Γατογιατρός
+2
koneko
αργυρούλα
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Γατογιατρός
Sos! Θα ήθελα τη γνώμη των φίλων γατόσπιτου για το εξής:
Έχω μια γατούλα 4,5 χρονών η οποία είναι αναγκαίο να την πάω σε κτηνίατρο για τσεκ απ και εμβόλια.
Παρά την αναζήτησή μου για έναν έμπιστο κτηνίατρο, παίρνοντας υπόψη γνώμες φίλων, παρακολουθώντας κατά καιρούς συζητήσεις και συζητώντας με γιατρούς, δε μπορώ να καταλήξω σε έναν καλό και έμπιστο γιατρό.
Έχουμε αλλάξει μέχρι στιγμής τρεις γιατρούς, τους οποίους προβληματίζομαι για το αν θα επέλεγα ξανά, ενώ από τα στενά όρια του δήμου μου έχω αποκλείσει σχεδόν τους πάντες..
Το πρόβλημα είναι το εξής, στο όνομα τελικά της αναζήτησης ενός καλού κτηνιάτρου, να περνά ο καιρός και το γατί μου να μένει χωρίς παρακολούθηση και ανεμβολίαστο. Επειδή λοιπόν, παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, είναι άμεσα αναγκαίο να επισκεφθούμε κάποιο γιατρό για τα βασικά (εξετάσεις ρουτίνας και εμβολιασμούς), καθώς έχουμε καθυστερήσει σημαντικά, θα μου προτείνατε να επιλέξω κάποιον γιατρό από αυτούς που ήδη έχουμε πάει ή να συνεχίσω την αναζήτηση, έχετε να μου προτείνεται κάποια ονόματα (με προσωπικό μήνυμα) για τα νότια προάστια (Αθήνα);
Έχω μια γατούλα 4,5 χρονών η οποία είναι αναγκαίο να την πάω σε κτηνίατρο για τσεκ απ και εμβόλια.
Παρά την αναζήτησή μου για έναν έμπιστο κτηνίατρο, παίρνοντας υπόψη γνώμες φίλων, παρακολουθώντας κατά καιρούς συζητήσεις και συζητώντας με γιατρούς, δε μπορώ να καταλήξω σε έναν καλό και έμπιστο γιατρό.
Έχουμε αλλάξει μέχρι στιγμής τρεις γιατρούς, τους οποίους προβληματίζομαι για το αν θα επέλεγα ξανά, ενώ από τα στενά όρια του δήμου μου έχω αποκλείσει σχεδόν τους πάντες..
Το πρόβλημα είναι το εξής, στο όνομα τελικά της αναζήτησης ενός καλού κτηνιάτρου, να περνά ο καιρός και το γατί μου να μένει χωρίς παρακολούθηση και ανεμβολίαστο. Επειδή λοιπόν, παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, είναι άμεσα αναγκαίο να επισκεφθούμε κάποιο γιατρό για τα βασικά (εξετάσεις ρουτίνας και εμβολιασμούς), καθώς έχουμε καθυστερήσει σημαντικά, θα μου προτείνατε να επιλέξω κάποιον γιατρό από αυτούς που ήδη έχουμε πάει ή να συνεχίσω την αναζήτηση, έχετε να μου προτείνεται κάποια ονόματα (με προσωπικό μήνυμα) για τα νότια προάστια (Αθήνα);
αργυρούλα- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/10/2017
Απ: Γατογιατρός
Για τα εμβολια δεν χρειαζεσαι εξειδικευμενο και εμπιστο κτηνιατρο. Εγω θα πηγαινα σε εναν για τους εμβολιασμους ωστε να εχω απειρο χρονο να ψαχνω για καποιον αλλο που θα μου φαινοταν πιο εμπιστος
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Προς αυτή τη σκέψη κλείνω και εγώ σιγά σιγά, γιατί δε πάει άλλο. Όμως με αγχώνει το γεγονός ότι κινούμαι εμπειρικά. Θα ήθελα να ξέρω πως θα επραττε κάποιος που έχει τις ίδιες αγωνιες με τις δικές μου και ίσως με περισσότερη εμπειρία με τα ζώα και τους γιατρούς, για αυτό και απευθυνθηκα στο φόρουμ. Δε μπορώ να φεύγω από το ιατρείο κάθε φορά με την αμφιβολία αν έκανε όλους τους απαραίτητους ελέγχους ο γιατρός και αν θα πρέπει να προσέξω κάτι.. Και τελικά να καταλήγω να σπαταλω ώρες στο ίντερνετ (γιατί δυστυχώς δε μπορώ να αντλήσσω από αλλού πληροφορίες)... Σε ευχαριστώ και πάλι.
αργυρούλα- Kitten
-
Ο αιλουρος που ηταν στα νοτια δε λειτουργει πια; τον ειχαν μεγαλη εμπιστοσυνη πολλα μελη του φορουμ. Αν μπορει καποιος να παει και παραπερα, νικαια υπαρχει πολυ καλος γιατρος. Αν ενδιαφερεσαι να σου πω.
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
κοιτα, βρες εναν κτηνιατρο και αν συμβει κατι σοβαρο στο γατι σου (χτυπα ξυλο), τοτε απλα παιρνεις 2η γνωμη και 3η γνωμη αν χρειαστει. Ακομα και τον καλυτερο να βρεις, στα σοβαρα περιστατικα ειναι καλη ιδεα να παιρνεις 2η γνωμη. Εγω τα δικα μου τα παω στον κτηνιατρο που ειναι απεναντι απο το σπιτι μου, οχι επειδη ειναι καλος, αλλα επειδη ειναι κοντα. Αν τυχει κατι σοβαρο και δεν με ικανοποιησει, τοτε θα παω αλλου, κατα προτιμηση σε νοσοκομειο ζωων που εχουν και καλυτερο εξοπλισμο.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!!
Έχω δύο γατουληδες ηλικίας 13,5 χρονών. Ο ένας μου διαγνώσθηκε με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Η γιατρός μας έγραψε το pronefra. Ο γατουλης μου δεν το παίρνει ο,τι προσπάθεια κι αν έχω κάνει. Με τη σύριγγα δίνεται κυριολεκτική μάχη και ταλαιπωρουμαστε κ οι δυο πολύ. Δοκίμασα να του το βάζω σε ανάλατο βραστό κοτόπουλο, μόλις το μύρισε έκανε εμετό. Δοκίμασα και με γάλα, μόλις το μύρισε πάλι έκανε.
Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει το συγκεκριμένο φάρμακο με άλλο τρόπο??? Επείγει πολύ, δεν είναι καθόλου καλή η κατάσταση του!!!!
Έχω δύο γατουληδες ηλικίας 13,5 χρονών. Ο ένας μου διαγνώσθηκε με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Η γιατρός μας έγραψε το pronefra. Ο γατουλης μου δεν το παίρνει ο,τι προσπάθεια κι αν έχω κάνει. Με τη σύριγγα δίνεται κυριολεκτική μάχη και ταλαιπωρουμαστε κ οι δυο πολύ. Δοκίμασα να του το βάζω σε ανάλατο βραστό κοτόπουλο, μόλις το μύρισε έκανε εμετό. Δοκίμασα και με γάλα, μόλις το μύρισε πάλι έκανε.
Υπάρχει κανείς που να έχει δώσει το συγκεκριμένο φάρμακο με άλλο τρόπο??? Επείγει πολύ, δεν είναι καθόλου καλή η κατάσταση του!!!!
Stefi Neat- Kitten
-
Psipsa για τον αίλουρο είχα ακούσει και εγώ, όμως από όσο ξέρω έχει συνταξιοδοτηθεί. Ναι θα ήθελα, αν δεν σου είναι κόπος εσύ και άλλοι φίλοι να μου προτείνεται κάποια ονόματα με προσωπικό μήνυμα (νίκαια, πειραιά, κέντρο αθήνας, νότια.. ) γιατί σε αυτή την πόλη (εννοώ την Αθήνα) επικρατεί ένα χάος.
Stefi Neat μοναδική λύση για το προβλημά σου νομίζω είναι η επίσκεψη σε ιατρείο και η χορήγηση του φαρμάκου εκεί από τη γιατρό με την βοήθειά σου επικουρικά.
Stefi Neat μοναδική λύση για το προβλημά σου νομίζω είναι η επίσκεψη σε ιατρείο και η χορήγηση του φαρμάκου εκεί από τη γιατρό με την βοήθειά σου επικουρικά.
αργυρούλα- Kitten
-
Αν μπορείς δωσε πληροφορίες και απο εδώ για τον γιατρό στην Νικαια plz
Spiros82- Junior Cat
-
Τόπος : Αμφιάλη Κερατσινίου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γατοχείμωνο
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/05/2017
Mood :
Καλημέρα στέλνω π.μ.Spiros82 έγραψε:Αν μπορείς δωσε πληροφορίες και απο εδώ για τον γιατρό στην Νικαια plz
Lina- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Πειραιάς
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαίρι για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/10/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios