Αδέσποτο γατάκι
Αδέσποτο γατάκι
Καλησπέρα,
σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα γατάκι που τριγυρνάει εδώ στη γειτονιά μου, ο μικρούλης είναι αξιολάτρευτος, παιχνιδιάρης και φαίνεται σχετικά πολύ υγιής παρόλο που μένει έξω. Επειδή θέλω να τον πάρω σπίτι και επειδή δεν έχω ξανά επιχειρήσει στο παρελθόν να πάρω άλλο γατάκι μπορεί κάποιος να μου πει τι θα χρειαστεί να κάνω, το τι πρέπει να αγοράσω το έχω ψιλό ψάξει, αλλά τώρα σε θέματα εμβολιασμού δεν ξέρω τι μου γίνεται και επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι και για πάρα πολλά μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον κτηνίατρο που να μην παίρνει πάρα πολλά και συγκεκριμένα σε περιοχή στο Περιστέρι; 😕
Ευχαριστώ 😊
σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα γατάκι που τριγυρνάει εδώ στη γειτονιά μου, ο μικρούλης είναι αξιολάτρευτος, παιχνιδιάρης και φαίνεται σχετικά πολύ υγιής παρόλο που μένει έξω. Επειδή θέλω να τον πάρω σπίτι και επειδή δεν έχω ξανά επιχειρήσει στο παρελθόν να πάρω άλλο γατάκι μπορεί κάποιος να μου πει τι θα χρειαστεί να κάνω, το τι πρέπει να αγοράσω το έχω ψιλό ψάξει, αλλά τώρα σε θέματα εμβολιασμού δεν ξέρω τι μου γίνεται και επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι και για πάρα πολλά μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον κτηνίατρο που να μην παίρνει πάρα πολλά και συγκεκριμένα σε περιοχή στο Περιστέρι; 😕
Ευχαριστώ 😊
Νίνα- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα - Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2017
Mood :
Απ: Αδέσποτο γατάκι
Καλησπέρα και καλωσήρθες
Αρχικα πρεπει να τον πας σε ένα γιατρο για εξέταση και κυριως αποπαρασιτωση , να τον ψεκάσει για τους ψύλλους και να του δώσει χάπι ή παστούλα αναλογα την ηλικια για τα εσωτερικα παράσιτα. Θα πρέπει να του πάρεις τουαλέτα φτιαράκι και αμμο , ένα μικρο ονυχοδρομιο για αρχη να κανει τα νυχάκια του. Μαι καλη τροφούλα και κονσερβουλες ενα μπωλάκι για το φαγάκι του και το νεράκι του.
Εμβολια στην αρχή θα πρέπει να κανει τα 2 βασικά με διαφορά ενος μηνος μεταξύ τους.
Μπορεις να μελετήσεις το φορουμ στις διάφορες κατηγοριες οπου θα βρεις πληροφοριες για ολα τα θέματα. Για τον γιατρο αν έχει καποιο μελος να σου προτεινει , θα σου στειλει προσωπικο μήνυμα.

Αρχικα πρεπει να τον πας σε ένα γιατρο για εξέταση και κυριως αποπαρασιτωση , να τον ψεκάσει για τους ψύλλους και να του δώσει χάπι ή παστούλα αναλογα την ηλικια για τα εσωτερικα παράσιτα. Θα πρέπει να του πάρεις τουαλέτα φτιαράκι και αμμο , ένα μικρο ονυχοδρομιο για αρχη να κανει τα νυχάκια του. Μαι καλη τροφούλα και κονσερβουλες ενα μπωλάκι για το φαγάκι του και το νεράκι του.
Εμβολια στην αρχή θα πρέπει να κανει τα 2 βασικά με διαφορά ενος μηνος μεταξύ τους.
Μπορεις να μελετήσεις το φορουμ στις διάφορες κατηγοριες οπου θα βρεις πληροφοριες για ολα τα θέματα. Για τον γιατρο αν έχει καποιο μελος να σου προτεινει , θα σου στειλει προσωπικο μήνυμα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Απ: Αδέσποτο γατάκι
Ωραία ευχαριστώ πολύ θα κοιτάξω να τον πάω το συντομότερο δυνατό 😄
Νίνα- Kitten
-
Τόπος : Αθήνα - Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/06/2017
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Σκουληκάκι και καθαριοτητα
» Γατάκια Μόνα
» Λένια,μια ταλαίπωρη ψυχούλα μας ήρθε από το πουθενά.
» Τα γατο-σκουπιδάκια
» Τρωει ρουχα τι να κανω
» Τάισμα Γάτας Που Μόλις Γέννησε
» Γεννητούρια
» Πρωτη γεννα.
» Μια ευχή για τη Λαρουλα μας
» Αναπνοη περιεργη λαχανιασμα
» Πρησμένο δεξί πίσω πόδι
» Ράτσες και κληρονομικά προβλήματα
» Αντίο μπουμπούκο μου...
» Αντιβιωση
» εγκεφαλικο σε μεγαλοκοπελα..
» δυο νεαροι (μαλλον) στη μπαλκονι μου..
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Ένα ποντικάκι στο...γατοσπιτικό μας!(Υιοθετήθηκε!)
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
» Αιμα κοπρανα
» Με λένε Sheido και ψάχνω το δικό μου σπιτικό
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Τροφή που έπιασε σκώρο
» Η μικρή και φουντωτή Ciri ψάχνει σπίτι ή φιλοξενία άμεσα.
» εξετάσεις ούρων
» ΡΟΥΝΥ
» μικρο γατακι
» Χαρίζονται δύο κουκλάκια αδερφακια
» ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ GRAIN FREE ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ RC URINARY S/O?
» Γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο;
» Γατακι με μολυνση στα ματια SOS !
» ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
» Ζητώ main coon (email επικοινωνίας: eleni_kots5@yahoo.gr)
» ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ help
» Orijen - Applaws - Acana
» Γατάκι 4 μηνών ψάχνει σπίτι
» Φιλοξενία;
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3