Κτηνιατρος
Κτηνιατρος
Καλησπερα στην ομαδα.
Η αιτια που γραφω σε αυτη την ενοτητα,ειναι για να μοιραστω μαζι σας την πληροφορια για εναν πολυ καλο κτηνιατρο.
Επειδη περασα απο πολλους και ειχα πολυ μεγαλο αγχος να βρω τον καταλληλο,οταν τον βρηκα ενιωσα μεγαλη ανακουφιση και το θεωρω χρεος μου να το μοιραστω.
(Ευχαριστω ιδιαιτερως το μελος belezza,που μου τον συστησε!)
Τα ζωακια μας ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται απο ανθρωπους που ειναι φιλοχρηματοι και δεν νοιαζονται γι'αυτα.
Ειναι διπλασιο το βαρος (για μενα ),να εχω καλο γιατρο,επειδη το ζωακι,δεν μπορει να επικοινωνησει και να μου πει τι νιωθει,τι συμβαινει μεσα του.
Οποτε ειναι θεμελιωδους σημασιας,αφένος μια εγκυρη διαγνωση που να μη το ταλαιπωρησει,(πχ παρε αυτο το φαρμακο κ βλεπουμε).
Επισης ειναι πολυ σημαντικη για μενα ή αντιμετωπιση που εχει ο γιατρος ,προς τον ιδιοκτητη.
Να μην εχει επαρση ,να ειναι επεξηγηματικος,να μην ειρωνευετε και γενικα να μη βαριετε να κανει σωστα τη δουλεια του.
Για οποιον θελει και βρισκεται Αθηνα,ας μου στειλει προσωπικο μυνημα,να του στειλω τα στοιχεια του.
Ευχαριστω!
Η αιτια που γραφω σε αυτη την ενοτητα,ειναι για να μοιραστω μαζι σας την πληροφορια για εναν πολυ καλο κτηνιατρο.
Επειδη περασα απο πολλους και ειχα πολυ μεγαλο αγχος να βρω τον καταλληλο,οταν τον βρηκα ενιωσα μεγαλη ανακουφιση και το θεωρω χρεος μου να το μοιραστω.
(Ευχαριστω ιδιαιτερως το μελος belezza,που μου τον συστησε!)
Τα ζωακια μας ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται απο ανθρωπους που ειναι φιλοχρηματοι και δεν νοιαζονται γι'αυτα.
Ειναι διπλασιο το βαρος (για μενα ),να εχω καλο γιατρο,επειδη το ζωακι,δεν μπορει να επικοινωνησει και να μου πει τι νιωθει,τι συμβαινει μεσα του.
Οποτε ειναι θεμελιωδους σημασιας,αφένος μια εγκυρη διαγνωση που να μη το ταλαιπωρησει,(πχ παρε αυτο το φαρμακο κ βλεπουμε).
Επισης ειναι πολυ σημαντικη για μενα ή αντιμετωπιση που εχει ο γιατρος ,προς τον ιδιοκτητη.
Να μην εχει επαρση ,να ειναι επεξηγηματικος,να μην ειρωνευετε και γενικα να μη βαριετε να κανει σωστα τη δουλεια του.
Για οποιον θελει και βρισκεται Αθηνα,ας μου στειλει προσωπικο μυνημα,να του στειλω τα στοιχεια του.
Ευχαριστω!
Mira1- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : συννεφιασμενος...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Βρετανικη κοντοτριχη!
Motto : ...δως μου τη δυναμη να αντεξω, οσα δεν καταλαβαινω...
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/03/2014
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» δυο νεαροι (μαλλον) στη μπαλκονι μου..
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Ένα ποντικάκι στο...γατοσπιτικό μας!(Υιοθετήθηκε!)
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» Αντιβιωση
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
» Αιμα κοπρανα
» Με λένε Sheido και ψάχνω το δικό μου σπιτικό
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Τροφή που έπιασε σκώρο
» Η μικρή και φουντωτή Ciri ψάχνει σπίτι ή φιλοξενία άμεσα.
» εξετάσεις ούρων
» ΡΟΥΝΥ
» Αναπνοη περιεργη λαχανιασμα
» μικρο γατακι
» Χαρίζονται δύο κουκλάκια αδερφακια
» ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ GRAIN FREE ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ RC URINARY S/O?
» Γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο;
» Γατακι με μολυνση στα ματια SOS !
» ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
» Ζητώ main coon (email επικοινωνίας: eleni_kots5@yahoo.gr)
» ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ help
» Orijen - Applaws - Acana
» Γατάκι 4 μηνών ψάχνει σπίτι
» Φιλοξενία;
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» ασθενεια
» Επεσε ο γατουλης μου απο το μπαλκονι
» Ματι help
» Προς υιοθεσία
» Αδεσποτάκι με δερματικά
» Αποπαρασιτωση.
» Λοιμ. Περιτονίτιδα (FIP)
» Ράτσες και κληρονομικά προβλήματα
» Αλλεργίες της γάτας!
» Xαρίζεται κουκλίτσα καθαρόαιμη περσική γατούλα!!!
» Τέσσερις ψυχούλες ψάχνουν το παντοτινό τους σπιτάκι
» Τι μπορεί να έχει;
» Χαρίζεται η αγωνίστρια Άννυ