H κοκονελ κοιμήθηκε, καληνυχτα γλυκεια μου !!!
+35
Zaxy
Smokys
Froufrou45
lili97
alexandrakicat
doremi
f.m123
marina289
ΜαύροςΓάτος
abyssinia
calliope g.
Osi
purina
ΔΕΒΟΡΑ
ritoula
Mimomama
kat-cats
Karamela
psipsa
tsili
Μαυρογατος
kouix
tania g
houlieta
Πούπσυ
koneko
YNL
moukelis
zeledaki
Ηρακλένια
Τζούλι το Κατσούλι
vaso
Kikiriki
FROGK
Gatoplikti
39 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: H κοκονελ κοιμήθηκε, καληνυχτα γλυκεια μου !!!
Osi έγραψε:Αυτο με τη βιοψια εγω δεν θα το αφηνα! Αν εχει λοιμωδη περιτονιτιδα θα πρεπει να το ξερετε απο τη στιγμη που εχετε γατακι της! Συν οτι μπορει να κολλησε και τα υπολοιπα της γειτονιας! εστω να το πηγαινατε εσεις το δειγμα σε ενα εργαστηριο! ποσο θα σας χρεωναν?? Αυτα ειναι τα σπαστικα του Δημοσιου...
Ενα ζωο με καρκινο σε προχωρημενη εγκυμοσυνη μπορει να ολοκληρωσει γεννα και να βγαλει μια χαρα ζωντανο γατακι! Το εζησα, δυστυχως. Οταν η γατουλα μου 15 χρονων επαθε καρκινο, εγω ελειπα για σπουδες, και το ανακαλυψα τελευταια στιγμη! Ειχε ανοιξει η καημενη και ετρεχαν ζουμια! ειχε καρκινο του μαστου. Το γατακι εγινε ολοκληρος γαταρος και εχαιρε ακρας υγειας!
Το γατακι της το βρηκατε?
Osi βιοψια εννοουμε στον ογκο. Δεν θα δειξει απο κει αν ειχε περιτονιτιδα. Επισης εχουμε κάνει ήδη εξετασεις στην αγάπη και εφοσον η αγάπη βγήκε θετικη στον κορονοϊο με δεικτη 1/400 που σημαινει οτι έχει εκτεθει κάποια στιγμή σε αυτον, θα έχει εκτεθει και ολη η αγέλη. Πιστεύω το 90% τον αδέσποτων μην πω και περισσοτερο ειναι θετικα στον ιο αυτο. Αυτο δεν σημαινει κατι απαραιτητα απο οτι έχω καταλάβει.Ειναι πολυ αοριστο. Η υποψια απο οτι μου ειπε η γιατρος μου ειναι για λοιμωση λευχαιμια που δημιουργει ογκους και αυτο ομως δεν ειναι απολυτο.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός γατουνίων : 2
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : To Μαντολίνι!!
Motto : "THE STALKER"
Ημερομηνία Εγγραφής : 19/09/2012
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:Δεν μπορώ να γράψω πολλά, ίσα που προλαβαίνω να ξεκλέψω ματιές. Απλώς να αναφέρω, για να μην την πανικοβάλουμε τη Γατόπληκτή μας, ότι η περιτονίτιδα σε καμία περίπτωση δε δημιουργεί καρκινικούς όγκους, υγρό μαζεύει (η "υγρή" μορφή, η πιο συνηθισμένη) και όταν μιλάμε για ξηρή μορφή (πιο σπάνια) προκαλεί σοβαρές φλεγμονές κυρίως σε εγκέφαλο, μάτια κλπ Παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα, καμία σχέση, οπότε μην τη φρικάρεις άδικα, Όσι παιδί μου!!Αθανασία μου, εμείς τα είπαμε με π.μ. Θα τα πούμε ξανά. Καλή δυναμη και στις δυο σας...
Ναι τζουλινο μου . να εισαι καλα σε ευχαριστώ που με προσέχεις!

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Osi δεν ξερουμε καν που την εχουν βαλει την Κοκο. Για να μη σκεφτω κατι πολυ χειροτερο. Παντως οπως ανεφερε πολυ σωστα η Tζουλι η περιτονιτιδα δεν προκαλει ογκους. Η λευχαιμια και το aids προκαλουν καρκινικους ογκους. Η περιτονιτιδα μπορει να κανει κοκκιωματα, κατι σαν σπυρακια. Για αυτα ρωτησα τη γιατρο μας, γιατι κι εμεις ανησυχησαμε για την Αγαπη.
abyssinia- Junior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατακια του κοσμου
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/03/2013
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Καλημέρα σε ολους! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλα σας λογια. Νιωθω οτι δεν ειμαι μονη μου σε αυτο, σας νιώθω ολους κοντά μου,μια αγκαλια. Τα λογια σας με παρηγορουν και με βοηθουν.
Ομως δεν μπορώ να το κρατω αλλο μέσα μου, θα εκφραστω δημοσια.
Εχω κάποια ερωτήματα για την ολη διαδικασια και πολλους προβληματισμους.
- Σπόιλερ:
Η κοκονέλ οπως θα διαβάσατε στο άλλο θέμα ήταν έγκυος. Χτυπήθηκε απο αυτοκινητο πιθανοτατα και γέννησε. Ειδα ένα μωράκι ζωντανο. Εκεινη την ημερα η κοκονέλ έβγαζε απο κάπου αιμα ενω κούτσαινε και ειχε το ένα ποδι στον αερα.Ηταν ιδιαιτερα καταβεβλημένη. Τις επομενες 2-3 μέρες έβγαζε διαφανη υγρά αλλα συνήλθε κάπως. Πηραμε λοιπον τον δήμο, την προηγουμενη νύχτα ειχαμε πιασει την κοκονελ και την ειχαμε στην γατοφορο απο τις 10 το βραδυ. Το πρωϊ μας ειπε οτι δεν μπορούμε να την πάμε εμεις στον γιατρο αλλα θα πρέπει να την πάρει το συνεργειο του δήμου. Μετα απο 2,5 ώρες αναμονη μας ειπαν οτι το συνεργειο δεν μπορει να έρθει και να την πάμε εμεις. Τονισαμε στον δήμο οτι αν δεν μπορει να αντιμετωπιστει η κατάσταση της για χ λογους οτι την πονάμε και τελοπαντως θα μπορούσαμε να βρούμε και μια εναλλακτικη λύση. Την πήγαμε στον γιατρο. Εκεινος προβληματιστηκε περισσοτερο με το ποδι της αρχικα. Την νάρκωσε και ειπε οτι θέλει να δουλεψει μονος . Δεν επετρεψε την παραμονη μας εκει και ειπε να παρουμε σε μια ώρα. Ετσι και έγινε. Τα λογια του γιατρου. Έχει ενα μη αφαιρεσιμο ογκο στο πεπτικο σύστημα, εγω παντως την στειρωσα. Για ποιο λογο την στειρώσατε; E εφοσον την άνοιξα την στειρωσα κιολας, τώρα θα περιμένουμε να δούμε οταν ξυπνήσει, αν ξυπνήσει παρτε το απογευμα. Το απογευμα μας λέει, δεν τα καταφερε η γατουλα. Ειιχε μετάστασεις ο καρκινος ρωτάμε; Ειναι σε προχωρημένο στάδιο και ειναι και στο συκώτι. Καινουργιο αυτο το απογευμα.
Σε αυτο το σημειο να ξεκαθαρισω, πως δεν κατηγορώ τον γιατρο μπροστα δεν ήμουν αλλωστε αλλα θα εκφράσω καποιους προβληματισμους. Πρωτον και απο τα λεγομενα του, την έβαλε απευθειας χειρουργειο. Η αναφορα που ειχαμε δώσει ταιριαζε με τα συμπτώματα πυομήτρας και υπήρχε ενα εξογκωμα στην κοιλια της που μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι και κάποιο μωράκι που εμεινε στην μητρα. Κατα το ανοιγμα λοιπον διαπιστωσε οτι υπάρχει ογκος. Ερώτημα 1ο προς τι η στειρωση σε ενα τοσο καταβεβλημένο ζώο; Ισως γιατι ειναι η στανταρ διαδικασια; Απο την άλλη οταν στειρώνεις ένα ζωο περιμένεις και να ζήσει να υποθέσω.
Ερωτημα 2ο Γιατι χειρουργειο χωρις εξέταση σε ένα τοσο αδύνατο καταβεβλημένο ζωο; Δικαιολογειται ισως απο τα συμπτώματα ισως και λογω κοστους φαντάζομαι.
Πριν θεσω τα υπολοιπα ερωτηματα κανω παρένθεση για να σας ενημερώσω για την επικοινωνια που κάναμε σήμερα με τον δήμο. Κατα αρχας δεν ήθελε να μας μιλήσει κανενας απο αυτους που μιλησαμε την προηγούμενη μέρα. Απο την πάσα στην πάσα. Εν τέλει μας λέει μια υπάλληλος την προφορική ενημερωση του γιατρου διοτι γραπτη δεν ειχε στειλε ακομα. Αδιεκρινιστη μάζα που χρήζει βιοψιας και πέθανε. Βιοψια δεν κανουμε γιατι δεν καλύπτεται το κοστος. Αυτα. Φυσικα και τους ειπαμε οτι θα ζητήσουμε γραπτη ενημέρωση με την επισημη αναφορα του γιατρου. Αυτο γιατι απλα θέλουμε να ξέρουμε.
Ερωτημα 3ο Που αναφέρθηκε σε ολο το παραπάνω η στειρωση και γιατι πέθανε; Tι παει να πει αδιευκρινιστη μάζα πεθανε;
Ξερετε κατι; Δεν με πειράζει καθολου αν έστω και έτσι βοηθήθηκε το ζώο με σκοπο να ηρεμήσει για το καλο του. Με πειράζει το ηθικο κομμάτι. Πες το μου με κάποιο πλάγιο τροπο, ρώτα με, φωναξε με να ειμαι κει, σου τονισα οτι το πονάω και το θέλω το ζωντανο. Γιατι να το ταλαιπωρήσω τοσες ώρες κλεισμένο εκει μέσα και να το αφήσω να φοβάται μονο του με σένα; Θελω να μαι διπλα του να μην φοβάται. Αισθανομαι οτι το εξαπάτησα το κοροϊδεψα το παράτησα. Και αμα ηξερα οτι τελος παντων δεν γινεται κατι θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλη διαδικασια και να μην το ταλαιπωρήσω.
Εχωντας στο μυαλο μου οτι εκει προφανώς δεν δέχτηκε ολη την προσοχή που θα μπορούσε να έχει,(μπορει ακομα και ένας ορος ή μια αντιβιωση να έκανε την διαφορα, σεναρια κανει το μυαλο μου), αλλα και τα διάφορα αντιφατικα, αρχιζω και αμφισβητω και άλλα πράγματα. Και ερχομαι στο 4ο ερώτημα. Ποσο σίγουρο ειναι οτι εχουν προσβληθει ολα τα οργανα; Μπορουσε να φανει αυτο; Το λεω αυτο γιατι σκεφτειτε οτι ένα ζώο με προχωρημένο καρκινο ολοκλήρωσε εγκυμοσύνη, γέννησε ζωντανο μωρο, αφου χτυπήθηκε κιολας και ολο αυτο το πάλεψε το δυσμοιρο. Φυσικα δεν πιστεύω και δεν θέλω να σκέφτομαι οτι αυτο μπορει και ήταν θεραπεσιμο.
Εν κακλειδι αυτο που ήθελα φυσικα ήταν να γινει το καλύτερο για αυτήν και να μην φύγει φοβισμενη. Ειδικα το φοβισμένη. Αυτο με στεναχωρει πολύ. Στην νάρκωση εγιναν ολο τοσο γρήγορα και ουσιαστικα δεν έιχαμε επαφη σε αυτην την διαδικασια, γιατι ηταν γυρισμένη προς τον γιατρο και ναρκωθηκε αμεσως μετα απο καποια χχχχ.
Osi οπως καταλάβαινες δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξουν τι ειχε. Αλιμονο τοσα αδεσποτα φροντιζουν στο τέλος τέλος και δεν υπάρχει αυτη η πολυτέλεια.
Επειδη ζω στο εξωτερικο μπορω να δωσω ως παραδειγμα πως λειτουργουν εδω οι κτηνιατροι σε παρομοια περιστατικα ως μετρο συγκρισης. Πριν ομως το κανω, πρεπει να λαβουμε υπ' οψην την οικονομικη κατασταση της χωρας.
Εδω αν τους πηγαινες την Αγαπη θα ξεκινουσαν με ορο, εξετασεις αιματος και ακτινογραφιες. Αν θεωρουσαν οτι πρεπει να γινει επεμβαση θα την εκαναν και αν εβλεπαν οτι ειχε καρκινο τοτε πιστευω οτι θα της εκαναν ευθανασια επι τοπου. Το ιδιο και αν ειχε μεταδοτικες ασθενειες, οπως περιτονιτιδα, λευχαιμια, κοκ. Πιστευω ομως οτι θα μπορουσες να την δεις και δεν θα σου συμπεριφερονταν με τετοιο τροπο.
Σιγουρα η οικονομικη κριση στην Ελλαδα εχει συμβαλλει στον τροπο που μεταχειριζονται τα αδεσποτα. Δε νομιζω οτι ο δημος εχει τα κονδυλια να κανει εξετασεις και να βγαζει ακτινες σε καθε τραυματισμενο ζωο που τους πηγαινουν, οποτε η επεμβαση ισως ειναι μονοδρομος.
Αν θελεις την δικη μου γνωμη, πιστευω οτι οντως η γατα ηταν αρρωστη. Απο τις φωτο που παρεθεσες παραπανω, η γατουλα φαινεται να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο. Δες ποσο γυαλιζαν τα ματια της, ποσο στρογγυλο ηταν το προσωπακι της και ποσο λαμπερο τριχωμα ειχε στις 2 πρωτες φωτο και συγκρινε τες με τις υπολοιπες. Ουσιαστικα νομιζεις οτι στις αλλες φωτο ειναι αλλη η γατα που απεικονιζεται. Σε καμια περιπτωση δεν ριχνω τις ευθυνες σε εσας ή στον δημο ή στον κτηνιατρο. Για το μονο που μπορω να κατηγορησω καποιον ειναι για το οτι δεν σας αφησαν να μεινετε εκει και να της πειτε το τελευταιο αντιο οπως επισης και για το γεγονος οτι δεν σας εδωσαν το κορμακι της.
Δυστυχως η μοιρα της γατουλας ηταν προδιαγεγραμμενη. Δεν χρειαζεται να νιωθετε ενοχες για κατι που κανατε ή δεν κανατε. Την φροντισατε οσο κανενας αλλος και η γατουλα περασε τις τελευταιες τις στιγμες περιτριγυρισμενη απο ανθρωπους που την αγαπουσαν. Να εισαι σιγουρη πως αν αυτη η γατα δεν ειχε εσας να την προσεχετε και να την ταιζετε, θα ειχε πεθανει εδω και πολυ καιρο

koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Τόπος : Β. Αμερικη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όλες!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/03/2012
Mood :
Αθανασια μου δακρυσα με τα λογια σου... Σιγουρα η κουκλιτσα σου θα ειναι καλα στην παρεα του ουρανιου τοξου.Να εισαι παντα καλα για οσα εκανες για εκεινη.Τι να πω δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας ρε γαμωτο..
Καλο γατοπαραδεισο γλυκια μου Κοκονελ!

Καλο γατοπαραδεισο γλυκια μου Κοκονελ!

ΜαύροςΓάτος- Senior Cat
-
Αριθμός γατουνίων : δύο πανθηράκια!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Όσες ζουν στους αφιλόξενους δρόμους
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2012
Mood :
Συμφωνώ με όσα γράφει η Ηρώ. Είναι κρίμα που δεν σας άφησαν να είστε κοντά της... Και είναι κρίμα που ο κτηνίατρος έκανε τη στείρωση σαν ρομποτάκι ( εμένα στείρωση μου είπαν να κάνω στείρωση έκανα)
Είναι θετικό πάντως που υπάρχει τέτοια υπηρεσία στο δήμο που μπορείς να στειρώσεις ένα αδέσποτο.
Μη βασανίζεσαι με τύψεις. Η Κοκονέλ δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς εσάς. Τώρα το τι τραβάνε τα έρμα τα αδέσποτα είναι άλλη ιστορία...
Είναι θετικό πάντως που υπάρχει τέτοια υπηρεσία στο δήμο που μπορείς να στειρώσεις ένα αδέσποτο.
Μη βασανίζεσαι με τύψεις. Η Κοκονέλ δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς εσάς. Τώρα το τι τραβάνε τα έρμα τα αδέσποτα είναι άλλη ιστορία...
Kikiriki- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων : Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίριιιιιιι !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής : 29/07/2008
Mood :
Τώρα το διάβασα....
Λυπαμαι πάρα πολύ...
Λυπαμαι πάρα πολύ...
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Έλα ρε ... 
Να περνάει καλύτερα εκεί που είναι.

Να περνάει καλύτερα εκεί που είναι.

f.m123- Catastro(f)ika Catλογού
-
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : γατοκατακαλόκαιρο
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/04/2012
Mood :
doremi- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Aθήνα
Αριθμός γατουνίων : 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : πολλά , μα πάρα πολλά
Motto : είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/11/2010
Mood :
Ευχαριστώ πολυ κοριτσια....
Ηρω πιστεύω οτι για την οικονομική κατάσταση της χώρας που αυτην την στιγμή έχει τους ανθρώπους χωρις περιθαλψη, ειναι απιθανο που υπάρχει ακομα και αυτή η υπηρεσια σε ελάχιστους δήμους και οχι σε ολους. Πράγματι οπως λές η κοκο μοιάζει με άλλη γατα στις νέοτερες φωτογραφιες, βεβαια οι πρώτες φώτο ειναι μέσα στην καρδια του χειμώνα και οι νεοτερες στο κατακαλοκαιρο οπου ολα τα αδεισποτάκια έχουν μεγάλες διαφορες στο βάρος. Θυμάμαι περυσι το καλοκαιρι που κατέβαινα 20 φορες την ημέρα με διάφορετικα φαγητά μεγειρεμένα, grain free τροφες γάλα και γιαουρτι για την ζέστη, για να φάει, σε σημειο που με έβλεπε στο τέλος με το φαγητο και άλλαζε δρομο. (Δεν υπάρχει αυτο.) Πολλές φορες την ταϊζαμε στο στομα αλλιώς δεν έτρωγε και μονιμως της έκλεβαν τα άλλα, τα φαγητα. Μέχρι εκει μας άφηνε. Δεν μου κοψε ομως οτι έχει κατι τετοιο. Που να το φανταστω. Τον σεπτέμβρη επανήλθε. Το καημένο ήταν τοσο καλούλι. Θυμάμαι που πέθανε το κοριτσάκι της η ασπρουλα και πηγαινε και κοιμοταν διπλα σε άσπρα κουτιά. Τι να πεις...
Κική σκέφτομαι πως και στειρωση να μην έκανε, την ειχε ήδη ναρκώσει και έιχε κάνει την τομή. Προσωπική μου άποψη, μπορει και να το άντεχε ολο αυτο γιατι ήταν πολύ καλύτερα απο την ημέρα που γέννησε και πεινουσε πολύ, πράγμα που δεν το συνηθιζε. Τι να πω τώρα ήταν τοσο πολλά μες στην μέση. Μακάρι να ήμουν εκει να ξερω. Δεν θα ξεχάσω πως την ημέρα που γέννησε, πηδηξε την καγκελοπορτα να έρθει και μετα επεσε κατω στο δρομο μπρουμυτα με τα χερια και τα ποδια ανοιχτα. Τρελλάθηκα που το ειδα αυτο το πράγμα απο το μπαλκονι. Την ταϊσαμε στο στομα, ηπιε νεράκι και μετα πήρε λιγες δυνάμεις και πήγε στο μωράκι της. Μας εμπιστευθηκε πολύ που δεν πειράξαμε το μωράκι εκεινη την μέρα. Επισης δεν θα ξεχάσω το άλλο πρωϊ που πηραμε την γατοφορο έξω απο το οικοπεδο. Φοβήθηκε με κοιταζε ενα προσωπο αδυνατισμένο με 2 πράσινα ματια που φαινονταν τεράστια ορθανοιχτα και φοβισμένα, την έφερα κοντα στο προσωπο μου της μιλησα και μετά έγειρε και κοιμήθηκε. Αυτο θυμάμαι και σκάω. (Μην φοβάσαι παμε τώρα στο γιατρο...) Κιχ δεν έβγαλε. Ηταν τοσο ελαφρια η γατοφορος.....
Osi για το μωρο, ποιο μωρο; ζήτημα αν έζησε την πρώτη του μέρα. μετα το πηρε απο κει και σιγουρα δεν ειχε την δύναμη να το φροντισει. Ηταν τοσο χάλια. Δεν έχω δει τιποτα απολύτως.
kouix
Ηρω πιστεύω οτι για την οικονομική κατάσταση της χώρας που αυτην την στιγμή έχει τους ανθρώπους χωρις περιθαλψη, ειναι απιθανο που υπάρχει ακομα και αυτή η υπηρεσια σε ελάχιστους δήμους και οχι σε ολους. Πράγματι οπως λές η κοκο μοιάζει με άλλη γατα στις νέοτερες φωτογραφιες, βεβαια οι πρώτες φώτο ειναι μέσα στην καρδια του χειμώνα και οι νεοτερες στο κατακαλοκαιρο οπου ολα τα αδεισποτάκια έχουν μεγάλες διαφορες στο βάρος. Θυμάμαι περυσι το καλοκαιρι που κατέβαινα 20 φορες την ημέρα με διάφορετικα φαγητά μεγειρεμένα, grain free τροφες γάλα και γιαουρτι για την ζέστη, για να φάει, σε σημειο που με έβλεπε στο τέλος με το φαγητο και άλλαζε δρομο. (Δεν υπάρχει αυτο.) Πολλές φορες την ταϊζαμε στο στομα αλλιώς δεν έτρωγε και μονιμως της έκλεβαν τα άλλα, τα φαγητα. Μέχρι εκει μας άφηνε. Δεν μου κοψε ομως οτι έχει κατι τετοιο. Που να το φανταστω. Τον σεπτέμβρη επανήλθε. Το καημένο ήταν τοσο καλούλι. Θυμάμαι που πέθανε το κοριτσάκι της η ασπρουλα και πηγαινε και κοιμοταν διπλα σε άσπρα κουτιά. Τι να πεις...
Κική σκέφτομαι πως και στειρωση να μην έκανε, την ειχε ήδη ναρκώσει και έιχε κάνει την τομή. Προσωπική μου άποψη, μπορει και να το άντεχε ολο αυτο γιατι ήταν πολύ καλύτερα απο την ημέρα που γέννησε και πεινουσε πολύ, πράγμα που δεν το συνηθιζε. Τι να πω τώρα ήταν τοσο πολλά μες στην μέση. Μακάρι να ήμουν εκει να ξερω. Δεν θα ξεχάσω πως την ημέρα που γέννησε, πηδηξε την καγκελοπορτα να έρθει και μετα επεσε κατω στο δρομο μπρουμυτα με τα χερια και τα ποδια ανοιχτα. Τρελλάθηκα που το ειδα αυτο το πράγμα απο το μπαλκονι. Την ταϊσαμε στο στομα, ηπιε νεράκι και μετα πήρε λιγες δυνάμεις και πήγε στο μωράκι της. Μας εμπιστευθηκε πολύ που δεν πειράξαμε το μωράκι εκεινη την μέρα. Επισης δεν θα ξεχάσω το άλλο πρωϊ που πηραμε την γατοφορο έξω απο το οικοπεδο. Φοβήθηκε με κοιταζε ενα προσωπο αδυνατισμένο με 2 πράσινα ματια που φαινονταν τεράστια ορθανοιχτα και φοβισμένα, την έφερα κοντα στο προσωπο μου της μιλησα και μετά έγειρε και κοιμήθηκε. Αυτο θυμάμαι και σκάω. (Μην φοβάσαι παμε τώρα στο γιατρο...) Κιχ δεν έβγαλε. Ηταν τοσο ελαφρια η γατοφορος.....
Osi για το μωρο, ποιο μωρο; ζήτημα αν έζησε την πρώτη του μέρα. μετα το πηρε απο κει και σιγουρα δεν ειχε την δύναμη να το φροντισει. Ηταν τοσο χάλια. Δεν έχω δει τιποτα απολύτως.
kouix
- Σπόιλερ:
- Λυπάμαι πολυ για την αντιμετώπιση που ειχε ο πατέρας σου και συ στο νοσοκομειο. Εισαι καλα τώρα; Σιδερένια !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ναι όλα καλά τώρα, εκανα το service μου του 2010, και ειμαι ΟΚ τωρα πια! Σ' ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον!

kouix- Εφτάψυχος-η M^o-o^derator
-
Αριθμός γατουνίων : 5 νιάου, 2 γαβ, 1 τσίου
Ημερομηνία Εγγραφής : 28/04/2013
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Ευχαριστώ πολυ κοριτσια....
Ειναι σχεδον αδυνατο να παρατηρησεις διαφορα. Απο την στιγμη που την εβλεπες καθημερινα δεν σου φαινοταν διαφορετικη, οποτε μη νιωθεις χαλια που δεν πηγε το μυαλο σου οτι μπορει να εχει κατι

koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Μανουλα σήμερα έχω τα γενεθλια μου. Εκλεισα τον πρώτο μου χρονο. Να ξέρεις οτι ειμαι πολύ ευτυχισμένη εδω. ΣΕ αγαπάμε πολύ!!

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
kouix έγραψε:
Ναι όλα καλά τώρα, εκανα το service μου του 2010, και ειμαι ΟΚ τωρα πια! Σ' ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον!
Ποτε ξανα σέρβις.

koneko έγραψε:Ειναι σχεδον αδυνατο να παρατηρησεις διαφορα. Απο την στιγμη που την εβλεπες καθημερινα δεν σου φαινοταν διαφορετικη, οποτε μη νιωθεις χαλια που δεν πηγε το μυαλο σου οτι μπορει να εχει κατι. Ο δικος μου για ενα διαστημα ειχε αδυνατισει αρκετα (του εδινα οση ποσοτητα ελεγε η συσκευασια). Οταν ομως ειδα παλαιοτερες φωτογραφιες του συνειδητοποιησα οτι ειχε αδυνατισει υπερβολικα και αμεσως του αυξησα ποσοτητα. Αν δεν εβλεπα παλαιοτερες φωτο, δεν θα καταλαβαινα την διαφορα!

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Χρονια πολλα στην μικρη!!! Ειμαι σιγουρη οτι η μανουλα της την κοιταει ευτυχισμενη απο ψηλα 

koneko- Γατο-gourmeδιά
-
Mood :
Χρόνια πολλά, να σου ζήσει η μικρούλα!!!
Η Κοκονελ σίγουρα θα παρατηρεί ευτυχισμένη!!
Η Κοκονελ σίγουρα θα παρατηρεί ευτυχισμένη!!
ΔΕΒΟΡΑ- Kitten
-
Τόπος : ΓΕΡΑΚΑΣ
Αριθμός γατουνίων : 2 τη ΛΑΟΥΡΙΤΣΑ μου και το ΒΑΛΕΡΙΑΚΙ
Ημερομηνία Εγγραφής : 07/12/2011
Gatoplikti έγραψε:Μανουλα σήμερα έχω τα γενεθλια μου. Εκλεισα τον πρώτο μου χρονο. Να ξέρεις οτι ειμαι πολύ ευτυχισμένη εδω. ΣΕ αγαπάμε πολύ!!
Χρόνια πολλά και χουρχουριστά στην Αγαπούλα σου. Να είναι γερή κι ευτυχισμένη κι εσύ να τη χαίρεσαι.

calliope g.- Γατ-εθελόντρια
-
Τόπος : Νίκαια Αττική
Αριθμός γατουνίων : 5 + 1 αγγελούδι και 1 σκυλάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : 'Ανοιξη-Φθινόπωρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : 'Ολα όσα έχουν γούνα!
Motto : Αύριο όλα θα είναι καλύτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής : 13/10/2012
Mood :
Eυχαριστούμε θερμά κοριτσια !!
Το θέμα της αγαπούλας ....
https://www.gatospito.com/t9787p100-topic#732001
Το θέμα της αγαπούλας ....
https://www.gatospito.com/t9787p100-topic#732001
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Καλο ταξιδι ομορφη Κοκονελ!

alexandrakicat- Γατού Fan Park
-
Τόπος : Μυκονος
Αριθμός γατουνίων : Ενα διαολι,τον Μημ (απτό Μητσος!)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνας και βέβαια !
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Την Sushi,την Μπαριλλα,την Pupa,ολα της marinas289 και της Δωρας!
Motto : Live now Think later
Ημερομηνία Εγγραφής : 02/01/2011
Mood : -
Ευχαριστώ αλεξάνδρα!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Κοριτσάκι μου γλυκο, θέλω να σου πω μια ιστορια... Ενα χειμωνιάτικο σάββατο στην πλατεια της περιοχής μας, εκει στο ομορφο μερος που σε ειχαμε παει για να πάμε στον γιατρο και ζητούσες νεράκι να πιεις, ειπαμε να πάμε μια βολτα. Εβρεχε μα ήταν ομορφα, ειχε παζάρι και οι καφετέριες ειχαν στήσει στο πεζοδρομιο της πλατειας, αυτα τα γνωστά κουβουκλια με τα πλαστικα γυρω γύρω και μέσα ομορφους καναπέδες και φιάλες γκαζιου για ζέστη. Πήραμε με την άλλη σου μαμά την Abbysinia ένα πακετο λουκουμάδες και κατευθυνθήκαμε σε ένα απο αυτα τα μαγαζια να χαλαρώσουμε.
Πλησιάζουμε σε ένα πολύ ομορφο σημειο, φωτακια χριστουγενιάτικα ομορφαιναν το τοπιο, χαμηλος φωτισμος και κεράκια , παρα πολλή ζέστη και κάτι τεράστιοι χαλαρωτικοι καναπέδες. Ξαφνικα τι εκπληξη σε έναν απο τους τεράστιους αυτούς καναπέδες ήταν εκει η δίδυμη αδελφούλα σου. Μια γατούλα ιδια με σένα κοιμοταν χουρχουριστά , χαμένη σε βαθύ υπνο τυλιγμένη μεσα στα μαξιλάρια. Ηταν λεπτη και μακρυα σαν και σένα. Τεράστια μουστάκια και μακρυα ποδαράκια. Ειχε ακριβώς τα χρωματα σου. Ξετρελλάθηκα!! Μπήκαμε μέσα με την άλλη σου μαμα και κατσαμε διπλα της, αφου σχεδον διώξαμε τους άλλους που κάθονταν εκει, Ρωτήσαμε με απορια, μα πως και αφήνετε την γατούλα στον καναπέ; Mας απαντησαν μα δεν φεύγει με τίποτα.. Καθησαμε διπλα στην γατούλα την ταϊσαμε , την χαϊδέψαμε και ήταν σαν να χαϊδευα εσένα κουκλίτσα μου. Εκεινη μου έκανε πατουσάκια με τα τεράστια πατούσια της και τις μεγάλες νυχάρες της. Ωρες ώρες ενοχλούνταν και λιγο και έπαιρνε αυτο το βλέμμα το θανατηφορο που ειχες και συ. Εντάξει ομως δεν ειχε τα τοσο ομορφα ξεχωριστα ματάκια σου.
Τώρα περνάμε συχνά πυκνά και χαζεύουμε απέξω. Ειναι σαν να σε βλέπουμε εσένα κοριτσάκι μου. Να ξέρεις σε σκεφτομαστε και μας λειπεις. Καμια φορα βουρκώνουμε οταν σκεφτομαστε ποσο αρρώστησες και ταλαιπωρήθηκες και θυμώνουμε με τον εαυτο μας. Ομως ξέρουμε οτι τώρα πια περνάς ομορφα και ευτυχισμένα εκει στην παρέα του ουρανού, και αυτο μας παρηγορει. Θα θελα να ειχα την ευκαιρια να σου δινα ολα τα χάδια του κοσμου, να σε αποχαιρετισω. Ομως θα ξαναβρεθούμε γλυκεια μου. Να ξερεις σε έχουμε μέσα στην καρδια μας.......

Πλησιάζουμε σε ένα πολύ ομορφο σημειο, φωτακια χριστουγενιάτικα ομορφαιναν το τοπιο, χαμηλος φωτισμος και κεράκια , παρα πολλή ζέστη και κάτι τεράστιοι χαλαρωτικοι καναπέδες. Ξαφνικα τι εκπληξη σε έναν απο τους τεράστιους αυτούς καναπέδες ήταν εκει η δίδυμη αδελφούλα σου. Μια γατούλα ιδια με σένα κοιμοταν χουρχουριστά , χαμένη σε βαθύ υπνο τυλιγμένη μεσα στα μαξιλάρια. Ηταν λεπτη και μακρυα σαν και σένα. Τεράστια μουστάκια και μακρυα ποδαράκια. Ειχε ακριβώς τα χρωματα σου. Ξετρελλάθηκα!! Μπήκαμε μέσα με την άλλη σου μαμα και κατσαμε διπλα της, αφου σχεδον διώξαμε τους άλλους που κάθονταν εκει, Ρωτήσαμε με απορια, μα πως και αφήνετε την γατούλα στον καναπέ; Mας απαντησαν μα δεν φεύγει με τίποτα.. Καθησαμε διπλα στην γατούλα την ταϊσαμε , την χαϊδέψαμε και ήταν σαν να χαϊδευα εσένα κουκλίτσα μου. Εκεινη μου έκανε πατουσάκια με τα τεράστια πατούσια της και τις μεγάλες νυχάρες της. Ωρες ώρες ενοχλούνταν και λιγο και έπαιρνε αυτο το βλέμμα το θανατηφορο που ειχες και συ. Εντάξει ομως δεν ειχε τα τοσο ομορφα ξεχωριστα ματάκια σου.
Τώρα περνάμε συχνά πυκνά και χαζεύουμε απέξω. Ειναι σαν να σε βλέπουμε εσένα κοριτσάκι μου. Να ξέρεις σε σκεφτομαστε και μας λειπεις. Καμια φορα βουρκώνουμε οταν σκεφτομαστε ποσο αρρώστησες και ταλαιπωρήθηκες και θυμώνουμε με τον εαυτο μας. Ομως ξέρουμε οτι τώρα πια περνάς ομορφα και ευτυχισμένα εκει στην παρέα του ουρανού, και αυτο μας παρηγορει. Θα θελα να ειχα την ευκαιρια να σου δινα ολα τα χάδια του κοσμου, να σε αποχαιρετισω. Ομως θα ξαναβρεθούμε γλυκεια μου. Να ξερεις σε έχουμε μέσα στην καρδια μας.......

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
marina289- Σχολιάστρια επί παντός γατηστιτού
-
Αριθμός γατουνίων : άστατος!
Motto : For every dark night,there's a brighter day
Ημερομηνία Εγγραφής : 14/03/2012
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι- Γατόπληκτη
-
Τόπος : Γατάγου
Αριθμός γατουνίων : Δυο λευκά θαύματα εντός σπιτιού, η μικρή μου πριγκίπισσα του ονείρου και οι νιαουριστοί μου θαμώνες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto : Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/11/2010
Mood :
marina289 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:![]()
![]()

- Σπόιλερ:
- Απο την άλλη μέρια σκέφτομαι για να ελαφρύνω και λιγο το κλίμα, τοση ζέστη μέσα στην καφετέρια, που θα το πας το καημένο το γατι μέσα στο σπιτι που ειναι πάγος.
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
καλο γατοπαραδεισο να εχει.

lili97- Kitten
-
Τόπος : καρδιτσα
Αριθμός γατουνίων : χουλιος,πιπης,νταιζος και εβιτα(και φυσικα ναταλια για παντα στο μυαλο μου)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατουνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/02/2014
Mood :
καλο γατοπαραδεισο να εχει. 

lili97- Kitten
-
Τόπος : καρδιτσα
Αριθμός γατουνίων : χουλιος,πιπης,νταιζος και εβιτα(και φυσικα ναταλια για παντα στο μυαλο μου)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : καλοκαιρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ολα τα γατουνια
Ημερομηνία Εγγραφής : 17/02/2014
Mood :
lili97 έγραψε:καλο γατοπαραδεισο να εχει.
Ευχαριστώ λιλι!!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Ειμαι σιγουρη πως τωρα θα εινhttps://2img.net/u/2914/57/95/10/smiles/72784.gifαι στον παραδεισο.... 

Froufrou45- Kitten
-
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός γατουνίων : 1,ο μικρουλης Φρουφρουλης...
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Χειμωνα για να χουχουλιαζουμε....
Motto : Να μην αφησεις τιποτα να χαλασει την ζαχαρενια σου..
Ημερομηνία Εγγραφής : 18/04/2014
Mood :
Froufrou45 έγραψε:Ειμαι σιγουρη πως τωρα θα εινhttps://2img.net/u/2914/57/95/10/smiles/72784.gifαι στον παραδεισο....

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Σαν σήμερα πριν 2 χρονια χάσαμε την αγαπημένη μας Κοκονέλ !!
Το οικοπεδο δεν ήταν ποτε ιδιο απο τοτε που έφυγε , μαζι και ο αδερφος της Αγαπουλας.
Ομως ένα κομμάτι της μενει εδω μαζι μας να μας θυμιζει τον χαρακτήρα της το βλέμμα της. Η Αγαπούλα μας !!
Εις το επανειδιν κοπέλα μου, καποια μέρα θα ξαναβρεθούμε !
Το οικοπεδο δεν ήταν ποτε ιδιο απο τοτε που έφυγε , μαζι και ο αδερφος της Αγαπουλας.
Ομως ένα κομμάτι της μενει εδω μαζι μας να μας θυμιζει τον χαρακτήρα της το βλέμμα της. Η Αγαπούλα μας !!
Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Σαν σήμερα πριν 2 χρονια χάσαμε την αγαπημένη μας Κοκονέλ !!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
- Σπόιλερ:
Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.
Smokys- Moderator/Πρωτερ-γάτα
-
Αριθμός γατουνίων : 4
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Φθινόπωρο - Άνοιξη
Ημερομηνία Εγγραφής : 03/06/2009
Mood :
dgriman έγραψε:Gatoplikti έγραψε:Σαν σήμερα πριν 2 χρονια χάσαμε την αγαπημένη μας Κοκονέλ !!
![]()
![]()
![]()

Gatoplikti- Γατόπληκτη
-
Mood :
tsili- Γατοκαβατζώστρα
-
Τόπος : Γατογλυφάδα
Αριθμός γατουνίων : 3 σπίτι, 2 αγαπημένα στον ουρανό και πολλά αδεσποτάκι
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : Καλοκαίρι
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : ZENTA, ZENTA, ZENTA
Motto : keep walking
Ημερομηνία Εγγραφής : 09/03/2009
Mood :
Άντε πρωί πρωί με έχουν πάρει τα ζουμιά εδώ μέσα και έχω αφήσει τα μικρά να σφάζονται... Είναι όμορφο πάντως το πώς τα θεωρούμενα "ξεχασμένα" του δρόμου είναι τόσο ζωντανά για κάποιους ανθρώπους... Φιλιά στην κορούλα την όμορφη που θα την κουβαλάει πάντα μέσα της.
Zaxy- Senior Cat
-
Τόπος : Κοντά στο νεράκι...
Αριθμός γατουνίων : 2 νιάου + 1 γαβ
Ημερομηνία Εγγραφής : 20/06/2014
Mood :
Gatoplikti έγραψε:Σαν σήμερα πριν 2 χρονια χάσαμε την αγαπημένη μας Κοκονέλ !!

thanoschris1- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος
-
Αριθμός γατουνίων : 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος : ΧΟΥΖΟΥΡΟΚΑΙΡΟΣ
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε : μμμμμ...όλες
Motto : ΘΕΛΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΚΙΑ
Ημερομηνία Εγγραφής : 26/12/2013
Mood :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
» Νεο αδεσποτακι!
» Γατα
» SOS ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ
» Καλό ταξίδι πριγκιπισσούλα μας
» ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΕ FIV,FELV,FIP ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ ή ΜΟΝΗ
» Διατροφή γατάκια και αίμα στα κόπρανα
» Για τα πράσινα μάτια της που έσβησαν νωρίς
» Η ασπρουλα ψαχνει για σπιτι
» σπασμός ουρήθρας
» 3 προς 4 εβδομάδων ορφανά γατάκια
» δεν κλείνουν οι πληγές του γάτου μου
» SOS: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
» Σταλίτσα ... Καλό ταξίδι...! :(
» Πως να μην χάσω τη γατούλα
» Διατροφή- Δίαιτα
» Carnilove- Primordial- Ambrosia- Josera
» ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ
» Γατάκι sphynx 6 εβδομάδων δεν τρώει
» ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΑ ΟΥΛΑ
» Καλό ταξίδι βασίλισσα μου
» Γατάκι (μάλλον) 10-12 ημερών
» Χαρίζονται πέρσικα γατάκια
» Δίδονται ΠΕΡΣΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ
» Γατούλα σε ανάρρωση
» Περινεικη ουριθροστομια
» ΠΕΡΙΝΕΪΚΗ ΟΥΡΗΘΡΟΣΤΟΜΙΑ
» Περινεικη ουριθροστομια
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» Παρακαλώ θέλω βοήθεια για να βρει σπίτι ο γατούλης
» στειρωση γατουλας δευτερη φορα ραματα εσωτερικα αποροφησιμα
» Χαρίζεται ομορφάντρας
» Πόσο να περιμένω το κόστος υπερήχου και ανάλυσης ούρων;
» Χνουδομπαλάκια λουσμένα στο φως και το χρώμα ψάχνουν μόνιμο σπίτι.
» Επείγον μετα απο στείρωση...
» Η φιλεναδίτσα ψάχνει σπίτι
» Γιατί εξαφανίστηκε;
» Μια αδέσποτη βασίλισσα
» Βασίλισσα Λίχα
» Νευρολόγος κτηνίατρος