Πιτυρίδα. :(
+4
Ηρακλένια
thanoschris1
kat-cats
Μαριάννα
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πιτυρίδα. :(
Βρε παιδιά η Μαρτζορούλα έχει πιτυρίδα. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά παχουλή (της κάνω δίαιτα με την ΟΜ της Purina). Μας είπαν ότι στις γάτες παίζει ρόλο το πάχος, κι έχει πραγματικά πολύ πιτυρίδα. Μας είπαν ότι έχουμε 2 επιλογές. 1.Να την κάνουμε μπάνιο με ειδικό σαπούνι (που δεν είχα καμία όρεξη να ακρωτηριαστώ στη προσπάθεια) και 2.Να της δώσουμε ωμέγα 3. Της δίνω το EPA/GLA της Solgar εδώ και περίπου 15 μέρες, κι ο γιατρός μας είπε για 20, αλλά δε βλέπω διαφορά... Τη χτενίζω επίσης καθημερινά και βγάζει λέπια η καημένη . Έχει κανείς από εδώ εμπειρία? Αν ναι τι χρησιμοποιήσατε και κατά πόσο λειτούργησε??? Δε θέλω να αναγκαστώ να τη κάνω μπάνια... μισεί το νερό..
Edit: Θα προσπαθήσω να τη βγάλω και φωτογραφίες για να δείτε πόσο πολύ είναι..
Edit: Θα προσπαθήσω να τη βγάλω και φωτογραφίες για να δείτε πόσο πολύ είναι..
Μαριάννα- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα, Ελλάδα.
Αριθμός γατουνίων : Περισσότερα.
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γάνοιξη, Γατοκαίρι, Γατόπωρο, Γειτώνας...
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Κάθε γατεργάρης στον γάτο του..
Motto : Το σύμπαν συνουσιάζεται.
Ημερομηνία Εγγραφής : 12/06/2011
Mood :
Απ: Πιτυρίδα. :(
Και μένα η Μιλού έχει πιτυρίδα....είναι βεβαίως παχουλή, έχουμε δώσει και συμπλήρωμα αλλά δεν έχουμε δει βελτίωση. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πάχος...όταν αδυνάτισε για λίγο δεν είχε, εξαφανίστηκε....τώρα ξανακύλησε οπότε....
kat-cats- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αγ. Παρασκευή, Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2 & 1 αγγελάκι
Ημερομηνία Εγγραφής : 27/03/2011
kat-cats έγραψε:Και μένα η Μιλού έχει πιτυρίδα....είναι βεβαίως παχουλή, έχουμε δώσει και συμπλήρωμα αλλά δεν έχουμε δει βελτίωση. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πάχος...όταν αδυνάτισε για λίγο δεν είχε, εξαφανίστηκε....τώρα ξανακύλησε οπότε....
Αχ αυτό το πάχος... Τη Μάρτζορι όταν τη στειρώσαμε μας είπε η γιατρός ότι ακόμα και όργανά της έχουνε μέσα λίπος...
-
Mood :
Εμένα ήταν αδεσποτούλα....έζησε 3 χρόνια έξω...ήταν ένα μάτσο κόκκαλα και έγκυος!! οπότε τώρα η ζουζούνα μου μένοντας μέσα στο σπίτι είναι πιο περιορισμένη και της αρέσει και το μαμ....όλη την ώρα κοιτάζει πως να φάει της Κίρας!!!
-
Πριν από πολλά χρόνια η Μελίνα μας που δεν ήταν καθόλου παχουλή έκανε πιτυρίδα στην πλάτη της και κοντά στην ουρά. Ήταν όμως μακρύτριχη γατούλα. Η γιατρός λοιπόν μου είπε τότε να την χτενίζω κάθε μέρα και να την χτενίζω και ανάποδα. Και όποτε έρχεται για χάδια να βάζεις τα δάχτυλά σου μέσα στην γούνα της και να στρώνεις το τρίχωμα ανάποδα.. Αυτό μου είπε ότι γίνεται ειδικά σε αυτό το σημείο επειδή δεν φτάνουν για να καθαριστούν και δεν αερίζεται το τρίχωμα.Κι η Μελίνα λέπια έβγαζε, αλλά σύντομα εξαφανίζονταν. Δεν το προσπαθείς???
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
kat-cats έγραψε:Εμένα ήταν αδεσποτούλα....έζησε 3 χρόνια έξω...ήταν ένα μάτσο κόκκαλα και έγκυος!! οπότε τώρα η ζουζούνα μου μένοντας μέσα στο σπίτι είναι πιο περιορισμένη και της αρέσει και το μαμ....όλη την ώρα κοιτάζει πως να φάει της Κίρας!!!
Καλά και η Μάρτζορι μη καταλάβει ότι κάπου παίζει φαγητό.. Σα καρχαρίας πάει γύρω-γύρω...
thanoschris1 έγραψε:Πριν από πολλά χρόνια η Μελίνα μας που δεν ήταν καθόλου παχουλή έκανε πιτυρίδα στην πλάτη της και κοντά στην ουρά. Ήταν όμως μακρύτριχη γατούλα. Η γιατρός λοιπόν μου είπε τότε να την χτενίζω κάθε μέρα και να την χτενίζω και ανάποδα. Και όποτε έρχεται για χάδια να βάζεις τα δάχτυλά σου μέσα στην γούνα της και να στρώνεις το τρίχωμα ανάποδα.. Αυτό μου είπε ότι γίνεται ειδικά σε αυτό το σημείο επειδή δεν φτάνουν για να καθαριστούν και δεν αερίζεται το τρίχωμα.Κι η Μελίνα λέπια έβγαζε, αλλά σύντομα εξαφανίζονταν. Δεν το προσπαθείς???
Θα το προσπαθήσω!!! Βέβαια στη Μάρτζορι δεν αρέσει ούτε κανονικά να τη χτενίζω.. δε ξέρω πως θα της φανεί το ανάποδο Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λίγο
-
Mood :
Με βάση τη δική μου εμπειρία ψηφίζω το 2. Πέρισυ το καλοκαίρι ο Ηρακλής παρουσίασε πιτυρίδα. Έτυχε ταυτόχρονα να καταπιεί μια κλωστή οπότε και είχα αγοράσει κονσέρβες τόννου για να βοηθήσω την κατάσταση, αφού βούτυρο κι άλλες λιπαρές ουσίες δεν τις έτρωγε. Μαζί με την κλωστή που απέβαλε τελικά λίγες μέρες μετά, εξαφανίστηκε κι η πιτυρίδα. Από τότε μια φορά την εβδομάδα δίνω σε όλα από μια κονσέρβα τόννο και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί η πιτυρίδα.
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Εγώ πάντως δίνω κονσέρβες καθημερινά (δις), της Μιλού της αρέσει πολύ να τη χτενίζω και τη χτενιζω καθημερινά, οπότε δεν ξέρω....ίσως σε κάποια γατάκια να είναι το χτένισμα ή το φαγητό αλλά ίσως και το πάχος να παίζει ρόλο....Οταν πάντως είχε αδυνατίσει η Μιλού δεν είχε πυτιρίδα.... και τώρα έχει αλλά όχι πολύ....αλλά έχει!
-
Ηρακλένια έγραψε:Με βάση τη δική μου εμπειρία ψηφίζω το 2. Πέρισυ το καλοκαίρι ο Ηρακλής παρουσίασε πιτυρίδα. Έτυχε ταυτόχρονα να καταπιεί μια κλωστή οπότε και είχα αγοράσει κονσέρβες τόννου για να βοηθήσω την κατάσταση, αφού βούτυρο κι άλλες λιπαρές ουσίες δεν τις έτρωγε. Μαζί με την κλωστή που απέβαλε τελικά λίγες μέρες μετά, εξαφανίστηκε κι η πιτυρίδα. Από τότε μια φορά την εβδομάδα δίνω σε όλα από μια κονσέρβα τόννο και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί η πιτυρίδα.
Τόνο με νερό ή με λάδι? Λογικά με λάδι για να μου λες με λιπαρά απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρη... Η Μάρτζορι κάνει πολύ εύκολα διάρροιες και η αλήθεια είναι φοβάμαι να της δώσω οτιδήποτε άλλο πέρα από την ειδική για το βάρος τροφή της... Αλλά θα το δοκιμάσω εφόσον και Ωμέγα 3 που της δίνω τώρα "λάδι" είναι ουσιαστικά και δεν έπαθε κάτι...
-
Mood :
kat-cats έγραψε:Εγώ πάντως δίνω κονσέρβες καθημερινά (δις), της Μιλού της αρέσει πολύ να τη χτενίζω και τη χτενιζω καθημερινά, οπότε δεν ξέρω....ίσως σε κάποια γατάκια να είναι το χτένισμα ή το φαγητό αλλά ίσως και το πάχος να παίζει ρόλο....Οταν πάντως είχε αδυνατίσει η Μιλού δεν είχε πυτιρίδα.... και τώρα έχει αλλά όχι πολύ....αλλά έχει!
Κονσέρβες τόνου εννοείς?
-
Mood :
Μαριάννα έγραψε:Ηρακλένια έγραψε:Με βάση τη δική μου εμπειρία ψηφίζω το 2. Πέρισυ το καλοκαίρι ο Ηρακλής παρουσίασε πιτυρίδα. Έτυχε ταυτόχρονα να καταπιεί μια κλωστή οπότε και είχα αγοράσει κονσέρβες τόννου για να βοηθήσω την κατάσταση, αφού βούτυρο κι άλλες λιπαρές ουσίες δεν τις έτρωγε. Μαζί με την κλωστή που απέβαλε τελικά λίγες μέρες μετά, εξαφανίστηκε κι η πιτυρίδα. Από τότε μια φορά την εβδομάδα δίνω σε όλα από μια κονσέρβα τόννο και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί η πιτυρίδα.
Τόνο με νερό ή με λάδι? Λογικά με λάδι για να μου λες με λιπαρά απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρη... Η Μάρτζορι κάνει πολύ εύκολα διάρροιες και η αλήθεια είναι φοβάμαι να της δώσω οτιδήποτε άλλο πέρα από την ειδική για το βάρος τροφή της... Αλλά θα το δοκιμάσω εφόσον και Ωμέγα 3 που της δίνω τώρα "λάδι" είναι ουσιαστικά και δεν έπαθε κάτι...
Όχι, εννοώ κονσέρβες τόννου για γάτες Αυτές που τρώμε εμείς δεν είναι κατάλληλες για γάτες, ιδιαίτερα αν θέλουμε να δίνουμε συχνότερα. Τα δικά μου τρελαίνονται για μιαμόρ (δεν ξέρω αν τις βρίσκετε στην Ελλάδα) έχει διάφορες γεύσεις
αλλά και σμούζυ
και μόλις δοκιμάσαμε και σέζιρ με...εξωτικά φρούτα για την οποία οι κοπελιές ξετρελάθηκαν, ο Ηρακλής όμως δεν την τίμησε. Εδώ η διάσημη σέζιρ τόννος με παπάγια
Ηρακλένια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δώθε, κείθε, πέρα...
Αριθμός γατουνίων : 3: τον Ηρακλή τον άρχοντα το μοσχοαναθρεμένο, τη Μελίτα τη χαδιάρα την πρώην αλανιάρα και τη Ρίτα, το Ριτάκι - κανέναν δε φοβάσαι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : είμαστε γατός καιρού!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : οποιοδήποτε τετράποδο, γουνιστό, που κάνει μάου
Motto : Cats do care! For example they know instinctively what time we have to be at work in the morning and they wake us up twenty minutes before the alarm goes off...
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/07/2012
Mood :
Ηρακλένια έγραψε:Μαριάννα έγραψε:Ηρακλένια έγραψε:Με βάση τη δική μου εμπειρία ψηφίζω το 2. Πέρισυ το καλοκαίρι ο Ηρακλής παρουσίασε πιτυρίδα. Έτυχε ταυτόχρονα να καταπιεί μια κλωστή οπότε και είχα αγοράσει κονσέρβες τόννου για να βοηθήσω την κατάσταση, αφού βούτυρο κι άλλες λιπαρές ουσίες δεν τις έτρωγε. Μαζί με την κλωστή που απέβαλε τελικά λίγες μέρες μετά, εξαφανίστηκε κι η πιτυρίδα. Από τότε μια φορά την εβδομάδα δίνω σε όλα από μια κονσέρβα τόννο και δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί η πιτυρίδα.
Όχι, εννοώ κονσέρβες τόννου για γάτες Αυτές που τρώμε εμείς δεν είναι κατάλληλες για γάτες, ιδιαίτερα αν θέλουμε να δίνουμε συχνότερα. Τα δικά μου τρελαίνονται για μιαμόρ (δεν ξέρω αν τις βρίσκετε στην Ελλάδα) έχει διάφορες γεύσεις
αλλά και σμούζυ
και μόλις δοκιμάσαμε και σέζιρ με...εξωτικά φρούτα για την οποία οι κοπελιές ξετρελάθηκαν, ο Ηρακλής όμως δεν την τίμησε. Εδώ η διάσημη σέζιρ τόννος με παπάγια
Καλέ οι 2 είναι Γερμανικές!!! Από τη πατρίδα!!! Θα τις δοκιμάσω σίγουρα. Μπορεί να τις παραγγείλω ή να συνεννοηθώ με το σόι μόλις ξανάρθουν Ελλάδα να μου φέρουν μερικές!!! (Όπως κατάλαβες είμαι τόσο σχετική που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν κονσέρβες τόνου ειδικά για γάτες)
-
Mood :
Λοιπόν εδώ είναι η πιτυρίδα μας και δε φαίνεται καν τόσο έντονα όσο στη πραγματικότητα
-
Mood :
Ετσι ήταν και της δικιάς μου και σιγά-σιγά όπως σου είπα- έφυγε. Δοκίμασε και το ανάποδο βούρτσισμα και άφηνέ την αναμαλλιασμένη να αερίζεται τπ τρίχωμα.. Καλή επιτυχία!!
thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
thanoschris1 έγραψε:Ετσι ήταν και της δικιάς μου και σιγά-σιγά όπως σου είπα- έφυγε. Δοκίμασε και το ανάποδο βούρτσισμα και άφηνέ την αναμαλλιασμένη να αερίζεται τπ τρίχωμα.. Καλή επιτυχία!!
Ευχαριστώ
-
Mood :
Διαιτα, οχι μονο για την πυτιριδα αλλα και για την υγεια της. Φυσικα και δεν θελεις να παθει διαβητη, αρθριτιδα, καρδιαγγειακα, καρκινο και ενα σωρο αλλες παθησεις που σχετιζονται με την παχυσαρκια. Να σκεφτεσαι οτι καθε παραπανω γραμμαριο που τρωει, ισοδυναμει με θανατο.
Για την πυτιριδα προτεινω ωμο σολωμο ή ωμες σαρδελλες χωρις τα εντοσθια, 2 γευματα την εβδομαδα. Η ωμη καθεται καλα στα περισσοτερα ζωα οποτε ο κινδυνος για διαρροια ειναι σχετικα μειωμενος σε σχεση με αλλες τροφες.
Για την πυτιριδα προτεινω ωμο σολωμο ή ωμες σαρδελλες χωρις τα εντοσθια, 2 γευματα την εβδομαδα. Η ωμη καθεται καλα στα περισσοτερα ζωα οποτε ο κινδυνος για διαρροια ειναι σχετικα μειωμενος σε σχεση με αλλες τροφες.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Paidia Kai emeis exoume putirida Kai Auto mpolikh. eimai sthn Germania Kai o kthniatros edw mou synaisthse linelaio h ladi solomou (lachsöl) opoios mporei na to metafrasei sto Google.to briskeis sto Supermarket Kai to linelaio mou eipe einai prothmotero alla na tou dwsw mia stagona sthn arxh gia na mhn uparxei problhma me diaries. den to dokimasa akoma Kai etsi den mporw na sas pw apotelesmata.opoios thelei mporei na kanei mia dokimh. alla gia stagones milame oxi gia koutalaki tou glukou.
Psipsikos- Kitten
-
Τόπος : Germania
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : all weather
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/10/2015
Mood :
Δινε του ψαρι 1 φορα την εβδομαδα και οταν εννοω ψαρι, εννοω μαγειρευτο και οχι κονσερβες. Προτιμησε λιπαρα ψαρια οπως σκουμπρι, σολωμο, σαρδελλα.
koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Εχουμε και εμεις το ιδιο προβλημα αλλα μονο στο σβερκο στο σημειο που βαζω την αμπουλες. Εμφανηζεται 3-4 ημερες μετα την εφαρμογη της αμπουλας και τους κραταει περιπου 2 εβδ ακομα και με καθημερινο χτενησμα με χτενακι για ψυλλους. Ειναι δυνατων να το προκαλει η αμπουλα; Απο τις 11 γατες μου το εχουν οι 6 καποιοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, απο τα 6 τα 2 βγαζουν φωληδες ολοκληρες...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Οι αμπούλες δημιουργούν αλλεργικες αντιδράσεις γενικα.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Σημερα τους ξανακοιταξα και το εχουν ολοι οσοι είναι τι κτημα. Μαλλον πρεπει να δοκημαζουμε διαφορετικη αμπουλα την επομενη φορα....αλλιως δεν ξερω...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
Παιδιά εγώ πάντως της συνέχισα τα ωμέγα 3 και μόλις τελειώσαμε και το 2ο κουτί η πιτυρίδα είχε εξαφανιστεί.
-
Mood :
Μαριάννα έγραψε:Παιδιά εγώ πάντως της συνέχισα τα ωμέγα 3 και μόλις τελειώσαμε και το 2ο κουτί η πιτυρίδα είχε εξαφανιστεί.
Τι ωμέγα 3 τους δίνεις;;;
-
kat-cats έγραψε:Μαριάννα έγραψε:Παιδιά εγώ πάντως της συνέχισα τα ωμέγα 3 και μόλις τελειώσαμε και το 2ο κουτί η πιτυρίδα είχε εξαφανιστεί.
EPA/GLA της Solgar. Είναι πλαστικές κάψουλες με υγρό μέσα κι έχει 30 αν θυμάμαι καλά ή 20. Τρυπάω με καρφίτσα την αμπούλα και χύνω το υγρό στο φαγητό της! Έκανε τη θεραπεία για περίπου 2 μήνες (2 συσκευασίες ουσιαστικά) και τη χτένιζα καθημερινά και πλέον δεν έχει πιτυρίδα ούτε για δείγμα!
Να σημειώσω όμως ότι η Μάρτζορι είναι μια αρκετά παχουλή γάτα και τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει και τη διατροφή της σε hills metabolic. Δε μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει κανένα τρελό αδυνάτισμα (μας είπε και ο κτηνίατρος ότι παίρνει χρόνο), αλλά επειδή ξέρω ότι η πιτυρίδα συνδέεται αρκετά με το θέμα βάρους το αναφέρω γιατί μπορεί και η διατροφή να έπαιξε το ρόλο της...
-
Mood :
Μαριάννα έγραψε:kat-cats έγραψε:Μαριάννα έγραψε:Παιδιά εγώ πάντως της συνέχισα τα ωμέγα 3 και μόλις τελειώσαμε και το 2ο κουτί η πιτυρίδα είχε εξαφανιστεί.
EPA/GLA της Solgar. Είναι πλαστικές κάψουλες με υγρό μέσα κι έχει 30 αν θυμάμαι καλά ή 20. Τρυπάω με καρφίτσα την αμπούλα και χύνω το υγρό στο φαγητό της! Έκανε τη θεραπεία για περίπου 2 μήνες (2 συσκευασίες ουσιαστικά) και τη χτένιζα καθημερινά και πλέον δεν έχει πιτυρίδα ούτε για δείγμα!
Να σημειώσω όμως ότι η Μάρτζορι είναι μια αρκετά παχουλή γάτα και τους τελευταίους μήνες έχω αλλάξει και τη διατροφή της σε hills metabolic. Δε μπορώ να πω ότι έχουμε κάνει κανένα τρελό αδυνάτισμα (μας είπε και ο κτηνίατρος ότι παίρνει χρόνο), αλλά επειδή ξέρω ότι η πιτυρίδα συνδέεται αρκετά με το θέμα βάρους το αναφέρω γιατί μπορεί και η διατροφή να έπαιξε το ρόλο της...
Σε ευχαριστώ!!! θα τα πάρω και εγώ...σίγουρα θα βοηθήσουν! και μένα η Μιλού είναι χοντρουλίτσα.... πρέπει να κάνει δίαιτα και να χω διάθεση να την ακούω....
-
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Πεμ Νοε 14, 2024 8:58 am από gatisios
» Ολική νάρκωση - ασφαλής;
Τετ Νοε 13, 2024 10:01 pm από gatisios
» Τριαδιτιδα διατροφη
Τρι Οκτ 15, 2024 6:58 pm από gatisios
» Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι όλα τα καλά....
Παρ Οκτ 11, 2024 4:33 pm από marikaity
» Ερμηνεία εξετάσεων
Δευ Οκτ 07, 2024 4:58 pm από belezza
» Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας (ΝοΚΟΓ)
Σαβ Σεπ 14, 2024 12:56 am από Sofiana
» Ο Τοσοδούλης ψάχνει σπίτι
Σαβ Αυγ 24, 2024 11:18 pm από annines
» Διάρροια σε γατάκι 2 μηνών περίπου
Σαβ Αυγ 10, 2024 5:59 pm από efikap
» Χαρίζεται μπόμπιρας.
Τρι Ιουλ 09, 2024 8:29 pm από gatisios
» Επείγουσα φιλοξενία/υιοθεσία!!!
Κυρ Ιουν 30, 2024 4:57 pm από Mary0
» Τα εμβόλια της γάτας
Δευ Ιουν 24, 2024 5:01 pm από belezza
» επιπλοκες απο στειρωση αδεσπωτης.
Τετ Ιουν 05, 2024 10:53 am από gatisios
» Οδοντιατρική της γάτας: πώς μπορεί να βοηθήσει η φροντίδα στ
Τετ Μάης 15, 2024 11:21 am από gatisios
» Αρθρίτιδα
Σαβ Απρ 27, 2024 11:02 pm από gatoulis2009
» Το ερωτηματολόγιο του υποψήφιου γατο-γονιού
Τρι Απρ 16, 2024 11:45 am από gatisios
» Μελανιά μετά από στείρωση
Τετ Απρ 03, 2024 12:36 am από Thor
» Στειρωση
Σαβ Μαρ 30, 2024 11:22 am από belezza
» Παρουσίαση
Δευ Μαρ 25, 2024 10:06 am από psipsa
» Είμαστε ευαίσθητες!
Κυρ Μαρ 24, 2024 10:57 am από psipsa
» Μύκητας!
Κυρ Μαρ 03, 2024 10:35 am από psipsa
» βοηθεια για γατουλα
Πεμ Φεβ 29, 2024 1:03 pm από annines
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
Τρι Φεβ 27, 2024 2:28 pm από xrysa
» Μόλυνση στο ματάκι/χλαμύδια
Παρ Φεβ 16, 2024 9:52 am από psipsa
» Επιληψια γάτας
Πεμ Φεβ 01, 2024 1:11 am από tozouzou
» Αντιβίωση σε υγρή μορφή
Κυρ Ιαν 14, 2024 6:13 pm από TeoCats
» Αδεσποτακι με κρανιο-εγκεφαλικες κακωσεις
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:12 pm από psipsa
» M A DOLI N A
Κυρ Ιαν 14, 2024 12:07 pm από psipsa
» Προπτωση ορθου...
Δευ Ιαν 08, 2024 10:52 pm από πατουσακια
» Καρκίνος στη μύτη
Δευ Ιαν 01, 2024 9:32 pm από gatisios
» ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ
Τετ Δεκ 27, 2023 9:17 pm από gatisios
» Γατάκι 1,5 μηνων με ελκος στο ματι
Παρ Δεκ 08, 2023 12:30 am από feggaraki12
» Γατούλα με παράλυση
Τρι Δεκ 05, 2023 1:20 am από Cat mum
» ναρκωση με αεριο
Τετ Νοε 29, 2023 10:07 am από LIZA_T
» Εγχειρηση στο ματι και αποριες
Κυρ Νοε 26, 2023 6:02 pm από Ζιζάνης
» θολο ματι σε γατακι
Κυρ Νοε 26, 2023 6:01 pm από Ζιζάνης
» οφθαλμιατρος για γατακι με ζημια στο ματι??
Κυρ Νοε 26, 2023 6:00 pm από Ζιζάνης
» Κόκκινα ούλα
Σαβ Οκτ 14, 2023 1:39 pm από maria. K
» Ωτοδηκτικη ψωρα σε γατακι!
Πεμ Σεπ 28, 2023 10:24 pm από Iliakos
» Λοιμ. Λευχαιμία (FeLV)
Τρι Σεπ 12, 2023 6:28 pm από Tsoufis1989
» Μαλακές κροκέτες για ηλικιωμένες γάτες;
Τρι Σεπ 12, 2023 12:16 am από gatisios