gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ψειρες και τα συναφή!

+8
kittenb
mpoulaalekoula
tia
BokSurat
Πούπσυ
loulou
Anatoli
ira_i_rouxlas
12 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ψειρες και τα συναφή! Empty ψειρες και τα συναφή!

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Δευ Απρ 30, 2012 3:10 pm

Βοήθεια ρε παιδιά γιατι μ' έχει πιάσει φαγούρα ήδη λόγω φοβίας μου προς τα πάσης φύσεως εντομάκια. Η Ήρα έχει ψείρες και ψύλλους αν τα αναγνώρισα καλά και τα δύο και εγώ αναρωτιέμαι που στο καλό μπορεί να τα κόλλησε αφού ο μόνος εξωτερικός χώρος που έχει πρόσβαση είναι ένα μπαλκόνι τρίτου ορόφου.

Χθες την κάναμε μπάνιο με το flea & tick shampoo της Bio Groom που μου το είχε συστήσει ο ιδιοκτήτης ενός πέτ σοπ εδώ για τους ψύλλους, αλλά αυτό όπως λέει και ο τίτλος του δεν κάνει για τις ψείρες, που μέχρι σήμερα σουλατσάρουν πάνω της.

Το ερώτημα είναι: Να πάρω σήμερα να της βάλω αμπούλα frontline Που όπως είδα ενδείκνυται και για ψύλλους και για ψείρες ή πρέπει να περιμένω γιατί της έκανα μπάνιο χθες.

Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά εντωμεταξύ της καημένης έχει και οίστρο!! Δηλαδή κάποιος να την λυπηθεί πια!!! suicide

Στον κτηνίατρο δεν πάω λόγω οικονομικής στενότητας άνευ προηγουμένου κι επίσης θέλω και να τον αλλάξω αφού η μόνη του απάντηση σε κάθε πρόβλημα της ήρας είναι: "Τι περιμένατε? από shelter δεν την πήρατε?" και μου έρχεται να τον πλακώσω!
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι
Αριθμός γατουνίων : 1 κι 1 που καλοπερνάει (ευχομαι) μακριά μας!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/12/2011
Mood : ψειρες και τα συναφή! Lick

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ψειρες και τα συναφή! Empty Απ: ψειρες και τα συναφή!

Δημοσίευση από Anatoli Δευ Απρ 30, 2012 3:28 pm

Ωχ....
Λοιπον, δεν εχω ιδεα για τις ψειρες. Μπορει ομως να τις κολλησε νομιζω απο καποιο φυτο στομπαλκονι. Να ξερεις οτι ακομα και με τα παππουτσια μας μεταφερουμε διαφορα. Τι θα εκανα εγω?Θα την εβγαζα στο μπαλκονι και θα την χτενιζα. Θα ειχα διπλα μια λεκανη με νερο ωστε να πεσουν μεσα οι ψειρες και να πνιγουνε.Αυτο για σημερα, γιατι απο οσο ξερω δεν πρεπει να της βαλεις φροντλαιν εφοσον της εχεις κανει μπανιο. Νομιζω 3 μερες πριν και 3 μετα δεν πρεπει η γατα να εχει βραχει.Κατι αλλο που ξερω, ειναι οτι οταν ενα γατι πεσει σε ασβεστη πρεπει να το καθαρισουμε με ξυδι, οποτε προφανως το ξυδι ειναι αβλαβες. Αρα θα εβρεχα ενα πανακι με λιγο ξυδι και θα την περναγα απαλα και επιφανειακα πανω στο τριχωμα. Μη βραχει πολυ ομως και γινει λουτσα και παει στο δερμα της. Απαλα απλα και πολυ επιφανειακα. δεν ξερω εαν ειναι αποτελεσματικο αλλα υποτιθεται οι ψειρες φευγουν απο οτι μυριζει ξυδι. Οτι και να κανεις μην την βρεξεις ομως ωστε να μπορεις το γρηγοροτερο να ψεκασεις φροντλαιν.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood : ψειρες και τα συναφή! Parta10

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Δευ Απρ 30, 2012 3:38 pm

ααααχ! το υποψιαζόμουν ότι θα την πατούσα με το μπάνιο! οκ λοιπον, προς το παρόν ειδική χτένα για τις ψείρες μπας και τουλάχιστον τις μειώσουμε λίγο! αυτο με το ξύδι δεν ξέρω αν θα το δοκίμαζα, γιατί το απεχθάνεται κι η ίδια η μικρή ψειρού!

Επίσης κάτι ακόμα που θέλω να μάθω είναι πως είμαστε σίγουροι ότι έχουμε απαλλαγεί από ψύλλους στο περιβάλλον της? αρκεί μόνο καλό καθάρισμα με σκούπα σε καναπέδες, ονυχοδρόμια και όπου αλλού συχνάζει ή όχι?
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Δευ Απρ 30, 2012 3:40 pm

ευχαριστώ πολύ βρε Anatoli! και χμμμμ, αυτό με τις γλάστρες παίζει μάλλον γιατι επιδείκνυε και μια αδυναμία ιδιαίτερη στην γλάστρα με τη ρίγανη...
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Anatoli Δευ Απρ 30, 2012 3:48 pm

Για τον καθαρισμο των επιπλων φανταζομαι οτι ενα καλο σκουπισμα με την ηλ. σκουπα θα ειναι αρκετο. Μου εχει τυχει κι εμενα ο μικρος μου να εμφανισει ψυλλους αλλα δεν κολλησε ουτε ο μεγαλος παρολο που ολη μερα ηταν αγκαλια και γλειφοντουσαν, ουτε βρηκα τιποτα σε κρεβατακια ή επιπλα. Αν βρεις κατι εσυ ομως, τοτε καλο τιναγμα και πλυντηριο σε ψηλη θερμοκρασια.Περαστικα σας.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain

Δημοσίευση από loulou Δευ Απρ 30, 2012 4:50 pm

Κορίτσια μιλάτε για τις ίδιες ψείρες που έχουν και οι άνθρωποι? Γιατί πρώτη φορά ακούω γάτα να έχει ψείρες! Και τα δικά μου που βγαίνουν κι έξω και είναι εκτεθειμένα σε περισσότερα φυτά, άλλο από τσιμπούρια δεν έχουν κουβαλήσει στο σπίτι.

Σας παρακαλώ διαφωτίστε με Smile

loulou
loulou
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων : 2++
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιράκι-μπανάκι-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Δεν ξέρω ποιά να διαλέξω... όλες ίσως;
Motto : Το μέλλον ανήκει σε κείνους που ξέρουν να περιμένουν...
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/04/2008
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_hug

Δημοσίευση από Πούπσυ Δευ Απρ 30, 2012 4:52 pm

κι εγώ δεν ήξερα για ψείρες στη γάτα. μόνο για ψύλλους και σπανιότερα τσιμπούρια.
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_coffee

Δημοσίευση από BokSurat Δευ Απρ 30, 2012 5:37 pm

ναι υπάρχουν ψείρες στην γάτα, υπάρχουν ράτσες από ψείρες που κολλάμε κ εμείς αλλά είναι πολύ σπάνιο, συνήθως κολλάνε μια ράτσα από τα φυτά που είναι κόκκινες, αλλά υπάρχουν κ άσπρες... γενικότερα όμως είναι πολύ πιο σπάνιο από τους ψύλλους, τσιμπούρια επίσης κολλάνε σπάνια οι γάτες, όχι όσο σπάνια όσο ψείρες όμως.
BokSurat
BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από tia Δευ Απρ 30, 2012 7:44 pm

wow...
ούτε εγώ ήξερα οτι κολλάνε ψείρες τα γατούνια...
υπομονή 3 μερούλες για το frontline..
όσο για τον κτηνίατρο...θα το αφήσω ασχολίαστο...
μα τι.... @#$%$#$ !!!!! skatovroxi
tia
tia
Gatus Xenitemenus
Gatus Xenitemenus

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_tour10

http://www.walkurepersians.com

Δημοσίευση από mpoulaalekoula Δευ Απρ 30, 2012 7:58 pm

Εάν είναι μόνο 3 μέρες που πρέπει να περιμένεις, τότε περίμενε..Και μετά βάλε frontline..
Διαφορετικά, εάν πρέπει να περιμένεις περισσότερο, πάρε ένα κολλάρο για παράσιτα και άστη για μιση μέρα στο μπαλκόνι ώστε να φύγουν κάποια από τα παράσιτα..Χτένισέ την κιόλας πολλές φορές στο μπαλκόνι..
Ουουφ! Αμαν πια αυτά τα απαίσια όντα!!!!
mpoulaalekoula
mpoulaalekoula
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Θηλυκό
Γάτα
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη
Motto : Fly free...
Ημερομηνία Εγγραφής : 16/03/2012
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_tears

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Δευ Απρ 30, 2012 11:15 pm

θα περιμένω για το frontline... προς το παρόν πέταξα τις γλάστρες γιατί έτσι κι αλλιώς ρίγανη και λουίζα μας άφησαν χρόνους εδώ και καμια βδομάδα.... κι επίσης έριξα ένα χτένισμα ξεγυρισμένο... ψύλλοι δεν είναι σίγουρα και μου θυμίζουν τις ψείρες εφιάλτη των παιδικών μου χρόνων... μόνο που είναι όντως καφεκόκκινες! εννοείται ότι η ψυχαναγκαστική φαγούρα είναι δεδομένη.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Τετ Μάης 02, 2012 12:17 pm

Λοιπόν έχουμε νεώτερα. Πήγε ο φίλος μου σήμερα να πάρει το frontline και τρία άτομα που ήταν στο pet shop που πήγε εκείνη την ώρα (ομολογουμένως ένα πολύ οργανωμένο μαγαζί, που το έχει ένας συμπαθής τύπος) του είπαν όχι και να μην πάρει αμπούλα γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι σίγουρα. Του φούσκωσαν ένα spray που λέγεται Biospotix και τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν δεν απαλλαγεί το μικρούλι απ' όλα δεν διατρέχει κίνδυνο γιατί είναι βιολογικό όπως διάβασα. Επίσης του έδωσαν το spray της ίδιας εταιρείας για ψεκασμό του σπιτιού + ένα αντιπαρασιτικό κολλάρο για την Ήρα μας.

Ξέρει κανεις αν είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα αυτής της εταιρείας?? έχω πελαγώσει δεν μπορώ να την βλέπω άλλο να ξύνεται και να υποφέρει... Sad
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Anatoli Τετ Μάης 02, 2012 12:30 pm

Δεν το εχω ξανακουσει. αλλα πριν το βαλεις σιγουρεψου οτι ειναι για ΓΑΤΕΣ.Εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από tia Τετ Μάης 02, 2012 12:34 pm

ούτε εγώ το έχω ξανα ακούσει...
βέβαια απορώ γιατι δεν έδωσε φροντλάιν..αν ξέρεις να βάζεις την αμπούλα είναι η καλύτερη λύση...
εγώ 2 φορές στην ζωή μου έχω πάρει σπρέι και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη..
ελπίζω να έχει αποτέλεσμα το συγκεκριμένο και να σταματήσει η γατούλα σου το ξύσιμο!: )))
tia
tia
Gatus Xenitemenus
Gatus Xenitemenus

Θηλυκό
Ποντικός
Τόπος : Ιταλία
Αριθμός γατουνίων : 4 ζουζούνια σπίτι: τον Othello την Luna τον καρπό του έρωτα τους τον Liu και την Brighitta + 2 τσουτσουκάκια τον Luther και την Goldene που ζούνε με τους γονείς μου!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χειμώνας κρύοο παγωνιαααά
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Freddochino amore mio ti voglio solo mio!!
Motto : La felicita' puo' essere misurata in gatti...piu' gatti hai,piu' felice sei!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/01/2012
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_tour10

http://www.walkurepersians.com

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Τετ Μάης 02, 2012 12:47 pm

Πιθανολογώ αν και δεν θέλω να είμαι καχύποπτη ότι έδωσε αυτό επειδή έκανε 20 ευρώ (μόνο το σπρέι για την γάτα... μαζί με τα υπόλοιπα, κλάφτα Χαράλαμπε). Είναι σίγουρα για γάτες. Έχει΄δύο ειδών η εταιρεία, ένα για σκύλους, ένα για γάτες κι από ότι μπόρεσα να βρω στο ίντερνετ μάλλον είναι ελληνική.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από kittenb Τετ Μάης 02, 2012 1:04 pm

Την γατα μου ειχα μαζεψει απ'το δρομο κ οπως καταλαβενεις ειχε απ'ολα το μονο που της ειχα κανει τοτε ηταν ενα πλυσιμο με σαμπουαν κ ενα κολαρο μετα (μη με ρωτας για μαρκα ελικρινα δεν θυμαμαι ) Παντος ειχε αποτελεσμα, κ ακομα κ τωρα επειδη ειναι πολλες ωρες στο μπαλκονι φοραει κολαρο κ δεν εχει καποιο προβλημα. Περαστικα σας!
kittenb
kittenb
Kitten
Kitten

Θηλυκό
Δράκος
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2012

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Τετ Μάης 02, 2012 1:31 pm

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλους!!! το σαμπουάν στην δικιά μας περίπτωση δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικό δυστυχώς. ελπίζω αυτήν την φορά να τα καταφέρουμε!
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Πούπσυ Τετ Μάης 02, 2012 1:50 pm

ira_i_rouxlas έγραψε:Λοιπόν έχουμε νεώτερα. Πήγε ο φίλος μου σήμερα να πάρει το frontline και τρία άτομα που ήταν στο pet shop που πήγε εκείνη την ώρα (ομολογουμένως ένα πολύ οργανωμένο μαγαζί, που το έχει ένας συμπαθής τύπος) του είπαν όχι και να μην πάρει αμπούλα γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι σίγουρα. Του φούσκωσαν ένα spray που λέγεται Biospotix και τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν δεν απαλλαγεί το μικρούλι απ' όλα δεν διατρέχει κίνδυνο γιατί είναι βιολογικό όπως διάβασα. Επίσης του έδωσαν το spray της ίδιας εταιρείας για ψεκασμό του σπιτιού + ένα αντιπαρασιτικό κολλάρο για την Ήρα μας.

Ξέρει κανεις αν είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα αυτής της εταιρείας?? έχω πελαγώσει δεν μπορώ να την βλέπω άλλο να ξύνεται και να υποφέρει... Sad
γενικά, αποπαρασιτικά και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την υγεία της γάτας, να τα παίρνεις απο κτηνίατρο και όχι απο πέτσοπ. όντως έχουν δει πολλά τα μάτια μας..
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Τετ Μάης 02, 2012 2:15 pm

Οκ θα το έχω υπόψην μου από εδώ και πέρα!!! thanks

Το ζήτημά μου πλέον είναι μόνο να βρω έναν καινούριο αξιόπιστο κτηνίατρο γιατί τον προηγούμενο δεν θέλω ούτε να τον βλέπω πια.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από doremi Τετ Μάης 02, 2012 5:04 pm

Καλή τύχη με την αποπαρασίτωση της μικρής luck
doremi
doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Χοίρος
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood : ψειρες και τα συναφή! M-aipnies

Δημοσίευση από ROZALIA78 Τετ Μάης 02, 2012 5:31 pm

Αμπούλα χρησιμοποιώ και εγώ είσαι σίγουρα καλυμμένη (για ένα μήνα όμως όχι αυτό που γράφει για δύο) όσο για το σπρέι εγώ είχα μεγάλη δυσκολία να ψεκάσω ειδικά τη Ροζαλία μόλις άκουγε το φστ που κάνει το σπρέι την έπιανε πανικός....όσο για τα κολάρα είναι καλά, αλλά σαν συμπληρωματικά της αμπούλας και μην ξεχνάμε ότι είναι και χημικά και όσο να΄ναι εμείς που όλο αγκαλιάζουμε και φιλάμε τις γατούλες μας δεν είναι και ότι καλύτερο και αυτά είναι λόγια γιατρού όχι δική μου άποψη....
ROZALIA78
ROZALIA78
Senior Cat
Senior Cat

Θηλυκό
Άλογο
Τόπος : Χανιά
Αριθμός γατουνίων : Τη Ροζαλία και τον Ορφέα , και ένα doggy τον Τόμμυ!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοκαλόκαιρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Αιμιλιώνης, Pupa, Shaggy!!!
Motto : Η ζωή είναι μία
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_summer

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Πεμ Μάης 03, 2012 9:15 am

Πόσο σας ευχαριστώ!!!!! Smile λοιπόν η ενημέρωση είναι ότι η ήρα ψεκάστηκε όπως φαίνεται επιτυχώς αφού χτες βράδυ ξυνόταν λίγο και σήμερα το πρωί μέχρι την ώρα που έφυγα για δουλειά καθόλου.

Δυστυχώς το κακό είναι ότι γενικά αυτή την εβδομάδα και ειδικά μετά από χθες μας αποφεύγει, δεν έρχεται και πολύ για χάδια και μόνο άμα παίζουμε το αγαπημένο της παιχνίδι μας δίνει σημασία (της πετάμε την ξηλωμένη από παντοφλάκι μου μούρη αγελάδας και την φέρνει πίσω... μπορεί και καμια κατοσταριά φορές το γατόσκυλο! χιχιχι)! Από την αρχή της εβδομάδας προτιμούσε να ξαπλώνει στο κρεβάτι μας όταν εμείς είμασταν στο σαλόνι, ή σε κάποια καρέκλα σχετικά μακριά μας. Ερχόταν όμως να την πέσει και στα πόδια μας λιγάκι... από χθες καθόλου.

Δεν ξέρω τι φταίει αλλά μάλλον είναι που έχει περάσει πολλά το τελευταίο διάστημα, χάπια για τα σκουλήκια, μπάνιο για τους ψύλλους και χθες ο ψεκασμός (τα δύο τελευταία σε απόσταση Κυριακή - Τετάρτη) και έχει και οίστρο... Φοβάμαι μήπως χάσαμε την εμπιστοσύνη του γατιού μας με όλα αυτά κι ας τα κάναμε για να είναι καλά αυτό.

Θέλαμε να την στειρώσουμε κιόλας μόλις περνούσε ο οίστρος αφού Μάη μας έγραφε και στο βιβλιάριο για την στείρωση αλλά τελικά πολύ το σκέφτομαι. Λέω να την αφήσουμε να ηρεμήσει ένα διάστημα... κι ας ξενυχτάμε εμείς κι η πολυκατοικία φαντάζομαι από τα επίμονα μάουααααα τα βράδια.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από natalouko Πεμ Μάης 03, 2012 11:04 am

Εγώ θα σας έλεγα να την στείρωσετε τώρα, αφου το έχετε ήδη προγραμματίσει, γιατί έτσι θα ηρεμήσει γρηγόροτερα!!! Smile Smile
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009

Δημοσίευση από Anatoli Πεμ Μάης 03, 2012 11:48 am

Συμφωνω με την Ναταλια.Αφου το εχετε παρει αποφαση να γινει, η στειρωση θα τη βοηθησει να ηρεμησει.ειναι θεμα ορμονων.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Πεμ Μάης 03, 2012 12:45 pm

Λέτε? Θα συσκεφτούμε το απόγευμα να δούμε τι θα κάνουμε... με είχε συνηθίσει αλλιώς το μουσουδάκι μου και στενοχωριέμαι! Θέλω να το αγκαλιάζω και να το χαιδεύω όπως πριν... αλλά κατανοώ ότι κι εγώ στην θέση του μάλλον δεν θα πλησίαζα την κυρία που ναι μεν με ταίζει και με καθαρίζει αλλά κρατάει και ψεκαστήρια, σαμπουάν, χαπάκια και κολλύρια από τότε που την γνώρισα.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από Anatoli Πεμ Μάης 03, 2012 12:48 pm

Μη το σκεφτεσαι ετσι.Ολοι εχουμε βρεθει στη θεση να δωσουμε χαπια, αηδιαστικα σιροπια και να τα ψεκασουμε. Κανενα δεν μας μισησε.Ισως μας κρατανε λιγο μουτρα αλλα γρηγορα το ξεχνανε.
Anatoli
Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Θηλυκό
Δράκος

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Παρ Μάης 04, 2012 9:35 am

Χιχιχι! Έχεις δίκιο! ήταν γλυκούλι χθες το απόγευμα και πάλι αν και με τάραξε το βραδάκι στις δαγκωνιές γιατί ήθελε να παίξει! τα χέρια μου τον τελευταίο καιρό όσα μη και να της λέω, ότι και να κάνω, πραγματικά είναι γεμάτα δαγκωνίτσες! η αποπαρασίτωση μάλλον καλά πήγε έχει μειωθεί ο συφερτός ζουζουνίων πάνω της και θέλω να ελπίζω να εξαφανιστούν εντελώς με το αποπαρασιτικό κολλάρο που πρέπει να της βάλω σήμερα, και τον δεύτερο ψεκασμό την ερχόμενη Τετάρτη! δεν τελειώνουν τα βασανάκια σου Ήρα μουυυυυυ!!!
Σκέφτομαι σαν ανταμοιβή, μετά απ' την θεραπεία. αφού θα έχει το κολάρο και δεν θα φοβάμαι για νέα ζουζούνια, να οργανώσουμε εκδρομή μαζί της κάπου σε πάρκο ή, αν επιτρέπεται, στο καταφύγιο απ' όπου την πήραμε! θα έχει βαρεθεί με τα δίποδα μόνο τόσο καιρό.
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από alexandrakicat Παρ Μάης 04, 2012 10:15 am

Eμας μας επεσαν τωρα οοοοολα μαζι και πρεπει να παρουμε και χαπι και σπρευ(frontline για ψυλλους,ειναι καλο?)αλλα και κολλαρο για τον Μαικ,ουυυυφ!Δηλαδη γυρω στο 25αρι ΞΑΝΑ!Χαπακι δεν πειραζει να μην τους παρω ε?Αφου ετσι κι αλλιως ουτε ωμο κρεας τρωνε αλλα ουτε γαλα πινουν!Να γλυτωσουμε 10 ευρω απο κει!ΑΑΑΑΑχ...μεσα θα μπω παλιιιι,στην Χιο θα με πανεεεεεεεε...Τα μωρακια που εχουν ψυλλους τι θα τα κανω?Ποτε θα μπορεσω να τους βαλω σπρευ?
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από natalouko Παρ Μάης 04, 2012 12:17 pm

Το χάπι είναι βασικό να το παίρνουν οι γατούλες, ανεξάρτητα αν τρώνε ωμό κρέας ή όχι.. Είναι για να μην γεμίσουν σκουλικάκια..
natalouko
natalouko
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Παρ Μάης 04, 2012 12:36 pm

Πάρτε το το χάπι γιατί εγώ ανακάλυψα τα σκουλήκια (που είχαν προκληθεί από την ταινία που είχε μεταδοθεί από τους ψύλλους) όταν άφησε ένα πάνω μου! μπρρρρρρρρρ!
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Δημοσίευση από alexandrakicat Παρ Μάης 04, 2012 1:59 pm

Ναι μα εγω ουτε στον ποπο τους βλεπω,τελοσπαντων,θα δω...
alexandrakicat
alexandrakicat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Θηλυκό
Δράκος
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : ψειρες και τα συναφή! M_love

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000631149520

Δημοσίευση από Πούπσυ Παρ Μάης 04, 2012 2:00 pm

δεν χρειάζεται να τα βλέπεις για να υπάρχουν.
Πούπσυ
Πούπσυ
Gatus Paranoicus
Gatus Paranoicus

Θηλυκό
Σκύλος

Δημοσίευση από ira_i_rouxlas Πεμ Μάης 17, 2012 8:37 am

Η Ήρα χθες υπέστη (καθόλου στωικά) τον τελευταίο ψεκασμό της για ψύλλους! Fingers crossed για το Μουσουδάκι μου να ξεμπερδεύει επιτέλους!

Έπεται νέα θεραπεία για την ταινία εφόσον το επιτρέψει ο νέος γιατρός αφού ο προηγούμενος της έδωσε μεν χαπάκι πρόσφατα αλλά χωρίς να μας έχει πει τι σκουληκάκια είναι, ότι τα προκαλλούν οι ψύλλοι και να μας πει ότι πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το εξωτερικό πρόβλημα! Άρα το μικρούλο το ξανάπαθε πολύ γρήγορα!

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Smile
ira_i_rouxlas
ira_i_rouxlas
Junior Cat
Junior Cat

Θηλυκό
Βουβάλι

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης