Κτηνίατροι για ξύλο
+17
Δ²
Gogo Valentinou
otz
marie aristocat
Anatoli
Πούπσυ
natalouko
Fotoula
niki
koneko
alexandrakicat
Prouna
polina4smile
doremi
Μαιρη
Debbie4ever
meowing
21 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Κτηνίατροι για ξύλο
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη και περιεκτική
Ξενυχτάω απόψε γιατί η μικρή μου κάπου βρήκε μια βελόνα μες το σπίτι κ αποφάσισε να την καρφώσει στον ουρανίσκο της. Δε θα σχολιάσω ότι είμαι ανεύθυνη μάνα που το γατί είχε πρόσβαση σε βελόνα.
Την είδαμε πολύ νωθρή και υποτονική, που γενικά μας σπάει μην πω τι,δεν έτρωγε-έπινε κλπ, κ την πήγαμε εσπευσμένα σε μια κλινική (δεν είχαμε ξαναπάει) γιατί δεν ήθελα να ξεσηκώσω την κτηνίατρο μας μες τη νύχτα.
για να μην τα πολυλογώ έβγαλε ο γιατρός τη βελόνα (αφού πρωτα του έφυγε μέσα στο λαιμό της κ τη ναρκώσαμε, κ μετά την "ψάρεψε"), μας χρέωσε ένα αρκετα σεβαστό ποσό (χωρία να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση φυσικά), κ εγώ περίμενα να ξυπνήσει από τη νάρκωση για να φύγω (έμεινε εκεί απόψε). ρε παιδιά με έδιωξε κανονικότατα!!! δλδ το γατί δεν είχε ξυπνήσει μετά από μια ώρα που ήμασταν εκεί, και μου είπε να σηκωθώ να φύγω και ότι πρέπει να τον σεβαστώ, και μου έδειξε την πόρτα, και του λέω να την πάρω τότε μαζί μου κ μου λέει αυτό είναι εκβιαστικό κ κάτι τέτοια! κ του είπα ότι θα τον έπαιρνα όταν πήγαινα σπίτι μετά από κανα μισάωρο και μου είπε να μην τον ενοχλήσω!!!
ας ξεχάσουμε το ότι πήρε ένα σκασμό λεφτά μέσα σε μια ώρα, που δε βγάζει ούτε δευθυντής γιατρός σε 24ωρη εφημερία, απο ανθρωπιά και μόνο δεν έπρεπε να με αφήσει μέχρι να σιγουρευτώ??? μιλάμε ήταν αγενέστατος, για μένα δεν είναι απλά ενα ζώο, την έχω μεγαλώσει σα μωρό!
αυτά!
Επίσης να προσθέσω ότι πριν είχα επικοινωνήσει με άλλη κλινική η οποία online διατείνεται πως εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες, κ όταν τους πήραμε μας είπε ο κτηνίατρος πως είναι μακριά και πως μόνο αν είναι επείγον να έρθει, και πως τα συμπτώματα που του λέω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο!μα άνθρωπε μου δεν ξέρω το γατί μου και πως συμπεριφέρεται?????κ επίσης αν έγω πήγαινα απευθείας στην κλινική που λεει 24ωρη κ δεν ήταν κανεις εκεί, τι θα έκανα με το γατί να πεθαίνει???
ουφ τα 'πα κ ξαλαφρωσα!
Ξενυχτάω απόψε γιατί η μικρή μου κάπου βρήκε μια βελόνα μες το σπίτι κ αποφάσισε να την καρφώσει στον ουρανίσκο της. Δε θα σχολιάσω ότι είμαι ανεύθυνη μάνα που το γατί είχε πρόσβαση σε βελόνα.
Την είδαμε πολύ νωθρή και υποτονική, που γενικά μας σπάει μην πω τι,δεν έτρωγε-έπινε κλπ, κ την πήγαμε εσπευσμένα σε μια κλινική (δεν είχαμε ξαναπάει) γιατί δεν ήθελα να ξεσηκώσω την κτηνίατρο μας μες τη νύχτα.
για να μην τα πολυλογώ έβγαλε ο γιατρός τη βελόνα (αφού πρωτα του έφυγε μέσα στο λαιμό της κ τη ναρκώσαμε, κ μετά την "ψάρεψε"), μας χρέωσε ένα αρκετα σεβαστό ποσό (χωρία να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση φυσικά), κ εγώ περίμενα να ξυπνήσει από τη νάρκωση για να φύγω (έμεινε εκεί απόψε). ρε παιδιά με έδιωξε κανονικότατα!!! δλδ το γατί δεν είχε ξυπνήσει μετά από μια ώρα που ήμασταν εκεί, και μου είπε να σηκωθώ να φύγω και ότι πρέπει να τον σεβαστώ, και μου έδειξε την πόρτα, και του λέω να την πάρω τότε μαζί μου κ μου λέει αυτό είναι εκβιαστικό κ κάτι τέτοια! κ του είπα ότι θα τον έπαιρνα όταν πήγαινα σπίτι μετά από κανα μισάωρο και μου είπε να μην τον ενοχλήσω!!!
ας ξεχάσουμε το ότι πήρε ένα σκασμό λεφτά μέσα σε μια ώρα, που δε βγάζει ούτε δευθυντής γιατρός σε 24ωρη εφημερία, απο ανθρωπιά και μόνο δεν έπρεπε να με αφήσει μέχρι να σιγουρευτώ??? μιλάμε ήταν αγενέστατος, για μένα δεν είναι απλά ενα ζώο, την έχω μεγαλώσει σα μωρό!
αυτά!
Επίσης να προσθέσω ότι πριν είχα επικοινωνήσει με άλλη κλινική η οποία online διατείνεται πως εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες, κ όταν τους πήραμε μας είπε ο κτηνίατρος πως είναι μακριά και πως μόνο αν είναι επείγον να έρθει, και πως τα συμπτώματα που του λέω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο!μα άνθρωπε μου δεν ξέρω το γατί μου και πως συμπεριφέρεται?????κ επίσης αν έγω πήγαινα απευθείας στην κλινική που λεει 24ωρη κ δεν ήταν κανεις εκεί, τι θα έκανα με το γατί να πεθαίνει???
ουφ τα 'πα κ ξαλαφρωσα!
meowing- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 3+ολα τα αδεσποτα της γειτονιας
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι πανω στις κρυες πλακες!
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/04/2012
Mood :
Απ: Κτηνίατροι για ξύλο
Δίκιο έχεις! Αντί να σε καθησυχάσει σε άγχωσε περισσότερο! Πότε θα την πάρετε από την κλινική;
Μου θύμισες έναν κτηνίατρο που όταν του είπα να μου κουρέψει τα σκυλιά μου είπε μόνο αν τα ναρκώσει! Η νάρκωση για τα σκυλιά είναι πολύ δυνατή. Δεν είναι για να την κάνεις για πλάκα, επειδή αυτός φοβάται μην τον γδάρει το σκυλί! Άλλωστε υποτίθεται ότι έχουν λουριά που τα κρατάνε σταθερά για αυτόν τον σκοπό! Από τότε δεν με ξαναείδε!
Σε νάρκωση για κούρεμα έχουν πεθάνει πολλά ζώα! Δεν είναι αστείο! Γι' αυτό όταν ήθελα να τα κουρέψω ξανά προτίμησα να τα πάω σε σαλόνι και να τον παιδέψουν κι ας δω καμιά γτατσουνιά πάνω τους από την μηχανή παρά να πάθουν τίποτα μιας και το ένα είναι λίγο χοντρούλι και δεν κάνει ούτε να γεννήσει!
Μου θύμισες έναν κτηνίατρο που όταν του είπα να μου κουρέψει τα σκυλιά μου είπε μόνο αν τα ναρκώσει! Η νάρκωση για τα σκυλιά είναι πολύ δυνατή. Δεν είναι για να την κάνεις για πλάκα, επειδή αυτός φοβάται μην τον γδάρει το σκυλί! Άλλωστε υποτίθεται ότι έχουν λουριά που τα κρατάνε σταθερά για αυτόν τον σκοπό! Από τότε δεν με ξαναείδε!
Σε νάρκωση για κούρεμα έχουν πεθάνει πολλά ζώα! Δεν είναι αστείο! Γι' αυτό όταν ήθελα να τα κουρέψω ξανά προτίμησα να τα πάω σε σαλόνι και να τον παιδέψουν κι ας δω καμιά γτατσουνιά πάνω τους από την μηχανή παρά να πάθουν τίποτα μιας και το ένα είναι λίγο χοντρούλι και δεν κάνει ούτε να γεννήσει!
Debbie4ever- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : Δύο. Το θηρίο και την γλύκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χούλιο, Ρίκυ, Ερμής
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Τι λες τώρα?Εγώ μάλλον θα έκανα φασαρία δεν κρατιέμαι σε κάτι τέτοια..και εννοείται δεν θα έφευγα αν δεν ξυπνούσε το γατί να δω οτί είναι καλά!Αν είναι δυνατον τι αναίσθητος άνθρωπος ήταν αυτός και πόσο αγενής..κάτι τέτοιοι δεν θα έπρεπε να γίνονται γιατροί!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την γατούλα σου και αύριο να την έχεις σπίτι σου..meowing έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη και περιεκτική
αυτά!
ουφ τα 'πα κ ξαλαφρωσα!

Μαιρη- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2012
Mood :
Περαστικά στην γατούλα σου κατ' αρχάς.
Ο γιατρός ήταν κι ο διευθυντής της κλινικής; Αν ναι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του κάνεις τα παράπονά σου ήρεμα σήμερα και το πόσο σε απογοήτευσε και σε στενοχώρησε η συμπεριφορά του, κι ότι σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναπάς ούτε να συστήσεις κανένα σ' αυτόν. Αν ήταν απλώς ο γιατρός της εφημερίας να κάνεις τα παράπονά σου στη διεύθυνση και να τους επιστήσεις πόσο αντιεπαγγελματικό και απάνθρωπο είναι το όλο συμβάν.
Είναι που είναι χάλια τα πράγματα με τη υγεία γενικότερα, οι κτηνίατροι που πληρώνονται γμτ γιατί είναι τόσο αναίσθητοι; Για την ευκολία τους σπούδασαν αυτό που σπούδασαν; Υπάρχουν φυσικά κι οι εξαιρέσεις ευτυχώς.

Ο γιατρός ήταν κι ο διευθυντής της κλινικής; Αν ναι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του κάνεις τα παράπονά σου ήρεμα σήμερα και το πόσο σε απογοήτευσε και σε στενοχώρησε η συμπεριφορά του, κι ότι σίγουρα δεν πρόκειται να ξαναπάς ούτε να συστήσεις κανένα σ' αυτόν. Αν ήταν απλώς ο γιατρός της εφημερίας να κάνεις τα παράπονά σου στη διεύθυνση και να τους επιστήσεις πόσο αντιεπαγγελματικό και απάνθρωπο είναι το όλο συμβάν.
Είναι που είναι χάλια τα πράγματα με τη υγεία γενικότερα, οι κτηνίατροι που πληρώνονται γμτ γιατί είναι τόσο αναίσθητοι; Για την ευκολία τους σπούδασαν αυτό που σπούδασαν; Υπάρχουν φυσικά κι οι εξαιρέσεις ευτυχώς.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Πω πω επεσες σε μ@λ@κα μου φαινεται.... Συμφωνω απολυτα με την αποπανω μου, κι εγω ετσι θα εκανα.
Σημερα πως ειναι η γατουλα σου?
Σημερα πως ειναι η γατουλα σου?
polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
τελικα με πηρε χτες αφου βρήκε δύο κλήσεις μου για να μου πει ότι ξύπνησε η γάτα (εγώ νομίζω πήγε και ξεράθηκε απλά χωρίς να την περιμένει να σηκωθεί)
είναι ο ιδιοκτήτης της κλινικής, και είχε το τηλέφωνο ανάγκης πάνω στην πόρτα της εισόδου κ έτσι τον βρήκα.
μου είπε σήμερα θα την πάρω, αλλά έχω ένα άγχος γτ όταν την πήγαμε μύριζε πολύ το στόμα της σα να είχε φλεγμονή και μου έχει καρφωθεί στο μυαλό εμένα τώρα μήπως έσπασε η άκρη της βελόνας κ της κάνει σήψη εκεί.
200 ευρώ μου πήρε , δε νομίζω πως για τις μέρες μας είναι λίγο το ποσό, δηλαδή ας έκανε λίγο υπομονή (που είχε πάει στο γραφείο του ούτως η αλλως κ έβλεπε τηλεόραση όσο ήμασταν εμείς μέσα στο ιατρείο με το γατί )
είναι ο ιδιοκτήτης της κλινικής, και είχε το τηλέφωνο ανάγκης πάνω στην πόρτα της εισόδου κ έτσι τον βρήκα.
μου είπε σήμερα θα την πάρω, αλλά έχω ένα άγχος γτ όταν την πήγαμε μύριζε πολύ το στόμα της σα να είχε φλεγμονή και μου έχει καρφωθεί στο μυαλό εμένα τώρα μήπως έσπασε η άκρη της βελόνας κ της κάνει σήψη εκεί.
200 ευρώ μου πήρε , δε νομίζω πως για τις μέρες μας είναι λίγο το ποσό, δηλαδή ας έκανε λίγο υπομονή (που είχε πάει στο γραφείο του ούτως η αλλως κ έβλεπε τηλεόραση όσο ήμασταν εμείς μέσα στο ιατρείο με το γατί )
meowing- Kitten
-
Mood :
Ειναι να μη σου τυχει που λενε... Αυτο που μετραει ειναι οτι το γατουνι ειναι καλα. Αν δεν μου ειχε ξανατυχει δεν θα του ελεγα τιποτα αλλα εχω κ εγω ιστορια με κτηνιατρους κ πλεον αν γινει τιποτα δεν μπορω να κρατηθω. Πριν αρκετα χρονια ειχα μια σκυλιτσα. Κοντα σε μας ηταν ενας κτηνιατρος κ πηγαιναμε εκει γιατι μας τον ειχαν συστησει για καλο. Ο καλος αυτος κτηνιατρος που λες οταν του ειπα να κοψει λιγο τα νυχια της Ριτας μου ειπε οχι δεν χρειαζεται ενω ειχαν αρχισει να γυρνανε προς τα μεσα κ της εκανε πληγη, μερικες φορες εβηχε λες κ πνιγοταν κ του ειπα να το ελεγξει κ μου ειπε δεν θελω και το καλυτερο οταν τον ρωτησα αν ειναι εγκυος κ μου λεει οχι ενω το ιδιο βραδυ ειχαμε γεννητουρια... μετα απο αυτο αρχισα να ερευνω τους κτηνιατρους. Μονο τα πτυχια τους δεν ζηταω πια να μου δειξουν

