πρωτο εμβολιο !!!!!
+2
psipsa
elena xamilothori
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
πρωτο εμβολιο !!!!!
καλησπεραα σας ! εχω ενα γατακι 6 εβδομαδων το οποιο βρηκα σε ενα φρεατιο οταν ηταν ακομα με τον ονφαλιο λορο στην κοιλια του ...σημερα λοιπον πηγαμε και καναμε το πρωτο εμβολιο μας το οποιο αναγραφεται στο βιβλιαριο ως FEL-0-VAX IV . To γατακι μετα απο περιπου 2 ωρες αφου ειχε κανει τον εμβολιο παρουσιασε συμπτωματα οπως υπνιλια .....δειχνει να ποναει και δεν μασ αφηνει να το αγγιξουμε και εχει μια μικρη δυσκολια στην αναπνοη ....φωναζει και κλαι οταν παμε να τον ακουμησουμε στα πλευρα κυριως....υπαρχει πειπτωση να εχει παθει αλεργικη αντιδραση στον εμβολιο? ειναι κατι ανυσιχιτικο η συνβαινει συχνα και πως το αντιμετοπιζω... ? σαε ευχαριστω

elena xamilothori- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Απ: πρωτο εμβολιο !!!!!
νομιζω πως θα πρεπει να παρεις ενα τηλ τον κτηνιατρο σου για καλο και για κακο...
psipsa- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : δροσια
Αριθμός γατουνίων : 14
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιιρακι!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : θα τα ηθελα ολα!!! και επειδη το συμπαν ακουει, ερχονται ολοενα και περισσοτερα..
Motto : keep purring...
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/06/2012
Mood :
τετοια ωρα δεν νομιζω οτι μπορω να τον βρω....psipsa έγραψε:νομιζω πως θα πρεπει να παρεις ενα τηλ τον κτηνιατρο σου για καλο και για κακο...
elena xamilothori- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/11/2014
Το ίδιο έπαθε κι ο προηγούμενος γάτος μου που είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και δεν ήθελε να τον ακουμπάμε. Την άλλη μέρα ήταν περδίκι. Συμβαίνει σε μερικά γατάκια όταν κάνουν το πρώτο τους εμβόλιο
Πρωί πρωί αν δεις και συνεχίζεται η κατάσταση αυτή τότε προσπάθησε να βρεις τον γιατρό που τον εμβόλιασε να σε συμβουλέψει τι να κάνεις
Πρωί πρωί αν δεις και συνεχίζεται η κατάσταση αυτή τότε προσπάθησε να βρεις τον γιατρό που τον εμβόλιασε να σε συμβουλέψει τι να κάνεις
από ότι μας ειπε σε εμας ο γιατρος όταν καναμε το εμβολιο είναι φυσιολογικο να εχει υπνηλία ανορεξια μεχρη και 48 ωρες μετα από το εμβολιο....η δυσκολια στην αναπνοη μου ακούγεται πιο σοβαρο.....παρε κανενα τηλ στο γιατρο σου...
πατουσακια- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Τόπος : Βολος
Αριθμός γατουνίων : 4 στο σπιτι, 7 στο κτημα 1 στο γατοπαραδεισο και μερικα αδεσποτακια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ολλες της φουντοτες
Ημερομηνία Εγγραφής : 01/05/2014
Mood :
ΕΜΒΟΛΙΑ
ΕΓΩ ΕΧΩ 1 ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ ΚΑΙ 4 ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΥΕΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΘΑ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΩ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ??????https://2img.net/u/2914/57/95/10/smiles/197492.gif
KittyBooBoo- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 5
Ημερομηνία Εγγραφής : 15/11/2014
Οχι δεν μπορεις.
ΕΙΔΙΚΑ τα πρωτα εμβολια και οσο ειναι μικρά τα γατακια.
Για πολλους λόγους.
Ο σημαντικότερος λόγος ειναι, οτι θα πρεπει να εχει ο κτηνιατρος μια κλινική εικόνα των γατουνιων πριν τα πρωτα εμβολια, γιατι ΑΝ εμβολιαστουν ΕΝΩ νοσούν ήδη απο καποιο ιο για τον οποίο εμβολαζονται, θα τα στείλεις αδιάβαστα.
Μπορεις ομως να τα πας στον γιατρο, να του εξηγήσεις οτι εχεις οικονικές στενοτητες και να το παρακαλεσεις να σου κανει καλή τιμη καθως επίσης και/ή 2-3 δόσεις και να τον πληρωνεις καθε μήνα.
ΕΙΔΙΚΑ τα πρωτα εμβολια και οσο ειναι μικρά τα γατακια.
Για πολλους λόγους.
Ο σημαντικότερος λόγος ειναι, οτι θα πρεπει να εχει ο κτηνιατρος μια κλινική εικόνα των γατουνιων πριν τα πρωτα εμβολια, γιατι ΑΝ εμβολιαστουν ΕΝΩ νοσούν ήδη απο καποιο ιο για τον οποίο εμβολαζονται, θα τα στείλεις αδιάβαστα.
Μπορεις ομως να τα πας στον γιατρο, να του εξηγήσεις οτι εχεις οικονικές στενοτητες και να το παρακαλεσεις να σου κανει καλή τιμη καθως επίσης και/ή 2-3 δόσεις και να τον πληρωνεις καθε μήνα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :

» Πρώτο εμβόλιο !
» Παρενέργειες από εμβόλιο και χάπι!! :(
» Εμβόλιο κατά της λύσσας
» Τα εμβόλια της γάτας
» Διάρροια μετά από εμβόλιο
» Παρενέργειες από εμβόλιο και χάπι!! :(
» Εμβόλιο κατά της λύσσας
» Τα εμβόλια της γάτας
» Διάρροια μετά από εμβόλιο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Γατα
» Πριτσίνι και Αλλιθωράκης
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος