ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !

Δημοσίευση από Queen στό Παρ Feb 24, 2012 9:07 am

Καλησπέρα στους αναγνώστες και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλοξενείται απο εχθές μια γατούλα σε σπίτι φίλης. Μπορεί να είναι έγκυος, γιατί η κοιλίτσα της έχει διευρυνθεί στα πλάγια, όχι πάρα πολύ όμως. Πιθανών να είναι παρατημένη ή να χάθηκε απο σπίτι, γιατί είχε άμεσα οικειότητα με τον χώρο του σπιτιού, πήγε αμέσως αμμολεκάνη και ανέβηκε στο κρεβάτι της φίλης μου το βράδυ για ύπνο.
Το θέμα είναι οτι εκτός του οτι κάνει διάρροιες, όταν πάει για τσισάκια στην αμμολεκάνη, ξεκινάει κανονικά απο τη φυσιολογική στάση που παίρνει η γάτα και κατα τη διάρκεια, σταδιακά σηκώνεται όρθια με αποτέλεσμα τα ούρα να φεύγουν εκτός αμμολεκάνης. Δεν βγάζει φωνούλες όμως ως ένδειξη πόνου. Επίσης απο εχθές που μπήκε στο σπίτι, κοιμάται σχεδόν συνέχεια και έχει γίνει φίλη σαφώς με το καλοριφέρ. Προχτές με τη βροχή βέβαια, που ήταν ακόμα στο δρόμο, είχε γίνει μουσκίδι. Με ανησυχεί η στάση της ούρησης..
1) Μπορεί να είναι νόσος κατώτερου ουροποιητικού?
2) Ενοχλήσεις πίεσης στην ουροδόχο κύστη απο πιθανή εγκυμοσύνη? (η κοιλίτσα της δεν είναι μεγάλη όμως)
Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μου πεί τη γνώμη του ? Ευχαριστώ πολύ !

Queen
Junior Cat
Junior Cat

Female
Χοίρος
Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 5
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Motto: Cat bless you !
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/10/2009
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΣΗ - HELP !

Δημοσίευση από doremi στό Παρ Feb 24, 2012 9:17 am

Δεν το έχω ξαναδεί, αλλά σίγουρα θα πρέπει να την δει κτηνίατρος και για να δει αν είναι έγκυος, για την διάρροια και φυσικά και για τη περίεργη στάση ούρησης.

doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Χοίρος
Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :

Δημοσίευση από Anatoli στό Παρ Feb 24, 2012 9:31 am

Kαποιες φορες, σπανια ομως το εκανε κι ο δικος μου (αρσενικος στειρωμενος) και μαλιστα οταν το εκανε τρεμοπαιζε και η ουρα του. Τοτε τον εβλεπα γιατι ειχα ανοιχτη αμμολεκανη. Απ'οταν πηραμε κλειστη δεν τον εχω ξαναδει και δεν ξερω εαν το συνεχιζει αφου μπορει να μην τον βολευει κιολας η σταση. Παντως, δεν επαθε τιποτα με αυτο. Καποια στιγμη που παρουσιασε προβλημα με το ουροποιητικο του τα συμπτωματα ηταν εντελως αλλα (συχνη επισκεψη στην τουαλετα χωρις να ουρει, Πολυ συχνη ομως, μεσα σε 10 λεπτα μπορει να ειχε μπαινοβγει και 10 φορες).
Ο γιατρος θα σας πει καλυτερα luck

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Γαληφάδα
Αριθμός γατουνίων: 2 λουκουμακια!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: North Pole :)
Motto: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/08/2008
Mood :

http://www.troktiko.eu

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Παρ Feb 24, 2012 9:36 am

ναι, καλύτερα να τη δει γιατρός. κι έρχεται 3ήμερο. μα πώς αρρωσταίνουν πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμες...

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Παρ Feb 24, 2012 10:37 am

Καλώς την! Όλα καλά?

Συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια που είπαν να την δει γιατρός! Λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από Queen στό Σαβ Feb 25, 2012 3:47 am

Θα την δεί γιατρός οπωσδήποτε. Όλα δυστυχώς σε αργίες τυχαίνουν..

Πούπσυ γέλασα πολύ με τη φωτογραφία που έχεις βάλει με τη γάτα που την πιάνουν στα πράσα !

Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.

Queen
Junior Cat
Junior Cat

Female
Χοίρος
Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 5
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όποια έχει "μουντζούρα" στο μουστακάκι-με τρελαίνει !!!
Motto: Cat bless you !
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/10/2009
Mood :

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Σαβ Feb 25, 2012 3:52 am

Queen έγραψε:Θα την δεί γιατρός οπωσδήποτε. Όλα δυστυχώς σε αργίες τυχαίνουν..

Πούπσυ γέλασα πολύ με τη φωτογραφία που έχεις βάλει με τη γάτα που την πιάνουν στα πράσα !

Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.

σ΄ευχαριστούμε πολύ! την υπογραφή την έχει φτιάξει η tzelacat, η οποία έχει φτιάξει και άλλων μελών και είναι πραγματικα αριστουργηματικές. δες εδώ http://www.gatospito.com/t7985-topic?highlight=%F5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DD%F2

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από Fotoula στό Σαβ Feb 25, 2012 4:49 am

Εαν και από ότι φαίνεται ξέρετε από γάτες, αλλά για σιγουριά θα ρωτήσω. Δε δώσατε γάλα στη γάτα να υποθέσω. Γιατί το γάλα προκαλεί διάρροιες στη γάτα. Όπως βέβαια και η αλλαγή στη τροφή.. Καλως τη δεχτήκατε τη νέα... Smile

έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και lipothymia
και Proud Member των απανταχού Α.Δ. arrogant

Fotoula
Citrullus lanatus Mod/Πρωτερ-γάτα
Citrullus lanatus Mod/Πρωτερ-γάτα

Female
Μαϊμου
Τόπος: Σπίτι
Αριθμός γατουνίων: ένα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παλιόκαιρος όλων των αποχρώσεων......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ντύλαν, Κουασιμόδο & Πανδώρα !
Motto: ΝΕΡΙΝΑΣΚΑΣΜΟΥΛΗΣ
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

http://www.nerinanasia.blogspot.com

Δημοσίευση από SuperCatz στό Κυρ Feb 26, 2012 12:46 am

Queen έγραψε:Βίκυ γειά ! Καλά είμαι, εσύ ? Έχω σώσει ενα αδεσποτάκι και θα ανεβάσω αγγελία και απο εδώ μήπως θέλει κάποιος να την υιοθετήσει.

Καλά είμαι κι εγώ! Τα γατούνια σου καλά?

Καλή τύχη στο αδεσποτάκι σου!

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης