ΑΝΤΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
+18
zaharitsa
Helenitsa
AngelNonh
FROGK
Maskotaki
tzelacat
Chouzouris
Kikiriki
tsili
LAROGATA
doremi
Tsouki
eirinaki84
BokSurat
Anatoli
Πούπσυ
marina289
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
22 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΝΤΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
Εδω και δυο χρόνια ταιζα δυο αδέσποτες ταρταρούγες στην γειτονιά μου, η μια η μεγάλη ήταν η ΄μαμά του Μέρλυν , της κοκό και του Ηθαν η πιο μικρή ήταν μια μεγάλη τους αδελφή. Ζούσαν σε μια μονοκατοικία στον κήπο που δε κατοικεί κανείς εδω και δεκαετίες. Η τελευταία της παρέας μια γκρίζα ομορφιά. Κροκετούλες έριχνα κάθε μέρα, από τον Γενάρη οι μεγάλες εξαφανίστηκαν δεν ήθελα να πιστέψω ότι κάποιος έριξε φόλα.
Την περασμένη εβδομάδα πέρασα να ταίσω την μικρή δεν ήρθε όπως κάθε μέρα ήταν μαζεμένη κάτι δεν μου πήγε καλά και ενω είχα ενεργό άνθρακα μαζί μου δεν εκτίμησα σωστά έπρεπε να πηδήξω κάγκελα να ζητήσω βοήθεια να την σώσω δεν το έκανα ......
Απο την επομένη την φώναζα δεν ερχόταν το Σάββατο αναζητούσα ανάμεσα στα ψηλά χορτάρια να την δω και την είδα το μισό γκρί κορμάκι της εκεί είναι έπεσε και κοιμήθηκε γιατί κάποιος μισάνθρωπος έριξε φόλα.
Αντίο γλυκές μου μου λείπει που δεν τις βλέπω εκεί πια.
Θα πάρω ενα σπρευ και θα γράψω στο τοίχο εκεί στην μονοκατοικία της οδού Μένωνος στα Ιλίσια εκεί που μεγάλωσα ότι υπάρχει ένα τέρας που σκοτώνει αθώες ψυχές, είμαι θυμωμένη με τον ευατό μου είμαι θυμωμένη με τους ανθρώπους.
Την περασμένη εβδομάδα πέρασα να ταίσω την μικρή δεν ήρθε όπως κάθε μέρα ήταν μαζεμένη κάτι δεν μου πήγε καλά και ενω είχα ενεργό άνθρακα μαζί μου δεν εκτίμησα σωστά έπρεπε να πηδήξω κάγκελα να ζητήσω βοήθεια να την σώσω δεν το έκανα ......
Απο την επομένη την φώναζα δεν ερχόταν το Σάββατο αναζητούσα ανάμεσα στα ψηλά χορτάρια να την δω και την είδα το μισό γκρί κορμάκι της εκεί είναι έπεσε και κοιμήθηκε γιατί κάποιος μισάνθρωπος έριξε φόλα.
Αντίο γλυκές μου μου λείπει που δεν τις βλέπω εκεί πια.
Θα πάρω ενα σπρευ και θα γράψω στο τοίχο εκεί στην μονοκατοικία της οδού Μένωνος στα Ιλίσια εκεί που μεγάλωσα ότι υπάρχει ένα τέρας που σκοτώνει αθώες ψυχές, είμαι θυμωμένη με τον ευατό μου είμαι θυμωμένη με τους ανθρώπους.
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
Απ: ΑΝΤΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
Ρε παιδιά....τί σκ@τά γίνεται;;
Τις τελευταίες μέρες όλο για τέτοια κρούσματα ακούω...
Λυπάμαι πολύ για τις γατούλες σου...
Δυστυχώς αυτοί οι ¨άνθρωποι¨ κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
Τις τελευταίες μέρες όλο για τέτοια κρούσματα ακούω...
Λυπάμαι πολύ για τις γατούλες σου...
Δυστυχώς αυτοί οι ¨άνθρωποι¨ κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
αντίο ταρταρουγίτσες..

Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος που μισει τα ζωα δε μπορει να κανει το πιο απλο. δλδ να μην ασχολειται μαζι τους.Γιατι να πρεπει να τα σκοτωνει?
Λυπαμαι πολυ Κατερινα...καλο τους ταξιδι
Λυπαμαι πολυ Κατερινα...καλο τους ταξιδι

Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα ανατολή!!! στην τελική άμα σε ενοχλούν αγνόησέ τα δε σου ζήτησε κανείς να τα αγαπάς με το ζόρι ούτε να ασχολείσαι μαζί τους, όπως κ αυτά δεν ασχολούνται μαζί σου...
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ τι να πω... λυπάμαι πολύ για τις αδεσποτούλες σου!
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ τι να πω... λυπάμαι πολύ για τις αδεσποτούλες σου!

BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood : -
Παιδιά είμαι έξαλη εχω ήδη τυπώσει φυλλάδια που περιγράφω το γεγονός και θα τα μοιράσω στην περιφέρεια σε πολυκατοικίες για να γνωρίζουν όλοι στην περιοχή και αυτοί που έχουν σκυλιά ότι κυκλοφορεί το δηλητήριο μέσω του υδροφόρου ορίζοντα να προσέχουν ή ακόμη και στην δίπλα γειτονιά να προσέχουν υπάρχουν και εκει γατάκια .
-
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Mood :
λυπάμαι για τον Άνθρωπο .......αν ο θεός υπάρχει και κάνει λάθη τότε το μεγαλύτερο είναι Ο Ανθρωπος!!!
eirinaki84- Mature Cat
-
Τόπος : αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Χιονάτη κερατσινίου, Τούλη, Οθέλλο, Σιέλ
Motto : keep dreaming
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/11/2011
Mood :
Επικοινώνησα με τον skai μου είπαν να πάρω το πτώμα να εξεταστεί απο κτηνίατρο να βρεθεί η ουσία και αν ποτέ εντοπιστεί κάποιος να συγκριθεί η ουσία. Μου ειπαν να απευθυνθώ και στην αστυνομία υπάρχει εισαγγελέας για τα ζωα
το γατάκι δεν μπορώ μα το θεό να το πάρω μόνη μου από εκεί ουτε να το κοιτάξω
το γατάκι δεν μπορώ μα το θεό να το πάρω μόνη μου από εκεί ουτε να το κοιτάξω

-
Mood :
μα πώς να το πάρεις

Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
καλο τους ταξιδι

Tsouki- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1 γαταγγελουδακι ο Τιγρης μου
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2011
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Επικοινώνησα με τον skai μου είπαν να πάρω το πτώμα να εξεταστεί απο κτηνίατρο να βρεθεί η ουσία και αν ποτέ εντοπιστεί κάποιος να συγκριθεί η ουσία. Μου ειπαν να απευθυνθώ και στην αστυνομία υπάρχει εισαγγελέας για τα ζωα
το γατάκι δεν μπορώ μα το θεό να το πάρω μόνη μου από εκεί ουτε να το κοιτάξω![]()
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε κι εγώ θα μπορούσα.

Πολύ καλή η ιδέα σου να ειδοποιήσεις τους πάντες γύρω, δεν μπορεί θα κάνει κάτι και θα πιαστεί στα πράσα.Ελπίζω.
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
καλο ταξιδι μικρουλες.
Το χειροτερο πλασμα στον πλανητη ειναι ο άνθρωπος

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ....
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Κι εγώ δεν θα μπορούσα να πάρω το γατάκι....
Λυπάμαι τελικά πιο πολύ για αυτούς που πράττουν αυτά τα πράματα...
Πόσο δυστυχισμένες ψυχές πρέπει να είναι...
Αχ, βρε Πρίγκηπα κουράγιο...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Κι εγώ δεν θα μπορούσα να πάρω το γατάκι....
Λυπάμαι τελικά πιο πολύ για αυτούς που πράττουν αυτά τα πράματα...
Πόσο δυστυχισμένες ψυχές πρέπει να είναι...
Αχ, βρε Πρίγκηπα κουράγιο...
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Λυπάμαι Κατερίνα.... Και εγώ αυτό το φόβο έχω για τα αδεσποτάκια της γειτονιάς μου. Πολλοί είμαστε που τα αγαπάμε, αλλά ένας μ@*@*$@ς να βρεθεί ...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Λυπάμαι πολύ Κατερίνα μου..... Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κάνεις κάτι άλλο, απο το να ειδοποιήσεις τους γείτονές σου.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007

tzelacat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Motto : There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2010
Mood :
Καλο ταξιδι να εχουν τα μικρα
. Ελπιζω αυτος που το εκανε να σαπισει καπου χωρις βοηθεια απο κανεναν. Πριγκηπα μπορεις να σκανναρεις το φιλαδιακι και να το ποσταρεις εδω?

Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Στην ακατοίκητη μονοκατοικία της Οδού Μένωνος στα Ιλίσια ζούσαν γατούλες εδω και χρόνια ….
Κάποιοι τις τάιζαν και έβαζαν και νεράκι….
Κάποιος ενοχλήθηκε από τις γάτες ……ενοχλήθηκε από τι άραγε??
Έριξε ΦΟΛΑ τις σκότωσε όλες.
Μπράβο στο κτήνος που δηλητηρίασε ζώα, είναι επώδυνο το δηλητήριο, φρόντισε να τις
Πονέσει, για να πεθάνουν, τέτοιο μίσος είχε μέσα του.
Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν εν έτη 2012 πια υπάρχουν σκληροί νόμοι για αυτούς που
Κακοποιούν ζώα η σκοτώνουν με βάναυσο τρόπο ζώα .
Το θέμα θα πάρει διάσταση και ο ένοχος θα βρεθεί….
Για τους υπόλοιπους που σέβονται την ύπαρξη των ζώων ας προσέχουν τα δικά τους το δηλητήριο μέσω του υδροφόρου ορίζοντα κυκλοφορεί παντού.
Κάποιοι τις τάιζαν και έβαζαν και νεράκι….
Κάποιος ενοχλήθηκε από τις γάτες ……ενοχλήθηκε από τι άραγε??
Έριξε ΦΟΛΑ τις σκότωσε όλες.
Μπράβο στο κτήνος που δηλητηρίασε ζώα, είναι επώδυνο το δηλητήριο, φρόντισε να τις
Πονέσει, για να πεθάνουν, τέτοιο μίσος είχε μέσα του.
Επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν εν έτη 2012 πια υπάρχουν σκληροί νόμοι για αυτούς που
Κακοποιούν ζώα η σκοτώνουν με βάναυσο τρόπο ζώα .
Το θέμα θα πάρει διάσταση και ο ένοχος θα βρεθεί….
Για τους υπόλοιπους που σέβονται την ύπαρξη των ζώων ας προσέχουν τα δικά τους το δηλητήριο μέσω του υδροφόρου ορίζοντα κυκλοφορεί παντού.
-
Mood :
Εχω μια σοβαρή υποψία για μια κυρία που μένει στην απέναντι πολυκατοικία πριν δυο καλοκαίρια που έκανε
παρατήρηση γιατί τις ταίζω και λερώνω το χώρο ( η δε μομνοκατοικία έζεχνε γενικότερα από την βρώμα , στην συνέχεια κάποιοι γειιτονες μπήκαν και καθάρισαν τον χώρο) της εξήγησα ότι οι κροκέτες δεν είναι φαγητό που λερώνει και καταναλώνονται αμέσως από τα ζούδια την είχα δε προειδοποιήσει ότι αν φολιαστεί γατί στην γειτονιά θα εί ναι η πρώτη που θα υποδείξω.Χθες το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά κοντοστάθηκα εκεί έτσι σαν φόρο τιμής και την είδα στο μπαλκόνι να καπνίζει και μόλις κατάλαβε ότι την κοιτάζω μπήκε μέσα. Λέτε να το έκανε αυτή τελικά? είμαι σιγουρη πως κάποιος απο την απέναντι πολυκατοικία το έκανε
παρατήρηση γιατί τις ταίζω και λερώνω το χώρο ( η δε μομνοκατοικία έζεχνε γενικότερα από την βρώμα , στην συνέχεια κάποιοι γειιτονες μπήκαν και καθάρισαν τον χώρο) της εξήγησα ότι οι κροκέτες δεν είναι φαγητό που λερώνει και καταναλώνονται αμέσως από τα ζούδια την είχα δε προειδοποιήσει ότι αν φολιαστεί γατί στην γειτονιά θα εί ναι η πρώτη που θα υποδείξω.Χθες το μεσημέρι γυρνώντας από την δουλειά κοντοστάθηκα εκεί έτσι σαν φόρο τιμής και την είδα στο μπαλκόνι να καπνίζει και μόλις κατάλαβε ότι την κοιτάζω μπήκε μέσα. Λέτε να το έκανε αυτή τελικά? είμαι σιγουρη πως κάποιος απο την απέναντι πολυκατοικία το έκανε
-
Mood :
Λυπαμαι πολυ για τις ψυχουλες σου... Μακαρι να βρεθει αυτος που το εκανε και να τιμωρηθει οπως του αξιζει.
FROGK- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : Ladenburg
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova
Motto : Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/10/2011
Mood :
Αν ειναι μεγαλη σε ηλικια και το εκανε οντος αυτη....ευχομαι να νιοθει ειδη την ζεστη απο την κολαση...
Maskotaki- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων : 2 :) Την Σουρλη και τη νεοφερμενη Rain :)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χιονια, βροχουλες και ψυχρουλα :)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto : Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2011
Mood :
Πόσο κακοί άνθρωποι μπορεί να υπάρχουν???? Καλό ταξιδι ψυχούλες και όσοι κάνουν τέτοιες πράξεις να καίγονται στην κόλαση

AngelNonh- Junior Cat
-
Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Αριθμός γατουνίων : 5 σπιτογατουλίνια, 6 που κάνουν διακοπές στο κτήμα, 1 αδεσποτoύλα, τη Νονούλα, τη Χαρούλα, το Γκριζάκη και άλλα αγγελούδια στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!
Motto : Οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε τις γάτες, σε προηγούμενη ζωή τους ήταν ποντίκια!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/03/2012
Ειλικρινά δεν θέλω να σκέφτομαι όλο αυτό το θέμα με τις φόλες γιατί βράζω μέσα μου.
Βράζω μέσα μου από μίσος για αυτούς τους μπάσταρδους που σκοτώνουν με τόσο επώδυνο τρόπο αθώες ψυχούλες. Επειδή κατάρες δεν κάνω, εύχομαι μόνο κάποια στιγμή όλοι αυτοί να βρουν την τιμωρία που τους αξίζει..
Ο κύριος λόγος που είμαι υστερική με το να μην βγαίνουν οι γάτες μου έξω (παρόλο που έχουμε έναν μικρό κήπο) είναι να μην πέσουν θύματα αυτών των μπάσταρδων. Και με κοροιδεύουν όλοι, όμως καλύτερα να με κοροιδεύουν παρά να πάθουν κάτι οι ψυχούλες μου...
Βράζω μέσα μου από μίσος για αυτούς τους μπάσταρδους που σκοτώνουν με τόσο επώδυνο τρόπο αθώες ψυχούλες. Επειδή κατάρες δεν κάνω, εύχομαι μόνο κάποια στιγμή όλοι αυτοί να βρουν την τιμωρία που τους αξίζει..
Ο κύριος λόγος που είμαι υστερική με το να μην βγαίνουν οι γάτες μου έξω (παρόλο που έχουμε έναν μικρό κήπο) είναι να μην πέσουν θύματα αυτών των μπάσταρδων. Και με κοροιδεύουν όλοι, όμως καλύτερα να με κοροιδεύουν παρά να πάθουν κάτι οι ψυχούλες μου...
Helenitsa- Junior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4 άκρως ερωτεύσιμα πλάσματα και 3 γλυκά γατο-μωρουλίνια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα τα γατόνια του κόσμου!
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/01/2011
παιδια...με την κ*λοαστυνομια που εχουμε αυτοι οι βλακες την βγαζουν λαδι...
zaharitsa- Junior Cat
-
Τόπος : Γαθηνα
Αριθμός γατουνίων : τη Ζαχαριτσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 4 γατεποχες
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ανεξερετως ολες
Motto : BONJOVI 4 EVER!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/03/2012
Mood :
Καλο ταξιδι ταρταρουγιτσες!Ολο για φολες ακουω τελευταια!Τι ειναι τουτο παλι?
alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Στο καλό ψυχούλες
Εχθές έμαθα από άνθρωπο της περιοχής πως ρίχνουν φόλες και σε ζώα εντός κήπων και αυλών. Ετσι έχασε προχθές το ένα του σκυλί. Είναι να τρελαίνεσαι παιδιά. Καμία λογική...

Εχθές έμαθα από άνθρωπο της περιοχής πως ρίχνουν φόλες και σε ζώα εντός κήπων και αυλών. Ετσι έχασε προχθές το ένα του σκυλί. Είναι να τρελαίνεσαι παιδιά. Καμία λογική...

ΚουκουΒάγια- Gatus Polytalantus
-
Τόπος : Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων : Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλα ανεξαρτήτως.
Motto : Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/07/2010
Anatoli έγραψε:Δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος που μισει τα ζωα δε μπορει να κανει το πιο απλο. δλδ να μην ασχολειται μαζι τους.Γιατι να πρεπει να τα σκοτωνει?
Λυπαμαι πολυ Κατερινα...καλο τους ταξιδι![]()
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μισεί τα ζώα!!! Δεν υπάρχει δικαιολογία!!!! Δεν βλάπτουν κανέναν!!!!!
Έλεος!!!!! Ειλικρινά είμαι απογοητευμένη από κάτι τέτοια!!!!!
Λυπάμαι πολύ για τον χαμό τόσο των δικών σου αδέσποτων όσο και για τα υπόλοιπα ψυχάκια που χάνονται καθημερινά .....

melinakef- Prime Cat
-
Τόπος : Αθήνα/ Ζάκυνθος
Αριθμός γατουνίων : 1 την Νεφερτίτη!!!!!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο και Άνοιξη!!! Ή κρύο και χουχούλιασμα!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα αν μπορούσα.....
Motto : Αν δεν καώ εγώ, Αν δεν καείς εσύ ,Αν δεν καούμε εμείς ,Πώς θα γενούν τα σκοτάδια λάμψη;
Ημερομηνία Εγγραφής : 11/10/2011
Mood :
καλο παραδεισο γατουνακια,τουλαχιστον θα σε βλεπουν απο ψηλα και θα χαιρονται θυμομενες την αγαπη που τους εδωσες.
οσο γι αυτους που εχουν αυτο το ειδεχθες "χομπυ" τους λεω τα εξης"
κατ αρχας ειστε κομπλεξικοι,μισειτε την ζωη και μπορειτε να εκφραζεστε ετσι μονο σε ανυπερασπιστα πλασματα εκει που σας περνει δηλαδη,να ξερετε ομως οτι σ αυτη τη ζωη ολα πληρωνονται και ο τροχος ειναι αδυσωπητος και γυριζει.
οσο γι αυτους που εχουν αυτο το ειδεχθες "χομπυ" τους λεω τα εξης"
κατ αρχας ειστε κομπλεξικοι,μισειτε την ζωη και μπορειτε να εκφραζεστε ετσι μονο σε ανυπερασπιστα πλασματα εκει που σας περνει δηλαδη,να ξερετε ομως οτι σ αυτη τη ζωη ολα πληρωνονται και ο τροχος ειναι αδυσωπητος και γυριζει.
Κάποιος γείτονας ανέλαβε να καθαρίσει εκείνο τον κήπο κάθε μέρα που περνάω κοντοστέκομαι και κοιτάζω το σημείο που ήταν το κορμάκι της μικρής ήταν μόλις 8 μηνών δεν πρόλαβε να ζήσει.
Οι άνθρωποι μισούν τους ευατούς τους γιατί να μην μισούν την φύση που τους χαρίστηκε?
Οι άνθρωποι μισούν τους ευατούς τους γιατί να μην μισούν την φύση που τους χαρίστηκε?
-
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Κάποιος γείτονας ανέλαβε να καθαρίσει εκείνο τον κήπο κάθε μέρα που περνάω κοντοστέκομαι και κοιτάζω το σημείο που ήταν το κορμάκι της μικρής ήταν μόλις 8 μηνών δεν πρόλαβε να ζήσει.

doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :

» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Γατα
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος