Γρομπαλάκι
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γρομπαλάκι
Πριν 1 μήνα ανακάλυψα ένα πολύ μικρό γρομπαλάκι σχεδόν κάτω από τη μασχάλη της γάτας μου. Το παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό και ή δεν έχει μεγαλώσει καθόλου ή έχει μεγαλώσει απειροελάχιστα, δεν είμαι σίγουρη. Το μέγεθός του είναι όσο μισό μπιζέλι περίπου, σίγουρα όχι μεγαλύτερο. Φαίνεται λείο και μπορώ να το σηκώσω μαζί με το δέρμα της. Την άλλη εβδομάδα θα την πάω στον κτηνίατρο αλλά μέχρι τότε μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας, είτε από την εμπειρία σας είτε από ανάλογες ιστορίες που έχετε διαβάσει.
Kallie- Kitten
-
Τόπος : Κάπου
Αριθμός γατουνίων : 8
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/07/2018
Mood :
Απ: Γρομπαλάκι
Καλη σας ημερα.Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια ,απο φιλες ομως εχω ακουσει περιπτωσεις .Σε καποιες περιπτωσεις ηταν απλο λιπωμα που το αφαιρεσαν .Το καλυτερο ειναι η αμεση επισκεψη στον κτηνιατρο .Ευχομαι τα καλυτερα
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Ο κτηνίατρος είπε πως είναι πολύ μικρό για να γίνει παρακέντηση. Το παρακολουθώ και αν δω πως μεγαλώνει την ξαναπάω. Προς το παρόν παραμένει σταθερό σε μέγεθος.
Kallie- Kitten
-
Mood :
Αρέσει στον χρήστη belezza
belezza έγραψε:Καλη σας ημερα.Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια ,απο φιλες ομως εχω ακουσει περιπτωσεις .Σε καποιες περιπτωσεις ηταν απλο λιπωμα που το αφαιρεσαν .Το καλυτερο ειναι η αμεση επισκεψη στον κτηνιατρο .Ευχομαι τα καλυτερα
Γεια σας! Σημερα μόλις, ανακάλυψα το ίδιο ατη δική μου γάτα, απλα η δικιά μου έχει γρομπαλακια στη κοιλιά της.
Απ ο,τι διαβάζω δεν ειναι πάντα κάτι σοβαρό και γνωρίζω ότι πρέπει να την πάω στον κτηνίατρο, απλα προληπτικά κι ενημερωτικά θα ηθελα να μου πείτε ποιο ηταν το κόστος της επέμβασης στο δικό σας γιατρο;
Ενδιαφέρομαι να μάθω γενικά κοστολογίες για τη συγκεκριμένη επέμβαση οπότε όποιος γνωρίζει θα μου ηταν ποοολυ βοηθητικός!! Ευχαριστώ
Ζωή_Παρδαλίδου- Kitten
-
Ημερομηνία Εγγραφής : 31/12/2021
Γεια σας. Εμένα η γατούλα μου θυληκιά , είχε διάφορα γρομπαλακια στην κοιλιά της όταν ήταν μέχρι 6-7 μηνών . Μάλιστα κάποια στιγμή ένα από αυτά έγινε πολύ μεγάλο. Μας είχε πει εξαρχής ο κτηνίατρος να μην ανησυχούμε γιατί είναι ορμονικά κι εν τέλει όταν παραμεγαλωσε της έκανε μια ένεση κι αυτά έφυγαν και δεν ξαναβγήκαν ..
nananan_ep- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2022
nananan_ep έγραψε:Γεια σας. Εμένα η γατούλα μου θυληκιά , είχε διάφορα γρομπαλακια στην κοιλιά της όταν ήταν μέχρι 6-7 μηνών . Μάλιστα κάποια στιγμή ένα από αυτά έγινε πολύ μεγάλο. Μας είχε πει εξαρχής ο κτηνίατρος να μην ανησυχούμε γιατί είναι ορμονικά κι εν τέλει όταν παραμεγαλωσε της έκανε μια ένεση κι αυτά έφυγαν και δεν ξαναβγήκαν ..
Έχω ένα μικρό αστείρωτο και εμφάνισε και αυτή στην κοιλιά αρκετά αλλά έφυγαν μόνα τους. Αυτή που λέω είναι 9 χρόνων. Το γρομπαλάκι της παραμένει σταθερό σε μέγεθος, άντε να έχει μεγαλώσει 1 χιλιοστό όλους αυτούς τους μήνες.
Kallie- Kitten
-
Mood :
Καλησπερα ,μολις τωρα ειδα την ερωτηση για το κοστος αφαιρεσης .Η αληθεια ειναι οτι δεν το γνωριζω ,οποτε αν καποιος εχει γνωση ας απαντησει,αν και φανταζομαι οτι θα διαφερει η καθε περιπτωση ,ενω παραλληλα θα εχει πια τακτοποιηθει το θεμα
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Kallie έγραψε:nananan_ep έγραψε:Γεια σας. Εμένα η γατούλα μου θυληκιά , είχε διάφορα γρομπαλακια στην κοιλιά της όταν ήταν μέχρι 6-7 μηνών . Μάλιστα κάποια στιγμή ένα από αυτά έγινε πολύ μεγάλο. Μας είχε πει εξαρχής ο κτηνίατρος να μην ανησυχούμε γιατί είναι ορμονικά κι εν τέλει όταν παραμεγαλωσε της έκανε μια ένεση κι αυτά έφυγαν και δεν ξαναβγήκαν ..
Έχω ένα μικρό αστείρωτο και εμφάνισε και αυτή στην κοιλιά αρκετά αλλά έφυγαν μόνα τους. Αυτή που λέω είναι 9 χρόνων. Το γρομπαλάκι της παραμένει σταθερό σε μέγεθος, άντε να έχει μεγαλώσει 1 χιλιοστό όλους αυτούς τους μήνες.
Έχετε δίκιο , είναι κάτι διαφορετικό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ξεπεραστεί γρήγορα !
nananan_ep- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2022

» γρομπαλάκι στο σβέρκο
» Γρομπαλάκι στο αυτάκι:(
» Γρομπαλάκι στην κοιλιά
» Μικρο γρομπαλάκι στην πλάτη
» Γρομπαλάκι μετά από 2 εβδομάδες στο σημείο του εμβολίου ..?? ..
» Γρομπαλάκι στο αυτάκι:(
» Γρομπαλάκι στην κοιλιά
» Μικρο γρομπαλάκι στην πλάτη
» Γρομπαλάκι μετά από 2 εβδομάδες στο σημείο του εμβολίου ..?? ..
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
» Νέα γατομάνα σε πανικό!
» Ο Λάζαρος...
» Αποριεςςςς
» Sos για την Σαρδέλα! Μετράει μέρες!!!
» Τα εμβόλια της γάτας
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» Dormir avec un chat