Μια ευχή για την Στρίγγλα...
+38
ΚουκουΒάγια
natalouko
Φωτεινή
markello
leopoldine
aporw
nelly 's mother
alexandra
patousis
niou
gatoras
TITIKA CAT
moukelis
LAROGATA
ladycat
Fotoula
ismini
vaso
BokSurat
Maro
nosyparker
tsili
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Marcos
Nickpes
flokatoula
Serenata
Kikiriki
Milly
SuperCatz
Silmaril
Λιαννα
Chouzouris
NiaR
Anatoli
XIONIS
Πούπσυ
marmanga
42 απαντήσεις
Σελίδα 11 από 16
Σελίδα 11 από 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Απ: Μια ευχή για την Στρίγγλα...
Έφαγε και μόνη της;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλεια!!!!!!!!!
Άντε, βήμα ταχύ για πλήρη ανάρρωση τώρα!!!!!!
Τέλεια!!!!!!!!!
Άντε, βήμα ταχύ για πλήρη ανάρρωση τώρα!!!!!!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
μην με βρίσετε...
αλλά αν δεν βγει και αυτή η ριμαδο-βιοψία (που αν δείξει καρκίνο ή ένα δύσκολο είδος μύκητα θα πρέπει να πάμε σε μόνιμη τραχειοτομία ή ευθανασία), εγώ δεν νιώθω καλά.... 10 κ σήμερα για το αποτέλεσμα....
κατα τα άλλα δείχνουν καλά όντος... ελπίζω το ότι έφαγε να μην είναι από την αηδία που της άφησε η πάστα στο στόμα, γιατί μου είπαν ότι δεν της άρεσε καθόλου σε γεύση, αλλά παρόλα αυτά ούτε εμετό την έκανε ούτε ιδιαιτερα σάλια έβγαλε από το στόμα όπως κάνουν πολλές γάτες!
αλλά αν δεν βγει και αυτή η ριμαδο-βιοψία (που αν δείξει καρκίνο ή ένα δύσκολο είδος μύκητα θα πρέπει να πάμε σε μόνιμη τραχειοτομία ή ευθανασία), εγώ δεν νιώθω καλά.... 10 κ σήμερα για το αποτέλεσμα....
κατα τα άλλα δείχνουν καλά όντος... ελπίζω το ότι έφαγε να μην είναι από την αηδία που της άφησε η πάστα στο στόμα, γιατί μου είπαν ότι δεν της άρεσε καθόλου σε γεύση, αλλά παρόλα αυτά ούτε εμετό την έκανε ούτε ιδιαιτερα σάλια έβγαλε από το στόμα όπως κάνουν πολλές γάτες!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
Μωρέ, κι από αηδία να 'ταν, μια χαρά! Θα της βάζουν μια σταλιά παστούλα, ν' αηδιάζει και να τρώει!!!!!
ΟΚ, κατανοητό να μην αισθάνεσαι ακόμα εντελώς ήσυχη μέχρι να βγει η βιοψία, αλλά για όσα πρέπει να γίνουν ως τότε τα νέα είναι καλά!
ΟΚ, κατανοητό να μην αισθάνεσαι ακόμα εντελώς ήσυχη μέχρι να βγει η βιοψία, αλλά για όσα πρέπει να γίνουν ως τότε τα νέα είναι καλά!
-
Mood :
Εφοσον αυτη η παστα αντιστοιχει σε εναμισι γευμα ειναι σουπερ. Γιατι η αληθεια ειναι οτι εαν ποναει πως να καταπιει εστω και κονσερβα. Μια χαρα ειναι τα νεα σας!Μια χαρα τα παει η Στριγγλιτσα!
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
Μα έφαγε ΚΑΙ την κονσέρβα τελικα
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Nickpes έγραψε:Μα έφαγε ΚΑΙ την κονσέρβα τελικα
Ναι βρε, το καταλαβα! Απλα λεω οτι ακομα και εαν δυσκολευεται εστω τωρα να φαει πολυ κονσερβα αυτο την αναπληρωνει και την δυναμωνει!
-
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Mood :
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!Nickpes έγραψε:Μα έφαγε ΚΑΙ την κονσέρβα τελικα
Λιαννα- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 8)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι ,η Σκαρλετ και ο Λεοναρντο!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto : υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/06/2009
Mood :
Σπουδαία τα νέα! Μπράβο Στριγγλίτσα!
Τώρα ευχόμαστε να πας σιγά σιγά σπιτάκι σου...
Και μετά θα ευχηθούμε η βιοψία σου να δείξει κάτι ιάσιμο...
Άντε με το καλό!
Τώρα ευχόμαστε να πας σιγά σιγά σπιτάκι σου...
Και μετά θα ευχηθούμε η βιοψία σου να δείξει κάτι ιάσιμο...
Άντε με το καλό!
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
To ότι έφαγε νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό! Άντε βρε παιδιά, να ηρεμήσετε κι εσείς και να επιστρέψετε στους ρυθμούς σας και η Στρίγγλα στο σπιτάκι της!
Ελισάβετ, λογικό ν' ανησυχείς για τη βιοψία, αλλά πιστεύω ότι θα είναι όλα τέλεια!
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Επιτέλους
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
πολύ καλά νέα!!!
αντε να συνεχισουμε να διαβάζουμε ακόμα καλύτερα!
αντε να συνεχισουμε να διαβάζουμε ακόμα καλύτερα!
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Σημερα μια πολυ φορτωμενη μερα κι ειχα πει οτι δε θα μπω καθολου, αλλα δε γινοταν να μη μαθω τα νεα της Στριγγλιτσας!!! Τα οποια ειναι καταπληκτικα!!! Αντε ν'αρχησει να τρωει να παρει τα πανω της!!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Άντε, συνεχίζουμε να ανασαίνουμε καλά, να τρώμε και να δυναμώνουμε!!!!!!
-
Mood :
σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους παιδιά!!!
είναι πολύ σημαντική η στήριξη σας στο άγχος μας!!! δυστυχώς από ανθρώπους που είμαι καθημερινά μαζί τους (δουλειά ας πούμε), ή που είναι συγγενείς (πχ. ξαδέρφη), που περιμένεις να σε βοηθήσουν και να σε καταλάβουν λόγω του ότι είστε τις μισες ώρες της ημερας μαζί, ή επειδή είναι εξ αίματος συνδεδεμένοι μαζί σου, ακούς να σε θεωρούν υπερβολική...
από έναν συνάδελφο άκουσα το εξης: "τι; σε πιο νοσοκομίο; τι έγινε;" και οτνα ειπα για την στριγγλα και πηγα να ρχισω να εξηγω, ακουω το "ααααα, για την γατα; αντε ρε κ τρομαξα πως κατι εγινε...", απο μια ξδερφη μου ακουσα το "ε, και αν χρειαστει ευθανασια, σιγα μωρε γτα ειναι δεν εγινε και τιποτα"....
γενικά όλα αυτά με ρίχνουν ακόμα πιο πολύ, και ο λόγος γιατί στην δύσκολη στγμή που χειάζεσαι την στήριξη, τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο που συνειδητοποιείς ότι "ανθρωποι που στήριξες ακομα και οταν θεωρουσες χαζο αυτο που ειχαν, δεν σου το αντεπέδωσαν, και δεν σε στηρίζουν ψυχολογικα τουλάχιστον, αφου δεν νιωθουν το ιδιο με εσενα για τη συγκεκριμενη περισταση"
τεσπα... ας γίνει το Στριγγλόνη καλά, μακάρι να βγει και αποτέλεσμα από την βιοψία, και να είναι το θετικότερο των θετικότερων... και όλα τα όλα είναι δευτερεύοντα, πράγματα που δε θα μάθει κ δε θα καταλάβει ποτέ η Στρίγγλα, απλά θα τα ξερώ εγώ, ο Νίκος, πλέων και εσείς, όμως πράγματα που θα ξεχάσουμε όλοι μας σύντομα (μεχρι την επομενη φορα, που μακαρι να μην υπάρξει)!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
είναι πολύ σημαντική η στήριξη σας στο άγχος μας!!! δυστυχώς από ανθρώπους που είμαι καθημερινά μαζί τους (δουλειά ας πούμε), ή που είναι συγγενείς (πχ. ξαδέρφη), που περιμένεις να σε βοηθήσουν και να σε καταλάβουν λόγω του ότι είστε τις μισες ώρες της ημερας μαζί, ή επειδή είναι εξ αίματος συνδεδεμένοι μαζί σου, ακούς να σε θεωρούν υπερβολική...
