ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ...
+8
BokSurat
marie aristocat
SuperCatz
TITIKA CAT
Πούπσυ
doremi
Anatoli
orfelli
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ...
Καλησπέρα, σήμερα μόλις έκανα εγγραφή στη σελίδα και θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου τις τυχόν εμπειρίες σας από γατούλα που νοσεί από λευχαιμία (όσοι άτυχοι είχατε αυτή την εμπειρία).
Πρόσφατα μετά από ένα γολγοθά πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς διαγνώσθηκε δυστυχώς ότι η μία γατούλα μου (μόλις 2 ετών) έχει λευχαιμία.
Αφού πέρασε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, τη φέραμε πάλι σπίτι και ήταν μια χαρά!Έτρωγε, έπαιζε, όλα φυσιολογικά. Και από προχθές (αφού ήταν ήδη στο σπίτι περίπου δέκα ημέρες) έχει πέσει αισθητά η διάθεσή της, θέλει συνέχεια να κοιμάται και έχει να φάει από εχθές το απόγευμα..
Και εγώ και ο φίλος μου είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι και θέλω να ξέρω αν η κατάσταση από' δω και πέρα θα είναι έτσι..Τη βλέπω και τη λυπάμαι, δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να τη βοηθήσω να είναι καλύτερα.
Πρόσφατα μετά από ένα γολγοθά πέρα δώθε σε νοσοκομεία και γιατρούς διαγνώσθηκε δυστυχώς ότι η μία γατούλα μου (μόλις 2 ετών) έχει λευχαιμία.
Αφού πέρασε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, τη φέραμε πάλι σπίτι και ήταν μια χαρά!Έτρωγε, έπαιζε, όλα φυσιολογικά. Και από προχθές (αφού ήταν ήδη στο σπίτι περίπου δέκα ημέρες) έχει πέσει αισθητά η διάθεσή της, θέλει συνέχεια να κοιμάται και έχει να φάει από εχθές το απόγευμα..
Και εγώ και ο φίλος μου είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι και θέλω να ξέρω αν η κατάσταση από' δω και πέρα θα είναι έτσι..Τη βλέπω και τη λυπάμαι, δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να τη βοηθήσω να είναι καλύτερα.
orfelli- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/10/2011
Απ: ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ...
Δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω στις ερωτησεις σου. Αν θες διαβασε αυτο το αρθρο https://www.gatospito.com/Eaoaeisa-oco-aUoao-FELV-h16.htm
στο νοσοκομειο που εμεινε της εκαναν καποια θεραπεια? Ο γιατρος δε σου ειπε ποια θα μπορει να ειναι η εξελιξη και πως βαδιζουν απο δω και μπρος?
στο νοσοκομειο που εμεινε της εκαναν καποια θεραπεια? Ο γιατρος δε σου ειπε ποια θα μπορει να ειναι η εξελιξη και πως βαδιζουν απο δω και μπρος?
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πρώτα απ' όλα. Δυστυχώς θεραπεία δεν υπάρχει, απλά πρέπει να κάνουμε συχνά εξετάσεις, να την παρακολουθούμε.
Οι γιατροί μας είπαν πάνω κάτω αυτά που λέει και το άρθρο, απλά έλεγα μήπως είχε κανείς προσωπική εμπειρία, να μου πει κάποια πράγματα "εκ των έσω"..
Οι γιατροί μας είπαν πάνω κάτω αυτά που λέει και το άρθρο, απλά έλεγα μήπως είχε κανείς προσωπική εμπειρία, να μου πει κάποια πράγματα "εκ των έσω"..
orfelli- Kitten
-
Αυτή τη στιγμή κανένα μέλος δεν ξέρω που να έχει αυτό το πρόβλημα το ζωάκι του. Αν ξαναμπείς μπορεί να υπάρχει κάποιος που να είχε παλιότερα ζωάκι με αυτή την αρρώστια. Σου εύχομαι κουράγιο , δύναμη και να δίνεις πολύ πολύ αγάπη στο ζωάκι σου. Το βοηθά.

doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Από αγάπη άλλο τίποτα!! Από κουράγιο έχουμε ανάγκη, αλλά θα το βρούμε κι αυτό, πού θα πάει..
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
orfelli- Kitten
-
εύχομαι να πάνε όλα καλά για το γατούνι και να ζήσει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή χωρίς υποτροπές!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Πούπσυ έγραψε:εύχομαι να πάνε όλα καλά για το γατούνι και να ζήσει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή χωρίς υποτροπές!
+1
Και ο πιο αρμοδιος για να σου πει πως να χειριστεις το θεμε ειναι ο γιατρος σου.
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Καλή δύναμη να έχετε!
TITIKA CAT- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/05/2010
Mood :
Σας ευχαριστώ πολύ όλους..Η Ελλίτσα μας δυστυχώς έχει δυσκολία στην αναπνοή και ακόμα δεν έχει φάει τίποτα. Ο γιατρός μας είπε να την πάμε πάλι στο νοσοκομείο γιατί υπάρχει περίπτωση να έχει λοιμώδη περιτονίτιδα (FIP)..Τόση ατυχία πια αυτό το γατί! Πέρα δώθε στο Πικέρμι..Ας ελπίσουμε ότι οι προβλέψεις του γιατρού μας θα διαψευστούν, αν και δυστυχώς δεν το νομίζω.
orfelli- Kitten
-

SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
εγω εχασα την γατουλα μου απο λευχαιμια....δυστηχως το πηραμε αργα χαμπαρι οταν ο αιματοκριτης της ηταν 6...οι γιατροι τοτε απορησαν πως ζει...ηταν οτι χειροτερο εζησα...την επαιρνα αγκαλια κοιμομασταν μαζι,την ταιζα οσο μπορουσα αν και δεν ηθελε να φαει πολυ συνεχεια την ειχα αγκαλια μου την πηγαινα εγω να κανει κακακια και τσισα την προσεχα σαν τα ματια μου 15 μερες και 7 μαρτιου στα γενεθλια μου στις 7 το πρωι την ακουσα να πνιγεται πεταχτηκα πανω και εκει τελειωσαν ολα....ειναι πολυ ασχημη εμπειρια και απορω οι επιστημονες γιατι δεν βγαζουν μια κολοθεραπεια για να τα σωζουμε....στα σκυλια υπαρχει τo leukeran & τo prezolon...εχει ο σκυλος μου και ξερω...πως ειναι τωρα το γατουνακι???
marie aristocat- Prime Cat
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και καμια 4-5 στην αυλη αδεσποτα που τα φροντιζω...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : χιονι και καλοκαιρι.....με τιποτα βροχη....μπλιαχ!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ OTHELLO KAI THN LUNA THΣ TIA!!!!!!!!!!!!!
Motto : ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!Τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/02/2011
Mood :
Η Ελλίτσα μας δεν τα κατέφερε..Η λευχαιμία ήταν καλπάζουσα και της γέμισε υγρό ο πνεύμονας, δε μπορούσε να αναπνεύσει η ψυχή μου. μας είπαν να την κοιμίσουμε να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το γατί και μετά από πολλή σκέψη, πολλές γνώμες και πάρα πολύ κλάμα την κοιμίσαμε και την αποχαιρετήσαμε. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έζησε μία υπέροχη ζωή με χάδια και πολλή αγάπη και ότι δεν πρόλαβε να βασανιστεί πολύ η μικρούλα μας..
Ήμασταν άτυχοι...Αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι, θα το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Ήμασταν άτυχοι...Αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι, θα το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
orfelli- Kitten
-
Λυπάμαι πάρα πολύ.
Εκανες το καλύτερο για το γατάκι σου , να είσαι ήσυχη γι΄αυτό.
Καλό ταξίδι γατούλα.

Καλό ταξίδι γατούλα.

doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
αντίο γατούλα...
orfelli, αυτό που γράφεις "Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έζησε μία υπέροχη ζωή με χάδια και πολλή αγάπη και ότι δεν πρόλαβε να βασανιστεί πολύ η μικρούλα μας.." είναι το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή, και η γατούλα το αναγνώριζε και έφυγε ευτυχισμένη και χαρούμενη που σε/σας γνώρισε να είσαι σίγουρη!
καλό κουράγιο είναι δύσκολο...

orfelli, αυτό που γράφεις "Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έζησε μία υπέροχη ζωή με χάδια και πολλή αγάπη και ότι δεν πρόλαβε να βασανιστεί πολύ η μικρούλα μας.." είναι το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή, και η γατούλα το αναγνώριζε και έφυγε ευτυχισμένη και χαρούμενη που σε/σας γνώρισε να είσαι σίγουρη!
καλό κουράγιο είναι δύσκολο...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood : -
Kαλο της ταξιδι
καικουραγιο σε σας

-
Mood :
Καλό ταξίδι να'χει ,σιγουρα είναι σημαντικο ότι πηρε αγάπη και φροντιδα,αλλά δεν παύει να ποναει η απώλεια,καλό κουραγιο και σε σας

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Καλό της ταξίδι...
Καλή δύναμη σε σας!

Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

και Proud Member των απανταχού

Κουράγιο... Καλό της ταξίδι...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : -
καλο ταξιδι να εχει

enoplos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : ΒΟΙΩΤΙΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 τον JUINOR
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΟΛΟΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΟΥ.
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/09/2011
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Είμαστε ευαίσθητες!
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!