ευαισθητο γαστρεντερολογικο?
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ευαισθητο γαστρεντερολογικο?
Δε θα πω ακριβως οτι αρρωστησαμε αλλα τις γνωμες σας τις θελω. Χθες εκανα τη μηνιαια εξωτερικη αποπαρασιτωση του Μπακαρακου.Τον προσεξα οσο μπορεσα βεβαια να μην γλυφεται αρχικα. Το βραδυ που πηγα να τους ταισω (λευκοθεα και υιο) βρηκα εναν εμετ@υλη τεραστιο απο τον μπακαρινο ,ο οποιος εχει τη μανια να τα σερβιρει ολα στο πιατο του!.Ειχε κανει στο πιατο του, στο μπωλακι με το νερο του και λιγο πιο διπλα. Δεν ειχε μαλακη υφη αλλα ηταν αρκετα σκληρη και ειχε βγαλει αμασητες τις κροκετες του απογευματος οπως το καταλαβα.
Απο διαθεση ηταν μια χαρα και πεινασμενος . Τα επλυνα ολα με χλωρινη ,γιατι σκεφτηκα μηπως οφειλονται σε ενδοπαρασιτα και θελει και αλλη δοση στην εσωτερικη αποπαρασιτωση. Παιζει κατι τετοιο?
Βεβαια ο μπακαρινος ειχε παρουσιασει κι αλλο εμετικο επεισοδιο οταν καναμε τις πρωτες ενδο αποπαρασιτωσεις και πηρε και τριτη δοση σε συνδυασμο με i/d hill's .Εχω μια υποψια μηπως τρωει κατι που του δινουν τυχον γειτονες ,χωρις να ξερουν (τον εχω δει εκτος απο τον γνωστο διπλα κηπο και στο μπαλκονι σπιτιου που συνορευει με τους διπλανους μου.Οι ανθρωποι αγαπουν τα ζωακια γενικα ,ξερουν οτι ειναι δικα μας αλλα δεν ξερουν τις διατροφικες ευαισθησιες).Απο την αλλη σκεφτηκα τις τριχομπαλες και τωρα τον εχω μονο με κροκετες royal hairball .Δεν εχω προλαβει να παρω και τη γιατρο λογω πολλων και διαφορων υποχρεωσεων καθημερινα
Απο διαθεση ηταν μια χαρα και πεινασμενος . Τα επλυνα ολα με χλωρινη ,γιατι σκεφτηκα μηπως οφειλονται σε ενδοπαρασιτα και θελει και αλλη δοση στην εσωτερικη αποπαρασιτωση. Παιζει κατι τετοιο?
Βεβαια ο μπακαρινος ειχε παρουσιασει κι αλλο εμετικο επεισοδιο οταν καναμε τις πρωτες ενδο αποπαρασιτωσεις και πηρε και τριτη δοση σε συνδυασμο με i/d hill's .Εχω μια υποψια μηπως τρωει κατι που του δινουν τυχον γειτονες ,χωρις να ξερουν (τον εχω δει εκτος απο τον γνωστο διπλα κηπο και στο μπαλκονι σπιτιου που συνορευει με τους διπλανους μου.Οι ανθρωποι αγαπουν τα ζωακια γενικα ,ξερουν οτι ειναι δικα μας αλλα δεν ξερουν τις διατροφικες ευαισθησιες).Απο την αλλη σκεφτηκα τις τριχομπαλες και τωρα τον εχω μονο με κροκετες royal hairball .Δεν εχω προλαβει να παρω και τη γιατρο λογω πολλων και διαφορων υποχρεωσεων καθημερινα
belezza- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καταχειμωνο στην εξοχη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιο κανει τουμπιτσες και χαρουλες
Motto : οτι τελειωνει δινει τη θεση του σ αυτο που πρεπει να ερθει
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/02/2016
Mood :
Απ: ευαισθητο γαστρεντερολογικο?
το πιο πιθανο ειναι να εφαγε λαιμαργα ή να εχει τριχομπαλα,παντως τιποτα απ΄τα δυο δεν ειναι ανησυχητικο,δωστο και λιγη παστα αν εχεις για τις τριχομπαλες

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων : Δώδεκα τη φτιάξαμε την ομάδα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto : Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής : 21/07/2010
Mood :
Μαρακι επειδη δεν χρειατηκε για τον νιαουρελο μεχρι τωρα,την παστα την παιρνω απο τα πετ ή απο καπου αλλου?
-
Mood :
Έχουν και τα πετ σοπ παστούλα, βάλε αν θέλεις και λίγο χορταράκι να τσιμπολογάει. Έχει έτοιμα κεσδάκια που φυτρώνουν γρήγορα.
Γενικά μην ανησυχείς, ειδικά για γατούλη που ζει και έξω χίλια δυο μπορεί να έφαγε και να τον ψιλοπείραξαν, δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που τον ενόχλησε. Ίσως να έχει και μια ευαισθησία στα προϊόντα των αποπαρασιτώσεων. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα, ζωηρούλης είναι. Αφού βγάζει και κροκέτες ολόκληρες μπορεί να οφείλεται και σε λαιμαργία.
Πάντως έχω καταλήξει πως είναι καλύτερα να κάνει εύκολα εμετό, παρά να δυσκολεύεται, γιατί μόλις φάει κάτι που δεν πρέπει, από τροφή μέχρι...οτιδήποτε θα το βγάλει. Εγώ έχω μέτρο σύγκρισης τη Γκρίνια με τα άλλα δυο κορίτσια. Ειδικά πιο μικρά, μασουλάνε διάφορα, η Γκρίνια πάντα το έβγαζε, από χαρτί μέχρι τριχόμπαλα και δεν ταλαιπωρείται όπως οι άλλες και είμαι κι εγώ πιο ήσυχη.
Υ.Γ. Ακόμη και οι "κυνηγητικές" του συνήθειες μπορεί να παίζουν ρόλο. Εγώ βρήκα τελευταία, εμετό δίπλα στα πιατάκια τους των κάτω ζουζουνακίων ένα σχεδόν πεπευμένο ποντικάκι
, οπότε να ξέρεις και το μέρος που διαλέγει είναι κλασσικό
Πολλές φορές διαλέγουν να κάνουν εμετό σε σημεία που νιώθουν άνετα. Τα πιάτα τους πάντα αποτελούν ασφαλές σημείο.
Είναι νοικοκύρης όμως ο Μπακαρίνος, να μην έχεις παράπονο!
Γενικά μην ανησυχείς, ειδικά για γατούλη που ζει και έξω χίλια δυο μπορεί να έφαγε και να τον ψιλοπείραξαν, δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που τον ενόχλησε. Ίσως να έχει και μια ευαισθησία στα προϊόντα των αποπαρασιτώσεων. Δε νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα, ζωηρούλης είναι. Αφού βγάζει και κροκέτες ολόκληρες μπορεί να οφείλεται και σε λαιμαργία.
Πάντως έχω καταλήξει πως είναι καλύτερα να κάνει εύκολα εμετό, παρά να δυσκολεύεται, γιατί μόλις φάει κάτι που δεν πρέπει, από τροφή μέχρι...οτιδήποτε θα το βγάλει. Εγώ έχω μέτρο σύγκρισης τη Γκρίνια με τα άλλα δυο κορίτσια. Ειδικά πιο μικρά, μασουλάνε διάφορα, η Γκρίνια πάντα το έβγαζε, από χαρτί μέχρι τριχόμπαλα και δεν ταλαιπωρείται όπως οι άλλες και είμαι κι εγώ πιο ήσυχη.
Υ.Γ. Ακόμη και οι "κυνηγητικές" του συνήθειες μπορεί να παίζουν ρόλο. Εγώ βρήκα τελευταία, εμετό δίπλα στα πιατάκια τους των κάτω ζουζουνακίων ένα σχεδόν πεπευμένο ποντικάκι

Είναι νοικοκύρης όμως ο Μπακαρίνος, να μην έχεις παράπονο!

Stella M.- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Κάποτε μου άρεζε η βροχή, τώρα σκέφτομαι τα ζουζουνάκια που γυρνάνε έξω..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Αρουλίνη που βρήκα σκαρφαλωμένο σε ένα δέντρο στη βροχή και τον έδωσα για υιοθεσία..Οι νέοι γατογονείς όμως τον λατρεύουν!
Motto : Αύριο είναι μια καινούργια μέρα
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/01/2017
Mood :
Καλημέρες
Εγω πάλι θα έλεγα να μην δωσεις παστα, δεδομενου οτι ο μπακαρινος ειναι μιρκος σε ηλικα και κοντοτριχος ετσι δεν ειναι? Μαλιστα εφοσον ειναι εξω υποθετω οτι κατι πρασινο θα πηγε να φαει αν ειχε τετοιο θεμα. Για παρασιτα παιζει να υπάρχει κατι τετοιο αλλα θα εβλεπες και μεσα στον εμετο παράσιτα σε αυτην την περιπτωση λογικα οπως τοτε με τα μακαρονς αν θυμασαι. Αν δεν τον έχεις μεσα να βλεπεις κοπρανα δεν μπορεις να ξερεις απολυτα. Περισσοτερο θα έτεινα στο οτι οφειλεται στην λαιμαργια και στην ποσοτητα τροφής που έφαγε ή σε καποια ευαισθησια , αυτος δεν ειναι που ειχε και τα εντερικα. Σε περιπτώσεις εμετου δωστου ελαφρύ φαγητο κοτοπουλο βραστο , λιγο και να περάσει καποια ώρα απο τον εμετο. Αν συνεχισει πολλους εμετους στον γιατρο. Μπορει να τον βάλεις και μεσα να τον παρακολουθησεις λιγο.
Εγω πάλι θα έλεγα να μην δωσεις παστα, δεδομενου οτι ο μπακαρινος ειναι μιρκος σε ηλικα και κοντοτριχος ετσι δεν ειναι? Μαλιστα εφοσον ειναι εξω υποθετω οτι κατι πρασινο θα πηγε να φαει αν ειχε τετοιο θεμα. Για παρασιτα παιζει να υπάρχει κατι τετοιο αλλα θα εβλεπες και μεσα στον εμετο παράσιτα σε αυτην την περιπτωση λογικα οπως τοτε με τα μακαρονς αν θυμασαι. Αν δεν τον έχεις μεσα να βλεπεις κοπρανα δεν μπορεις να ξερεις απολυτα. Περισσοτερο θα έτεινα στο οτι οφειλεται στην λαιμαργια και στην ποσοτητα τροφής που έφαγε ή σε καποια ευαισθησια , αυτος δεν ειναι που ειχε και τα εντερικα. Σε περιπτώσεις εμετου δωστου ελαφρύ φαγητο κοτοπουλο βραστο , λιγο και να περάσει καποια ώρα απο τον εμετο. Αν συνεχισει πολλους εμετους στον γιατρο. Μπορει να τον βάλεις και μεσα να τον παρακολουθησεις λιγο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Stella M. έγραψε:Έχουν και τα πετ σοπ παστούλα, βάλε αν θέλεις και λίγο χορταράκι να τσιμπολογάει. Έχει έτοιμα κεσδάκια που φυτρώνουν γρήγορα.
Υ.Γ. Ακόμη και οι "κυνηγητικές" του συνήθειες μπορεί να παίζουν ρόλο. Εγώ βρήκα τελευταία, εμετό δίπλα στα πιατάκια τους των κάτω ζουζουνακίων ένα σχεδόν πεπευμένο ποντικάκι, οπότε να ξέρεις και το μέρος που διαλέγει είναι κλασσικό
Πολλές φορές διαλέγουν να κάνουν εμετό σε σημεία που νιώθουν άνετα. Τα πιάτα τους πάντα αποτελούν ασφαλές σημείο.
Είναι νοικοκύρης όμως ο Μπακαρίνος, να μην έχεις παράπονο!![]()
χαχαχα με εκανες και γελασα με τον κερατουκλη !σκεφτομαι να του βαλω ταυτοτητουλα και πανω να γραψω 'μη με ταιζετε τρωω σπιτι μου''

-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Καλημέρες
Ειναι σκαρτα 8 μηνων. Του εκοψα το κονσερβακι ,το οποιο μπορει να του επεσε και βαρυ(το συγκεκριμενο) ,και του εδωσα τις κροκετες της royal hairball.Σημερα θα φαει λιγο σεσιρ κοτοπουλο μα ρυζι.Ναι αυτος ειχε προβληματα με τα εντερικα του πιο μικρος. Εννοειται οτι θα τον κρατησω μεσα,αν δω συνεχεια. Θελω οπωσδηποτε να μιλησω και με τη γιατρο, γιατι πρεπει να κανει και 2η δοση εμβολιων. Εχει κανει την πρωτη και μετα προτιμησα τη στειρωση απο τη δευτερη δοση για να προλαβω.Τωρα πρεπει να ολοκληρωσουμε τον εμβολιασμο.Οποτε θα ενημερωσω και τη γιατρο και θα δουμε.
Ναι θυμαμαι τα σχετικα με τα μακαρον ,οχι ο εμ@τος καμια σχεση με της φρου-φρου. Τωρα ηταν αμασητη κροκετα ολοκληρη
-
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης