gatospito
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας

Πήγαινε κάτω

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Empty Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας

Δημοσίευση από Chouzouris Την / Το Σαβ Μάης 07, 2011 9:29 pm

http://www.gopetition.com/petitions/απαντηση-στο-δημο-αθηναιων-γι/sign.html#se

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Gatota10

Chouzouris
Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Ηλικία : 48
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Welcome

https://www.gatospito.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Empty Απ: Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας

Δημοσίευση από Chouzouris Την / Το Σαβ Μάης 07, 2011 9:30 pm

ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΥ. ΚΑΜΙΝΗ
ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
ΥΠ' ΟΨΙΝ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ&ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΚΟΥ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
& ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΣ. ΑΝΝΑΣ ΜΑΚΡΗ

''Όλοι οι Δημότες Αθηνών και όχι μόνο, δανειζόμαστε την επιστολή αυτή ως την καταλληλότερη των απαντήσεων προς τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο & των ανίκανων για ορισμένες θέσεις, υπαλλήλων που τους πληρώνουμε σαν Φορολογούμενοι Πολίτες.''

ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ όπου και διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε το ΑΙΣΧΟΣ TOY ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
(έτσι όπως κυκλοφορεί διαδικτυακά σε όλα τα blogs & facebook, twitter κ.λπ.)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Κου. ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι εργαζόμενοι στο τμήμα Αστικής Πανίδας δεν είναι μόνιμοι σε αυτό το τμήμα. Είναι πάντα προσωρινοί και εναλλάσσονται. Είναι με εσωτερική μετάταξη από άλλα τμήματα, όπως Πρασίνου, Καθαριότητας, Μεταναστών, Βρεφονηπιακών Σταθμών κ.ά. Κυρίως όμως από τα τμήματα Καθαριότητας/Αποκομιδής και Πρασίνου. Μάλιστα η μετάταξη γίνεται πάντα με συναίνεση τους και επειδή πιστεύουν ότι η δουλειά εκεί θα είναι πιο εύκολη και ελαφριά. Εξ άλλου τα αδέσποτα δεν έχουν μιλιά για να διαμαρτυρηθούν για την κακή μεταχείριση τους. Άρα η εκπαίδευση τους είναι ταχύρυθμη και αφορά μόνο στη δική τους προστασία από τους «κόπρους» που έχουν γίνει «βάσανο», «πονοκέφαλος» και «βάρος» στο Δήμο σας. Οι περισσότεροι δε σιχαίνονται ή φοβούνται τα ζώα. Ούτε ένα κουτάβι δεν ακουμπούν για να μην μολυνθούν και πλένουν αμέσως τα χέρια τους με οινόπνευμα για να τα απολυμάνουν! Μην τολμήσετε να μας διαψεύσετε!
«Είναι αδιανόητο να υπάρχουν και να κυκλοφορούν στο Κέντρο της Αθήνας αδέσποτα ζώα και γυναίκες ελαφρών ηθών», είπε ο Δήμαρχος. Και επειδή τις γυναίκες δεν μπορείτε να τις κρεμάσετε ακόμα στο τσιγκέλι για να τις ξεφορτωθείτε, αποφασίσατε να ξεφορτωθείτε τα αδέσποτα που ξαφνικά χαρακτηρίζονται όλα ως δια μαγείας «επιθετικά». Προσέξετε καλά, κύριοι αιρετοί Άρχοντες της Πόλης των Αθηνών, μήπως μια μέρα βρείτε μπροστά σας ξαφνικά και επιθετικούς δημότες, αντί «επιθετικά» ζώα!

Τι εννοείτε με τον όρο υπερκινητικά ζώα, κύριε Αντιδήμαρχε, κύριε Αντωνόπουλε; Κύριε κτηνίατρε, είναι νέος όρος αυτός που προσπαθείτε να εισαγάγετε στην περιγραφή της συμπεριφοράς ενός ζώου; Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο υπερκινητικά παιδιά. Και η διαπίστωση αυτή γίνεται μόνο από ειδικούς και όχι από τους δασκάλους. Πως ένας υπάλληλος στο γραφείο της Αστικής Πανίδας που δέχεται καταγγελία για ένα «επιθετικό» ζώο το κρίνει εξ αποστάσεως «υπερκινητικό»; Πως ένας υπάλληλος περισυλλογής -πολλές φορές απόφοιτος μόνο δημοτικού ή γυμνασίου, χωρίς αυτό να είναι μομφή- έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να διαπιστώσει «υπερκινητική» συμπεριφορά ενός ζώου; Μας δουλεύετε ή μας περνάτε για ηλίθιους; Δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ σε ανάλογα περιστατικά για να μην μακρηγορήσω. Θα έρθει όμως η ώρα.

Ψεύδεστε, κύριε Αντιδήμαρχε όταν λέτε πως: «Σε τέτοια ζώα και όταν δεν βοηθούν φιλόζωοι που τα γνωρίζουν, χρησιμοποιείται αναγκαστικά, μη υπαρχούσης άλλης λύσης, το σύστημα με βρόγχο»
Πως τολμάτε και το δηλώνετε δημόσια αυτό; Πότε ειδοποίησε ο Δήμος το μέλος της τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης του Προγράμματος ή άλλο σωματείο για να παραβρεθεί σε περισυλλογή; ΠΟΤΕ, πέρα από ελάχιστες φορές και μόνο συγκεκριμένα άτομα. Σήμερα ποιο σωματείο ή φιλόζωο είχατε ειδοποιήσει, ώστε να αποφευχθεί η σύλληψη του ζώου με το λάσο; ΚΑΝΕΝΑΝ! Η σύλληψη ενός ζώου πρέπει να γίνεται με τον καλλίτερο δυνατό ανώδυνο τρόπο. Τι κάνατε σήμερα, κύριε Αντιδήμαρχε που τυγχάνει να είστε και κτηνίατρος; Κρεμάσατε ένα ζώο σε μία θηλιά –πνίχτη που του έσφιγγε την καρωτίδα και δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή, το αφήσατε εκεί κρεμασμένο, πεσμένο στο έδαφος μέχρι να βρεθεί κλουβί, μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο. Το ζώο σφάδαζε και αντιδρούσε, δάγκωνε την λαβή στη προσπάθειά του να απελευθερωθεί και το στόμα του μάτωνε. Και αυτά όλα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων δημοτών σας που πολλοί από αυτούς δυστυχώς σας τίμησαν με την ψήφο τους και στα μάτια των έκπληκτων τουριστών που μαγνητοσκοπούσαν την φρίκη που διαδραματιζόταν μπροστά τους. Αντί να δουν τα μνημεία της πόλης είδαν την Αθήνα να μεταβάλλεται σε Άγρια Δύση που οι «φιλόζωοι» και «άρτια εκπαιδευμένοι» υπάλληλοι συλλάμβαναν τον τετράποδο «εγκληματία» με τον πιο ειδεχθή τρόπο! Με ποια καταγγελία συλλάβατε τον σκύλο; Αν και εφόσον έκανε «επίθεση» σε πολίτη, πως γνωρίζετε ότι ήταν απρόκλητη όπως ορίζει ο Νόμος; Το γαύγισμα δεν χαρακτηρίζει ένα ζώο «επιθετικό». Και θα έπρεπε να το γνωρίζετε ως κτηνίατρος που είστε. Τα ζώα γαυγίζουν, δεν μιλούν! Με το γαύγισμα εκδηλώνουν την χαρά τους, τον ενθουσιασμό τους, λένε καλημέρα. Στο δημοτικό συμβούλιο όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι φωνασκούν, εκτοξεύουν ύβρεις, ουρλιάζουν κανείς δεν τους συλλαμβάνει ως επιθετικούς! Αν και θα έπρεπε!
Αν και εφόσον έκανε «επίθεση» σε πολίτη και γνωρίζατε ότι επρόκειτο εκ των προτέρων για ιδιάζουσα περίπτωση –κατά δική σας δήλωση- ζώου, γιατί δεν φροντίσατε να στείλετε έναν κτηνίατρο μαζί, ώστε να κάνει στο ζώο αμέσως μια ηρεμιστική ένεση μόλις το έπιανε ο «εκπαιδευμένος», «φιλόζωος» υπάλληλος με την θηλιά; Έτσι δεν θα ήταν αναγκαίο να κρέμεται το δύστυχο ζώο σφαδάζοντας στην θηλιά. Αυτό απαιτεί η κοινή λογική και η ευαισθησία που όλοι θα περιμέναμε από έναν κτηνίατρο που κατέχει την θέση του Αντιδημάρχου αρμόδιου για τα Αδέσποτα. Γιατί δεν πηγαίνατε εσείς επί τόπου να μεριμνήσετε και να προσφέρετε βοήθεια στην σύλληψη του «επιθετικού» και «υπερκινητικού» ζώου ως ειδικός που είστε και με την ευαισθησία και αγάπη προς τα ζώα που ισχυρίζεστε ότι έχετε; Ή μήπως τα υψηλά καθήκοντά σας δεν σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με τα ταπεινά τετράποδα της Πόλης που οφείλετε να υπηρετείτε με τον καλλίτερο τρόπο;

Δεν έχετε το παραμικρό πολιτικό ήθος, ώστε να αναλάβετε τις ευθύνες της σημερινής αποτυχίας και τις επιρρίπτετε στον υπάλληλο σας; Αυτός εκτελούσε διαταγές σας. Δεν φέρει καμία ευθύνη. Την ευθύνη την φέρετε αποκλειστικά εσείς και η προϊσταμένη της Αστικής Πανίδας που είναι επίσης κτηνίατρος.
Τι εννοείτε, το αίμα είναι από το στόμα του σκύλου; Το τονίζετε σαν να μην έχει σημασία. Το αίμα είναι αίμα, άρα η επιχείρηση δεν ήταν αναίμακτη ως όφειλε.

Νέος διαγωνισμός; Ώστε να μπορούν να συλλαμβάνονται τα ζώα και τη νύκτα; Τότε που οι πολίτες κοιμούνται και δεν θα ελέγχουν ούτε πόσα ζώα θα συλλαμβάνει ο Δήμος, ούτε με ποιο τρόπο. Τα ζώα θα εξαφανίζονται το βράδυ και το πρωί θα τα αναζητούν εναγωνίως οι φιλόζωοι που τα προστατεύουν και φροντίζουν. Την νύκτα κυκλοφορούν και συλλαμβάνονται κακοποιά στοιχεία. Σε αυτά εντάσσετε τα αδέσποτα και θέλετε να εφαρμόσετε αυτά τα μέτρα; Για να μην μπορεί να υπάρχει αντίδραση για την σύλληψη και εξαφάνιση τους; Και ποιος ιδιώτης μπόγιας θα αναλάβει αυτό το «θεάρεστο», «φιλοζωικό» έργο πάλι; Μήπως κάποιος που είναι μεγαλοεισαγωγέας καθαρόαιμων σκύλων; Αυτός που όποιο αδέσποτο έπεφτε στα χέρια του το χαρακτήριζε «επιθετικό»; Κουτόχορτο δεν τρώμε, κύριε Αντιδήμαρχε! Ο Δήμος δεν έχει κονδύλια για το Πρόγραμμα της ημέρας, που θα βρει κονδύλια για το νυκτερινό Πρόγραμμα; Ή θα είναι με έκπτωση αυτό όπως της ΔΕΗ; Απλά τα ζώα θα εξαφανιστούν στο πέπλο της νύκτας και ο Δήμος θα δηλώνει άγνοια το πρωί! ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ σας!

Σε ποιον συνεργάτη κτηνίατρο βρίσκεται το ζώο; Γιατί δεν μας ανακοινώνετε δημόσια το όνομά του; Φοβάστε κάτι; Εμείς, οι πολίτες τον πληρώνουμε και οφείλουμε να γνωρίζουμε. Και τι σκοπεύετε να κάνετε με το ζώο; Ο Δήμος δήλωσε ότι δεν έχει κονδύλια για στειρώσεις. Θα βάλετε τους δημότες να κάνουν έρανο για να στειρωθεί; Όπως πλήρωσαν από την τσέπη τους για το τραυματισμένο στο Κάραβελ και την έγκυο σκύλα από την Ομόνοια;

Το Πρόγραμμα σας «μπάζει νερά», δεν έχει διαφάνεια. Όχι, μόνο δεν ενημερώνετε τους φιλόζωους πολίτες σχετικά με τα αδέσποτα, αλλά δυσκολεύετε και την πρόσβαση στις πληροφορίες. Αλλά για εσάς όλα είναι «αυτονόητα», όπως έχετε πει. Η έπαρση είναι κατεξοχήν ίδιον του Δήμου. Όπου δεν υπάρχει διαφάνεια, κάτι σάπιο τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας! Και υπάρχει πολύ σαπίλα στο «βασίλειο» του Δήμου!

Καιρός είναι να σταματήσουν «οι ψιψίνες να κρύβονται πίσω από τις γατούλες» στο Δήμο! Οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν είναι δικοί μας, αλλά ειπώθηκαν από δημοτικούς συμβούλους στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Και όταν οι αιρετοί Άρχοντες ομιλούν αυτή τη γλώσσα, δεν αναμένουμε καμία καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους δημότες τους.

Κε. Αντωνόπουλε, για ακόμα μια φορά ΨΕΥΔΕΣΤΕ!!!
Να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα 6/05/11, το ίδιο συνεργείο επιχείρησε λίγο νωρίτερα στις 11:00 πμ. να περισυλλέξει άλλα δύο αδέσποτα στειρωμένα ζώα με τα ονόματα Νταϊάνα και Μάριο, όπου δέχτηκαν την επίθεση και την οργή ζωόφιλων κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής όπου και τα φροντίζουν... τελικά η επιχείρηση σκούπα για τα δύο ζώα απέβη ανεπιτυχής και έτσι προχώρησαν προς το Μοναστηράκι για την σύλληψη των επόμενων αδέσποτων όπου και συνέβη αυτό το ΑΙΣΧΟΣ !!!

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ λέμε! Κατάπτυστοι είστε όλοι σας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΖΩΩΝ Ο ''ΑΡΓΟΣ''
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Ευμορφία Ευαγγελίδου, μέλος της τριμελούς επιτροπής

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΦΙΛΟΖΩΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας 02t480

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Gatota10

Chouzouris
Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Θηλυκό
Ποντικός
Ηλικία : 48
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Welcome

https://www.gatospito.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας Empty Απ: Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας

Δημοσίευση από NiaR Την / Το Σαβ Μάης 07, 2011 9:33 pm

Done
Το ειδα πριν στο φεις το περιστατικο με το σκυλακι, ειχε βαλει φωτο μια κοπελα που ηταν παρουσα και εψαχα το μεηλ του Δημαρχου ΑΘηναιων να στειλω μεηλ angry2
NiaR
NiaR
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Θηλυκό
Κόκκορας
Ηλικία : 39
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood : Ας υπογράψουμε για τα αδέσποτα της Αθήνας M_skat10

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης