Τσιμπλα σε γατακια
Τσιμπλα σε γατακια
Γεια σας! Ειμαι καινουρια στο γατοσπιτο θα χαιρομαι πολυ που θα μπω στην παρεα σας!
Λοιπον,ας μπω στο ψητο!Εχω μια γατουλα 3 χρονων περιπου,η οποια πριν 28 μερες γεννησε 5 μωρακια !Αυτη ηταν η 3 της γεννα.Το προβλημα μου ειναι οτι πριν 3 μερες περιπου,ξεκινησε να εμφανιζεται τσιμπλα σε ολα τα γατακια,με αποτελεσμα να τους κλεινουν τα ματια απο αυτην!τους τα ετριβα με χαμομηλι,στην αρτχη με ζεστο και μετα με κανονικο (θερμοκρασια δωματιου).Τους ανοιγουν,αλλα μετα ξανακλεινουν!Μηπως φταιει οτι τα ετριβα με κρυο χαμομηλι ενω βοηθαει μονο με ζεστο? Θα αγοραζα σταγονες για γατια αλλα βλεπεται δεν ειμαι και στην οικονομικη κατασταση
Ξερεις κανενας καποια αποτελεσματικη λυση?
Σας ευχαριστω παρα πολυ !!!

Λοιπον,ας μπω στο ψητο!Εχω μια γατουλα 3 χρονων περιπου,η οποια πριν 28 μερες γεννησε 5 μωρακια !Αυτη ηταν η 3 της γεννα.Το προβλημα μου ειναι οτι πριν 3 μερες περιπου,ξεκινησε να εμφανιζεται τσιμπλα σε ολα τα γατακια,με αποτελεσμα να τους κλεινουν τα ματια απο αυτην!τους τα ετριβα με χαμομηλι,στην αρτχη με ζεστο και μετα με κανονικο (θερμοκρασια δωματιου).Τους ανοιγουν,αλλα μετα ξανακλεινουν!Μηπως φταιει οτι τα ετριβα με κρυο χαμομηλι ενω βοηθαει μονο με ζεστο? Θα αγοραζα σταγονες για γατια αλλα βλεπεται δεν ειμαι και στην οικονομικη κατασταση

Σας ευχαριστω παρα πολυ !!!

Αναστασια Γαβαλα- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/09/2013
Απ: Τσιμπλα σε γατακια
Καλως ηρθες Αναστασια και καλη διαμονη!
Μαλλον τα γατακια σου πρεπει να τα δει κτηνιατρος. Διοτι αν εχουν τοσο πολυ τσιμπλα ισως εχουν ρινοτραχιτιδα η οποια θα μπορουσε να τα αφησει τυφλα. Δυχτυχως δεν φευγει με απλο χαμομιλι αλλα θελει αντιβιωση. και λογικα εχει και η γατουλα σου. Δεν ξερω που μενεις αλλα υπαρχουν πολλοι κτηνιατροι που συνεργαζονται με φιλοζωικα σωματεια και κανουν καλυτερες τιμες. Επισης μπορεις να μπεις και στο site της Animal Action. Παρε τηλεφωνο και θα σε βοηθησουν.

Μαλλον τα γατακια σου πρεπει να τα δει κτηνιατρος. Διοτι αν εχουν τοσο πολυ τσιμπλα ισως εχουν ρινοτραχιτιδα η οποια θα μπορουσε να τα αφησει τυφλα. Δυχτυχως δεν φευγει με απλο χαμομιλι αλλα θελει αντιβιωση. και λογικα εχει και η γατουλα σου. Δεν ξερω που μενεις αλλα υπαρχουν πολλοι κτηνιατροι που συνεργαζονται με φιλοζωικα σωματεια και κανουν καλυτερες τιμες. Επισης μπορεις να μπεις και στο site της Animal Action. Παρε τηλεφωνο και θα σε βοηθησουν.
Osi- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 4 ζωη να 'χουν...!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Ηλιο και παλι ήλιο!!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Goldene, Συλβεστρος και Ματίλντα!!!!
Motto : Soft kitty, warm kitty, little ball of fur... Happy kitty, sleepy kitty, pur pur pur....
Ημερομηνία Εγγραφής : 06/11/2012
Mood :
Απ: Τσιμπλα σε γατακια
ευχαριστω,αλλα τωρα τους εβαλα μερικες φορες σταγονες και καλυτερευσαν παρα πολυ!οχι,η γατα μου δεν εχει και δεν ειχε και ποτε...ας ελπιζω πως οι σταγονες θα βοηθησουν!
Αναστασια Γαβαλα- Kitten
-
Αριθμός γατουνίων : 6
Ημερομηνία Εγγραφής : 25/09/2013
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Αιμα κοπρανα
» Αντιβιωση
» δυο νεαροι (μαλλον) στη μπαλκονι μου..
» Με λένε Sheido και ψάχνω το δικό μου σπιτικό
» Τρία γλυκούτσικα φατσάκια ψάχνουν την δική τους οικογένεια!(Τα δύο βρήκαν σπιτάκι!)
» Επιλογή τροφής για στειρωμένο γάτο.
» Τροφή που έπιασε σκώρο
» Ένα ποντικάκι στο...γατοσπιτικό μας!(Υιοθετήθηκε!)
» Η μικρή και φουντωτή Ciri ψάχνει σπίτι ή φιλοξενία άμεσα.
» εξετάσεις ούρων
» ΡΟΥΝΥ
» Αναπνοη περιεργη λαχανιασμα
» μικρο γατακι
» Χαρίζονται δύο κουκλάκια αδερφακια
» ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ GRAIN FREE ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ RC URINARY S/O?
» Γαστρεντερίτιδα ή κάτι άλλο;
» Γατακι με μολυνση στα ματια SOS !
» ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ
» Ζητώ main coon (email επικοινωνίας: eleni_kots5@yahoo.gr)
» ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ help
» μεγαλωνοντας με ανθρωπινους γατογονεις, ο Ηρακλης!!!
» Orijen - Applaws - Acana
» Γατάκι 4 μηνών ψάχνει σπίτι
» Φιλοξενία;
» Γατο-τροφές: κριτική και αξιολόγηση No3
» ασθενεια
» Επεσε ο γατουλης μου απο το μπαλκονι
» Ματι help
» Προς υιοθεσία
» Αδεσποτάκι με δερματικά
» Αποπαρασιτωση.
» Λοιμ. Περιτονίτιδα (FIP)
» Ράτσες και κληρονομικά προβλήματα
» Αλλεργίες της γάτας!
» Xαρίζεται κουκλίτσα καθαρόαιμη περσική γατούλα!!!
» Τέσσερις ψυχούλες ψάχνουν το παντοτινό τους σπιτάκι
» Τι μπορεί να έχει;
» Χαρίζεται η αγωνίστρια Άννυ
» Βρέθηκαν σήμερα! Επείγει φιλοξενία ή υιοθεσία! Υιοθετήθηκαν!!!