Prouna- Junior Cat
-
Τόπος : Λονδινο
Αριθμός γατουνίων : 2 ζουζουνακια
Ημερομηνία Εγγραφής : 22/06/2011
Mood :

Εμενα ο κτηνιατρος οταν η Νινα ειχε παθει οτι ειχε παθει και ηταν σαββατο μεσημερι μας λεει,αν ειναι επειγον να την φερετε αλλιως αφηστε την για την Δευτερα...Να τον σκοτωσω η οχι?Και δεν την εσωσε κιολας....

alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : -
ρε παιδιά τον πήρα τηλ και του ειπα να πάω να την πάρω κ μου είπε πως είναι ακόμα ζαλισμένη από τη νάρκωσηκ περπατάει σα μεθυσμένη κ θα πρέπει αν την έχω μες το κλουβί της αν είναι να την πάρω τώρα.
είναι φυσιολογικό αυτό???? σχεδόν δέκα ώρες μετά τη νάρκωση?
θα την πάω στην κτηνιατρο μου επιτόπου μου φαίνεται
είναι φυσιολογικό αυτό???? σχεδόν δέκα ώρες μετά τη νάρκωση?
θα την πάω στην κτηνιατρο μου επιτόπου μου φαίνεται
meowing- Kitten
-
Mood :
εμενα δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο να ειναι ακομα ζαλισμενη, αλλα μπορει να κανω και λαθος γιατι δεν γνωριζω. Αν δεν την δεις καλα, πηγαινε την στην κτηνιατρο σας για check up για να σιγουρετεις οτι ολα πηγαν καλα. Περαστικα και καλη αναρρωση!
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Καταρχήν περαστικά στην γατούλα σου.
Φαντάζομαι από μόνη της η εμπειρία ...η γάτα μου έχει μια βελόνα που της καρφώθηκε στον ουρανίσκο...φαντάζει ο χειρότερος εφιάλτης για τον καθένα μας.
Ο κτηνίατρος σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικός και να κατανοήσει την χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρισκόσουν εσύ τότε. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου, είναι πάρα πολύ άσχημο όταν αγωνιάς για το αγαπημένο σου ζωάκι ,να διαπιστώνεις ότι ο άλλος σε βλέπει σαν ανοιχτό πορτοφόλι.
Να σταθώ όμως στα θετικά...
Απ΄ότι φαίνεται ήταν αρκετά έμπειρος (ή τελικά ήταν απλό περιστατικό) και δεν του έφυγε η βελόνα πιο κάτω, για να έχετε μετά και την χειρ.επέμβαση.
Πιστεύω ότι ήταν καλό που την κράτησε εκεί για την νύχτα, για να ελέγξουν την ανάνηψή της από την νάρκωση.Εκτός αν το έκανε για να ανεβάσει και άλλο το τιμολόγιο.
Βέβαια έπρεπε να καταλάβει την αγωνία σου και να στο εξηγήσει με πιο ευγενικό τρόπο.
Τώρα για την άσχημη μυρωδιά που έχει το στοματάκι της ,εγώ δεν θα ανησυχούσα και πολύ.
Λογικό είναι να δημιουργήθηκαν μικροτραυματισμοί στην προσπάθεια του να αφαιρέσει την βελόνα...και οι φλεγμονές στην στοματική κοιλότητα προκαλούν λίγη αιμορραγία και εκεί οφείλεται και η δυσοσμία. Δηλαδή την νύχτα πιθανόν να μάτωσε λιγάκι η πληγούλα της και εκεί να οφείλετε η άσχημη μυρωδιά.
Παρακολούθησε την για λίγες μέρες και κανονικά πρέπει να είναι όλα ο.κ
Όσο για το τιμολόγιο τι να πω....γενικά στις κλινικές χρεώνουν ακριβά απ΄ότι ξέρω, πιθανόν να χρέωσε και το ότι ήταν έκτακτο...τι να πω....και στον κλάδο των κτηνιάτρων (όπως και αλλού) καλό επαγγελματία βρίσκεις σχετικά εύκολα, άνθρωπο όμως (και πραγματικά φιλόζωο) πιο σπάνια συναντάς.Ο δικός μας κτηνίατρος ακολουθεί το επίσημο τιμολόγιο του Παν.Κτηνιατρικού Συλλόγου, δεν ξέρω πόσο χρεώνει ο σύλλογος ένα τέτοιο έκτακτο περιστατικό.
Εύχομαι ακόμη μια φορά γρήγορα περαστικούλια στην γατούλα σου
...αυτό είναι το σημαντικότερο τώρα.
Υ.Γ Το θεωρώ απίθανο να έμεινε κομματάκι της βελόνας στον ουρανίσκο της...το πιο λογικό είναι να βγήκε ολόκληρη...αλλά αν έχεις βάσιμες υποψίες για κάτι τέτοιο, σίγουρα ελέγχεται ακτινογραφικά αυτό.
Υ.Γ 2 Μόνο ένας κτηνίατρος είναι ο πιο αρμόδιος να σου πει αν υπάρχει κάποιο θέμα με την νάρκωση...πάντως η δική μου η Μυρτούλα που την κάνουμε νάρκωση για αιμοληψία (για το ετήσιο τσεκ-απ) κάνει τουλάχιστον ένα 24ώρο να συνέλθει εντελώς από την νάρκωση.