από έναν συνάδελφο άκουσα το εξης: "τι; σε πιο νοσοκομίο; τι έγινε;" και οτνα ειπα για την στριγγλα και πηγα να ρχισω να εξηγω, ακουω το "ααααα, για την γατα; αντε ρε κ τρομαξα πως κατι εγινε...", απο μια ξδερφη μου ακουσα το "ε, και αν χρειαστει ευθανασια, σιγα μωρε γτα ειναι δεν εγινε και τιποτα"....
γενικά όλα αυτά με ρίχνουν ακόμα πιο πολύ, και ο λόγος γιατί στην δύσκολη στγμή που χειάζεσαι την στήριξη, τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο που συνειδητοποιείς ότι "ανθρωποι που στήριξες ακομα και οταν θεωρουσες χαζο αυτο που ειχαν, δεν σου το αντεπέδωσαν, και δεν σε στηρίζουν ψυχολογικα τουλάχιστον, αφου δεν νιωθουν το ιδιο με εσενα για τη συγκεκριμενη περισταση"
τεσπα... ας γίνει το Στριγγλόνη καλά, μακάρι να βγει και αποτέλεσμα από την βιοψία, και να είναι το θετικότερο των θετικότερων... και όλα τα όλα είναι δευτερεύοντα, πράγματα που δε θα μάθει κ δε θα καταλάβει ποτέ η Στρίγγλα, απλά θα τα ξερώ εγώ, ο Νίκος, πλέων και εσείς, όμως πράγματα που θα ξεχάσουμε όλοι μας σύντομα (μεχρι την επομενη φορα, που μακαρι να μην υπάρξει)!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
BokSurat έγραψε:σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους παιδιά!!!
Ελισάβετ, αυτό που έμαθα, είναι ότι κανείς δεν θα καταλάβει, αν δεν έχει και ο ίδιος ζώο, άρα δεν μπορείς να περιμένεις στήριξη και κατανόηση, δυστυχώς..
Με το καλό να γυρίσει η Στρίγγλιτσα σπίτι της, να βγει και η βιοψία και να είναι όλα καλά, και άντε να τ' αφήσετε όλα πίσω σας και να κάνετε τα καλύτερα Χριστούγεννα!
Με το καλό να γυρίσει η Στρίγγλιτσα σπίτι της, να βγει και η βιοψία και να είναι όλα καλά, και άντε να τ' αφήσετε όλα πίσω σας και να κάνετε τα καλύτερα Χριστούγεννα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
SuperCatz έγραψε:Ελισάβετ, αυτό που έμαθα, είναι ότι κανείς δεν θα καταλάβει, αν δεν έχει και ο ίδιος ζώο, άρα δεν μπορείς να περιμένεις στήριξη και κατανόηση, δυστυχώς..
+100000 σε ολα!
-
Mood :
Ελισσάβετ το γατούμπι σου θα τα καταφέρει πολλά φιλιά
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
markello- Γατοσπιτική Εκπρόσωπος Άνευ Γατοφυλακείου
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/06/2009
Mood :
Ελισσαβετ παιδι μου μην ακους κανεναν και μην τους αφηνεις να σε επηρρεαζουν
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Ελισάβετ, όποιος δεν έχει ζώο δεν μπορεί να μας καταλάβει. Καμιά φορά ούτε κι αυτοί που έχουν μας καταλαβαίνουν, αλλά το κάνουμε γαργάρα. Σημασία έχει να γίνει η Στρίγγλα καλά και να γυρίσει σπίτι μαζί σας το συντομότερο.
nosyparker- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Λιακάδα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/01/2009
Mood :
Μολις γυρίσαμε από την επίσκεψη.
Το Στρίγγλοcat έφαγε και σήμερα το πρωί μια μερίδα κονσέρβα. Είναι καλύτερα στην αναπνοή, αλλά αυτό που μας ευχαρίστησε πάρα πολύ είναι πως επιτέλους είχε κέφια. Είχε κέφια να χαιδευτει, να γουργουρίσει, να κάνει τα νούμερα της, να κουνηθεί...μεχρι που οταν πηγαμε να κλεισουμε το κλουβακι ηρθε στην ακρη λες και ηθελε να πηδηξει να ερθει μαζι μας.
Απο οτι φαίνεται εως την Τετάρτη (θα μπορούσε και νωρίτερα ισως αλλα εμεις θα θελαμε τότε για διάφορους λόγους) να την πάρουμε σπίτι...
Να είστε όλοι καλά για την στήριξη που μας δίνετε
Το Στρίγγλοcat έφαγε και σήμερα το πρωί μια μερίδα κονσέρβα. Είναι καλύτερα στην αναπνοή, αλλά αυτό που μας ευχαρίστησε πάρα πολύ είναι πως επιτέλους είχε κέφια. Είχε κέφια να χαιδευτει, να γουργουρίσει, να κάνει τα νούμερα της, να κουνηθεί...μεχρι που οταν πηγαμε να κλεισουμε το κλουβακι ηρθε στην ακρη λες και ηθελε να πηδηξει να ερθει μαζι μας.
Απο οτι φαίνεται εως την Τετάρτη (θα μπορούσε και νωρίτερα ισως αλλα εμεις θα θελαμε τότε για διάφορους λόγους) να την πάρουμε σπίτι...
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
τα νέα ειναι όλο και καλύτερα!!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Να 'στε κι εσείς καλά για τη χαρά που μου δίνετε σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την marmanga στις Κυρ Νοε 28, 2010 9:37 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λαθος εμότικον!!!!!!!!!!!!!!!!)
-
Mood :
Τέλεια τα νέα σας!!! Μπράβο στην στρίγγλα που είναι μέρα με την ημέρα όλο και καλύτερα!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
αυτή η γάτα είναι αξιοθάμαυστη!!!! έχει πολύ δύναμη!!!!
ευελπιστώ να καταφέρει να γίνει τελείως καλά, και να αρχίσω να την κράζω όπως συνήθως!!!
αλλά δεν ξεχνώ... 9 κ σήμερα.... άντε να δούμε!!!
ευελπιστώ να καταφέρει να γίνει τελείως καλά, και να αρχίσω να την κράζω όπως συνήθως!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Γιατι μαρη να την κραζεις??? Αντι να της αλλαξεις κι ονομα και να τη φωναζεις Γλυκα αντι για Στριγγλα??? Κακουργα μανα!!!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Ανυπομονώ να σε βρίζω -που θα την κράζεις!
-
Mood :
Μπραβοοοοοοοο!!!!!Ολο και καλυτερα νεα να ακουμε!
-
Mood :
Άντε μπράβο...
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Nickpes έγραψε:Μολις γυρίσαμε από την επίσκεψη.
BokSurat έγραψε:αυτή η γάτα είναι αξιοθάμαυστη!!!! έχει πολύ δύναμη!!!!
Όλα καλά θα πάνε και με τη βιοψία..
-
Mood :
Σελίδα 11 από 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Σελίδα 11 από 16
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios