Βοήθεια για στείρωση...
Βοήθεια για στείρωση...
Κατ΄αρχήν να χαιρετήσω την γατοπαρέα... έχω να έρθω καιρό και με το δίκιο σας θα αναρωτιέστε ποια είναι τούτη δω... Είχα πρωτοεμφανιστεί όταν δημοσίευσα την φωτογραφία του Μίστυ... του απίστευτου γάτου που είχα πάρει από την Silmaril... Ο οποίος Μίστυ...δεν παίζεται...
Silmaril,
άλλη μια φορά... είναι το πιο αξιολάτρευτο (και το εννοώ) γατούνι που πέρασε από τα χέρια μου... και έχουν περάσει πολλά...
Ο λόγος που γράφω αυτό το ποστ είναι πολύ συγκεκριμένος και ζητάω την βοήθειά σας.. Πριν δυό μέρες βρήκα μια γλυκύτατη θηλυκιά... μεγαλούτσικη...πιθανα 4-5 μηνών.. Πορτοκαλί, πανέμορφη, φιλικότατη, γλυκύτατη... την μάζεψα εύκολα... έκατσε να την πιάσω..
Και ο Μίστυ...
χαράς ευαγγέλια... Είμαι κατά της στείρωσης.... όμως.... δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε λίγο καιρό ακριβώς επειδή είμαι κατά της στείρωσης. Αλλοίμονό μου όταν θα ψάχνω να βρω να μοιράσω τα γατάκια που οσονούπω...
θα αρχίσουν να προκύπτουν... Τουτέστιν η γατούλα.. η Μελένια ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να στειρωθεί....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ...
Λοιπόν... Ζητάω την βοήθειά σας... Απλά και ξεκάθαρα...
Αν κάποιος μπορεί να καλύψει την στείρωση της Μελένιας ας μου απαντήσει είτε από εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα...
Silmaril,

Ο λόγος που γράφω αυτό το ποστ είναι πολύ συγκεκριμένος και ζητάω την βοήθειά σας.. Πριν δυό μέρες βρήκα μια γλυκύτατη θηλυκιά... μεγαλούτσικη...πιθανα 4-5 μηνών.. Πορτοκαλί, πανέμορφη, φιλικότατη, γλυκύτατη... την μάζεψα εύκολα... έκατσε να την πιάσω..

Και ο Μίστυ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ...

Λοιπόν... Ζητάω την βοήθειά σας... Απλά και ξεκάθαρα...

ZoiSpa- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : αυτή την στιγμή δύο στο σπίτι και κάμποσα αδεσποτάκια
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2010
Mood :
Απ: Βοήθεια για στείρωση...
ZoiSpa έγραψε:Κατ΄αρχήν να χαιρετήσω την γατοπαρέα... έχω να έρθω καιρό και με το δίκιο σας θα αναρωτιέστε ποια είναι τούτη δω... Είχα πρωτοεμφανιστεί όταν δημοσίευσα την φωτογραφία του Μίστυ... του απίστευτου γάτου που είχα πάρει από την Silmaril... Ο οποίος Μίστυ...δεν παίζεται...
Silmaril,άλλη μια φορά... είναι το πιο αξιολάτρευτο (και το εννοώ) γατούνι που πέρασε από τα χέρια μου... και έχουν περάσει πολλά...
Ο λόγος που γράφω αυτό το ποστ είναι πολύ συγκεκριμένος και ζητάω την βοήθειά σας.. Πριν δυό μέρες βρήκα μια γλυκύτατη θηλυκιά... μεγαλούτσικη...πιθανα 4-5 μηνών.. Πορτοκαλί, πανέμορφη, φιλικότατη, γλυκύτατη... την μάζεψα εύκολα... έκατσε να την πιάσω..![]()
Και ο Μίστυ...χαράς ευαγγέλια... Είμαι κατά της στείρωσης.... όμως.... δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε λίγο καιρό ακριβώς επειδή είμαι κατά της στείρωσης. Αλλοίμονό μου όταν θα ψάχνω να βρω να μοιράσω τα γατάκια που οσονούπω...
θα αρχίσουν να προκύπτουν... Τουτέστιν η γατούλα.. η Μελένια ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να στειρωθεί....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ...![]()
Λοιπόν... Ζητάω την βοήθειά σας... Απλά και ξεκάθαρα...![]()
Αν κάποιος μπορεί να καλύψει την στείρωση της Μελένιας ας μου απαντήσει είτε από εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα...
Σε ποια περιοχη βρισκεσε?
Απ: Βοήθεια για στείρωση...
Στην Δάφνη. Είμαστε κοντά...
ZoiSpa- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : αυτή την στιγμή δύο στο σπίτι και κάμποσα αδεσποτάκια
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2010
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Nurilac Για Μωρά
» Γατάκια Μόνα
» Σκουληκάκι και καθαριοτητα
» Λένια,μια ταλαίπωρη ψυχούλα μας ήρθε από το πουθενά.
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Τρωει ρουχα τι να κανω
» Τάισμα Γάτας Που Μόλις Γέννησε
» Γεννητούρια
» Πρωτη γεννα.
» Μια ευχή για τη Λαρουλα μας
» Αναπνοη περιεργη λαχανιασμα
» Πρησμένο δεξί πίσω πόδι
» Ράτσες και κληρονομικά προβλήματα
» Αντίο μπουμπούκο μου...
» Αντιβιωση
» εγκεφαλικο σε μεγαλοκοπελα..
» δυο νεαροι (μαλλον) στη μπαλκονι μου..
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Ένα ποντικάκι στο...γατοσπιτικό μας!(Υιοθετήθηκε!)
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
» Αιμα κοπρανα
» Με λένε Sheido και ψάχνω το δικό μου σπιτικό
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Τροφή που έπιασε σκώρο
» Η μικρή και φουντωτή Ciri ψάχνει σπίτι ή φιλοξενία άμεσα.
» εξετάσεις ούρων
» ΡΟΥΝΥ
» μικρο γατακι
» Χαρίζονται δύο κουκλάκια αδερφακια
» ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ GRAIN FREE ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ RC URINARY S/O?
» Γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο;
» Γατακι με μολυνση στα ματια SOS !
» ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
» Ζητώ main coon (email επικοινωνίας: eleni_kots5@yahoo.gr)
» ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ help
» Orijen - Applaws - Acana
» Γατάκι 4 μηνών ψάχνει σπίτι
» Φιλοξενία;