ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
+8
koneko
tia
ΜαύροςΓάτος
Gatoplikti
Debbie4ever
purina
Πούπσυ
Gogo Valentinou
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
Τα ειπε ολα η επικεφαλιδα...Γεμισαμε τριχα...παντου...παντου...τουφες φευγουν του Βαλεντινου...γεμιζει η βουρτσα στο πι και φι και δεν τελειωνει ποτε η τριχα...Εχει και η μικρη Σποττυ που φιλοξενω..αυτη η μικρη ειχε προβλημα απ το γκαραζ...δεν μπορεις να την χαιδεψεις...γεμιζεις τριχα...αφου η καημενη το νιωθει και τιναζεται διαρκως...Ο μικρος δεν βρισκεται σε χαλι ευτυχως.Ε ιναι και κοντοτριχος ..Τον Βαλντινο αν τον χαιδεψω και κανω οτι του τραβαω μαλακι μου μενουν τουφιτσες στο χερι...τι ειναι ολο αυτο??θα σκασω...κι εχω και φαγουρες πια απ την τριχα...αει στα κομματια..
Μου ειπαν οτι σε σκυλους δινουν καψουλες με μουρουνελαιο και βλεπουν οι ιδιοκτητες μεγαλη διαφορα...Μαλιστα υπαρχουν και ειδικα χαπια τα οποια εχουν αποτελεσμα, αλλα ειναι πιο ακριβα απ τα χαπια μουρουνελαιου..Εσεις ξερετε κατι γι αυτα?? Εχει δωσει κανεις σας σε γατα???Εχετε θεμα μεγαλο αυτη την εποχη???Μ ενα ρολακι αυτοκολλητα κυκλοφορω...Καμμια λυση??Ηλεκτρικη σκουπα χρειαζονται τα γατια μου...κατευθειαν πανω τους για να σωθω..
Μου ειπαν οτι σε σκυλους δινουν καψουλες με μουρουνελαιο και βλεπουν οι ιδιοκτητες μεγαλη διαφορα...Μαλιστα υπαρχουν και ειδικα χαπια τα οποια εχουν αποτελεσμα, αλλα ειναι πιο ακριβα απ τα χαπια μουρουνελαιου..Εσεις ξερετε κατι γι αυτα?? Εχει δωσει κανεις σας σε γατα???Εχετε θεμα μεγαλο αυτη την εποχη???Μ ενα ρολακι αυτοκολλητα κυκλοφορω...Καμμια λυση??Ηλεκτρικη σκουπα χρειαζονται τα γατια μου...κατευθειαν πανω τους για να σωθω..

Gogo Valentinou- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : Τεσσερα και ( πολλα αδεσποτα)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : χιονατη του κερατσινιου
Motto : ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/05/2012
Mood :
Απ: ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ
είναι η εποχή που μαδάνε. εγώ είμαι συνεχώς με την ηλεκτρική στο χέρι και μαζεύω ολόκληρες τριχόμπαλες που αιωρούνται στο πάτωμα. με ακουμπάνε και γεμίζω τρίχες. κι εγώ με το ρολό ανά πάσα στιγμή.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Μεχρι και στον αερα αιωρουνται και με τρωει η μυτη μου...Βρε φιλεναδα κανε μου μια χαρη...χαιδεψε λιγο τη γατουλα σου και με το χερι κανε οτι της τραβας μαλλακι...σου φευγει απ τη ριζα??ρε συ το γατι μου θα γινει σφινξ απο ευρωπαικη κοινη...ειδες?? το ειπα επιστημονικα
γιατι το κεραμμυδογατος με χαλαει...

-
Mood :
δεν χρειάζεται καν να της το τραβήξω. μόνο που τα χαιδεύω βγαίνουν τούφες!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
aaaa ok...και μενα...αλλα θα ρωτησω αυριο γιατρο για αμπουλες...δεν λεει αλλο...θα πλεξω κουβερτα σε λιγο...ευχαριστω πολυ παντως

-
Mood :
βρε μηπως εχει τιποτα το γατι γιατι τουφες πολλες και να γεμιζει κενα οπως ο αδεσποτος μου που κατα μεγαλη πιθανοτητα εχει τριχοφυτα,ειναι μαυρος και εχει ασπρακια πανω του και του ληπουν και καποιες τουφες στο σωμα του.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Χάπια μουρουνέλαιου δίνει η αδερφή μου στον σκύλο της που μαδάει αλλά αποτέλεσμα βλέπει μόνο όσο τα παίρνει! Μόλις σταματήσει ξεκινάει πάλι και το μάδημα οπότε δεν βλέπω τον λόγο να τα παίρνει!
Κι εμένα τούφες βγάζει! Κι η βλακεία είναι ότι όταν έρχεται στην αγκαλιά μου να κοιμηθεί και τον χαϊδεύω φεύγουν τούφες και ξεκινάω να φτερνίζομαι και τον ταράζω τον χαζό και σηκώνεται και φεύγει! (Απαγορεύεται το φτέρνισμα όταν κοιμόμαστε κυρία μου!).
Μάδημα είναι, θα περάσει!
Κι εμένα τούφες βγάζει! Κι η βλακεία είναι ότι όταν έρχεται στην αγκαλιά μου να κοιμηθεί και τον χαϊδεύω φεύγουν τούφες και ξεκινάω να φτερνίζομαι και τον ταράζω τον χαζό και σηκώνεται και φεύγει! (Απαγορεύεται το φτέρνισμα όταν κοιμόμαστε κυρία μου!).
Μάδημα είναι, θα περάσει!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Ειναι η εποχή που μαδάνε ε; Eμενα μπορειτε να μου εξηγήσετε πως γινεται να μαδούσε το χειμώνα και τώρα σταμάτησε;
Σχεδον τίποτα δεν βγάζει παρα μονο εάν στρεσσαριστει !

Σχεδον τίποτα δεν βγάζει παρα μονο εάν στρεσσαριστει !

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Μ'αρεσει που σε αλλο θεμα ελεγα οτι ο δικος μου ΔΕΝ μαδαει!Αμ δε! Τωρα να δειτε που τις 2 τελευταιες μερες εβαλα μεσα και τον αλλο και τους εχω μαζι.Συνεχεια παιζουν,ξεμαλλιαζονται και παντου τριχες.Παντου ομως.Εχω και το λυκοσκυλο και τα χτενιζω και τα 3 και 5 ωρες να τα χτενιζω η χτενα δεν σταματαει να μαζευει τριχες.Το πρωι τιναζω τα παντα,καλυμματα,ριχταρια,τραπεζομαντηλα,ηλεκρικη καθε μερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μετα απο λιγη ωρα παλι το χαος.Τα νευρα μου! Δεν χρησιμοποιω ρολο γιατι βαριεμαι αφανταστα αυτη την διαδικασια.Εχω ομως το βουρτσακι της μπουγαδας(δεν ξερω πως αλλιως να το πω,να αυτο http://www.google.com/imgres?start=275&client=ubuntu&hs=fyv&sa=X&channel=fs&biw=1223&bih=903&tbm=isch&tbnid=peTOnX6i4jj24M:&imgrefurl=http://www.cpt.gr/product_456.html&docid=HzIuo6qUaSnzLM&imgurl=http://www.cpt.gr/images/gallery/products/category_270/product_456/bourtsa%252520eukampti.jpg&w=545&h=317&ei=dASRUa_BAtGp7Aa1o4DYAQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:83,s:200,i:253&iact=rc&dur=505&page=11&tbnh=164&tbnw=290&ndsp=28&tx=104&ty=81) και οταν βλεπω τουφες στους καναπες,κρεβατια τις μαζευω με αυτο.Τι αλλο να κανω τα νευρα μου.....
ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
αχχ δεν μπορώ κι εγώ με την τρίχα ...κάθε πρωί που ξυπνάω ένα ρολο ξοδεύω να καθαριστώ...
όπως λεει κ η Ελίζα μονιμος με την σκουπα το σουίφερ και το ρολό στο χέρι...
φέτος είναι απελπιστική η κατάσταση....
εγω πάντως τους δίνω κάψουλες με έλαιο σολωμού..τις έδωσε ο κτηνίατρος για λαμπερό και υγιές τρίχωμα..και για να μην μαδάνε..είναι πανακριβες..τις παίρνουν 4/5 μήνες..πιο πριν τους έδινα και έλαιο σολωμού υγρό... αλλα το μάδημα κορίτσια είναι το ίδιο..!!
οτι και να τους δώσετε... το μάδημα δεν σταμάτει με τπτ!!!
αλλα εαν θέλετε να έχουν λαμπερό μεταξένιο τρίχωμα σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
όπως λεει κ η Ελίζα μονιμος με την σκουπα το σουίφερ και το ρολό στο χέρι...
φέτος είναι απελπιστική η κατάσταση....
εγω πάντως τους δίνω κάψουλες με έλαιο σολωμού..τις έδωσε ο κτηνίατρος για λαμπερό και υγιές τρίχωμα..και για να μην μαδάνε..είναι πανακριβες..τις παίρνουν 4/5 μήνες..πιο πριν τους έδινα και έλαιο σολωμού υγρό... αλλα το μάδημα κορίτσια είναι το ίδιο..!!
οτι και να τους δώσετε... το μάδημα δεν σταμάτει με τπτ!!!
αλλα εαν θέλετε να έχουν λαμπερό μεταξένιο τρίχωμα σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood : -
Λοιπον πηγα στη γιατρο και μου δωσε χαπια με ελαιο σολωμου..περιεχει 40 καψουλες μεσα, μια καθε μερα για το καθε ζωντανο και εχει αποτελεσμα οπως το μουρουνελαιο...Δεν ξερω για τις γατες αλλα αυτοι που εδωσαν χαπι μουρουνελαιου σε σκυλια ειδαν πολυ αποτελεσμα...Τα χαπια που μου εδωσε η γιατρος ειναι για γατες και σκυλους...Δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραψω το ονομα αυτου του συμπληρωματος...Το κουτι γραφει για μεχρι δυο μηνες θεραπεια...δεν ρωτησα γιατρο γιατι ειχε επισκεψη εκεινη την ωρα, αλλα μολις τελειωσουν θα ρωτησω αν πρεπει να ξαναπαρω και για ποσο καιρο...
Οσον αφορα στη σποττυ μου ειπε οι αδεσποτες γατες εχουν πολλες φορες εντονη τριχιφυια λογω στρες, που περνουν οι καημενες για να επιβιωσουν στο δρομο..κι αν σκεφτεις οτι ειχε βγαλει και το τριτο βλεφαρο λιγες μερες πριν το ατυχημα της και οσο ηταν πληγωμενη , πολυ πιθανον το γατι να επασχε απο υπερβολικο στρες...Ουτως η αλλως πρεπει να δεχοταν πολεμο απο τον ακατανομαστο που δεν την ηθελε στο παρκιν και της εσπαγε τα μπωλ με την τροφη και γενικως το ζωο καταλαβαινε οτι ειναι ανεπιθυμητη στο χωρο, οταν της πεταξαν το σπιτακι της εξω...Οι τουφες πολυ πιθανον να της λειπουν απο τσακωμο με αλλες γατες αν συμπερανω απο αλλους τραυμαυτισμους της και τον χαρακτηρα της...Σκονη ψιλη και ασπρη να ειχα δει στο κορμακι της οταν της πρωτοχτενισα αλλα ειχε και ψιλο χαλικακι και τιναζοταν πολυ...Κοιμοταν σε χαλικι μην ξεχνατε...Ουτως η αλλως της εχω βαλει λουρακι αντιπαρασιτικο με διαρκεια 4 μηνες...αυτα τα νεωτερα οποτε οποιος εχει την οικονομικη ανεση ας δοκιμασει τις καψουλες αυτες η ας περιμενει να πω και γω την αποψη μου απο προσωπικη πειρα πλεον...
Ηθελα να ρωτησω παρεπιπτοντος, αν εχετε δοκιμασει ενα γαντι που λενε που μαζευει τις τριχες του ζωου απο τα υφασματα των επιπλων και που τα πουλουν??Ποσο εχουν?? ειναι για επιπλα η για το τριχωμα των ζωων αντι για χτενα??και ειναι αποτελεσματικα??αν ξερει καποιος ας μου πει να μην παω να το αγορασω τσαμπα γιατι οι καιροι δυσκολοι για σπαταλες...Ευχαριστω πολυ!!
Οσον αφορα στη σποττυ μου ειπε οι αδεσποτες γατες εχουν πολλες φορες εντονη τριχιφυια λογω στρες, που περνουν οι καημενες για να επιβιωσουν στο δρομο..κι αν σκεφτεις οτι ειχε βγαλει και το τριτο βλεφαρο λιγες μερες πριν το ατυχημα της και οσο ηταν πληγωμενη , πολυ πιθανον το γατι να επασχε απο υπερβολικο στρες...Ουτως η αλλως πρεπει να δεχοταν πολεμο απο τον ακατανομαστο που δεν την ηθελε στο παρκιν και της εσπαγε τα μπωλ με την τροφη και γενικως το ζωο καταλαβαινε οτι ειναι ανεπιθυμητη στο χωρο, οταν της πεταξαν το σπιτακι της εξω...Οι τουφες πολυ πιθανον να της λειπουν απο τσακωμο με αλλες γατες αν συμπερανω απο αλλους τραυμαυτισμους της και τον χαρακτηρα της...Σκονη ψιλη και ασπρη να ειχα δει στο κορμακι της οταν της πρωτοχτενισα αλλα ειχε και ψιλο χαλικακι και τιναζοταν πολυ...Κοιμοταν σε χαλικι μην ξεχνατε...Ουτως η αλλως της εχω βαλει λουρακι αντιπαρασιτικο με διαρκεια 4 μηνες...αυτα τα νεωτερα οποτε οποιος εχει την οικονομικη ανεση ας δοκιμασει τις καψουλες αυτες η ας περιμενει να πω και γω την αποψη μου απο προσωπικη πειρα πλεον...
Ηθελα να ρωτησω παρεπιπτοντος, αν εχετε δοκιμασει ενα γαντι που λενε που μαζευει τις τριχες του ζωου απο τα υφασματα των επιπλων και που τα πουλουν??Ποσο εχουν?? ειναι για επιπλα η για το τριχωμα των ζωων αντι για χτενα??και ειναι αποτελεσματικα??αν ξερει καποιος ας μου πει να μην παω να το αγορασω τσαμπα γιατι οι καιροι δυσκολοι για σπαταλες...Ευχαριστω πολυ!!
-
Mood :
ενα οποιοδήποτε πλαστικό γάντι, είτε μιας χρήσης, είτε αυτό που πλένεις τα πιάτα κάνει την ίδια δουλειά.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Αν το βαλω βρεγμενο λες να τις πιασει καλυτερα???Αληθεια λες???κανει καλυτερη δουλεια απο το αυτοκολλητο ρολακι???

-
Mood :
μαζεύει αρκετά. όχι βρεγμένο, στεγνό.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Παω για δοκιμη και σου λεω...ναι τωρα θυμηθηκα τη σποττυ στο γκαραζ..την χαιδευα με το γαντι και γεμιζα τριχες ....παω να δω καναπεδες και σου λεω...

-
Mood :
Καλεεεεεεεε το γαντι μιας χρησης εκανε τα καλλυματα καινουργια..λες και τα βγαλα απ το πλυντηριο....και το τι αυτοκολλητο ειχα βαλει...τσαμπα λεφτα...παιδια το μαλλι της γριας εβγαλα...
Σουπερ...σουπερ...!!!

-
Mood :
ναι, αλλά πρέπει να το κάνεις κάμποση ώρα και το χέρι ζεσταίνεται!
Αλλά κάνει δουλειά!

Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Ναι η αληθεια ειναι οτι ακομα με καιει το χερι...
αλλα κανει καλυτερη δουλεια απ το ρολακι...
στον καυσωνα θα βαζω και παγακια μετα...

-
Mood :
Η διατροφη παιζει τεραστιο ρολο στο μαδημα. Ο δικος μου μαδουσε 1-2 φορες τον χρονο και εβρισκα ολοκληρες τουφες στο πατωμα και στα επιπλα. Οι τριχομπαλες εννοειται ηταν καθημερινο φαινομενο και θυμαμαι και περιπτωσεις που ειχε ξερασει 2 φορες τριχομπαλες σε μια μερα. Τα τελευταια 3 χρονια που τρεφεται με ωμα μαδαει ελαχιστα. Τουφες και μπαλακια απο τριχες δεν βλεπω στο πατωμα και στα επιπλα, και σκουπα βαζω αραια (οσο εβαζα πριν παρω γατα). Παλαιοτερα για να βαλω πλυντηριο επρεπε να καθαρισω τα σκεπασματα απο τις τριχες πριν τα βαλω για πλυσιμο. Πριν που τραβηξα το τριχωμα του εβγαλε 3 τριχες. Ακομα και αν τον χτενιζω ολη μερα, η βουρτσα δεν θα γεμισει. Τον δεκεμβριο με ιανουαριο αν θυμαμαι καλα μαδουσε λιγο περισσοτερο λογω υπερβολικης ζεστης στο διαμερισμα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκαλουσαν προβλημα οι τριχες του (εβαζα λιγο πιο συχνα σκουπα). Τωρα δεν μαδαει καθολου γιατι εκλεισε η θερμανση και φορεσε.... το χειμωνιατικο του τριχωμα (εχει φουντωσει αισθητα) 
Το μουρουνελαιο καλο ειναι να αποφευγεται γιατι περιεχει τεραστιες ποσοτητες βιταμινης D και A και μπορει να προκαλεσει υπερβιταμινωση. Εγω δεν θα το εδινα σε καθημερινη βαση παντως. Καλυτερα λαδι σολωμου ή ψαρι 1-2 φορες την εβδομαδα, παρα μουρουνελαιο. Ειδικα οι σαρδελες και ο σολωμος ειναι πολυ πλουσια σε λιπαρα ω-3. Ο δικος μου τρωει ωμο ή μαγειρεμενο ψαρι (πιο συχνα μαγειρεμενο γιατι τα ψαρια εχουν παρασιτα), τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα και στην τροφη του προσθετω σχεδον παντα ελαιολαδο. Αν τους δινετε μαγειρεμενο (ή ωμο) κρεας, να προτιματε να ειναι ελευθερας βοσκης ή ταισμενα με χορτο/λαχανικα και οχι με δημητριακα.

Το μουρουνελαιο καλο ειναι να αποφευγεται γιατι περιεχει τεραστιες ποσοτητες βιταμινης D και A και μπορει να προκαλεσει υπερβιταμινωση. Εγω δεν θα το εδινα σε καθημερινη βαση παντως. Καλυτερα λαδι σολωμου ή ψαρι 1-2 φορες την εβδομαδα, παρα μουρουνελαιο. Ειδικα οι σαρδελες και ο σολωμος ειναι πολυ πλουσια σε λιπαρα ω-3. Ο δικος μου τρωει ωμο ή μαγειρεμενο ψαρι (πιο συχνα μαγειρεμενο γιατι τα ψαρια εχουν παρασιτα), τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα και στην τροφη του προσθετω σχεδον παντα ελαιολαδο. Αν τους δινετε μαγειρεμενο (ή ωμο) κρεας, να προτιματε να ειναι ελευθερας βοσκης ή ταισμενα με χορτο/λαχανικα και οχι με δημητριακα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Και γω πιστεύω πως τελικά ειναι θέμα διατροφής koneko αν και εμεις δεν τρώμε ωμά αλλα έχει κάνει ενα τέλειο τριχωμα.
Μαυρε γάτε κατάφερες να βάλεις το αλλο γάτο μέσα τελικα;;
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Nαι τα καταφεραμε!!!!!!!!!! Δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως γιατι ο αντρας μου εφυγε εκτακτως για Αθηνα και δεν ξερω μηπως αργησει να ξαναερθει.Εντωμεταξυ δεν εχω τωρα αμαξι και τις προαλλες τον Μαυρουλη τον τσιμπησε ή φιδι ή σκορπιος και τρεχαμε.Όυτε κτηνιατρος υπαρχει εδω οποτε δεν το ρισκαρω να τον αφησω εξω.Αν κατι γινει ειμαστε καταδικασμενοι.Αυτα ειναι τα πολυ ασχημα της επαρχιας.Gatoplikti έγραψε:Και γω πιστεύω πως τελικά ειναι θέμα διατροφής koneko αν και εμεις δεν τρώμε ωμά αλλα έχει κάνει ενα τέλειο τριχωμα.
Παντως τα εχουν βρει και πολυ τους χαιρομαι!

ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Μαύρος Γάτος έγραψε:Nαι τα καταφεραμε!!!!!!!!!! Δεν μπορουσαμε να κανουμε αλλιως γιατι ο αντρας μου εφυγε εκτακτως για Αθηνα και δεν ξερω μηπως αργησει να ξαναερθει.Εντωμεταξυ δεν εχω τωρα αμαξι και τις προαλλες τον Μαυρουλη τον τσιμπησε ή φιδι ή σκορπιος και τρεχαμε.Όυτε κτηνιατρος υπαρχει εδω οποτε δεν το ρισκαρω να τον αφησω εξω.Αν κατι γινει ειμαστε καταδικασμενοι.Αυτα ειναι τα πολυ ασχημα της επαρχιας.Gatoplikti έγραψε:Και γω πιστεύω πως τελικά ειναι θέμα διατροφής koneko αν και εμεις δεν τρώμε ωμά αλλα έχει κάνει ενα τέλειο τριχωμα.
Παντως τα εχουν βρει και πολυ τους χαιρομαι!
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Ειδες τελικά ολα γίνονται και ειχες απογοητευτεί. Μπράβο!
Οσο για την επαρχια αυτο ειναι το τίμημα του καθαρού αέρα φαινεται σε αυτή την χώρα.
Περαστικα στον μαυρουλη και ποτε ξανα !
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
koneko έγραψε:Η διατροφη παιζει τεραστιο ρολο στο μαδημα. Ο δικος μου μαδουσε 1-2 φορες τον χρονο και εβρισκα ολοκληρες τουφες στο πατωμα και στα επιπλα. Οι τριχομπαλες εννοειται ηταν καθημερινο φαινομενο και θυμαμαι και περιπτωσεις που ειχε ξερασει 2 φορες τριχομπαλες σε μια μερα. Τα τελευταια 3 χρονια που τρεφεται με ωμα μαδαει ελαχιστα. Τουφες και μπαλακια απο τριχες δεν βλεπω στο πατωμα και στα επιπλα, και σκουπα βαζω αραια (οσο εβαζα πριν παρω γατα). Παλαιοτερα για να βαλω πλυντηριο επρεπε να καθαρισω τα σκεπασματα απο τις τριχες πριν τα βαλω για πλυσιμο. Πριν που τραβηξα το τριχωμα του εβγαλε 3 τριχες. Ακομα και αν τον χτενιζω ολη μερα, η βουρτσα δεν θα γεμισει. Τον δεκεμβριο με ιανουαριο αν θυμαμαι καλα μαδουσε λιγο περισσοτερο λογω υπερβολικης ζεστης στο διαμερισμα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκαλουσαν προβλημα οι τριχες του (εβαζα λιγο πιο συχνα σκουπα). Τωρα δεν μαδαει καθολου γιατι εκλεισε η θερμανση και φορεσε.... το χειμωνιατικο του τριχωμα (εχει φουντωσει αισθητα)
Εκπλησσομαι μ αυτα που γραφεις...παρ ολα αυτα εχω ξαναγραψει οτι επιφυλασσομαι με τις ωμες τροφες...Οι γιατροι δεν το συστηνουν...Εμενα ο μικρος μου μολις δει ωμο κιμα τον καταβροχθιζει...τον αφηνω να φαει λιγο ομως...Ο καθενας οπως εχει μαθει το γατι του...η αδεσποτη εμενα θελει μονο μαγειρευτο φαγητο..τ αλλα δυο που τα πηρα απο μωρα μονο ξηρα τροφη, κονσερβα και ο μικρος τρωεει τον ωμο κιμα οπως σου ειπα πριν...
-
Mood :
δεν ειναι απαραιτητο να δινεις ωμα. Μια καλη τροφη χρειαζεσαι την οποια θα συμπληρωνεις με μαγειρευτο ψαρι ή κρεας. Μπορεις να προσθετεις και ωμους κροκους αυγου, βοηθανε πολυ στο τριχωμα!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
ναι, αλλά προσοχή στη σαλμονέλα!!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Δεν τρωνε τα σκασμενα..μονο η αδεσποτη που εχει συνηθισει απο τ αποφαγια που την ταιζαν...μακαρι να ετρωγαν μαγειρεμενο φαγητο...
-
Mood :
Διαβαζοντας ολα τα παραπανω 'ηρεμησα' λιγο, πολυ τριχα ρε παιδια και δεδομενου οτι ειναι η πρωτη γατα που εχω δεν ξερω ποσο ειναι το φυσιολογικο, μιλαμε φοβαμαι να την χαιδεψω γιατι φευγουν τριχες, το σπιτι γεματο πρεπει να βαζω ηλεκτρικη μερα παρα μερα, οπου καθετε γινετε χαμοςςςςς.
Χαλαω 4-5 φυλλα απο το ρολο για να καθαρισω το κρεβατι καθε βραδυ πριν κοιμηθω......αισχος.
Εντωμεταξυ τωρα εχει αλλαξει στεκι, παει και κοιμαται σε μια πολυθρονα μαυρη βελουδινη και την κανει χαλια
Χαλαω 4-5 φυλλα απο το ρολο για να καθαρισω το κρεβατι καθε βραδυ πριν κοιμηθω......αισχος.
Εντωμεταξυ τωρα εχει αλλαξει στεκι, παει και κοιμαται σε μια πολυθρονα μαυρη βελουδινη και την κανει χαλια

ban13- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Motto : demonio para unos angel para otros
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2012
Mood :
Eφετος ειναι η αληθεια οτι επιασε η ζεστη αποτομα και το μαδιμα παει συνεφο! Απιστευτες ποσοτητες τριχας! Αφου η Μπετυ βγαζει τουλαχιστον μια τριχομπαλα την εβδομαδα οταν περισυ εβγαλε 2 ολοκληρο τον χρονο.
Μαυρογατος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2 ζωη να'χουν!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την τρελη και τις Χιονατες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/01/2012
Mood :
Μαυρογατος έγραψε:Eφετος ειναι η αληθεια οτι επιασε η ζεστη αποτομα και το μαδιμα παει συνεφο! Απιστευτες ποσοτητες τριχας! Αφου η Μπετυ βγαζει τουλαχιστον μια τριχομπαλα την εβδομαδα οταν περισυ εβγαλε 2 ολοκληρο τον χρονο.
Εμενα ποιος θα μου εξηγήσει γιατι σταμάτησε να βγάζει μολις έφτιαξε ο καιρος ε;;;;

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
εμενα αρχισε να φουντωνει (που σημαινει οτι δεν μαδαει καθολου)
Λογικο αφου το σπιτι εχει πιο πολυ ζεστη τον χειμωνα απο οτι το καλοκαιρι

koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
εγώ χαλαω το μισό ρολό για να καθαρίσω μόνο οτι φοράω!!!ban13 έγραψε:Διαβαζοντας ολα τα παραπανω 'ηρεμησα' λιγο, πολυ τριχα ρε παιδια και δεδομενου οτι ειναι η πρωτη γατα που εχω δεν ξερω ποσο ειναι το φυσιολογικο, μιλαμε φοβαμαι να την χαιδεψω γιατι φευγουν τριχες, το σπιτι γεματο πρεπει να βαζω ηλεκτρικη μερα παρα μερα, οπου καθετε γινετε χαμοςςςςς.
Εντωμεταξυ τωρα εχει αλλαξει στεκι, παει και κοιμαται σε μια πολυθρονα μαυρη βελουδινη και την κανει χαλια![]()
για κρεβάτια και λοιπά δεν το συζητάω..
με τα κιλά τα παίρνουμε τα ρολά απο το ικεα....
ολα είναι ΜΕΣΑ στην τριχα...........γίνεται πανικός....
καθαρίζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και παντα υπάρχουν τρίχες....εχω κουραστεί φέτος με αυτη την κατάσταση...
tia- Gatus Xenitemenus
-
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood : -
Τελικα μονο η δικια μου δεν μαδαει τοσο? χιχιχ νταξει βγαζει αλλα καμια σχεση με αλλες χρονιες ,μπορει βεβαια επειδη το σπιτι δεν ειναι τοσο ζεστο ακομα ειναι και λιγο νωρις ειδικα αν σκεφτω οτι ακομα κοιμαται στη κουβερτα της.
purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια
-
Τόπος : gatohome
Αριθμός γατουνίων : ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ola
Motto : Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/11/2007
Mood :
Παιδιά εγω δεν ασχολούμαι...
Θα καθαρίσω μια και καλή στο τελος του μαδηματος...
Τωρα παίρνω όσα παίρνει το καθημερινό καθαρισμα..
Θα καθαρίσω μια και καλή στο τελος του μαδηματος...
Τωρα παίρνω όσα παίρνει το καθημερινό καθαρισμα..
koneko έγραψε:εμενα αρχισε να φουντωνει (που σημαινει οτι δεν μαδαει καθολου)Λογικο αφου το σπιτι εχει πιο πολυ ζεστη τον χειμωνα απο οτι το καλοκαιρι
![]()
Θέλω να κάνω χειμερινές διακοπές στον Καναδα!!!
Ένα "κολπάκι" που ανακάλυψα πρόσφατα. Από σχετικά λεία υφάσματα ( σεντόνια, ρούχα βαμβακερά κλπ ) οι τρίχες βγαίνουν πολύ εύκολα να φορέσετε ένα γάντι λατεξ ( αυτά τα κλασικά πορτοκαλί, κίτρινα κλπ) και περάσετε την επιφάνεια. Έτσι έκανα το παπλωματάκι μου και έβγαλα απίστευτη ποσότητα τρίχας!
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!