Φαντάζομαι από μόνη της η εμπειρία ...η γάτα μου έχει μια βελόνα που της καρφώθηκε στον ουρανίσκο...φαντάζει ο χειρότερος εφιάλτης για τον καθένα μας.
Ο κτηνίατρος σίγουρα θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικός και να κατανοήσει την χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρισκόσουν εσύ τότε. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου, είναι πάρα πολύ άσχημο όταν αγωνιάς για το αγαπημένο σου ζωάκι ,να διαπιστώνεις ότι ο άλλος σε βλέπει σαν ανοιχτό πορτοφόλι.
Να σταθώ όμως στα θετικά...
Απ΄ότι φαίνεται ήταν αρκετά έμπειρος (ή τελικά ήταν απλό περιστατικό) και δεν του έφυγε η βελόνα πιο κάτω, για να έχετε μετά και την χειρ.επέμβαση.
Πιστεύω ότι ήταν καλό που την κράτησε εκεί για την νύχτα, για να ελέγξουν την ανάνηψή της από την νάρκωση.Εκτός αν το έκανε για να ανεβάσει και άλλο το τιμολόγιο.
Βέβαια έπρεπε να καταλάβει την αγωνία σου και να στο εξηγήσει με πιο ευγενικό τρόπο.
Τώρα για την άσχημη μυρωδιά που έχει το στοματάκι της ,εγώ δεν θα ανησυχούσα και πολύ.
Λογικό είναι να δημιουργήθηκαν μικροτραυματισμοί στην προσπάθεια του να αφαιρέσει την βελόνα...και οι φλεγμονές στην στοματική κοιλότητα προκαλούν λίγη αιμορραγία και εκεί οφείλεται και η δυσοσμία. Δηλαδή την νύχτα πιθανόν να μάτωσε λιγάκι η πληγούλα της και εκεί να οφείλετε η άσχημη μυρωδιά.
Παρακολούθησε την για λίγες μέρες και κανονικά πρέπει να είναι όλα ο.κ
Όσο για το τιμολόγιο τι να πω....γενικά στις κλινικές χρεώνουν ακριβά απ΄ότι ξέρω, πιθανόν να χρέωσε και το ότι ήταν έκτακτο...τι να πω....και στον κλάδο των κτηνιάτρων (όπως και αλλού) καλό επαγγελματία βρίσκεις σχετικά εύκολα, άνθρωπο όμως (και πραγματικά φιλόζωο) πιο σπάνια συναντάς.Ο δικός μας κτηνίατρος ακολουθεί το επίσημο τιμολόγιο του Παν.Κτηνιατρικού Συλλόγου, δεν ξέρω πόσο χρεώνει ο σύλλογος ένα τέτοιο έκτακτο περιστατικό.
Εύχομαι ακόμη μια φορά γρήγορα περαστικούλια στην γατούλα σου

Υ.Γ Το θεωρώ απίθανο να έμεινε κομματάκι της βελόνας στον ουρανίσκο της...το πιο λογικό είναι να βγήκε ολόκληρη...αλλά αν έχεις βάσιμες υποψίες για κάτι τέτοιο, σίγουρα ελέγχεται ακτινογραφικά αυτό.
Υ.Γ 2 Μόνο ένας κτηνίατρος είναι ο πιο αρμόδιος να σου πει αν υπάρχει κάποιο θέμα με την νάρκωση...πάντως η δική μου η Μυρτούλα που την κάνουμε νάρκωση για αιμοληψία (για το ετήσιο τσεκ-απ) κάνει τουλάχιστον ένα 24ώρο να συνέλθει εντελώς από την νάρκωση.
niki- Mature Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
Περαστικά και στις δυό σας. Μια βόλτα από το δικό σας κτηνίατρο δε θα έβλαπτε νομίζω. Ακόμα και για να είσαι ήρεμη ότι τίποτα δεν πήγε στραβά...

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

και Proud Member των απανταχού

Περαστικά στην γατούλα σου εύχομαι!!!
Κανονικά θα έπρεπε να ενοχλήσεις τον δικό σας κτηνίατρο οτι ώρα και να ήταν. Εφόσον είναι ο γιατρός σας εκείνος θα έπρεπε να την κοιτάξει πρώτα και αν δεν μπορούσε να κάνει κάτι θα σας έστελνε σε νοσοκομείο.
Γι αυτό τον λόγο είναι οι γιατροί, να τους ενοχλούμε οταν έχουμε κάτι επείγον.

Κανονικά θα έπρεπε να ενοχλήσεις τον δικό σας κτηνίατρο οτι ώρα και να ήταν. Εφόσον είναι ο γιατρός σας εκείνος θα έπρεπε να την κοιτάξει πρώτα και αν δεν μπορούσε να κάνει κάτι θα σας έστελνε σε νοσοκομείο.
Γι αυτό τον λόγο είναι οι γιατροί, να τους ενοχλούμε οταν έχουμε κάτι επείγον.

natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Λοιπόν είμαι έξαλλη! Πήγα, με χρέωσε άλλα 70 ευρώ, δε με αφηνε να φύγω αν δε του τα έδινα, την τραβηξε από τα μπράτσα μου τη γατα έτσι όπως την έιχα περασμένη με το καλάθι για να φύγω , με ταρακούναγε , εκανε σαν τρελός! έχω πάθει σοκ!! του είπα ότι δεν έπρεπε να με διώξει χτες το βράδυ και μου είπε οτι μου έκανε κ χάρη κ του είπα αν δε θέλατε ας μην ερχόσασταν αφού εσείς έχετε βάλει το τηλ έκτακτης ανάγκης, κ λέει ότι κανονικά πάιρνει 1000 ευρω!!!!!!!!! δεν έχω λόγια απλά! κ λυπάμαι πολύ αλλά θα κατονομάσω την κλινική αλλα θα το κάνω για να μην την πατήσουν κ άλλοι άτυχοι. λεγεται *************** η κλινικη και είναι στην *************
την πήγα μετά στη δική μου, μου είπε ότι της έδωσε πολλή νάρκωση για το μέγεθος της γιατί ακόμα κ τα μάτια της είχαν ακόμα μυδρίαση. μου είπε πως έπρεπε να την πάρω τηλ ότι ώρα κ να τανε κ πως θα με έσελνε σε κάποιον που εμπιστεύεται αν δε μπορούσε να έρθει η ίδια. Αλλά εγώ δεν την πήρα γτ είναι μόνη με 3 παιδιά κ δν ήθελα μες τη νύχτα.
αυτά, καλά είναι τώρα, την έχω βάλει στο μπάνιο μέχρι να συνέλθει από τη νάρκωση.
υ.γ. για να την αιμοληψία κάνουνε νάρκωση????
την πήγα μετά στη δική μου, μου είπε ότι της έδωσε πολλή νάρκωση για το μέγεθος της γιατί ακόμα κ τα μάτια της είχαν ακόμα μυδρίαση. μου είπε πως έπρεπε να την πάρω τηλ ότι ώρα κ να τανε κ πως θα με έσελνε σε κάποιον που εμπιστεύεται αν δε μπορούσε να έρθει η ίδια. Αλλά εγώ δεν την πήρα γτ είναι μόνη με 3 παιδιά κ δν ήθελα μες τη νύχτα.
αυτά, καλά είναι τώρα, την έχω βάλει στο μπάνιο μέχρι να συνέλθει από τη νάρκωση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anatoli στις Τρι Ιουλ 17, 2012 1:43 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Αφαιρεση στοιχειων κλινικης λογω ορων χρησης Γατοσπιτου. Καταγγελιες και διαφημισειςκτηνιατρων απαγορευονται. Οποιος θελει ας επικοινωνησει με τον χρηστη με προσωπικο μηνυμα.)
meowing- Kitten
-
Mood :
α κ η κτηνιατρος μου μου είπε πως έπρεπε να της κάνει τη νάρκωση πριν προσπαθήσει να της βγάλει τη βελόνα! όχι αφου δεν τα κατα΄φερε και του πεσε μες το λαιμό της! γτ κατα τύχη μετά κατάφερε κ την έπιασε με τη λαβίδα, θα μπορούσε να την έχει ήδη καταπιεί κ να θέλει επέμβαση μετά το γατί!
meowing- Kitten
-
Mood :
πωπω τι τραβήξατε! και δεν έχω ιδέα πώς μπορείς να κινηθείς, γιατί αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. για να μην πω ότι ου έφυγε η βελόνα και παρολίγο να έχετε χειρότερα...
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
συγγνώμη που έβαλα τα στοιχεία της κλινικής δε γνώριζα ότι απαγορεύεται το έκανα απλά για να γλυτώσουν τυχόν άλλοι άτυχοι γατογονείς
meowing- Kitten
-
Mood :

Tι να πω....
Ευτυχως που τωρα ειναι καλυτερα η γατουλα σου.Περαστικα κι αγυριστα.
Επρεπε να αφαιρεσω απο το ποστ σου τα στοιχεια της κλινικης που παρεθεσες. Βασει ορων χρησης οι καταγγελιες και οι διαφημισεις προς κτηνιατρους απαγορευονται. Οποιο μελος θελει παραπανω πληροφοριες για την συγκεκριμενη κλινικη μπορει να επικοινωνησειμαζι σου με πμ.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Για την αιμοληψια ναι μπορει να χρειαστει ναρκωση εαν η γατα ειναι πολυ ανησυχη.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
+1Anatoli έγραψε:Για την αιμοληψια ναι μπορει να χρειαστει ναρκωση εαν η γατα ειναι πολυ ανησυχη.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να λες σε ολους αριστερα και δεξια οπως και στο φεις και σε διαφορες σελιδες φιλοζωικης τα χειροτερα και την ολη του συμπεριφορα......σε κατι τετοια οι Ελληνες ειναι πρωτοι!!!!!!!! κατευθειαν θα ξεκινησουν και θα λενε.......οτι και να πω ειναι απαραδεκτος να σκισει το πτυχιο του και να παει τσομπανης στα βουνα γτ για εκει ειναι!!!!!!!!!!!!!
marie aristocat- Prime Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και καμια 4-5 στην αυλη αδεσποτα που τα φροντιζω...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χιονι και καλοκαιρι.....με τιποτα βροχη....μπλιαχ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ OTHELLO KAI THN LUNA THΣ TIA!!!!!!!!!!!!!
Motto : ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!Τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/02/2011
Mood :
πραγματικα δεν έχω ξαναδεί τετοια συμπεριφορά!! αφού νόμισα πως έχει άνοια (είναι άνω των 70) έτσι μόνο μπορώ να το δικαιολογήσω! αφου μπήκε στη μέση μια άλλη κτηνίατρος που ήταν εκεί για να τον μαζέψει!
τελοσπάντων ακόμα ζαβλακωμένο είναι το παιδί μου , ελπίζω να συνέλθει γτ ταξιδεύουμε αύριο κ θα την πάρουμε μαζί. αν δν έχει συνέλθει θα ακυρώσω το ταξιδι!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση!!!!
τελοσπάντων ακόμα ζαβλακωμένο είναι το παιδί μου , ελπίζω να συνέλθει γτ ταξιδεύουμε αύριο κ θα την πάρουμε μαζί. αν δν έχει συνέλθει θα ακυρώσω το ταξιδι!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση!!!!
meowing- Kitten
-
Mood :
Το να χρειαστει να παω τα γατια μου σε 24ωρη κλινικη για επειγον περιστατικο ειναι το χειροτερο μου....Ευχομαι να μην χρειαστει ποτε και για κανεναν.
-
Mood :
ασε η αγωνία που περνάς!εγω είμαι πρησμένη απ το κλάμα.
meowing- Kitten
-
Mood :
Αστα...ειδικα οταν χρειαζεται να διανυκτερευσει εκει το γατι για μερα ή μερες. Αντισκοινο απεξω θα στησω.

-
Mood :
Καλά εντελώς απαράδεκτος ο κτηνίατρος της κλινικής, δεν το συζητώ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνίσεις με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο (από το τηλέφωνο ή με e-mail,
φαντάζομαι θα το βρεις στο νετ) και να τους ενημερώσεις για το περιστατικό ή και να κάνεις καταγγελία αν θες.
Σίγουρα αν μη τι άλλο ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική η συμπριφορά του.
Μπορείς και να ενημερωθείς και για τις τιμές του Συλλόγου για τέτοιου είδους επεμβάσεις , σίγουρα έχουν τιμοκατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών.
Όσο για την νάρκωση κατά την αιμοληψία αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ ...ναι η Μυρτώ μου είναι τόσο πολύ δύσκολο γατί που εγώ δεν δέχομαι να της πάρουν αίμα χωρίς μια ηρεμιστική ένεση...είναι τόσο απρόβλεπτη που φοβάμαι ότι θα κάνει ξαφνικά μια απότομη κίνηση και μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνίσεις με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο (από το τηλέφωνο ή με e-mail,
φαντάζομαι θα το βρεις στο νετ) και να τους ενημερώσεις για το περιστατικό ή και να κάνεις καταγγελία αν θες.
Σίγουρα αν μη τι άλλο ήταν εντελώς αντιεπαγγελματική η συμπριφορά του.
Μπορείς και να ενημερωθείς και για τις τιμές του Συλλόγου για τέτοιου είδους επεμβάσεις , σίγουρα έχουν τιμοκατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όσο για την νάρκωση κατά την αιμοληψία αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ ...ναι η Μυρτώ μου είναι τόσο πολύ δύσκολο γατί που εγώ δεν δέχομαι να της πάρουν αίμα χωρίς μια ηρεμιστική ένεση...είναι τόσο απρόβλεπτη που φοβάμαι ότι θα κάνει ξαφνικά μια απότομη κίνηση και μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα.

niki- Mature Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοδιακοπές όλες τις εποχές του χρόνου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον Βρούκο οπωσδήποτε!
Motto : Ο θεός έπλασε την γάτα για να δώσει στον άνθρωπο την απόλαυση ότι χαιδεύει την τίγρη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/01/2008
Mood :
ευτυχως εμένα ειναι πιο συνεννοησιμη η μικρη!
καλή ιδεα με το σύλλογο θα το ψαξω!

meowing- Kitten
-
Mood :
meowing έγραψε:Λοιπόν είμαι έξαλλη! Πήγα, με χρέωσε άλλα 70 ευρώ, δε με αφηνε να φύγω αν δε του τα έδινα, την τραβηξε από τα μπράτσα μου τη γατα έτσι όπως την έιχα περασμένη με το καλάθι για να φύγω , με ταρακούναγε , εκανε σαν τρελός! έχω πάθει σοκ!! του είπα ότι δεν έπρεπε να με διώξει χτες το βράδυ και μου είπε οτι μου έκανε κ χάρη κ του είπα αν δε θέλατε ας μην ερχόσασταν αφού εσείς έχετε βάλει το τηλ έκτακτης ανάγκης, κ λέει ότι κανονικά πάιρνει 1000 ευρω!!!!!!!!! δεν έχω λόγια απλά! κ λυπάμαι πολύ αλλά θα κατονομάσω την κλινική αλλα θα το κάνω για να μην την πατήσουν κ άλλοι άτυχοι. λεγεται *************** η κλινικη και είναι στην *************

Μαιρη- Junior Cat
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2012
Mood :
εμένα στην πούπσυ και εμβόλιο της κάνουμε με ηρεμιστική. δεν γίνεται αλλιώς.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εμένα στην πούπσυ και εμβόλιο της κάνουμε με ηρεμιστική. δεν γίνεται αλλιώς.
Ακόμα και το εμβόλιο; Ε ναι, είναι ανάλογα με τη γάτα. Αν αναστατώνεται πολύ και δεν κάθεται, καλύτερα έτσι παρά να κάνει καμιά απότομη κίνηση και να τραυματιστεί.
Εγώ σ' αυτά είμαι τυχερή, κάθονται πολύ ήσυχα στον κτηνίατρο. Ο Ζορρό μόνο μπορεί να κλαψουρίσει λίγο. Ο Τάρτας είναι το όνειρο κάθε κτηνιάτρου. Έκατσε ακόμα και να του πάρουν αίμα, χωρίς να κουνηθεί και χωρίς να κάνει "κιχ".
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Χίος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Dexter και Ninja
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/07/2011
Mood :
otz έγραψε:Πούπσυ έγραψε:εμένα στην πούπσυ και εμβόλιο της κάνουμε με ηρεμιστική. δεν γίνεται αλλιώς.
Ακόμα και το εμβόλιο; Ε ναι, είναι ανάλογα με τη γάτα. Αν αναστατώνεται πολύ και δεν κάθεται, καλύτερα έτσι παρά να κάνει καμιά απότομη κίνηση και να τραυματιστεί.
Εγώ σ' αυτά είμαι τυχερή, κάθονται πολύ ήσυχα στον κτηνίατρο. Ο Ζορρό μόνο μπορεί να κλαψουρίσει λίγο. Ο Τάρτας είναι το όνειρο κάθε κτηνιάτρου. Έκατσε ακόμα και να του πάρουν αίμα, χωρίς να κουνηθεί και χωρίς να κάνει "κιχ".
αφού της το καθυστερώ καθε χρονο γιατί βαριέμαι τη διαδικασία. Ο τζέρυ όμως κύριος. και αίμα του παίρνεις χωρίς ηρεμιστική. με πολλά χάδια και αγκαλιές βέβαια!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Mood :
meowing έγραψε: Δε θα σχολιάσω ότι είμαι ανεύθυνη μάνα που το γατί είχε πρόσβαση σε βελόνα.
Ήθελα να το σχολιάσω το βράδυ και το ξέχασα. Μπορεί να συμβεί στον κάθε γατογονιό να μην δει μια βελόνα. Δε νομίζω ότι έφταιγες.
Ο "γιατρός" όφειλε να είναι σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος. Για τις τιμές στις κλινικές δεν ξέρω να σου πω, αλλά για 'μένα το θέμα είναι η συμπεριφορά του.
otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Motto : Καλύτερα να είσαι αισιόδοξος και να έχεις άδικο, παρά να είσαι απαισιόδοξος και να έχεις δίκιο.
Mood :
Aκομα και οι μπουχεσηδες οι δικοι μου καθονται για εμβολιο και αιμοληψια. Εμ βεβαια, στο γιατρο καθονται σουζα μονο σε μενα ξερουν να βγαζουν την πιστη.
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Aκομα και οι μπουχεσηδες οι δικοι μου καθονται για εμβολιο και αιμοληψια. Εμ βεβαια, στο γιατρο καθονται σουζα μονο σε μενα ξερουν να βγαζουν την πιστη.
Παρομοίως!

otz- Καλλιτεχνό-γατα
-
Mood :
otz έγραψε:meowing έγραψε: Δε θα σχολιάσω ότι είμαι ανεύθυνη μάνα που το γατί είχε πρόσβαση σε βελόνα.
Ήθελα να το σχολιάσω το βράδυ και το ξέχασα. Μπορεί να συμβεί στον κάθε γατογονιό να μην δει μια βελόνα. Δε νομίζω ότι έφταιγες.
Ο "γιατρός" όφειλε να είναι σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος. Για τις τιμές στις κλινικές δεν ξέρω να σου πω, αλλά για 'μένα το θέμα είναι η συμπεριφορά του.
Συμφωνω απολυτα πως δυστυχως μπορει να συμβει στον καθενα....Εκει που σκαλωνω ειναι με την σκ@τοσυμπεριφορα αυτου του

polina4smile- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ροδος
Αριθμός γατουνίων : Ο Αρθουρος μου, η Ζιζελ και ενα σκυλάκι η Μαγιά!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...