Μια ευχή για την Στρίγγλα...
+38
ΚουκουΒάγια
natalouko
Φωτεινή
markello
leopoldine
aporw
nelly 's mother
alexandra
patousis
niou
gatoras
TITIKA CAT
moukelis
LAROGATA
ladycat
Fotoula
ismini
vaso
BokSurat
Maro
nosyparker
tsili
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Marcos
Nickpes
flokatoula
Serenata
Kikiriki
Milly
SuperCatz
Silmaril
Λιαννα
Chouzouris
NiaR
Anatoli
XIONIS
Πούπσυ
marmanga
42 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 16
Σελίδα 7 από 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
alexandra- Senior Cat
-
Τόπος : Ιωάννινα
Αριθμός γατουνίων : η Πανδώρα, ο Θεόφιλος και τα αδέσποτά μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Δεν το συζητώ, φθινόπωρο με ψιλόβροχο
Ημερομηνία Εγγραφής : 23/04/2009
Mood :
flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων : 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto : ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/08/2009
Mood :
Απ: Μια ευχή για την Στρίγγλα...
Περιμενουμε
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
SuperCatz- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Brahames
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Motto : Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/01/2009
Mood :
Λοιπόν: Τα νέα δεν είναι τοσο αισιόσοξα όσο ελπίζαμε, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πόσο "κακά" είναι.
Η ενδοσκόπηση έδειξε τελικά έναν 'όγκο' που δεν έχει "σπάσει". Πάρθηκε δείγμα για κυτταρολογική (αποτελέσματα αύριο) αλλά και βιοψία (αποτελέσματα μετά από 15 μέρες).
Τελικά δεν της έβγαλαν το σωληνάκι γιατί παίρνοντας το δείγμα δημιουργήθηκε ένα οίδημα στο λαιμό (φυσιολογικό αυτό) που θα την δυσκόλευε στην ήδη δύσκολη αναπνοή.
Αύριο θα την αφήσουν χωρίς κάποια περαιτέρω ιατρική εξέταση, εκτός από τους απαραίτητους καθαρισμούς κλπ, για να δυναμώσει και να ηρεμήσει. Και μεθαύριο, έχοντας πλέον και τον "μπούσουλα" από την κυτταρική θα ξανακάνουν ενδοσκόπηση για να δουν αν υποχώρησε το οίδημα και να αφαιρέσουν το σωληνάκι.
Τα σίγουρα είναι είναι εχει 5 μέρες νοσηλείας ακόμα και ανάλογα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών θα δουν τι αντιμετώπιση (και τι συχνότητα εξετάσεων) χρειάζεται από εκεί και πέρα.
Παίζει πιθανότητα ο όγκος να είναι κάποιος "μύκητας" (που δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι, αλλά είπαν ότι ως αντιμετώπιση είναι παρόμοιος με τον καρκίνο και κάνει και αυτός ένα είδος μεταστάσεων...
Παίζει βέβαια και να είναι καρκίνος...
Όλ' αυτά θα φανούν στις εξετάσεις...
Το θετικό είναι ότι πήραν 'δείγμα' επιτέλους.
Τους δώσαν κι άλλες πιθανότητες, οπότε ας ελπίσουμε για την καλύτερη!
Η ενδοσκόπηση έδειξε τελικά έναν 'όγκο' που δεν έχει "σπάσει". Πάρθηκε δείγμα για κυτταρολογική (αποτελέσματα αύριο) αλλά και βιοψία (αποτελέσματα μετά από 15 μέρες).
Τελικά δεν της έβγαλαν το σωληνάκι γιατί παίρνοντας το δείγμα δημιουργήθηκε ένα οίδημα στο λαιμό (φυσιολογικό αυτό) που θα την δυσκόλευε στην ήδη δύσκολη αναπνοή.
Αύριο θα την αφήσουν χωρίς κάποια περαιτέρω ιατρική εξέταση, εκτός από τους απαραίτητους καθαρισμούς κλπ, για να δυναμώσει και να ηρεμήσει. Και μεθαύριο, έχοντας πλέον και τον "μπούσουλα" από την κυτταρική θα ξανακάνουν ενδοσκόπηση για να δουν αν υποχώρησε το οίδημα και να αφαιρέσουν το σωληνάκι.
Τα σίγουρα είναι είναι εχει 5 μέρες νοσηλείας ακόμα και ανάλογα με τα αποτελέσματα των ιστολογικών θα δουν τι αντιμετώπιση (και τι συχνότητα εξετάσεων) χρειάζεται από εκεί και πέρα.
Παίζει πιθανότητα ο όγκος να είναι κάποιος "μύκητας" (που δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι, αλλά είπαν ότι ως αντιμετώπιση είναι παρόμοιος με τον καρκίνο και κάνει και αυτός ένα είδος μεταστάσεων...
Παίζει βέβαια και να είναι καρκίνος...
Όλ' αυτά θα φανούν στις εξετάσεις...
Το θετικό είναι ότι πήραν 'δείγμα' επιτέλους.
Τους δώσαν κι άλλες πιθανότητες, οπότε ας ελπίσουμε για την καλύτερη!
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Τι να πω....ολα να πανε καλα για τη γατουλα
Anatoli- Gata Antipathiticus
-
Τόπος : Γαληφάδα City
Αριθμός γατουνίων : 2 λουκουμάδες
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Στην Αλάσκα αδελφές μου, στην Αλάσκα!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Φιόγκο και τον Σάγκυ
Motto : If you are racist, sexist, homophobic or just basically an asshole, I donʼt care if you like me, or not. I fucking hate you. - Kurt Cobain
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/08/2008
Mood :
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
Eύχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα!
-
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy, την Μελίνα και την Brighitta di Menin!
Mood :
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Silmaril- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 2 μονίμως φιλοξενούμενα και ένας σκυλάκος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : κρύο, με τόσες φυσικές γούνες τι εχω να φοβηθώ?
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Το Εκτορί της Niar...και την Στρίγγλα της Boksurat (αν δεν είχε προλάβει να την βουτήξει ο Γατοπαράδεισος...)!!!
Motto : Όταν γίνεται κάτι απο πραγματική αγάπη, είναι πέραν του καλού και του κακού- Φ. Νίτσε
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/07/2008
Mood :
Γενικα εχουμε μπλεχτεί και εμείς λίγο πλέον...με τα αποτελεσματα θα εχουμε τουλαχιστον ενα δειγμα του τι να κάνουμε.
Για μενα ειναι σημαντικο πως η γατουλα πλεον αναπνεει πολυ καλυτερα (ισως συνηθισε τη ροη αερα που μπαινει απο τον τραχιοσωληνα, δεν ξερω) και σημερα ηταν ηρεμη ολη μερα.
Ευχομαστε για το καλυτερο
Για μενα ειναι σημαντικο πως η γατουλα πλεον αναπνεει πολυ καλυτερα (ισως συνηθισε τη ροη αερα που μπαινει απο τον τραχιοσωληνα, δεν ξερω) και σημερα ηταν ηρεμη ολη μερα.
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Nickpes έγραψε:Γενικα εχουμε μπλεχτεί και εμείς λίγο πλέον...με τα αποτελεσματα θα εχουμε τουλαχιστον ενα δειγμα του τι να κάνουμε.
Και όλοι εμείς εδώ το ίδιο! Μακάρι όλα να πάνε καλά για την όμορφη Στρίγγλα
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Nickpes έγραψε:Γενικα εχουμε μπλεχτεί και εμείς λίγο πλέον...με τα αποτελεσματα θα εχουμε τουλαχιστον ενα δειγμα του τι να κάνουμε.
Αααα, αυτό δεν το είχα καταλάβει... Είναι πάρα-πάρα πολύ καλό!!!!!!!!
Κι όπως είπε κι η Κική, όλοι αυτό ευχόμαστε!!!!!!!!!!
-
Mood :
βασικά όπωςτα έγραψε η marmanga... δεν ξερω τι άλλο να πω...
δεν ξερω γμτ, τι να τποθεσω, πως να αιστανθω, πως να αντιδράσω, πως να φερθώ...
δεν ξέρω...
σας αφήνω... συγνωμη για την ελλειπη ενημέρωση προσπαθω όσο μπορώ να μην τα σκέφτομαι και ολη μερα το σκεφτομαι...
αυτα!
δεν ξέρω...
σας αφήνω... συγνωμη για την ελλειπη ενημέρωση προσπαθω όσο μπορώ να μην τα σκέφτομαι και ολη μερα το σκεφτομαι...
αυτα!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κίρκη
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/04/2008
Mood :
BokSurat έγραψε:βασικά όπωςτα έγραψε η marmanga... δεν ξερω τι άλλο να πω...
δεν ξέρω...
αυτα!
Πούπσυ- Gatus Paranoicus
-
Τόπος : Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων : Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!! και τον Κανελλάκο!
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/01/2009
Mood :
Γίνε καλά Στριγγλάκι
leopoldine- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : so many
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/07/2008
καλο βραδυ και καλό ξημέρωμα στριγγλιτσα
NiaR- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : where the wild roses grow....
Αριθμός γατουνίων : Έκτορας + Παρις
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη - Φθινόπωρο
Motto : Μην φοβάσαι να χαλασεις τα παπούτσια σου κυνηγώντας τα πιο τρελα όνειρα σου!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/01/2008
Mood :
Όλα καλά να πάνε για τη Στριγγλίτσα..
-
Mood :
Μετά την χθεσινοβραδυνή μου κουβέντα με την Ελισάβετ, έχω μπερδευτεί πολύ πια.Nickpes έγραψε:Γενικα εχουμε μπλεχτεί και εμείς λίγο πλέον...με τα αποτελεσματα θα εχουμε τουλαχιστον ενα δειγμα του τι να κάνουμε.
Κάποια πράγματα δεν συνάδουν μεταξύ τους.
Κρατάω μόνο ότι πλέον αναπνέει καλύτερα και ότι ήταν ήρεμη όλη μέρα. Αν την ταϊσουν κι όλας θα είμαι πιο ήσυχη.
Εύχομαι για καλά αποτελέσματα.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Αν και επειδη θα το κλεισω δεν θα δω απαντηση, θα το δει η Ελισσαβετ κα Milly και το ίδιο κάνει.
Αυτά που μας είπαν εχθές, και στα οποια κενά μπορεί να οφείλονται και σε εμάς γιατι στη ταραχή μας πιθανόν ξεχνάμε να ρωτάμε πράγματα, είναι τα εξής:
Αυτή η μάζα υπάρχει ακόμα, είναι πολύ ψηλά και γι αυτό δεν την είδαν στη πρώτη ενδοσκόπηση. Μας είπε ο γιατρός "φανταστείται να ψάχνεται κάτι που είναι μέσα σε ενα μεγαλο αδειο δωματιο, διπλα στη πορτα, οταν την ανοιγεται μπροστα σας βλέπεται ένα άδειο δωμάτιο και οχι αυτό που είναι δίπλα στη πόρτα".
Εκεί εμείς δεν ρωτήσαμε και δεν καταλάβαμε αν η μάζα είναι μέσα στο τράχηλο ή αν πιεζει απ εξω, θα το μάθουμε σήμερα.
Πήραν υλικό απο εκεί και θα κανουν κυτταρολογικη και βιοψια. Εκει επι τοπου εκαναν στα γρηγορα μια εκτίμηση και έδειχνε σαν να είναι μύκητας, όμως δεν δεσμεύονται, θέλουν να περιμένουν τη κυτταρολογική σήμερα και πάλι ακόμα και εκεί ίσως να χρειαστει να περιμένουμε και τη βιοψία.
Οι ακτινογραφίες εχθες και προχθές μας είπαν οτι έδειχαν "θολές" επειδή είχε γίνει ήδη μια επέμβαση και είχε ανακατευτει το τοπίο. Εγώ σκέφτομαι πως ίσως να φταίει και το ζελε του υπέρηχου που ειδικά προχθές ίσως δεν είχε καθαριστεί καλά και επηρέαζε το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας, αλλα επειδη ειμαι ασχετος ισως κανω λαθος.
Οι πιθανοτητες που μας έδωσαν για όγκο είναι οι μικρότερες.
Για τρόπους αντιμετώπισης μας είπαν ανάλογα με το τι θα φανει πως ειναι η μάζα (γιατι αν ειναι κατι σε σχεση με πυον τα πραγματα ειναι πολυ καλα, αλλα μαλλον δεν ειναι τετοιο):
1) μπορει να είναι αντιβίωση για αρκετό καιρό, και συχνές, που θα αραιώνουν, επισκέψεις για ενδοσκόπηση για να βλέπουν αν αυτό το πράγμα μεγαλώνει, μικραίνει, μενει σταθερό κλπ. Φυσικά πάντα θα υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει πάλι ή να κάνει μετάσταση (αν καταλαβαμε καλα)
2) μπορεί να αφαιρεθεί αυτό μια και έξω και να τελειώνουμε (το καλύτερο αλλά μας έδωσε λίγες πιθανότητες)
3) μπορεί να πρέπει να κοπεί η τραχία σε εκείνο το σημείο, να μπούν ξένα σώματα να καλύψουν το χαμένο κομμάτι για να ζήσει το ζώο, αλλά μας είπε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο για το ζώο. Γι αυτό δεν μας έδωσε πιθανότητες αλλά μας είπε πως δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε, είναι κακό σενάριο.
Απο αυτά που μας είπε καταλάβαμε πως ο κίνδυνος για τη ζωή της, ο άμεσος, είναι μειωμένος, το θέμα είναι το μέλλον περισσότερο παρά το παρόν, αν και φυσικα ένα ζώο με τραχειοσωλήνα πάντα έχει κίνδυνο. Το καλό είναι πως εχθές ανέπνεε πολύ καλύτερα, το διαπιστώσαμε και εμεί (συνήθισε τη ροή αέρα? δεν ξέρω). Εχθές δεν στρεσαρίστικε καθόλου, αλλά γενικά στρεσσάρεται όταν πάνε να την καθαρίσουν κλπ, κοινός να την αγγίξουν, κάτι που γενικά η Στριγγλα δεν το ανέχεται πολύ ουτε από εμεάς πολλές φορές.
Τέλος εχθές στη νάρκωση δεν είχε κανένα πρόβλημα, όλα πήγαν φυσιολογικά, όχι όπως τη πρώτη φορά.
Ίσως να τα κάνω λίγο πιο ξεκάθαρα τώρα...
Αυτά που μας είπαν εχθές, και στα οποια κενά μπορεί να οφείλονται και σε εμάς γιατι στη ταραχή μας πιθανόν ξεχνάμε να ρωτάμε πράγματα, είναι τα εξής:
Αυτή η μάζα υπάρχει ακόμα, είναι πολύ ψηλά και γι αυτό δεν την είδαν στη πρώτη ενδοσκόπηση. Μας είπε ο γιατρός "φανταστείται να ψάχνεται κάτι που είναι μέσα σε ενα μεγαλο αδειο δωματιο, διπλα στη πορτα, οταν την ανοιγεται μπροστα σας βλέπεται ένα άδειο δωμάτιο και οχι αυτό που είναι δίπλα στη πόρτα".
Εκεί εμείς δεν ρωτήσαμε και δεν καταλάβαμε αν η μάζα είναι μέσα στο τράχηλο ή αν πιεζει απ εξω, θα το μάθουμε σήμερα.
Πήραν υλικό απο εκεί και θα κανουν κυτταρολογικη και βιοψια. Εκει επι τοπου εκαναν στα γρηγορα μια εκτίμηση και έδειχνε σαν να είναι μύκητας, όμως δεν δεσμεύονται, θέλουν να περιμένουν τη κυτταρολογική σήμερα και πάλι ακόμα και εκεί ίσως να χρειαστει να περιμένουμε και τη βιοψία.
Οι ακτινογραφίες εχθες και προχθές μας είπαν οτι έδειχαν "θολές" επειδή είχε γίνει ήδη μια επέμβαση και είχε ανακατευτει το τοπίο. Εγώ σκέφτομαι πως ίσως να φταίει και το ζελε του υπέρηχου που ειδικά προχθές ίσως δεν είχε καθαριστεί καλά και επηρέαζε το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας, αλλα επειδη ειμαι ασχετος ισως κανω λαθος.
Οι πιθανοτητες που μας έδωσαν για όγκο είναι οι μικρότερες.
Για τρόπους αντιμετώπισης μας είπαν ανάλογα με το τι θα φανει πως ειναι η μάζα (γιατι αν ειναι κατι σε σχεση με πυον τα πραγματα ειναι πολυ καλα, αλλα μαλλον δεν ειναι τετοιο):
1) μπορει να είναι αντιβίωση για αρκετό καιρό, και συχνές, που θα αραιώνουν, επισκέψεις για ενδοσκόπηση για να βλέπουν αν αυτό το πράγμα μεγαλώνει, μικραίνει, μενει σταθερό κλπ. Φυσικά πάντα θα υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει πάλι ή να κάνει μετάσταση (αν καταλαβαμε καλα)
2) μπορεί να αφαιρεθεί αυτό μια και έξω και να τελειώνουμε (το καλύτερο αλλά μας έδωσε λίγες πιθανότητες)
3) μπορεί να πρέπει να κοπεί η τραχία σε εκείνο το σημείο, να μπούν ξένα σώματα να καλύψουν το χαμένο κομμάτι για να ζήσει το ζώο, αλλά μας είπε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο για το ζώο. Γι αυτό δεν μας έδωσε πιθανότητες αλλά μας είπε πως δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε, είναι κακό σενάριο.
Απο αυτά που μας είπε καταλάβαμε πως ο κίνδυνος για τη ζωή της, ο άμεσος, είναι μειωμένος, το θέμα είναι το μέλλον περισσότερο παρά το παρόν, αν και φυσικα ένα ζώο με τραχειοσωλήνα πάντα έχει κίνδυνο. Το καλό είναι πως εχθές ανέπνεε πολύ καλύτερα, το διαπιστώσαμε και εμεί (συνήθισε τη ροή αέρα? δεν ξέρω). Εχθές δεν στρεσαρίστικε καθόλου, αλλά γενικά στρεσσάρεται όταν πάνε να την καθαρίσουν κλπ, κοινός να την αγγίξουν, κάτι που γενικά η Στριγγλα δεν το ανέχεται πολύ ουτε από εμεάς πολλές φορές.
Τέλος εχθές στη νάρκωση δεν είχε κανένα πρόβλημα, όλα πήγαν φυσιολογικά, όχι όπως τη πρώτη φορά.
Ίσως να τα κάνω λίγο πιο ξεκάθαρα τώρα...
Nickpes- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 3 και 1 σκύλος
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον χοντρό...μα τι ρωτάτε, ένας ειναι ο χοντρός
Motto : Always look on the bright side of life
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/12/2008
Mood :
Mάλιστα. εύχομαι όλα καλά !!!!
Θα μιλήσω ως ειδικός για τις ακτινογραφίες που λες(είμαι ακτινοφυσικός)...Δε φταίει το τζελ για το ότι είναι "θολές". Το πιο πιθανό είναι να είναι από την επέμβαση.
Θα μιλήσω ως ειδικός για τις ακτινογραφίες που λες(είμαι ακτινοφυσικός)...Δε φταίει το τζελ για το ότι είναι "θολές". Το πιο πιθανό είναι να είναι από την επέμβαση.
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Νικο εξακολουθώ να κρατάω ότι η Στρίγγλα είναι ένα πολύ γερό ζωάκι , ότι αργά και σταθερά βρίσκει τις ισορροπίες της και ότι έχει κοντά της εσάς τους δύο. Μπράβο παιδιά.
Όλα τα υπόλοιπα θα τα συζητήσετε με το γιατρό.
Εύχομαι για καλά νέα. Προσωπικά κάπου μέσα μου στα καλά νέα πιστεύω.
Συμφωνώ απολύτως με την Ειρήνη.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Μια ήρεμη και "δυναμωτική" μέρα σήμερα, λοιπόν, για να αντιμετωπίσει ακόμα καλύτερα την συνέχεια!!
-
Mood :
ευχαριστούμε, και τις 2 σας για τις απαντήσεις!!!
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Motto : ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Mood :
Milly έγραψε:Νικο εξακολουθώ να κρατάω ότι η Στρίγγλα είναι ένα πολύ γερό ζωάκι , ότι αργά και σταθερά βρίσκει τις ισορροπίες της και ότι έχει κοντά της εσάς τους δύο. Μπράβο παιδιά.
+1000000000000
Καλημέρα Στριγγλίτσα και γονείς της!
-
Mood :
Εύχομαι να είναι το καλύτερο δυνατόν και να το ξεπεράσετε.
Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την μικρή σας!!!
natalouko- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto : Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2009
Mood :
τα νέα μας σήμερα....
η στρίγγλα είναι ηρεμη, και η αναπνοή της (απο τον τραχειοσωλήνα πάντα) είναι σχετικά καλή.
η μάζα μάλλον είναι οπισθοφαριγγικά, μέσα στην τραχεία της...
της έβαλαν φαγητό, το μύρισε και το άφησε... ποιος η στρίγγλα, που δεν πρέπει να υπήρχε πιο λαίμαργο γατί απο αυτήν μέχρι σήμερα.... ρώτησα αν δεν φάει αν θα δοκιμάσουν να την ταίσουμε σωλινάκι, και μου είπαν ότι θα το δουν και θα το κρινουν...
τωρα το βραδυ/απογευμα θα βγει και η κυταρική του μερους αυτού του ιστού που πήραν χθες το απογευμα και απλά ευχόμαστε για το καλύτερο δυνατόν (το οποίο πραγματικά έχω μπερδευτεί πολύ και δεν ξέρω πιο πραγματικά είναι αυτό)!!!!
αυτά...
η στρίγγλα είναι ηρεμη, και η αναπνοή της (απο τον τραχειοσωλήνα πάντα) είναι σχετικά καλή.
της έβαλαν φαγητό, το μύρισε και το άφησε... ποιος η στρίγγλα, που δεν πρέπει να υπήρχε πιο λαίμαργο γατί απο αυτήν μέχρι σήμερα.... ρώτησα αν δεν φάει αν θα δοκιμάσουν να την ταίσουμε σωλινάκι, και μου είπαν ότι θα το δουν και θα το κρινουν...
τωρα το βραδυ/απογευμα θα βγει και η κυταρική του μερους αυτού του ιστού που πήραν χθες το απογευμα και απλά ευχόμαστε για το καλύτερο δυνατόν (το οποίο πραγματικά έχω μπερδευτεί πολύ και δεν ξέρω πιο πραγματικά είναι αυτό)!!!!
αυτά...
BokSurat- Γατού Fan Park
-
Mood :
Καλή μου, ένα νοσηλευόμενο γατάκι δεν τρώει εύκολα....
Μην ξεχνάς ότι όλο το "σύστημα" λαιμού, την πονάει σ' αυτή τη φάση.
Με το καλό να βγουν τα αποτελέσματα και να είναι τα καλύτερα (ακριβώς όπως το λες: όποια κι αν είναι αυτά)
Μην ξεχνάς ότι όλο το "σύστημα" λαιμού, την πονάει σ' αυτή τη φάση.
Με το καλό να βγουν τα αποτελέσματα και να είναι τα καλύτερα (ακριβώς όπως το λες: όποια κι αν είναι αυτά)
-
Mood :
BokSurat έγραψε:τα νέα μας σήμερα....
αυτά...
Ελισάβετ, δεν είναι περίεργο να μην έχει πολύ διάθεση για φαγητό και άλλωστε στο νοσοκομείο είναι, θα βρουν αυτοί τον τρόπο να την ταΐσουν.
Το καλύτερο που θέλουμε να είναι, αυτό θα βγάλουν τα αποτελέσματα!
Όλα θα πάνε καλά!
-
Mood :
Ελπιζω να την ταισουν το συντομοτερο με σωληνακι (που ειναι και το πιο λογικο αφου μονη της αμα ποναει δε θα φαει!) γιατι το γατακι πρεπει να εχει δυναμεις με τοση ταλαιοπωρια... Ειναι κριμα να την κρατανε μονο με ορο!!! Περιμενουμε νεωτερα!
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Σελίδα 7 από 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Σελίδα 7 από 16
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios