tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Αν υπάρχει γατοπαράδεισος αυτά τα δυο θα είναι πάλι μαζί!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Aχ, ναι!!!
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Mood :
Αχ γιαβρακια μου γλυκα...Καπου θα ειναι μαζι τωρα και θα τα λενε...
tania g- Mature Cat
-
Τόπος : Δραμα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακαδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/02/2013
Mood :
Στο καλό Μαριδάκι. Να μας φιλήσεις όλα τα γατοαγγελούδια μας...

calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Τώρα το είδα αυτό...
Το Μαριδάκι ήταν μια επάξια αντιπρόσωπος του γατικού είδους: Έζησε ελεύθερη και πέθανε ελεύθερη. Καλό παράδεισο, αρχόντισσα των δρόμων. Περνάνε σίγουρα ζωή και κότα με τον Τσιλάκο εκεί πάνω και σε προσέχουν από ψηλά, Ειρήνη μου.

Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
Καλό της ταξίδι........ 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : -
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» Νεο αδεσποτακι!
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος