ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !
Σελίδα 1 από 1 • Share •
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !
Καλησπέρα στους αναγνώστες και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλοξενείται απο εχθές μια γατούλα σε σπίτι φίλης. Μπορεί να είναι έγκυος, γιατί η κοιλίτσα της έχει διευρυνθεί στα πλάγια, όχι πάρα πολύ όμως. Πιθανών να είναι παρατημένη ή να χάθηκε απο σπίτι, γιατί είχε άμεσα οικειότητα με τον χώρο του σπιτιού, πήγε αμέσως αμμολεκάνη και ανέβηκε στο κρεβάτι της φίλης μου το βράδυ για ύπνο.
Το θέμα είναι οτι εκτός του οτι κάνει διάρροιες, όταν πάει για τσισάκια στην αμμολεκάνη, ξεκινάει κανονικά απο τη φυσιολογική στάση που παίρνει η γάτα και κατα τη διάρκεια, σταδιακά σηκώνεται όρθια με αποτέλεσμα τα ούρα να φεύγουν εκτός αμμολεκάνης. Δεν βγάζει φωνούλες όμως ως ένδειξη πόνου. Επίσης απο εχθές που μπήκε στο σπίτι, κοιμάται σχεδόν συνέχεια και έχει γίνει φίλη σαφώς με το καλοριφέρ. Προχτές με τη βροχή βέβαια, που ήταν ακόμα στο δρόμο, είχε γίνει μουσκίδι. Με ανησυχεί η στάση της ούρησης..
1) Μπορεί να είναι νόσος κατώτερου ουροποιητικού?
2) Ενοχλήσεις πίεσης στην ουροδόχο κύστη απο πιθανή εγκυμοσύνη? (η κοιλίτσα της δεν είναι μεγάλη όμως)
Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μου πεί τη γνώμη του ? Ευχαριστώ πολύ !
Φιλοξενείται απο εχθές μια γατούλα σε σπίτι φίλης. Μπορεί να είναι έγκυος, γιατί η κοιλίτσα της έχει διευρυνθεί στα πλάγια, όχι πάρα πολύ όμως. Πιθανών να είναι παρατημένη ή να χάθηκε απο σπίτι, γιατί είχε άμεσα οικειότητα με τον χώρο του σπιτιού, πήγε αμέσως αμμολεκάνη και ανέβηκε στο κρεβάτι της φίλης μου το βράδυ για ύπνο.
Το θέμα είναι οτι εκτός του οτι κάνει διάρροιες, όταν πάει για τσισάκια στην αμμολεκάνη, ξεκινάει κανονικά απο τη φυσιολογική στάση που παίρνει η γάτα και κατα τη διάρκεια, σταδιακά σηκώνεται όρθια με αποτέλεσμα τα ούρα να φεύγουν εκτός αμμολεκάνης. Δεν βγάζει φωνούλες όμως ως ένδειξη πόνου. Επίσης απο εχθές που μπήκε στο σπίτι, κοιμάται σχεδόν συνέχεια και έχει γίνει φίλη σαφώς με το καλοριφέρ. Προχτές με τη βροχή βέβαια, που ήταν ακόμα στο δρόμο, είχε γίνει μουσκίδι. Με ανησυχεί η στάση της ούρησης..
1) Μπορεί να είναι νόσος κατώτερου ουροποιητικού?
2) Ενοχλήσεις πίεσης στην ουροδόχο κύστη απο πιθανή εγκυμοσύνη? (η κοιλίτσα της δεν είναι μεγάλη όμως)
Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μου πεί τη γνώμη του ? Ευχαριστώ πολύ !

Queen- Junior Cat

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 5
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Motto: Cat bless you !
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/10/2009
Mood :
Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !
Δεν το έχω ξαναδεί, αλλά σίγουρα θα πρέπει να την δει κτηνίατρος και για να δει αν είναι έγκυος, για την διάρροια και φυσικά και για τη περίεργη στάση ούρησης.

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Kαποιες φορες, σπανια ομως το εκανε κι ο δικος μου (αρσενικος στειρωμενος) και μαλιστα οταν το εκανε τρεμοπαιζε και η ουρα του. Τοτε τον εβλεπα γιατι ειχα ανοιχτη αμμολεκανη. Απ'οταν πηραμε κλειστη δεν τον εχω ξαναδει και δεν ξερω εαν το συνεχιζει αφου μπορει να μην τον βολευει κιολας η σταση. Παντως, δεν επαθε τιποτα με αυτο. Καποια στιγμη που παρουσιασε προβλημα με το ουροποιητικο του τα συμπτωματα ηταν εντελως αλλα (συχνη επισκεψη στην τουαλετα χωρις να ουρει, Πολυ συχνη ομως, μεσα σε 10 λεπτα μπορει να ειχε μπαινοβγει και 10 φορες).
Ο γιατρος θα σας πει καλυτερα
Ο γιατρος θα σας πει καλυτερα
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

ναι, καλύτερα να τη δει γιατρός. κι έρχεται 3ήμερο. μα πώς αρρωσταίνουν πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμες...

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Καλώς την!
Όλα καλά?
Συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια που είπαν να την δει γιατρός! Λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!
Όλα καλά?Συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια που είπαν να την δει γιατρός! Λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Θα την δεί γιατρός οπωσδήποτε. Όλα δυστυχώς σε αργίες τυχαίνουν..
Πούπσυ γέλασα πολύ με τη φωτογραφία που έχεις βάλει με τη γάτα που την πιάνουν στα πράσα !
Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.
Πούπσυ γέλασα πολύ με τη φωτογραφία που έχεις βάλει με τη γάτα που την πιάνουν στα πράσα !
Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.

Queen- Junior Cat

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 5
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Motto: Cat bless you !
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/10/2009
Mood :
Queen έγραψε:Θα την δεί γιατρός οπωσδήποτε. Όλα δυστυχώς σε αργίες τυχαίνουν..
σ΄ευχαριστούμε πολύ! την υπογραφή την έχει φτιάξει η tzelacat, η οποία έχει φτιάξει και άλλων μελών και είναι πραγματικα αριστουργηματικές. δες εδώ http://www.gatospito.com/t7985-topic?highlight=%F5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DD%F2

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Εαν και από ότι φαίνεται ξέρετε από γάτες, αλλά για σιγουριά θα ρωτήσω. Δε δώσατε γάλα στη γάτα να υποθέσω. Γιατί το γάλα προκαλεί διάρροιες στη γάτα. Όπως βέβαια και η αλλαγή στη τροφή.. Καλως τη δεχτήκατε τη νέα...
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

Queen έγραψε:Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.
Καλά είμαι κι εγώ! Τα γατούνια σου καλά?
Καλή τύχη στο αδεσποτάκι σου!

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali