Γρομπαλάκι στο αυτάκι:(
Σελίδα 1 από 1
Γρομπαλάκι στο αυτάκι:(
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τη σημερινή μέρα..
Λοιπόν σήμερα παρατήρησα ένα γρομπαλάκι εκεί που ενώνεται το αυτί με το κεφάλι του γατούλη μου. Δεν είναι να πώ ότι μάλωσε με κάποιο άλλο γατάκι γιατί ζεί αποκλειστικά στο σπίτι,δε βγαίνει καν στη βεράντα γιατί μια φορά που ξέφυγε είχαμε κακή εμπειρία.Την προηγούμενη Δευτέρα του κάναμε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση(αμπούλα και χάπι) και την Πέμπτη που μας πέρασε στείρωση. Μετά τη στείρωση δεν παρουσίσε τίποτα,ούτε στο "τραύμα" όυτε στη συμπεριφορά όυτε στη διατροφή.Ενεργητικός όπως πάντα. Αύριο λόγω δουλειάς δε μπορώ να τον πάω στον κτηνίατρο οπότε θα τον πάω την Πέμπτη το απόγευμα.Μήπως έχει κανείς από εσάς κάποια παρόμοια εμπειρία?Ανησυχώ λίγο...
Επίσης,τώρα που ήρθε να κοιμηθεί προσέχω πως το φουσκωματάκι αυτό είναι σαν να είναι ερεθισμένο δλδ σαν να το έχει ψιλοχτυπήσει κάπου,δεν ξέρω ελπίζω απλά να το χτύπησε κάπου γτ όλη την ώρα τρέχει σαν τρελό.
Λοιπόν σήμερα παρατήρησα ένα γρομπαλάκι εκεί που ενώνεται το αυτί με το κεφάλι του γατούλη μου. Δεν είναι να πώ ότι μάλωσε με κάποιο άλλο γατάκι γιατί ζεί αποκλειστικά στο σπίτι,δε βγαίνει καν στη βεράντα γιατί μια φορά που ξέφυγε είχαμε κακή εμπειρία.Την προηγούμενη Δευτέρα του κάναμε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση(αμπούλα και χάπι) και την Πέμπτη που μας πέρασε στείρωση. Μετά τη στείρωση δεν παρουσίσε τίποτα,ούτε στο "τραύμα" όυτε στη συμπεριφορά όυτε στη διατροφή.Ενεργητικός όπως πάντα. Αύριο λόγω δουλειάς δε μπορώ να τον πάω στον κτηνίατρο οπότε θα τον πάω την Πέμπτη το απόγευμα.Μήπως έχει κανείς από εσάς κάποια παρόμοια εμπειρία?Ανησυχώ λίγο...

Επίσης,τώρα που ήρθε να κοιμηθεί προσέχω πως το φουσκωματάκι αυτό είναι σαν να είναι ερεθισμένο δλδ σαν να το έχει ψιλοχτυπήσει κάπου,δεν ξέρω ελπίζω απλά να το χτύπησε κάπου γτ όλη την ώρα τρέχει σαν τρελό.
Vaso89- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 2
Ημερομηνία Εγγραφής : 24/12/2013

» Ερεθισμός στο αυτάκι
» πρόβλημα με το αυτάκι μας...
» κοκκινίλα στο αυτάκι!
» Γρομπαλάκι
» γρομπαλάκι στο σβέρκο
» πρόβλημα με το αυτάκι μας...
» κοκκινίλα στο αυτάκι!
» Γρομπαλάκι
» γρομπαλάκι στο σβέρκο
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος
» Miss you ????
» Χαρίζονται
» Μικρή χαδιάρα ψάχνει σπίτι!
» Παράλυση γατούλας
» Υιοθεσία για 3 γατάκια που έχασαν τον ιδιοκτήτη-"συνγατοικό" τους
» ANAZHTHΣΗ YIOΘΕΣΙΑΣ