Αντίο μπουμπούκο μου...
+3
psipsa
vaso
IrenePeace2
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Αντίο μπουμπούκο μου...
Τον Κορβάκο μου τον βρήκα στις 08/05/2017 κάτω από ένα δεντράκι να περιμένει τον γατοπαράδεισο. Ούτε ένα μήνα δεν είχε συμπληρώσει σε αυτή τη ζωή, όμως εκείνη ήθελε να τον πάρει μακριά μας. Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια για εκείνον τον μικρό αδύνατο γατούλι που είχε υπέροχα ματάκια, σαν κουκουβάγια όπως τον έλεγαν οι δικοί μου. Τον έφερα σπίτι, ξενύχτησα μαζί του, τον έτρεξα παντού και τα καταφέραμε.
Δημιουργήσαμε υπέροχες αναμνήσεις....οι ύπνοι του σαν αγγελούδι με τα ροχαλητά, οι βόλτες που με έκανε μέσα στο σπίτι, τα σημαδάκια από τις γρατζουνιές, οι μυτούλες μας, η λαιμαργία του και πόσα άλλα. Χρειάζεσαι μια ζωή για να τα πεις όλα. Όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.
Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου εκείνος....και η μεγαλύτερη λύπη μου. Η ζωή ήταν σκληρή μαζί του, δεν του χαρίστηκε. Βασανισμένος από γατάκι από την επιληψία, μετά τις κρίσεις έρχονταν στην αγκαλιά μου και με κοίταζε με βλέμμα που μαρτυρούσε φόβο "Βοήθησε με μαμά, τι έχω;". Όμως δεν κατάφερα ποτέ να το σταματήσω...
Όσα τα χρόνια περνούσαν, τόσο θέματα έκαναν την εμφάνιση τους. Δερματικά, κοπρόσταση, νεφρά.
Κάναμε αγωγές, εξετάσεις, πήραμε φάρμακα και σχεδιάζαμε μαζί το μέλλον.
Ωστόσο όλα αυτά δεν ήταν αρκετά..... Από τις 22/02 άρχισε να πέφτει, Πάλι κοπρόσταση. Κλείσαμε ραντεβού με την κτηνίατρο, όμως ήταν σοβαρά. Τον έβλεπα να κρύβεται κάτω από κρεβάτια, να τρέχει σε σκοτεινά σημεία να αφεθεί.
Πέμπτη 25/02 ξεκίνησε η νοσηλεία μας στο νοσοκομείο. Όλα πήγαιναν στραβά...ζάχαρο, πίεση, υποθερμία, νεφρά, συκώτι. Όλα άρχισαν να καταρρέουν. Οι εξετάσεις μας έδειχναν περίεργες τιμές και εμείς ψάχναμε σαν τους τρελούς να βρούμε τι φταίει, πριν προλάβει να φύγει. Οι γιατροί με έπαιρναν τηλέφωνο να με προετοιμάσουν. Πως μπορείς όμως να το δεχτείς πως το παιδί σου, ο γιος σου θα φύγει; Πήγα να τον επισκεφτώ. Ήταν μια σκιά του εαυτού του. Ωστόσο κλοτσούσε τις κουβέρτες, έβαζε το πατουσάκι στο χέρι μου, προσπαθούσε να γυρίσει ανάποδα, τα ματάκια του τα πράσινα με κοιτούσαν και είχα ελπίδα. Θα τα καταφέρει είπα. Πραγματικά το πίστεψα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδα τα μάτια του να λάμπουν.
Τρίτη 02/03 με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι έφυγε. Η είδηση με γονάτισε, μου έσκισε τα καρδιά στα δύο. Πως έφυγε ο χοντρούλης μου; Δεν άντεξε όλη αυτή τη ταλαιπωρία. Το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να περπατάει. Με κοίταξε ήρεμος και έφυγε. Ήταν το αντίο του.
Δεν πρέπει να κάνεις σχέδια σε αυτή τη ζωή. Ενώ σκεφτόμουν τι να κάνω για τα γενέθλια του, ύστερα για την μέρα που τον βρήκα πλέον πρέπει να κανονίσω τα διαδικαστικά. Να βρω το μνήμα του, να φτιάξω τα πράγματα του. Το φαγάκι του είναι ακόμα στο μπολ και τον περιμένει. Η άμμος του είναι στο ίδιο μέρος για να τη πετάξει έξω. Το κλουβάκι του πια δεν έχει βάρος....
Παρόλη τη πίκρα και τη δυσκολία, σε κάθε πιθανή εκδοχή θα τον διάλεγα να ζήσουμε αυτή τη μικρή ζωή μαζί. Δεν φτάσαμε ούτε στα 4...όμως του χαρίσαμε μια ζωή με αγάπη, φροντίδα και ένα τέλος με αξιοπρέπεια. Εκείνος μου έδωσε πολλά περισσότερα. Γέμισε τη καρδιά μου με αγάπη, μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή και πάντα θα είναι μέρος της.
Μπουμπουκέλ μου εις το επανιδείν...
Δημιουργήσαμε υπέροχες αναμνήσεις....οι ύπνοι του σαν αγγελούδι με τα ροχαλητά, οι βόλτες που με έκανε μέσα στο σπίτι, τα σημαδάκια από τις γρατζουνιές, οι μυτούλες μας, η λαιμαργία του και πόσα άλλα. Χρειάζεσαι μια ζωή για να τα πεις όλα. Όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε.
Η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου εκείνος....και η μεγαλύτερη λύπη μου. Η ζωή ήταν σκληρή μαζί του, δεν του χαρίστηκε. Βασανισμένος από γατάκι από την επιληψία, μετά τις κρίσεις έρχονταν στην αγκαλιά μου και με κοίταζε με βλέμμα που μαρτυρούσε φόβο "Βοήθησε με μαμά, τι έχω;". Όμως δεν κατάφερα ποτέ να το σταματήσω...
Όσα τα χρόνια περνούσαν, τόσο θέματα έκαναν την εμφάνιση τους. Δερματικά, κοπρόσταση, νεφρά.
Κάναμε αγωγές, εξετάσεις, πήραμε φάρμακα και σχεδιάζαμε μαζί το μέλλον.
Ωστόσο όλα αυτά δεν ήταν αρκετά..... Από τις 22/02 άρχισε να πέφτει, Πάλι κοπρόσταση. Κλείσαμε ραντεβού με την κτηνίατρο, όμως ήταν σοβαρά. Τον έβλεπα να κρύβεται κάτω από κρεβάτια, να τρέχει σε σκοτεινά σημεία να αφεθεί.
Πέμπτη 25/02 ξεκίνησε η νοσηλεία μας στο νοσοκομείο. Όλα πήγαιναν στραβά...ζάχαρο, πίεση, υποθερμία, νεφρά, συκώτι. Όλα άρχισαν να καταρρέουν. Οι εξετάσεις μας έδειχναν περίεργες τιμές και εμείς ψάχναμε σαν τους τρελούς να βρούμε τι φταίει, πριν προλάβει να φύγει. Οι γιατροί με έπαιρναν τηλέφωνο να με προετοιμάσουν. Πως μπορείς όμως να το δεχτείς πως το παιδί σου, ο γιος σου θα φύγει; Πήγα να τον επισκεφτώ. Ήταν μια σκιά του εαυτού του. Ωστόσο κλοτσούσε τις κουβέρτες, έβαζε το πατουσάκι στο χέρι μου, προσπαθούσε να γυρίσει ανάποδα, τα ματάκια του τα πράσινα με κοιτούσαν και είχα ελπίδα. Θα τα καταφέρει είπα. Πραγματικά το πίστεψα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδα τα μάτια του να λάμπουν.
Τρίτη 02/03 με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι έφυγε. Η είδηση με γονάτισε, μου έσκισε τα καρδιά στα δύο. Πως έφυγε ο χοντρούλης μου; Δεν άντεξε όλη αυτή τη ταλαιπωρία. Το βράδυ τον είχα δει στον ύπνο μου να περπατάει. Με κοίταξε ήρεμος και έφυγε. Ήταν το αντίο του.
Δεν πρέπει να κάνεις σχέδια σε αυτή τη ζωή. Ενώ σκεφτόμουν τι να κάνω για τα γενέθλια του, ύστερα για την μέρα που τον βρήκα πλέον πρέπει να κανονίσω τα διαδικαστικά. Να βρω το μνήμα του, να φτιάξω τα πράγματα του. Το φαγάκι του είναι ακόμα στο μπολ και τον περιμένει. Η άμμος του είναι στο ίδιο μέρος για να τη πετάξει έξω. Το κλουβάκι του πια δεν έχει βάρος....
Παρόλη τη πίκρα και τη δυσκολία, σε κάθε πιθανή εκδοχή θα τον διάλεγα να ζήσουμε αυτή τη μικρή ζωή μαζί. Δεν φτάσαμε ούτε στα 4...όμως του χαρίσαμε μια ζωή με αγάπη, φροντίδα και ένα τέλος με αξιοπρέπεια. Εκείνος μου έδωσε πολλά περισσότερα. Γέμισε τη καρδιά μου με αγάπη, μου άλλαξε ολόκληρη τη ζωή και πάντα θα είναι μέρος της.
Μπουμπουκέλ μου εις το επανιδείν...
IrenePeace2- Junior Cat
-
Τόπος : Γαλάτσι
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/06/2017
Αρέσει στους χρήστες spuros33 και Τουνομαμά
IrenePeace2- Junior Cat
-
Αρέσει στους χρήστες vaso και Τουνομαμά
Απ: Αντίο μπουμπούκο μου...
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας....
Είναι δύσκολο. Κουράγιο....
Καλό του ταξίδι....
Είναι δύσκολο. Κουράγιο....
Καλό του ταξίδι....
vaso- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 1 και ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto : Real is just a matter of perception
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/10/2008
Mood :
καλο του ταξιδι,.. οταν περασει η πρωτη περιοδος του πενθους σας μη το αφησετε να σας συμπαρασυρει και να μη ξαναυιοθετησετε γατακι. ειναι το καλυτερο δωρο για την ψυχουλα που εφυγε το να δωσετε την ευκαιρια σε ενα αλλο πλασμα ταλαιπωρημενο χωρις ελπιδα εκει εξω στους αφιλοξενους δρομους να βρει κι αυτο μια αγκαλια και να κουρνιασει. Δεν αντικαθιστα την απωλεια σας, απλα τη μετουσιωνει σε λαμπερη αχτιδα ελπιδας και αγαπης.. και η αγαπη δεν πεθαινει ποτε..
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
Αρέσει στον χρήστη Τουνομαμά
Καλό παράδεισο στο αγόρι σας. Η απώλεια πονάει πολύ, όταν χάνουμε αγαπημένα πλάσματα. Ταλαιπωρηθηκε η ψυχούλα. Ήταν τυχερός και άτυχος μαζί, αλλά πήρε πολύ αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κουράγιο σε όλους σας
LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Ευχόμαστε ο μπουμπούκος μας να είναι σε ένα μέρος δίχως προβλήματα, γεμάτο λιχουδιές. Σε εμάς είναι πάντα στη καρδιά μας.
Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το περάσω πάλι αυτό, όμως είναι η θλίψη που έχεις στην αρχή. Ωστόσο υπάρχουν πολλά αδεσποτουλια που θέλουν μια αγκαλιά, μια ευκαιρία. Με το καιρό, να δούμε πως θα είμαστε...
Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το περάσω πάλι αυτό, όμως είναι η θλίψη που έχεις στην αρχή. Ωστόσο υπάρχουν πολλά αδεσποτουλια που θέλουν μια αγκαλιά, μια ευκαιρία. Με το καιρό, να δούμε πως θα είμαστε...
IrenePeace2- Junior Cat
-
Λυπαμαι πολυ για το αγορακι σας.Καθε ενας απο εμας που τα εχουμε μεγαλωσει με αγωνια ,μας ποναει η απωλεια καθε πλασματος.Ομως πηρε πολυ αγαπη,δεν εφυγε στο δρομο χωρις κανενα να τον νοιαζεται και αυτη η προσφορα σας ,ειναι το πιο σημαντικο.Καλο σου ταξιδι μικρουλη
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Λυπάμαι πάρα πολύ για το γατάκι σου
Υπήρξε τυχερός και άτυχος μαζί. Που σε γνώρισε και που έφυγε τόσο μικρούλης.
Καλό ταξίδι Κορβάκο Θα συναντηθεί με όλα τα αγαπημένα μας, εκεί όπου δεν υπάρχει πόνος και κακία.
Το πιο δύσκολο, το πιο εφιασλτικό κομμάτι της συμβίωσής μας με τα φιλαράκια μας και πονάει τόσο πολύ.
Μόνο ο χρόνος απαλύνει τον πόνο.
σου εύχομαι κουράγιο και να σκέφτεσαι μόνο ότι έφυγε με όλη την αγάπη ως το τέλος.
Υπήρξε τυχερός και άτυχος μαζί. Που σε γνώρισε και που έφυγε τόσο μικρούλης.
Καλό ταξίδι Κορβάκο Θα συναντηθεί με όλα τα αγαπημένα μας, εκεί όπου δεν υπάρχει πόνος και κακία.
Το πιο δύσκολο, το πιο εφιασλτικό κομμάτι της συμβίωσής μας με τα φιλαράκια μας και πονάει τόσο πολύ.
Μόνο ο χρόνος απαλύνει τον πόνο.
σου εύχομαι κουράγιο και να σκέφτεσαι μόνο ότι έφυγε με όλη την αγάπη ως το τέλος.
ZIZIKOS- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός γατουνίων : 1 ΓΑΤΟΑΓΓΕΛΟΥΔΙ, 2 γουργουρόνια και 4 αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ
Motto : Η ΓΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/11/2013
Mood :
Λυπάμαι πολυ!! Εδώσες οτι ομορφοτερο και σημαντικο μπορουσες σε αυτο το πλασματάκι και ζησατε μαζι μια ευτυχισμένη δεμένη ζωή και ας ήταν συντομη. Το ξερεις οτι το αισθανοταν αυτο ο μικρούλης σου και τον βοηθούσε να αντιμετωπισει ολα αυτα τα προβλήματα. Αυτο σκέφτομαι και γω με την δικια επισης επιληπτικη και με τα διαφορα προβληματα που βγάζει. Ξέρω οτι θα φύγει καποια στιγμή ισως και νωρις ,αλλα ειναι τρισευτυχισμενη. Αυτο να κρατήσεις μέσα σου και να μην νιώθεις στεναχώρια! Οτα ο καιρος επουλώσει λιγο τον πονο θα εισαι γεμάτη να δώσεις και πάλι την αγάπη σου σε ένα πλάσμα που το χει αναγκη. Για τον κορβάκο!
Καλο παράδεισο
Καλο παράδεισο
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Παρόμοια θέματα
» Αντιο Bubu μου, αντιο παιδι μου.......
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
» Αντίο Μπούκη... Αντίο Τζίλντα...
» Αντίο Jasmine μου. Αντίο γατούλα μου.
» Αντιο ψυχουλα μου....Αντιο Σνουπυ
» ΑΝΤΙΟ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios