Διατροφή και πάχος!
+14
XIONIS
Πούπσυ
Fairy dogmother
NiaR
flokatoula
aporw
Chouzouris
Kikiriki
vanilia cat
SuperCatz
Anatoli
natalouko
moukelis
NourNazar
18 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Διατροφή και πάχος!
Καλησπέρα!
Αν είναι εύκολο θα ήθελα πολύ να με βοηθήσετε! Αρχικά η τροφή που χρησιμοποιώ για τα γατάκια μου είναι η Whiskas η ροζ και την πέρνω χύμα από ένα pet shop της γειτονιάς μου. Ο βασικός λόγος που πέρνω αυτή είναι διότι είναι οικονομική και τα έξοδα μου το μήνα,λόγω του ότι είμαι φοιτήτρια, είναι πολύ περιορισμένα.Παρατήρησα όμως ότι παχαίνει αρκετά. Και επειδή η μητέρα μου κάθε φορά που γυρνάω αθήνα έχει την τάση να τα μπουκώνει στο φαι με την δικαιολογία ότι είναι πετσί και κόκκαλο(!) γυρνάμε διπλοί πίσω!
Το θέμα μου είναι ότι ο μεγάλος γάτος μου είνα στειρωμένος (η Νάζαρ είναι μικρή ακόμα για στείρωση) και παρόλο που βγαίνει έξω και γενικά τρέχει (η κτηνίατρος μου είπε ότι είναι αρκετά γυμνασμένος) κρέμετε λίγο η κοιλίτσα του απο κάτω.Παρόλα αυτά δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο πρόβλημα με αυτή την τροφή,ίσα ίσα που όσοι τον βλέπουν μου λένε ότι το τρίχωμα του μοιάζει με ψεύτικο και τα ίδια αποτελέσματα έχει και στην μικρή μου.
Επιπλέον του έχω μειώσει τη μερίδα φαγητού διότι δεν θέλω να παχύνει και άλλο,για την ακρίβεια θέλω να αδυνατήσει, αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το θεωρώ αδιανόητο να του μειώσω τα 3/4 μπολάκι την ημέρα(ειδικά λόγω του οτι είναι στειρωμένος κλαίει για φαγητό όλη την ημέρα και όταν ξεχνάω κάτι στον πάγκο της κουζίνας το τρώει ακόμα και αν είναι ψωμί).
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μια τροφή σχετικά οικονομική που να μην παχαίνει ιδιαίτερα και να μπορούν να την καταναλώνουν και τα 2 γατάκια μου?(4 μιση χρονών και 7 μηνών)Καταναλώνουν περίπου 2 κιλά ανα 1μιση ή 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος.
Δεν ρωτάω κτηνίατρο διότι στη Μυτιλήνη δεν τους εμπιστεύομαι.
Αν είναι εύκολο θα ήθελα πολύ να με βοηθήσετε! Αρχικά η τροφή που χρησιμοποιώ για τα γατάκια μου είναι η Whiskas η ροζ και την πέρνω χύμα από ένα pet shop της γειτονιάς μου. Ο βασικός λόγος που πέρνω αυτή είναι διότι είναι οικονομική και τα έξοδα μου το μήνα,λόγω του ότι είμαι φοιτήτρια, είναι πολύ περιορισμένα.Παρατήρησα όμως ότι παχαίνει αρκετά. Και επειδή η μητέρα μου κάθε φορά που γυρνάω αθήνα έχει την τάση να τα μπουκώνει στο φαι με την δικαιολογία ότι είναι πετσί και κόκκαλο(!) γυρνάμε διπλοί πίσω!
Το θέμα μου είναι ότι ο μεγάλος γάτος μου είνα στειρωμένος (η Νάζαρ είναι μικρή ακόμα για στείρωση) και παρόλο που βγαίνει έξω και γενικά τρέχει (η κτηνίατρος μου είπε ότι είναι αρκετά γυμνασμένος) κρέμετε λίγο η κοιλίτσα του απο κάτω.Παρόλα αυτά δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο πρόβλημα με αυτή την τροφή,ίσα ίσα που όσοι τον βλέπουν μου λένε ότι το τρίχωμα του μοιάζει με ψεύτικο και τα ίδια αποτελέσματα έχει και στην μικρή μου.
Επιπλέον του έχω μειώσει τη μερίδα φαγητού διότι δεν θέλω να παχύνει και άλλο,για την ακρίβεια θέλω να αδυνατήσει, αλλά δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το θεωρώ αδιανόητο να του μειώσω τα 3/4 μπολάκι την ημέρα(ειδικά λόγω του οτι είναι στειρωμένος κλαίει για φαγητό όλη την ημέρα και όταν ξεχνάω κάτι στον πάγκο της κουζίνας το τρώει ακόμα και αν είναι ψωμί).
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μια τροφή σχετικά οικονομική που να μην παχαίνει ιδιαίτερα και να μπορούν να την καταναλώνουν και τα 2 γατάκια μου?(4 μιση χρονών και 7 μηνών)Καταναλώνουν περίπου 2 κιλά ανα 1μιση ή 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος.
Δεν ρωτάω κτηνίατρο διότι στη Μυτιλήνη δεν τους εμπιστεύομαι.
NourNazar- Kitten
-
Τόπος : Athina-Mytilini
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2011
Mood :
Απ: Διατροφή και πάχος!
Kaλημερα.
Μπορεις να δοκιμασεις Orijen,τα 7 κιλα κοστιζουν 48 ευρω και τρωνε πολυ πολυ λιγοτερο απο οτι με τη Whiskas,σχεδον το μισο.Ειναι πολυ πιο υγιεινη και θα φυγει σιγουρα το λιπακι τους.
Μπορεις να δοκιμασεις Orijen,τα 7 κιλα κοστιζουν 48 ευρω και τρωνε πολυ πολυ λιγοτερο απο οτι με τη Whiskas,σχεδον το μισο.Ειναι πολυ πιο υγιεινη και θα φυγει σιγουρα το λιπακι τους.
Θα συμφωνήσω και εγώ για την οριτζεν και επίσης θα μπορούσες να πάρεις ακάνα που τα 7 κιλά κοστίζουν 43 ευρώ!!! Εμεις πάντως είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
Ναι, η Γουισκας τα παχαινει και δεν τα χορταινει γιατι εχει μεσα ελαχιστη πρωτεινη με αποτελεσμα να θελουν συνεχεια να τρωνε. Κι εγω εχω δοκιμασει πολλες τροφες. ειδα ουσιαστικη διαφορα με την Οριτζεν που σου ειπαν τα κοριτσια. Σταματησαν να γκρινιαζουν συνεχεια για φαγητο. Η τιμη της μπορει να ακουγεται μεγαλη αλλα φαντασου οτι σε μενα με δυο γατια ο ενας γυρω στα 6 κιλα και ο αλλος γυρω στα 5 μας κραταει σχεδον 2μιση μηνες. Και η ακανα ειναι της ιδιας περιπου κατηγοριας και λιγο πιο φθηνη. Ο λογος που σου προτειναν να παρεις το 7κιλο ειναι γιατι τα 2μισακιλα που βγαζουν δεν συμφερουν καθολου αφου το 2μισακιλο της Οριτζεν στοιχιζει 28 ευρω και της ακανα λιγο πιο φθηνα. Οτι τροφη κι αν παρεις τελικα πρεπει να κανεις την αλλαγη σιγα σιγα βαζοντας περισσοτερη τροφη απο την παλια στην αρχη και σιγα σιγα να αυξανεις την καινουργια.
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Καλημέρα,
Ευχαριστώ πολύ! Απ ότι φαίνεται θα δοκιμάσω την όριτζεν κοίταξα και το site της και την παρουσιάζουν τουλάχιστον πολύ καλή!
Ευχαριστώ πολύ! Απ ότι φαίνεται θα δοκιμάσω την όριτζεν κοίταξα και το site της και την παρουσιάζουν τουλάχιστον πολύ καλή!
NourNazar- Kitten
-
Mood :
Έψαξα στα περισσότερα pet shop εδώ και δεν έχουν ούτε την όριτζεν ούτε την ακάνα...Πφφφ το κακό του να σπουδάζεις επαρχία.Θα κοιτάξω και σε κτηνιάτρους ως τελευταία λύση αλλιώς ή θα πρέπει να μου τις στέλνει η μητέρα μου από αθήνα ή θα πρέπει να βρω άλλη.Μου είπε μια κοπέλα στο ένα pet shop ότι έχει κάποιες άλλες τροφές αντίστοιχες της όριτζεν αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα τώρα...Γνωρίζεται αν υπάρχουν αντίστοιχες και αν αξίζει να τις δοκιμάσω?
NourNazar- Kitten
-
Mood :
H Acana είναι της ίδιας φιλοσοφίας με την Orijen, απλά έχει λίγο λιγότερη πρωτεΐνη από την orijen.
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Και η Arden Grange θεωρειται καλη τροφη. Αν την βρεις παρε η την σολωμο-ρυζι (τα 7.5 κιλα γυρω στα 41 ευρω) ή την sensitive (ειναι πιο ακριβη αλλα δεν θυμαμαι ποσο)
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
Η sensitive τα 7,5 κιλά κοστίζουν 51 ευρώ!!!Anatoli έγραψε:Και η Arden Grange θεωρειται καλη τροφη. Αν την βρεις παρε η την σολωμο-ρυζι (τα 7.5 κιλα γυρω στα 41 ευρω) ή την sensitive (ειναι πιο ακριβη αλλα δεν θυμαμαι ποσο)
Από τις arden grange μόνο η sensitive είναι grain free όπως η όριτζεν και η ακάνα. Οι υπόλοιπες έχουν σιτηρά..
Της ίδιας φιλοσοφίας τροφές είναι και η blue buffalo και η oliver's!!!
-
Mood :
Πάντως να προσθέσω και εγώ κάτι στη συζήτηση που το έχω πει και σε φίλους που είχαν χοντρή γάτα, πλέον δεν έχουν...
Ακόμα και τα whiskas που έδινα και εγώ στη Βανίλια μου, λένε πάνω καθαρά: 60 gr την ημέρα, αυτό για γάτα 4-5 κιλά, κάποιες άλλες τροφές λένε ανάλογα το βάρος αλλά γενικά δεν ξεφεύγουν πάνω από τα 75 gr για μία γάτα 7 κιλών.
Το ερώτημα είναι πόσο της δίνεις?
Ξέρεις πόσο είναι 60 γραμμάρια?
Είναι όσο μία μέτρια χούφτα για ΌΛΗ την ημέρα. Είναι πάρα πολύ λίγο, ειδικά σε σχέση με το πόσο βάζουμε εμείς οι χαζογονείς που βλέπουμε μία το πιατάκι το μισοάδειο και μία τα ματάκια της γατούλας που ζητάει κιάλλο και νιώθουμε ότι είμαστε κακοί άνθρωποι...
Οι φίλοι μου έβαζαν 3 φορές τη μέρα πάνω από το μισό μπολ της και την είχαν κάνει σαν σκύλο. Όταν τους είπα "Ξέρετε το γατί σας είναι χοντρό. Και αυτό θα είναι πρόβλημα." , μειώσαν τη δόση σε αυτό που λέει. Ε, πλέον έχουν μία πολύ φιτ κεραμιδόγατα, έστω και στειρωμένη και αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.
Εγώ στη Βανίλια μου δίνω purina και κλαίει ζητώντας περισσότερο. Επειδή με ρίχνει αρκετές φορές έχει και αυτή τα μικρά παχάκια της αλλά λίγο πράγμα...
Ακόμα και τα whiskas που έδινα και εγώ στη Βανίλια μου, λένε πάνω καθαρά: 60 gr την ημέρα, αυτό για γάτα 4-5 κιλά, κάποιες άλλες τροφές λένε ανάλογα το βάρος αλλά γενικά δεν ξεφεύγουν πάνω από τα 75 gr για μία γάτα 7 κιλών.
Το ερώτημα είναι πόσο της δίνεις?
Ξέρεις πόσο είναι 60 γραμμάρια?
Είναι όσο μία μέτρια χούφτα για ΌΛΗ την ημέρα. Είναι πάρα πολύ λίγο, ειδικά σε σχέση με το πόσο βάζουμε εμείς οι χαζογονείς που βλέπουμε μία το πιατάκι το μισοάδειο και μία τα ματάκια της γατούλας που ζητάει κιάλλο και νιώθουμε ότι είμαστε κακοί άνθρωποι...
Οι φίλοι μου έβαζαν 3 φορές τη μέρα πάνω από το μισό μπολ της και την είχαν κάνει σαν σκύλο. Όταν τους είπα "Ξέρετε το γατί σας είναι χοντρό. Και αυτό θα είναι πρόβλημα." , μειώσαν τη δόση σε αυτό που λέει. Ε, πλέον έχουν μία πολύ φιτ κεραμιδόγατα, έστω και στειρωμένη και αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.
Εγώ στη Βανίλια μου δίνω purina και κλαίει ζητώντας περισσότερο. Επειδή με ρίχνει αρκετές φορές έχει και αυτή τα μικρά παχάκια της αλλά λίγο πράγμα...
vanilia cat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Εγώ δίνω 70γρ την ημέρα στο καθένα τους και τίποτα παραπάνω!!!
-
Mood :
Περίπου αυτό που είπες βάζω,λίγο λιγότερο κάθε φορά ή λίγο περισσότερο. Μερικές φορές βέβαια για να μην γκρινιάζουν χωρίζω αυτή την ποσότητα σε πρωί και βράδυ.
Το θέμα μου εμένα είναι ότι όταν γυρνάω σπίτι μου στην αθήνα επειδή λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι τα ταίζω μια φορά την ημέρα αλλά μετά δεν μπορώ να ελέγχω τι γίνεται.Το λέω αυτό γιατί η μητέρα μου έχει ακόμα ένα γατάκι (το γατάκι δεν της κολλάει ακριβώς βασικά) το οποίο είναι αρκετά παχύ,διότι το ταίζει 3 φορές την ημέρα.Έχουμε καταλήξει μετά από άπειρους τσακωμούς και για τον Νουρ και την Νάζαρ αλλά και για την Πιπίτσα να μην τα ταίζει τόσο και να ακολουθεί τις δικές μου μερίδες φαγητού,κάτι που πραγματικά δεν πιστεύω ότι κάνει.Και μάλιστα χρησιμοποιεί την δικαιολογία ότι ήταν αδύνατα και σχόλια του τύπου-κοίτα τα καημένα κλαίνε-που ειδικά τον γατο προσπαθώ να τον κρατήσω σε φόρμα με νύχια και με δόντια.Συγνώμη για τον μονόλογο αλλά η μητέρα μου αρνείται κατηγορηματικά να κατανοήσει σοβαρά πράγματα για την υγεία των γατιών και αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
Το θέμα μου εμένα είναι ότι όταν γυρνάω σπίτι μου στην αθήνα επειδή λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι τα ταίζω μια φορά την ημέρα αλλά μετά δεν μπορώ να ελέγχω τι γίνεται.Το λέω αυτό γιατί η μητέρα μου έχει ακόμα ένα γατάκι (το γατάκι δεν της κολλάει ακριβώς βασικά) το οποίο είναι αρκετά παχύ,διότι το ταίζει 3 φορές την ημέρα.Έχουμε καταλήξει μετά από άπειρους τσακωμούς και για τον Νουρ και την Νάζαρ αλλά και για την Πιπίτσα να μην τα ταίζει τόσο και να ακολουθεί τις δικές μου μερίδες φαγητού,κάτι που πραγματικά δεν πιστεύω ότι κάνει.Και μάλιστα χρησιμοποιεί την δικαιολογία ότι ήταν αδύνατα και σχόλια του τύπου-κοίτα τα καημένα κλαίνε-που ειδικά τον γατο προσπαθώ να τον κρατήσω σε φόρμα με νύχια και με δόντια.Συγνώμη για τον μονόλογο αλλά η μητέρα μου αρνείται κατηγορηματικά να κατανοήσει σοβαρά πράγματα για την υγεία των γατιών και αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.
NourNazar- Kitten
-
Mood :
χαχα ο Νουρ και η Νάζαρ έχουν την πάθηση των ανθρώπων, "τα κιλά των γιορτών" !
Εντάξει μην αγχώνεσαι τόσο, θα παίρνουν λίγο και θα μπαίνουν σε δίαιτα μετά. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς...
Είναι η αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Τα βλέπει όλα αδύνατα και ασθενικά!
Εντάξει μην αγχώνεσαι τόσο, θα παίρνουν λίγο και θα μπαίνουν σε δίαιτα μετά. Δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς...
vanilia cat- Καλλιτεχνό-γατα
-
Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto : live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
vanilia cat έγραψε:χαχα ο Νουρ και η Νάζαρ έχουν την πάθηση των ανθρώπων, "τα κιλά των γιορτών" !
-
Mood :
Δεν ανοίγω άλλο τόπικ γιατί μια χαρά μπορεί να μου λυθεί η απορία και εδώ ( αν γίνεται )
Μέχρι πρότινος έδινα στα γατάκια μου Purina kitten & για κερασματάκι royal canin kitten.
Μίλησα με την πετσοπίνα & με έπεισε να πάρω royal kitten για στειρωμένα & για τα 2 και ας μην είναι ακόμη η Λιλού στειρωμένη. Ρώτησα και τον κτηνίατρο και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τρελαίνονται για τη καινούργια τους γατοτροφή & παρατήρησα πως τα κακάκια τους είναι πιο , πως να το πω ... καλοσχηματισμένα , και δεν βρωμάνε πολύ. ( τώρα καλό είναι αυτό ? κακό? )
Τέσπα το πρόβλημα είναι πως με τίποτα δεν χορταίνουν με τη συνιστώμενη ποσότητα. Θέλουν περίπου 1.5 φορά πάνω . Και το πάχος δεν είναι ακόμη πρόβλημα γιατί τρέχουν όλη την ημέρα πάνω κάτω αλλά το θέμα είναι δυστυχώς οικονομικό....
Εσείς τους δίνετε ακριβώς τη συνιστώμενη?
Και η origen υπάρχει σε μια πιο μικρή συσκευασία από 7 κιλά γιατί δε λέει να δώσω 48 ? και να μην την τρώνε
Μέχρι πρότινος έδινα στα γατάκια μου Purina kitten & για κερασματάκι royal canin kitten.
Μίλησα με την πετσοπίνα & με έπεισε να πάρω royal kitten για στειρωμένα & για τα 2 και ας μην είναι ακόμη η Λιλού στειρωμένη. Ρώτησα και τον κτηνίατρο και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τρελαίνονται για τη καινούργια τους γατοτροφή & παρατήρησα πως τα κακάκια τους είναι πιο , πως να το πω ... καλοσχηματισμένα , και δεν βρωμάνε πολύ. ( τώρα καλό είναι αυτό ? κακό? )
Τέσπα το πρόβλημα είναι πως με τίποτα δεν χορταίνουν με τη συνιστώμενη ποσότητα. Θέλουν περίπου 1.5 φορά πάνω . Και το πάχος δεν είναι ακόμη πρόβλημα γιατί τρέχουν όλη την ημέρα πάνω κάτω αλλά το θέμα είναι δυστυχώς οικονομικό....
Εσείς τους δίνετε ακριβώς τη συνιστώμενη?
Και η origen υπάρχει σε μια πιο μικρή συσκευασία από 7 κιλά γιατί δε λέει να δώσω 48 ? και να μην την τρώνε
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Δεν με παίρνει να μιλήσω....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...
I used to be schizophrenic, but WE are OK now.
Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Με την οριτζεν εμενα τρωνε τη συνιστωμενη ποσοτητα. και χορταινουν μια χαρα. Επειδη υπηρχε ελειψη του πηρα την Αρντεν και προς μεγαλη μου εκπληξη χορταινουν με ακομη λιγοτερη απο την οριτζεν.
Με τις ρογιαλ ζητιανευαν συνεχεια. αλλα μπορει να εχει να κανει και με το γατι.
Η οριτζεν βγαινει και σε 2μισακιλο αλλα δεν συμφερει καθολου αφου εχει 28 ευρω.Πιο μικρη συσκευασια δεν ξερω εαν υπαρχει, ας μας πει η ασπα που τα ξερει.
Με τις ρογιαλ ζητιανευαν συνεχεια. αλλα μπορει να εχει να κανει και με το γατι.
Η οριτζεν βγαινει και σε 2μισακιλο αλλα δεν συμφερει καθολου αφου εχει 28 ευρω.Πιο μικρη συσκευασια δεν ξερω εαν υπαρχει, ας μας πει η ασπα που τα ξερει.
-
Mood :
Το οτι ειναι πιο αοσμα τα κοπρανα ειναι φυσικο,και λογω των δημητριακων που εχει η τροφη.Εγω με την Orijen δεν τους δινω τη συνιστωμενη,και κανενα δεν εχει παραπανω βαρος απο οτι το κανονικο.Υπαρχει και σε συσκευασια 2,5 κιλων.
Chouzouris έγραψε:Δεν με παίρνει να μιλήσω....
γιατί Βικτωρία ?
Nαι Τέτα , 2 κιλά 28 ? δε λέει με τπτ.
Θα ψάξω μήπως έχει καμιά του 1/2 κιλού να δοκιμάσουμε.
Δώρα όμως και η πουρίνα έχει δημητριακά & βρωμούσανε πολύ και πολλές φορές δεν ήταν σχηματισμένα. Τι να πω...
Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πως η Μπόνυ & ο Μαγιούλης τρώγανε καθημερινά 1.5 κονσέρβα + λιχουδιές από τα πιάτα μας (ΟΚ τώρα ξέρω πως δεν είναι το καλύτερο , κυρίως για τα δόντια τους αλλά τότε νόμιζα πως η κονσέρβα είναι το καλύτερο που μπορώ να τους δώσω) και σκέφτομαι πως σε σημερινά λεφτά είναι 70 ? το μήνα και λίγα λέω. Έχω λοιπόν την εντύπωση πως οι γατοτροφές έχουν παρα ακριβύνει τον τελευταίο χρόνο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kikiriki στις Παρ Ιαν 28, 2011 4:02 pm, 1 φορά
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Τελικα υπαρχει σε συσκευασια 400 γρ και κανει περιπου 4,8.
-
Mood :
Kikiriki έγραψε:Chouzouris έγραψε:Δεν με παίρνει να μιλήσω....
γιατί Βικτωρία ?
Δώρα όμως και η πουρίνα έχει δημητριακά & βρωμούσανε πολύ και πολλές φορές δεν ήταν σχηματισμένα.
Διότι στα δικά μου έχω συνεχώς ξηρά και είναι.... τοφαλάκια.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood :
Chouzouris έγραψε:Kikiriki έγραψε:Chouzouris έγραψε:Δεν με παίρνει να μιλήσω....
γιατί Βικτωρία ?
Δώρα όμως και η πουρίνα έχει δημητριακά & βρωμούσανε πολύ και πολλές φορές δεν ήταν σχηματισμένα.
Διότι στα δικά μου έχω συνεχώς ξηρά και είναι.... τοφαλάκια.
Ε να μην εχεις συνεχεια διαθεσιμη τροφη!
Κι εγω συνεχεια τους εχω, αλλα δεν ειναι τοσο τοφαλακια!
-
Mood :
Οταν ειχα δοκιμασει να τρωνε 3 φορες την ημερα, με το που επεφτε στο μπωλ η τροφη την καταβροχθιζαν ολη και μετα απομια ωρα κλαιγανε
Και τελικα ετρωγαν περισσοτερο.
-
Mood :
aporw έγραψε:Ρε παιδια δεν πρεπει!!
Αμα καναμε πάντα ό,τι πρέπει, ο κόσμος θα ήταν βαρετός...
-
Mood :
Chouzouris έγραψε:aporw έγραψε:Ρε παιδια δεν πρεπει!!
Μετα αντε μαζεψε την κωλαρα του Χουζουρη!
aporw έγραψε:Chouzouris έγραψε:aporw έγραψε:Ρε παιδια δεν πρεπει!!
"Κωλάρα"?
Μίλα καλύτερα!
Ή μήπως έκανες ορθογραφικό λάθος?
-
Mood :
Anatoli έγραψε:Οταν ειχα δοκιμασει να τρωνε 3 φορες την ημερα, με το που επεφτε στο μπωλ η τροφη την καταβροχθιζαν ολη και μετα απομια ωρα κλαιγανε
Τέτα αυτό γίνεται & εδώ ! Ειδικά το βράδυ τα πιάνει η μέγαλη η λιγούρα , τρέχουν πάνω κάτω γκρινιάζουν & ηρεμούν μόνο όταν δουν τροφή στα πιάτα την οποία και καταπίνουν !
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Mood :
Κι εγω αν εβλεπα οτι παχαινουν θα τους την εσπαζα σε τρια γευματα.Ο Σειριος εχει τη συνηθεια να τρωει λιγο αρκετες φορες,κι αν την παρω απλα δεν τρωει.
Εμείς έχουμε την 7κιλη Όριτζεν με μεγάλο οικονομικό κέρδος αλλά τρώνε ελάχιστη σε σχέση με αυτό που με έχουν συνηθήσει και δεν ζητιανεύουν καθόλου σε σημείο να ανησυχώ
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Chouzouris έγραψε:aporw έγραψε:Chouzouris έγραψε:aporw έγραψε:Ρε παιδια δεν πρεπει!!
"Κωλάρα"?
Μίλα καλύτερα!
Ή μήπως έκανες ορθογραφικό λάθος?
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Μας πείσατε! Θα το γυρίσουμε κι εμείς σε Acana, αρκεί να βρω την pacifica σε 7κιλο. Γιατί τρώει 2 γεύματα την ημέρα μετρημένα και πάλι έχει τα παχάκια του...
Fairy dogmother- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων : 2, ένα που νομίζει ότι είναι αμφίβιο και μία γιαγιάκα για όπερα!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Πρωτοβρόχια...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τα δικά σου!
Motto : Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/07/2009
Mood :
εγω εχω μεγάλο θεμα με το τζερυ. δεν ξέρω πώς να του κάνω δίαιτα. η πούπσυ τρώει λίγο πια. αλλά ο τζέρυ όταν πειναει χαλάει τον κόσμο. και εχει γίνει τοφαλάκι. όταν λείπω για λίγες μέρες και τους αφήνω τροφή στα μπωλ, φοβάμαι ότι θα τη φάει όλη σε μια μέρα. μην ακούσει ήχο απο τη σακούλα φαγητού, πετάγεται και τρέχει φωνάζοντας.
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» διατροφή
» Ιδανική διατροφή: υπάρχει?
» Ισορροπιμενη διατροφη
» Διατροφή- Δίαιτα
» Διατροφη για γατακια!
» Ιδανική διατροφή: υπάρχει?
» Ισορροπιμενη διατροφη
» Διατροφή- Δίαιτα
» Διατροφη για γατακια!
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Χθες στις 2:58 pm από LAROGATA
» ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΑΤΑ-ΑΡΝΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΙ
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989