Χάθηκε ο Ονούφριος
+13
Milly
aggeliki
anabou
marfot75
Τάνια
Chouzouris
Κατερινα
Tasha
Nota
mimika
XIONIS
sardela
OLGA
17 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
"Χάθηκε" ο Ονούφριος...
Εχω πολύ δυσαρεστα νεα παιδιά... Το σχεδον τυφλό γατάκι, το αγοράκι ο Ονούφριος δεν υπάρχει πια 
Πέθανε ξαφνικά και δεν εχω ακομα πολλες πληροφορίες. Μονο οτι υπάρχει
περίπτωση να ήταν απο πετρα στο ουροποιητικο σύστημα. Το βράδυ θα σας
πω περισσοτερα που θα μιλήσω με την Ξενια. Τι κριμα ρε παιδιά...

Πέθανε ξαφνικά και δεν εχω ακομα πολλες πληροφορίες. Μονο οτι υπάρχει
περίπτωση να ήταν απο πετρα στο ουροποιητικο σύστημα. Το βράδυ θα σας
πω περισσοτερα που θα μιλήσω με την Ξενια. Τι κριμα ρε παιδιά...

OLGA- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Παπάγου
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/11/2007
Απ: Χάθηκε ο Ονούφριος
Κριμα ρε γμτ!!!
Το αλλο?Το τυφλο?Πως ειναι?

Το αλλο?Το τυφλο?Πως ειναι?

sardela- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Χαλάνδρι
Αριθμός γατουνίων : 4:sardela,leon,manolos,bios.
Motto : Από τα όμορφα δεν θέλω να γλιτώσω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Mood :
Το ένα από τα δύο τυφλά αδελφάκια???? Τι λες βρε Όλγα? Μετά από τόσες προσπάθειες, βρήκατε και σπίτι και τελικά να πεθάνει? Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη με τίποτα.... Κρίμα το καημενούλι.... :sadd:
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood :
Σοκαριστηκα και εγώ... Απίστευτο μου φαίνεται. Οπως το λες, μετα απο
τοσες προσπάθειες... Το κοριτσακι η Λαλένια καλα μάλλον ειναι. Θα
μιλήσω στις 8 μαζι της. Εννοώ με την Ξενια.
τοσες προσπάθειες... Το κοριτσακι η Λαλένια καλα μάλλον ειναι. Θα
μιλήσω στις 8 μαζι της. Εννοώ με την Ξενια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Δευ Δεκ 10, 2007 6:49 pm, 1 φορά
-
Πόσο κρίμα είναι και άδικο ρε γαμώτο!!!! 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Δευ Δεκ 10, 2007 5:55 pm, 1 φορά
mimika- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : Ενας και παίδαρος!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : το γκριζάκι.. της marmangas!!! :p
Motto : "Η ζωή είναι ωραία.. Απλά οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι!"
Mood :
Εχω στενοχωρηθει παρα πολύ... Σκεφτομαι και την καημενη την Ξενια τι θα
έχει περάσει... Ενα καλό πήγε να κάνει η κοπέλα και να το
πληρώνει ετσι;
έχει περάσει... Ενα καλό πήγε να κάνει η κοπέλα και να το
πληρώνει ετσι;

-
Τι κρίμα...στεναχωριέμαι πολύ...
Nota- Junior Cat
-
Τόπος : εδώ ήμανε
Αριθμός γατουνίων : 2 και να καίνε....& τα πυλωτικά γατιά..(τση πυλωτής)
Motto : σήμερα, αύριο και χθές όλες οι πόρτες είν'κλειστές και με κρατάνε όξω...Θ.Β.
Αυτος ήταν ο καημενουλης για όποιον δεν τον θυμάται...

-
Ασε Νότα μου... 

-
Κρίμα βρε Όλγα μετά από τόσο κόπο είναι πραγματικά κρίμα λυπάμε πολύ 

Tasha- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθηνα κεντρο
Αριθμός γατουνίων : 3 τρελά τρελά γατόνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
τι να πω, Ολγακι σου έστειλα ΠΜ και δέστο λίγο και να το συζητήσουμε (αν θέλεις) 

Nota- Junior Cat
-
Motto : σήμερα, αύριο και χθές όλες οι πόρτες είν'κλειστές και με κρατάνε όξω...Θ.Β.
Κρίμα ρε γαμώτο. 

Κατερινα- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 2 (αλλα κανουν για 10)
Mood :
Πω πω στενοχωρήθηκα πολύ... 

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Mood : -
Ηρέμησε η ψυχούλα του.Κάπου εκεί ψηλά θα κρατάει συντροφιά και θα γουργουρίζει με τα αστέρια.Λυπάμαι πολύ Ολγάκι 

Τάνια- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 10/12/2007
Όχι, ρε γμτ!!!!
Γιατί έτσι ξαφνικά........

Γιατί έτσι ξαφνικά........
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Η γιατρος ειπε οτι μάλλον έπαθε ενδογενή δηλητηριση και ουροσηψία 

-
Όλγα, επειδή δεν γνωρίζω, οι ασθένειες αυτές έχουν σχέση με το ουροποιητικό;
marfot75- Γατού Fan Park
-
Αριθμός γατουνίων : .
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/11/2007
Mood :
Όχι ρε γμτ. Κρίμα το γατάκι πάνω που είχε βρει σπίτι.
anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :
:sadd: μα τοσο μικρο και ειχε προβλημα τετοιο??.......
aggeliki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : νεα μακρη
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
ναι όντως είναι πολύ μικρό για τέτοιο πρόβλημα...αυτό και μένα με βάζει σε σκέψεις αλλά ..
τι να πούμε τώρα..έφυγε το γατάκι

Nota- Junior Cat
-
Όλγα έγραψε:Η γιατρος ειπε οτι μάλλον έπαθε ενδογενή δηλητηριση και ουροσηψία
Επειδή δεν κατάλαβα. Δεν μπορούσε να κάνει τσισάκια και έπαθε σηψαιμία από την κατακράτηση του ούρου;
Φυσικά και δεν έχει πια σημασία.
Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Mood :
Λυπάμαι πολύ... 

Desdemona- Senior Cat
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 4
Ημερομηνία Εγγραφής : 30/11/2007
Mood :
Κρίμα για τον καημένο τον Ονούφριο. Είχε κάνει πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή του... Η κοπέλα που έχει πάρει και την αδελφή του, είναι "εκ πεποιθήσεως" κατά της κτηνιατρικής περίθαλψης;
rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Mood :
Νότα... μήπως το άλλο γατάκι να κάνει και κάποιες επιπλέον εξετάσεις;;
Επίσης να ψαχτεί και το μάτι εσωτερικά, μήπως υποφώσκει κάποια καραμπινάτη μόλυνση;; Μήπως πρέπει να αφαιρεθεί και να ραφτεί το βλέφαρο;; ΄Στο έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική... αλλά μήπως;;
Τί να πώ;; Μια δηλητηρίαση που σκοτώνει σε 4-5 ώρες πρέπει να είναι από κάτι πολύ τοξικό. Εκτός κι αν ήταν κάτι χρόνιο.
Τουλάχιστον να ελεγχθεί το περιβάλλον για να μην εκτεθεί σε κίνδυνο και το άλλο γατάκι.
Επίσης να ψαχτεί και το μάτι εσωτερικά, μήπως υποφώσκει κάποια καραμπινάτη μόλυνση;; Μήπως πρέπει να αφαιρεθεί και να ραφτεί το βλέφαρο;; ΄Στο έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική... αλλά μήπως;;
Τί να πώ;; Μια δηλητηρίαση που σκοτώνει σε 4-5 ώρες πρέπει να είναι από κάτι πολύ τοξικό. Εκτός κι αν ήταν κάτι χρόνιο.
Τουλάχιστον να ελεγχθεί το περιβάλλον για να μην εκτεθεί σε κίνδυνο και το άλλο γατάκι.
Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Mood :
αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε...να καταφέρουμε την κοπέλλα για εξετάσεις...τι να πω..είναι θέμα και της Ολγας βέβαια που είναι γνωστή της και έχει άμεση επικοινωνία..
Nota- Junior Cat
-
Πω πω βρε παιδιά πολύ λυπήθηκα...και περισσότερο γιατί θυμάμαι τι αγωνία είχαν περάσει και η Όλγα και η Βιβή(drusilia)... Και αν δεν ακάνω λάθος ο Ονούφριος ήταν κάπως καλύτερα από τη μικρή, έτσι;
Luna- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Ηράκλειο-Αθήνα-Κέρκυρα
Αριθμός γατουνίων : μία! (προς το παρόν)
Motto : Πανω απ'όλα αξιοπρέπεια...
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/11/2007
Mood :
Tίποτα τοξικο δεν υπάρχει στο σπίτι της Ξένιας λόγω που πάθους της για
την ομοιοπαθητική. Το λάθος που εγινε ήταν οτι δεν χρησιμοποιήθηκε
ατροπίνη αλλά ενα ομοιπαθητικο που δεν βοηθησε. Γι αυτο και οι γιατροι
εκει ειπαν εκ των εσω οτι δηλητηριαστηκε. Ισως εχει να κανει με
το οτι επρεπε να καθαριστουν με εγχειρηση τα ματια τους.
Η Λαλενια το τελειως τυφλο γατάκι τα πάει παρα πολύ καλά με τον άλλο γατούλη. Την πλένει και παίζουν.
Πριν λίγες μερες έκανα προσκληση στην Ξενια να γραφτει εδώ. Προσπαθώ να
τη βρώ να της πω καλύτερα όχι... Μεχρι να ξεκαθαρίσω μαζί της κάποια
πράγματα θεωρώ καλό να μην μιλήσω άλλο προς το παρόν.
την ομοιοπαθητική. Το λάθος που εγινε ήταν οτι δεν χρησιμοποιήθηκε
ατροπίνη αλλά ενα ομοιπαθητικο που δεν βοηθησε. Γι αυτο και οι γιατροι
εκει ειπαν εκ των εσω οτι δηλητηριαστηκε. Ισως εχει να κανει με
το οτι επρεπε να καθαριστουν με εγχειρηση τα ματια τους.
Η Λαλενια το τελειως τυφλο γατάκι τα πάει παρα πολύ καλά με τον άλλο γατούλη. Την πλένει και παίζουν.
Πριν λίγες μερες έκανα προσκληση στην Ξενια να γραφτει εδώ. Προσπαθώ να
τη βρώ να της πω καλύτερα όχι... Μεχρι να ξεκαθαρίσω μαζί της κάποια
πράγματα θεωρώ καλό να μην μιλήσω άλλο προς το παρόν.
-
Ελπίζω να βρεις άκρη Όλγα γιατί είναι κρίμα να πάθει κάτι και το άλλο γατάκι και να μην αντιμετωπιστεί σωστά 

anabou- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Άγ. Ανάργυροι
Motto : Home, my sweet home... ΧΑΟΣ ΣΕ ΤΑΞΗ!
Mood :
Κορίτσια επιτρέψτε μου μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση, διότι βλέπω ότι την έχουμε στήσει την κοπέλα που πήρε τα γατάκια στα 2 μέτρα και τη βαράμε. Ο καθένας έχει τις απόψεις και τις φιλοσοφίες του. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει γι' αυτές. Η κοπέλα πιστεύει στην ομοιοπαθητική. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ???
Η κοπέλα προσφέρθηκε με όλη της την αγάπη να υιοθετήσει 2 τυφλά γατάκια. Απόφαση που πολλές από εμάς ίσως δεν έπαιρναν ποτέ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.
Δεν νομίζω ότι γούσταρε που πέθανε το ζώο, ούτε νομίζω ότι εκ προθέσεως του εκανε κακό.
Μετά Χριστό προφήτες μπορούν όλοι να γίνουν. Εγώ όμως πιστευω ότι αν η κοπέλα γνώριζε τον κίνδυνο, φυσικά και θα το πήγαινε στο γιατρό. Επίσης πιστεύω ότι τώρα που γνωρίζει τί έχει συμβεί και τί φταίει, θα πράξει αυτό που πρέπει. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, τότε νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για εναλλακτικές και για άλλες λύσεις. Ως εκ τούτου ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.
Είπαμε πως στο Γατόσπιτο θα ακολουθήσουμε άλλη αντιμετώπιση και καταντήσαμε χειρότερες και από αυτές που κατηγορήσαμε.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Ας της μιλήσει η Όλγα να δούμε τί σκοπεύει να κάνει....
Η κοπέλα προσφέρθηκε με όλη της την αγάπη να υιοθετήσει 2 τυφλά γατάκια. Απόφαση που πολλές από εμάς ίσως δεν έπαιρναν ποτέ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ.
Δεν νομίζω ότι γούσταρε που πέθανε το ζώο, ούτε νομίζω ότι εκ προθέσεως του εκανε κακό.
Μετά Χριστό προφήτες μπορούν όλοι να γίνουν. Εγώ όμως πιστευω ότι αν η κοπέλα γνώριζε τον κίνδυνο, φυσικά και θα το πήγαινε στο γιατρό. Επίσης πιστεύω ότι τώρα που γνωρίζει τί έχει συμβεί και τί φταίει, θα πράξει αυτό που πρέπει. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, τότε νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για εναλλακτικές και για άλλες λύσεις. Ως εκ τούτου ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ.
Είπαμε πως στο Γατόσπιτο θα ακολουθήσουμε άλλη αντιμετώπιση και καταντήσαμε χειρότερες και από αυτές που κατηγορήσαμε.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Ας της μιλήσει η Όλγα να δούμε τί σκοπεύει να κάνει....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Προτείνω να την πάρεις κι αύριο τηλ. και να προσπαθήσεις να της εξηγήσεις ότι η κατάσταση είναι ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ.
Πες της ότι εσύ έσωσες αυτά τα γατάκια και νιώθεις υπεύθυνη για τη μοίρα τους!!!
Πες της ότι εσύ έσωσες αυτά τα γατάκια και νιώθεις υπεύθυνη για τη μοίρα τους!!!

-
το ίδιο και ένας κτηνίατρος που είχα παει την Σιντυ παλιά στο Παγκράτι, ήταν ομοιπαθητικός αλλα όταν υπήρξε κατάσταση επείγοντος και αντιβίωση δώσαμε και επέμβαση κάναμε...μην τρελλαθούμε ο καλός γιατρός (κρίνει κατά περίπτωση)
Nota- Junior Cat
-
Ησύχασε βρε Ολγα μου θα τα καταφέρουμε...νομίζω ότι το πιστεύουν και αυτές ότι είναι ζωτικής σημασίας καθώς υποψιαζόμασταν το ίδιο για τη Μπουκίτσα στην πυλωτή και μου είχαν πει να γίνει η ίδια διαδικασία...αλλά τελικά το ματάκι της υπήρχε. Κατα τις 11 θα είμαι εκεί θα σου γράψω μόλις γυρίσω...
Nota- Junior Cat
-
Παιδιά, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Η Ξένια το πρωι, πιο πρωι από μένα πήγε εκεί καθότι ο μεγάλος της γατούλης είχε παρουσιάσει διάροια και κάποιο πυρετό απ'οτι μου είπαν οι γιατρίνες εκεί. Ηταν πολύ τρομαγμένη και δέχτηκε να δώσουν αντιβίωση στον γατούλη και χάπι για τα ενδοπαράσιτα. Η Αλίκη (η μια εκ των δύο κτηνιάτρων) της εξήγησε ότι καλή η ομοιπαθητική αλλά μέχρι ενός σημείου. Ο Ονούφριος απ'οτι φαίνεται εφαγε κάποιο δηλητηριασμένο έντομο και ήταν ζήτημα χρόνου να το προλάβαιναν και αν...
Οσο για την επέμβαση το συζήτησε με τις κοπέλλες (της το έφεραν με το μαλακό) της είπαν να ξαναπαει με το γατάκι από εκεί, να δουν πάλι τι υπάρχει στα μάτια του και αν υπάρχουν υπολλείματα να βγουν ή κάτι το ενοχλεί ή παρουσιάσει αυξημένα δάκρυα θα "καθαριστεί" έτσι της το είπαν. Θεωρεί αδύνατο να δημιουργήθηκε από τα μάτια πρόβλημα στον Ονούφριο καθώς τον είχε δει πρόσφατα απίστευτα ζωηρό και επίσης ο χρόνος που συνέβη το μοιραίο χωρίς άλλα συμπτώματα ήταν πολύ λίγος
Να σας πω απ'οτι κατάλαβα και αυτές δεν είναι και ΤΟΣΟ υπερ του να γίνει επέμβαση αν δεν συντρέχει λόγος. Εγκεφαλίτιδα λέει δεν δημιουργείται από τέτοιες καταστάσεις. Εγω απλά το μεταφέρω άλλωστε δεν ξέρω τι να σας πω. Πάντως η γιατρός ήταν πιο ψύχραιμη σήμερα, μου είπε ότι είναι "κολλημένη" η Ξένια αλλά παίρνει από λόγια. Συμφώνησε μάλιστα τις επόμενες μέρες (μόλις γίνει καλά ο γατούλης) να κανονίσουν για τη στείρωσή του και ήταν πολύ τρομαγμένη μήπως πάθει και αυτός κάτι.
Ολγα απ'οτι κατάλαβα η Ξένια δεν συμπαθεί καθόλου την προηγούμενη κτηνίατρο...Τι να πω, ίσως με μια στενή παρακολούθηση, να επικοινωνεί και η Βιβή μαζί της και εγώ με τα κορίτσια το πάμε κάπου; Η άλλη λύση είναι να το πάρουμε να το πάμε για επέμβαση στον κ.Πάνο, αλλά μετά; Αφου το "έχουν" στο Κέντρο Γάτας σαν ασθενή, δεν θα είναι "κάπως" να το παμε εκεί για φιλοξενία αφού έχει εγχειριστεί από αλλο γιατρό;
Πείτε και εσείς τις σκέφτεστε, εγώ σας μετέφερα απλά το κλίμα, που πιστεύω ότι θέλει λεπτους χειρισμούς.

Να σας πω απ'οτι κατάλαβα και αυτές δεν είναι και ΤΟΣΟ υπερ του να γίνει επέμβαση αν δεν συντρέχει λόγος. Εγκεφαλίτιδα λέει δεν δημιουργείται από τέτοιες καταστάσεις. Εγω απλά το μεταφέρω άλλωστε δεν ξέρω τι να σας πω. Πάντως η γιατρός ήταν πιο ψύχραιμη σήμερα, μου είπε ότι είναι "κολλημένη" η Ξένια αλλά παίρνει από λόγια. Συμφώνησε μάλιστα τις επόμενες μέρες (μόλις γίνει καλά ο γατούλης) να κανονίσουν για τη στείρωσή του και ήταν πολύ τρομαγμένη μήπως πάθει και αυτός κάτι.
Ολγα απ'οτι κατάλαβα η Ξένια δεν συμπαθεί καθόλου την προηγούμενη κτηνίατρο...Τι να πω, ίσως με μια στενή παρακολούθηση, να επικοινωνεί και η Βιβή μαζί της και εγώ με τα κορίτσια το πάμε κάπου; Η άλλη λύση είναι να το πάρουμε να το πάμε για επέμβαση στον κ.Πάνο, αλλά μετά; Αφου το "έχουν" στο Κέντρο Γάτας σαν ασθενή, δεν θα είναι "κάπως" να το παμε εκεί για φιλοξενία αφού έχει εγχειριστεί από αλλο γιατρό;
Πείτε και εσείς τις σκέφτεστε, εγώ σας μετέφερα απλά το κλίμα, που πιστεύω ότι θέλει λεπτους χειρισμούς.
Nota- Junior Cat
-
Πάντως εφόσον οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν (και που έχει επιλέξει η κοπέλα) λένε όχι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα!!!
Μεταξύ μας θεωρώ ότι το γατί έφυγε από τη μόλυνση. Και ο Αίλουρος είναι πολύ γάτα, διότι το είχε αναφέρει 3 ημέρες πριν, σε ανύποπτη στιγμή. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι οι κτηνίατροι να είναι "αίλουροι"...
Μεταξύ μας θεωρώ ότι το γατί έφυγε από τη μόλυνση. Και ο Αίλουρος είναι πολύ γάτα, διότι το είχε αναφέρει 3 ημέρες πριν, σε ανύποπτη στιγμή. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι οι κτηνίατροι να είναι "αίλουροι"...

-
Συμφωνώ με ολα αυτα που λες Βικτωρία :silent:
-
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2

» ΓατοΧάθηκαν -Ψάχνετε το αγαπημένο σας ζωάκι;
» Χαθηκε
» ΧΑΘΗΚΕ
» ΧΑΘΗΚΕ ΧΑΣΚΥ!!!
» ΧΑΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ
» Χαθηκε
» ΧΑΘΗΚΕ
» ΧΑΘΗΚΕ ΧΑΣΚΥ!!!
» ΧΑΘΗΚΕ Ο ΧΑΡΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» Νεο αδεσποτακι!
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος