Διροφιλαρίαση (Dirofilaria immitis).
+18
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ
Marcos
sokan
rotonda
marmanga
marigo173
aggeliki
sardela
niki
life
marestros
XIONIS
ladycat
Tasha
Φωτεινή
Μπομπογατο
Chouzouris
Milly
22 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Διροφιλαρίαση (Dirofilaria immitis).
Θεέ μου!! Πάζλ είναι!!
Πάντα έλεγα ότι κουνούπια-σκνίπες κλπ είναι ο χειρότερος εχθρός μου. Τώρα προσθέτω κι άλλους λόγους.

Πάντα έλεγα ότι κουνούπια-σκνίπες κλπ είναι ο χειρότερος εχθρός μου. Τώρα προσθέτω κι άλλους λόγους.
marmanga- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων : Ένα ολόδικό μου!! (Και 'μισό' αλλού)
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/12/2007
Mood :
Γειά σου SOKAN!!!!
Τί χαρά να σε βλέπουμε εδώ!!!!

Τί χαρά να σε βλέπουμε εδώ!!!!

Marcos- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : Μόνο 1 πιά... Το ΑΠΑΙΣΙΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μαντού ασυζητητί._
Motto : Hey!!! Hey!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/04/2008
Mood :
sokan έγραψε:το drontal πιανει τα ενετερικα παρασιτα εκτος απο τις φιλαριες και το frontline πιανει τα εκτοπαρασιτα( τσιμπουρια ψυλους και μυγες )
Ευχαριστώ για την απάντηση.

rotonda- Καλλιτεχνό-γατα
-
Αριθμός γατουνίων : Χμμ...
Motto : Kalo kouragio
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/11/2007
Mood :

Περιμένω τις 22 του μήνα!!!!
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto : Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/04/2008
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Τι άλλο μπορεί να υπάρχει ? Θα σκάσω σήμερα . Τι να προβλέψεις για τις διάφορες ασθένειες ποιά! Σήμερα μας ανακοινώθηκε από την γιατρό που τον παρακολουθεί ότι ο πριγκήπάκος μας έχει τοξόπλασμα . Μίλησα με τον αίλουρο το πρωί θα πάω να τον φέρω από το νησί να τον εξετάσουν .
Περιμένω τις 22 του μήνα!!!!
Ωχ...υπάρχει θεραπεία για τοξόπλασμα; Καλά θα κάνεις να τον φέρεις στον κ. Πάνο, επί τη ευκαιρία θα σε γνωρίσουμε κιόλας.. Ψυχραιμία με το γατόνι σου

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Τόπος : Αγγλία
Αριθμός γατουνίων : 2
Motto : ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/11/2007
Mood :
θεραπεια για το τοξοπλασμα γινεται μονο οταν ειναι σε εξαρση η ασθενεια. Αν δεν εχει συμπτωματα τοτε ειναι φορεας οποτε η θεραπεια δεν εχει αποτελεσμα
sokan- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 40
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/01/2008
Tο θεμα της διροφιλαριας συζητηται και εδω
http://www.hva.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=418

sokan- Kitten
-
sokan έγραψε:Tο θεμα της διροφιλαριας συζητηται και εδω
Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον προσπάθεια σπίλωσης του Αίλουρου γίνεται... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Κρίμα!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Live long and pawspurr!...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris- Owner of Administrator ^ο-ο^
-
Τόπος : Γάλημος
Αριθμός γατουνίων : 8 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2007
Mood : -
sokan έγραψε:Tο θεμα της διροφιλαριας συζητηται και εδω
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Το θέμα θίγει και εμένα και, πραγματικά, αναρωτιέμαι ποιός ήταν αυτός που έβγαλε στη φόρα ότι θα δίνω χάπια στη γάτα μου!

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Τα γνωστά "Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια" ή "Αν ηταν η
εργόχειρο αυτοί θα έκαναν την προίκα τους" τα έχετε ακούσει? Να μη πω το "Να'τανε η ζήλια ψωρα" κλπ.κλπ.κλπ. Πολλά μου'ρχονται...
Αυτή γιατί σίγουρα περί αυτής πρόκειται η Guest που τα λεει αυτά γιατί δε βγαινει επώνυμα? Να φάει και μια ωραιότατη μηνυσούλα από τον Αιλουρο να ερθει να στρωσει?
Αντί ν'ανοιξουν τα ματια και τα αυτια τους να ξεστραβωθουν...

Αυτή γιατί σίγουρα περί αυτής πρόκειται η Guest που τα λεει αυτά γιατί δε βγαινει επώνυμα? Να φάει και μια ωραιότατη μηνυσούλα από τον Αιλουρο να ερθει να στρωσει?

Αντί ν'ανοιξουν τα ματια και τα αυτια τους να ξεστραβωθουν...

XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
Στο φορουμ του Πανελληνιου Κτηνιτρικου Συλλογου οσοι δεν ειναι κτηνιατροι μπαινουν ως guest και βλεπουν ορισμενες μονο ενοτητες ως κτηνιατροι μπαινουμε με το ονομα μας και τον αριθμο μητρωου 

sokan- Kitten
-
Ναι όμως μπορείς να γραφτείς κι όλας! Εγώ το έκανα ήδη... Δεν χρειάζεται να είσαι κτηνίατρος!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-
Motto : When I die I want someone fertilize my grave with catnip and every so often bring stray cat to my grave so that theyʼ ll be going all crazy and rubbing themselves all over my grave and everyone will think I was some kind of Cat God. Meow.
Τα στοιχεια σου θα ελεγχθουν απο τους διαχειριστες και αν δεν εισαι κτηνιατρος θα σβηστεις, εμενα με ειχαν αποκλεισει 4 μερες γιατι εμοιαζε το ΙΡ του υπολογιστη μου με ενα ρομποτακι 

sokan- Kitten
-
Μην ανησυχείτε, παιδιά. Αυτή την κοπέλα που έστειλε το e-mail θα τη βρω γιατί αναφέρθηκε στη δική μου γάτα! Και τότε... 

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
sokan έγραψε:Τα στοιχεια σου θα ελεγχθουν απο τους διαχειριστες και αν δεν εισαι κτηνιατρος θα σβηστεις, εμενα με ειχαν αποκλεισει 4 μερες γιατι εμοιαζε το ΙΡ του υπολογιστη μου με ενα ρομποτακι
Μα αφού ψευδώνυμο δίνεις μόνο για να γραφτείς! Δεν δίνεις στοιχεία!
Επίσης κάπου είδα ότι είναι γραμμένη και η Φρόσω (ladycat)

-
Ωχ ωχ ..... Ποιός την γλιτώνει.....
Χμμμμμ κανένας.......

Χμμμμμ κανένας.......

christiana- Mature Cat
-
Τόπος : Καλλιθέα
Αριθμός γατουνίων : O Τζόννυ μου και ο Ζίγκυ μου
Motto : Οτι είναι νάρθει θε να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/01/2008
Mood :
Εσένα πάντως δε σου εβγαλε το ψευδώνυμο Βικ. Σαν guest εμφανόιστηκες!!!! Οπότε έχει δίκιο ο sokan
XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων : 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Casanova, Πίπη, Μπεζ και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto : Are you talkin' to me???
Mood :
XIONIS έγραψε:Εσένα πάντως δε σου εβγαλε το ψευδώνυμο Βικ. Σαν guest εμφανόιστηκες!!!! Οπότε έχει δίκιο ο sokan
Ακόμα δεν έχει εγκριθεί η εγγραφή μου...
Η φρόσω είναι κανονικά γραμμένη.

-
Ούτε η δική μου εγγραφή έχει εγκριθεί...και δεν θα εγκριθεί έτσι όπως πάει
Μιλάμε δε θα τη βρω την προδότρα; Θα τη σκίσω στα δύο! Αν και υποψιάζομαι ποια είναι...

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Φωτεινή έγραψε:Ούτε η δική μου εγγραφή έχει εγκριθεί...και δεν θα εγκριθεί έτσι όπως πάειΜιλάμε δε θα τη βρω την προδότρα; Θα τη σκίσω στα δύο! Αν και υποψιάζομαι ποια είναι...
Φωτεινούλα ηρέμησε... Δεν είναι το θέμα η Ρενάτα...

-
life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Chouzouris έγραψε:Φωτεινή έγραψε:Ούτε η δική μου εγγραφή έχει εγκριθεί...και δεν θα εγκριθεί έτσι όπως πάειΜιλάμε δε θα τη βρω την προδότρα; Θα τη σκίσω στα δύο! Αν και υποψιάζομαι ποια είναι...
Φωτεινούλα ηρέμησε... Δεν είναι το θέμα η Ρενάτα...
Αφού, παιδί μου, λέει ότι ο Αίλουρος θα σκορπάει αβέρτα χάπια επειδή θέλει να τα "προωθήσει" στους πελάτες του! Πού αβέρτα, αφού μόνο 1 γατί θα πάρει χάπια;

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Η φροσσω ειναι γραμενη απο παλια τωρα δεν ισχυει αυτο το nick υπαρχει φορουμ που ειναι μονο για τους κτηνιατρους και ενα αλλο κομματι που μπαινεται ολοι οι υπολοιποι και φαινεστε σαν επισκεπτες, για να εχεις προσβαση και στο υπολοιπο φορουμ πρεπει να δωσεις τα σοιχειασου στους διαχειριστες για να σε προσθεσουν στους κτηνιατρους αφου πρωτα σε ελεξουν
sokan- Kitten
-
sokan θελω να σου κανω μια ερωτηση.
καθε φορα που καποιος βρισκει κατι σε προσωπικο επιπεδο πρεπει να βγαζει ανακοινωση?
πιο σωστο δεν ειναι οταν υπαρχει μια υποψια να γινει καποια πανεπιστημιακη ερευνα? ο καθε γιατρος δεν εχει δικαιωμα να μην βγαζει βουκινο τα περιστατικα του???
ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργειτε....
καθε φορα που καποιος βρισκει κατι σε προσωπικο επιπεδο πρεπει να βγαζει ανακοινωση?
πιο σωστο δεν ειναι οταν υπαρχει μια υποψια να γινει καποια πανεπιστημιακη ερευνα? ο καθε γιατρος δεν εχει δικαιωμα να μην βγαζει βουκινο τα περιστατικα του???
ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργειτε....
marestros- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Τόπος : κοσμαρα ομως!
Αριθμός γατουνίων : το κατσουλι κατσουλινι!!!!!!!!!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : την ελπιδουλα....
Motto : off with his head!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/12/2007
Mood :
Σωστή ερώτηση!
Θα ήθελα κι εγώ να γνωρίζω την απάντηση... Διότι εδώ το κάνουν να φαίνεται ότι υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.............
Θα ήθελα κι εγώ να γνωρίζω την απάντηση... Διότι εδώ το κάνουν να φαίνεται ότι υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.............

-
Και επειδή κλείδωσαν ΦΥΣΙΚΑ το θέμα, αλλά προφανέστατα μας διαβάζουν και βάζουν και κομμάτια από εδώ στο site τους, να πω για τον αγαπητό mod κτηνίατρο από το Ηράκλειο της Κρήτης που αναρωτιέται πως πρέπει να είναι ντυμένος σε επόμενο "αποκριατικο πάρτυ", ότι αυτός ειδικά δεν χρειάζεται να ντυθεί καρναβάλι. Ας έρθει όπως ακριβώς είναι! 

-
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Αυτό που στενοχωρεί πάνω από όλα είναι η κακοήθεια... Για δεν κοιτάνε τα χάλια τους και να αφήσουν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους;
Πόσο ακόμα θα κυκλοφορεί αυτός ο "άτυπος" πόλεμος για τη διροφιλάρια; Είναι κουραστικό, δεν είναι;

Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Βικακι το να αποδεχτουν καποιοι οτι εκτος απο καλος κτηνιατρος καποιος μπορει να ειναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ και να θελει να εχει και φιλικη σχεση με τους πελατες του,μαλλον ειναι μεγαλη υποθεση..Τι να κανουμε καποιοι σε κοιτανε μονο στο πορτοφολι κι αλλοι παλι σε κοιταν στα ματια και θελουν να σε βλεπουν καλα...Chouzouris έγραψε:Και επειδή κλείδωσαν ΦΥΣΙΚΑ το θέμα, αλλά προφανέστατα μας διαβάζουν και βάζουν και κομμάτια από εδώ στο site τους, να πω για τον αγαπητό mod κτηνίατρο από το Ηράκλειο της Κρήτης που αναρωτιέται πως πρέπει να είναι ντυμένος σε επόμενο "αποκριατικο πάρτυ", ότι αυτός ειδικά δεν χρειάζεται να ντυθεί καρναβάλι. Ας έρθει όπως ακριβώς είναι!
Γιαυτο κι εμεις τους αγαπαμε τοσο...

life- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων : 1 και 4 σκυλους
Ημερομηνία Εγγραφής : 05/12/2007
Mood :
Η ερευνα δεν γινεται μονο στα πανεπηστημια
, ερευνα μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε επιστημονας(γιατρος, κτηνιατρος κ.α.) αρκει να στηριζεται σε τεκμηριωμενες επιστημονικες μεθοδους και υλικα.Οταν ενας συναδελφος ανακαλυπτει κατι , ενα συμπτωμα μια καινουργια ασθενεια η μια ασθενεια που περασε απο το ενα ειδος στο αλλο καλο θα ηταν να ενημερωνει και τους συναδελφους του με μια παρουσιαση σε καποιο συνεδρειο η δημοσιευση σε καποιο επιστημονικο περιοδικο, με αυτον τον τροπο και ενημερωσει υπαρχει αλλα και βοηθειται η πανεπηστημιακη ερευνα δινοντας της στοιχεια για να προχωρησει παραπερα
. Για να ειναι σωστη η παρουσιασει θα πρεπει να υποβληθει με τη μορφη αρθρου, ή αναλυτικου ιστορικου του περιστατικου στην Ελληνικη Κτηνιατρικη Εταιρια να το κρινει η επιστημονικη της επιτροπη εαν ειναι καλα τεκμηριωμενο και να το δημοσιευσει στο περιοδικο της ειτε να γινει μια ανακοινωση σε καποιο επιστημονικο συνεδριο ή ημεριδα
Το να κραταμε για τον εαυτο μας οτι ανακαλυπτουμε ή οτι εχουμε μαθει απο την εμπειρια μας ως κτηνιατροι δεν βοηθα πρωτον στην προοδο του επαγγελματος και δευτερον στην ποιοτητα της φροντιδας που προσφερουμε στους ασθενεις μας
Αν παλι υποψιαζεται κατι και δεν μπορει να το αποδειξει θα πρεπει να επικοινωνει και με αλλους συναδελφους, πανεπιστηνιακους ή μη, ωστε μαζι να μπορεσουν να δωσουν λυση
. αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη κι ελπιζω να σας ελυσε καποιες αποριες σας 

Το να κραταμε για τον εαυτο μας οτι ανακαλυπτουμε ή οτι εχουμε μαθει απο την εμπειρια μας ως κτηνιατροι δεν βοηθα πρωτον στην προοδο του επαγγελματος και δευτερον στην ποιοτητα της φροντιδας που προσφερουμε στους ασθενεις μας

Αν παλι υποψιαζεται κατι και δεν μπορει να το αποδειξει θα πρεπει να επικοινωνει και με αλλους συναδελφους, πανεπιστηνιακους ή μη, ωστε μαζι να μπορεσουν να δωσουν λυση

sokan- Kitten
-
θα σας πω ενα πραγμα κ να τελειωνει εδω ολο αυτο εχασα το παιδι μου εξαιτιας του καταραμενου σκουλικιου εμπιστευομαι το γιατρο τους 100% γιατι εχει σωστη επιστημονικη καταρτιση κ δεν ειναι τσαρλατανος κ μιλαει παντα βαση στοιχειων κ ευχομαι πραγματικα αυτη που τον κατηγορουν να νιωσουν τον πονο που νιωθουμε εδω στο σπιτι μεσα στην καρδια τους χανοντας το πιο αγαπημςνο πλασμα τους απο το σκουλικη κ μετα να δουμε τι θα λενε θα σας παρακαλουσα να μην σπηλωνετε αλλο η μνημη της πατουνας μιας κ δικη μου ηταν ολη η ευθυνηυ για οτι επαθε εαν θελουν μερικοι ας ξεστρβωθουν να μαθουν μερικια πραγματα απο εναν αρτια καταρτισμενο επιστημονα κ μετα να καθονται κ να λενε αερολογιες μην πω τιποτα αλλο κ πεσω πιο χαμηλα ακομη ας κατσουν να διαβασουν κ μερικα παραπανω πραγματα κ ας μην μενουν στα εμβολια κ στην απλη εξεταση ενος ζωου κι να περνουν τα 30 ευρωπουλα κ εξω απο την πορτα τελος εδω κριμα που λεγονται γιατροι η πατουνα ειμαι σιγουρη οτι στα 2 χρονια ζωης της περασε παρα πολυ καλα με το γιατρο που την εξεταζε κ του ειμαστε ευγωμωνες ολοι εδω στην οικογενεια γιατι για εμας τα ζωα μας ειναι οι οικογενεια μας
ladycat- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Τόπος : πειραιας εδω εκει περα παραπερα σαν αλανιαρα γατα απο την Χιο
Αριθμός γατουνίων : ΕΥΑ ,ΖΥΛΙΤΟ ,ΠΙΣΣΑΣ ,ΛΑΜΠΗΣ,ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ΦΕΛΙΞ,ΤΙΓΡΑΚΗΣ ,ΠΟΚΥ ΟΛΟΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! ΦΟΙΒΟΣ, ORLANDO ΤΙΑ , ΜΠΕΜΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ .ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΠΑΤΟΥΝΟΣ ΦΕΛΙΤΣΙΑ ΧΑΙΤΑΚΙΑΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΚΛΠ...............ΤΑ ΕΞΩ
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη,φθινοπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ΤΟΝ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΤΜΙΝ
Motto : Να είχα 2 χειροβομβίδες να τα κάνω όλα βίδες σπίτια αυτοκίνητα κινητά κ ακίνητα να είχα άλλη μια για μένα να κάνω χάρη κ σε εσένα Νότης σφακιανάκης
Ημερομηνία Εγγραφής : 08/11/2007
Βρήκα αυτό στο Ίντερνετ... είναι σε δισκία που μασάει η γάτα και προστατεύει από τα σκουλίκια της καρδιάς...

Έχει και για γάτες κάτω των 5 lbs (2,2 κιλά) και η ιστοσελίδα είναι αυτή: http://www.entirelypets.com/hearforcat5t.html
Για να το παραγγείλει κανείς χρειάζεται απαραίτητα συνταγή γιατρού... ε, ρε Αμέρικα Αμέρικα...

Έχει και για γάτες κάτω των 5 lbs (2,2 κιλά) και η ιστοσελίδα είναι αυτή: http://www.entirelypets.com/hearforcat5t.html
Για να το παραγγείλει κανείς χρειάζεται απαραίτητα συνταγή γιατρού... ε, ρε Αμέρικα Αμέρικα...
Φωτεινή- Γαταποκρίτρια
-
Mood :
Θα επαναλάβω αυτό που έγραψες Φωτεινούλα...Φωτεινή έγραψε:Βρήκα αυτό στο Ίντερνετ... είναι σε δισκία που μασάει η γάτα και προστατεύει από τα σκουλίκια της καρδιάς...

Ε, ρε Αμέρικα Αμέρικα.... και με τα στραβά σου και με τα καλά σου.

Milly- Συνερ-γάτα
-
Τόπος : Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων : .. και άνω
Motto : Τίποτα δεν μένει εκεί για πάντα
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/11/2007
Mood :
Παιδια να ρωτησω...
Οσοι ζειτε απο Λαμια κ πανω,παιρνετε μετρα κατα της διροφυλαριας στις γατες σας?
Οσοι ζειτε απο Λαμια κ πανω,παιρνετε μετρα κατα της διροφυλαριας στις γατες σας?
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Μου προτεινε κτηνιατρος να δινω milbemax καθε μηνα.
Μου φαινεται υπερβολικο. Προτιμω να βαζω την stronghold.
Μου φαινεται υπερβολικο. Προτιμω να βαζω την stronghold.
nikos_x- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.
-
Αριθμός γατουνίων : 1 + 1 που γαυγίζει
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμώνας
Motto : The dog did it!
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/07/2009
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος
» Miss you ????
» Χαρίζονται
» Μικρή χαδιάρα ψάχνει σπίτι!
» Παράλυση γατούλας
» Υιοθεσία για 3 γατάκια που έχασαν τον ιδιοκτήτη-"συνγατοικό" τους
» ANAZHTHΣΗ YIOΘΕΣΙΑΣ