Εκείνος κι εγώ...
Σελίδα 5 από 40 • Share •
Σελίδα 5 από 40 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40 
Απ: Εκείνος κι εγώ...
και εγω το ιδιο νομιζα .... οτι ειναι κατι μεσα στο σκοταδι σα το φεγγαρι το μουστακι αλλα οχι σε πανσεληνο...

purina- Γατανιχνευτής-Γατανιχνεύτρια

-

Τόπος: gatohome
Αριθμός γατουνίων: ενα και μαυρο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ola
Motto: Who is the boss???
Ημερομηνία Εγγραφής: 15/11/2007
Mood :
Α καλάαα!!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Έπρεπε να έχω βάλει μούσι. Θα εκλαμβάνετο ως βροχή από πεφταστέρια, μια τρελλή βραδιά καρναβαλιού 

funambolo- Γαταμυθού

- Τόπος: Twilight Catzone
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto: Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής: 22/01/2012
Mood :
funambolo έγραψε:Έπρεπε να έχω βάλει μούσι. Θα εκλαμβάνετο ως βροχή από πεφταστέρια, μια τρελλή βραδιά καρναβαλιού

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
eeee, κι εγω με την πρώτη ματια, θάλασσα τη νύχτα είδα!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Εγω παλι η πιο πεζη της παρεας νομιζα οτι ηταν νυχια του Σαγκεως στο τραπεζι....

marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/05/2011
Mood :
funambolo έγραψε:ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Shaggy φίλε μου εδω Πρίγκηπας μη μασάς ζήτα ραντεβού από την βλαμμένη την γραμματέα μου ( Κατερίνα την λένε ) να συναντηθούμε να πιούμε το τσάι μας και να πω μερικά μυστικά .
Μου μοίαζεις μαγκάκι και σκέφτομαι να σου κάνω μια πρόταση
Πρίγκηπα, κατ' αρχήν θέλω να σου πω ότι θαυμάζω απεριόριστα τον σκούφο σου και είμαι βέβαιος ότι κάτω από έναν τέτοιο σκούφο δε μπορεί παρά να κρύβεται ένα σατανικό μυαλό! Είμαι όλος αυτιά για την πρόταση![]()
Φίλε μου, μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ φίλο, έψαξα στο βιβλίο των ραντεβού και δεν βρήκα να έχεις κλείσει ραντεβού και είμαι σίγουρος ότι η βλάμμένη ξέχασε τα το σημειώσει, θα κοιμηθώ πάνω στο κεφάλι τη για μια εβδομάδα για να μάθει να ξεχνά. Στο θέμα μας, έχω και γω προβλήματα με την μάνα μου έχει μεγαλώσει και δεν ξέρω τι να κάνω μας τα έχει πρ....ξει κοινώς άσε που χρειάζομαι ένα δεξί χέρι γιατί η Μαμά έφερε και καινούργιο στο παλάτι και μας τα έχει κάνει τσουρέκια Γάλλος είναι Ανρί τον λένε και χρειάζομαι την βοήθεια σου να τον εξοντώσω, τώρα πρέπει να πάω να πλύνω τα πατούσια μου για πρωινο ξέρεις τώρα θα τα πούμε...

ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Μυτιλήνη - Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχή και μόνο βροχή
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: την Μάγια τον Ντακίρι και τον Χιόνη
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/04/2008
Mood :
Πούπσυ έγραψε:eeee, κι εγω με την πρώτη ματια, θάλασσα τη νύχτα είδα!!![]()
![]()
Μήπως πρέπει να αλλάξω φωτογραφική μηχανή?

funambolo- Γαταμυθού

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
marea έγραψε:Εγω παλι η πιο πεζη της παρεας νομιζα οτι ηταν νυχια του Σαγκεως στο τραπεζι....![]()
![]()
Νύχι? Να βγάλει νύχι? Καλέ αυτό θα σήμαινε ότι έχει πάρει τα πάνω του!! Αλλά πουυυυυ...

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:funambolo έγραψε:ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Shaggy φίλε μου εδω Πρίγκηπας μη μασάς ζήτα ραντεβού από την βλαμμένη την γραμματέα μου ( Κατερίνα την λένε ) να συναντηθούμε να πιούμε το τσάι μας και να πω μερικά μυστικά .
Μου μοίαζεις μαγκάκι και σκέφτομαι να σου κάνω μια πρόταση
Πρίγκηπα, κατ' αρχήν θέλω να σου πω ότι θαυμάζω απεριόριστα τον σκούφο σου και είμαι βέβαιος ότι κάτω από έναν τέτοιο σκούφο δε μπορεί παρά να κρύβεται ένα σατανικό μυαλό! Είμαι όλος αυτιά για την πρόταση![]()
Φίλε μου, μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ φίλο, έψαξα στο βιβλίο των ραντεβού και δεν βρήκα να έχεις κλείσει ραντεβού και είμαι σίγουρος ότι η βλάμμένη ξέχασε τα το σημειώσει, θα κοιμηθώ πάνω στο κεφάλι τη για μια εβδομάδα για να μάθει να ξεχνά. Στο θέμα μας, έχω και γω προβλήματα με την μάνα μου έχει μεγαλώσει και δεν ξέρω τι να κάνω μας τα έχει πρ....ξει κοινώς άσε που χρειάζομαι ένα δεξί χέρι γιατί η Μαμά έφερε και καινούργιο στο παλάτι και μας τα έχει κάνει τσουρέκια Γάλλος είναι Ανρί τον λένε και χρειάζομαι την βοήθεια σου να τον εξοντώσω, τώρα πρέπει να πάω να πλύνω τα πατούσια μου για πρωινο ξέρεις τώρα θα τα πούμε...
Τι????? Κοιμάσαι πάνω στο κεφάλι της????? Και δεν το' χει πάρει πάνω της ακόμη???? Θαυμάζω την καταδεκτικότητά σου φίλε Πρίγκηπα. Εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μόνο όταν η γκιόσα λείπει. Όταν είναι κι αυτή επάνω ανεβαίνω για τρία δευτερόλεπτα, ίσα για να ενθουσιαστεί, και μετά πάω κάτω από την καρέκλα όπου δε με βλέπει. Ή ξύνω το πάτωμα για να την ενοχλώ. Από εμένα ό,τι βοήθεια θες, θα την έχεις, αν και δεν διακρίνομαι για την ευφυία και τις ιδέες μου, αν όμως μου πεις ακριβώς τι να κάνω, θα το κάνω για να μη νομίζουν και τα κορίτσια εδώ ότι είμαι χαλβάς. Εγώ δεν πολυπλένω πατουσάκια γιατί μέχρι να φτάσω εκεί έχω πνιγεί από την τρίχα μου κι ακόμη προκοπή δεν έχω δει από κάτι ειδικές πάστες τρίχας που μου δίνει η γκιόσα, αλλά τι να κάνω, το ανέχομαι κι αυτό. Τώρα λίγο έχω μπερδευτεί με το τι πρέπει να κάνω για το ραντεβού, οπότε εσύ που είσαι πιο έμπειρος, ενημέρωσέ με, γιατί όπως σου είπα και πριν, δε με λες και ιδιοφυία... Α, έχω και pm αν χρειάζεται!! Άντε, πάω τώρα να κάτσω πίσω από την κουρτίνα, γιατί μου φαίνεται ότι έχει κίνηση στο μπαλκόνι.

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Πάνω της κοιμάμαι γιατί είμαι Πρίγκηπας οι λοιποί κοιμούνται γύρω της και την πλακώνουμε και το πρωί ξυπνάει και είναι πως να το περιγράψω πιασμένη, σαν σίγμα, για να ισιώσει της χρειάζεται καμιά ώρα
. Σκέφτομαι να εξοντώσω τον Ανρί θα σου πω αργότερα πως γιατί εδω στο παλάτι μας παρακολουθούν συνέχεια φίλε μου, πάντως την γκιόσα να την προσέχεις την έκοψα εγω , θέλει να κοιμηθείς πάνω της σαν τρελλή ΜΗΝ το δεχθείς ακόμη είναι νωρίς οι γυναίκες θέλουν στρώσιμο πρώτα όπως τα πλακάκια. θα σου μάθω να ανοίγεις τα συρτάρια και να σκορπάς τα εσώρουχά της έχουμε πολλά να πούμε , κράτα χαρακτήρα φίλε.
Ο Πρίγκηπας
. Σκέφτομαι να εξοντώσω τον Ανρί θα σου πω αργότερα πως γιατί εδω στο παλάτι μας παρακολουθούν συνέχεια φίλε μου, πάντως την γκιόσα να την προσέχεις την έκοψα εγω , θέλει να κοιμηθείς πάνω της σαν τρελλή ΜΗΝ το δεχθείς ακόμη είναι νωρίς οι γυναίκες θέλουν στρώσιμο πρώτα όπως τα πλακάκια. θα σου μάθω να ανοίγεις τα συρτάρια και να σκορπάς τα εσώρουχά της έχουμε πολλά να πούμε , κράτα χαρακτήρα φίλε.Ο Πρίγκηπας

-

Αριθμός γατουνίων: ένα λατρεμένο αγόρι , το μπεμπέ μου , το αγγελούδι,ο Μέρλυν,η Άνθια και η Αγγελίδα
Motto: Δεν ύπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι.Είναι που δεν ξέρει να διαβάσει τον ουρανό!
Mood :
Παναγια μου!
Ο Γλυκος μου ο καλοαναθρεμένος Πριγκιπας μου με-ταλ-λα-χτη-κε!!!!
Που ειναι το καλο φρονιμο αγόρι που θυμάμαι απο τα πάρτι της Φρεγιας στο σπιτι μου???
Τι του κάνατε του λεβεντη μου???
Αχ!
Φιλε Πριγκηπα, έλα ρε συ στο Κλαμπ!
Απο τότε που σε ειδα τελευταια φορα, έχεις αλλαξει ρε συ και μου φαίνεσαι πολυ σουπερ ντουπερ ουάου τυπος.
Ελα να κάνεις αιτηση εγγραφης και θα την προωθησω με τα ίδια μου τα χέρια!
Φρεγια
(Υπατη Γενική Επιθεωρήτρια)
Που ειναι το καλο φρονιμο αγόρι που θυμάμαι απο τα πάρτι της Φρεγιας στο σπιτι μου???
Τι του κάνατε του λεβεντη μου???
Αχ!
Απο τότε που σε ειδα τελευταια φορα, έχεις αλλαξει ρε συ και μου φαίνεσαι πολυ σουπερ ντουπερ ουάου τυπος.
Φρεγια

ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

ralou έγραψε:Παναγια μου!
Τι του κάνατε του λεβεντη μου???![]()
![]()
Αχ!
Απο τότε που σε ειδα τελευταια φορα, έχεις αλλαξει ρε συ και μου φαίνεσαι πολυ σουπερ ντουπερ ουάου τυπος.![]()
Φρεγια
Φίλτατη Φρέγια παρακαλώ δεχθείτε την αίτηση εγγραφής μου και παρακαλώ πολύ να είναι μαζί μου ο φίλος μου ο Shaggy

-

Mood :
Η αίτηση σας, Πρίγκηπα, θα μελετηθεί εξονυχιστικά...
Ηλέκτρα.
Ηλέκτρα.

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων αγαπητή Ηλέκτρα.
Ο Πρίγκηπας
Αρθούρος
Ο Πρίγκηπας
Αρθούρος

-

Mood :
funambolo έγραψε:marea έγραψε:Εγω παλι η πιο πεζη της παρεας νομιζα οτι ηταν νυχια του Σαγκεως στο τραπεζι....![]()
![]()
Νύχι? Να βγάλει νύχι? Καλέ αυτό θα σήμαινε ότι έχει πάρει τα πάνω του!! Αλλά πουυυυυ...![]()
Οχι οτι εβλγαλε νυχι παιδι μου το αγορι... Στην προσπαθεια του να πιαστει απο καπου να παει στο καταφυγιο του τρομοκρατημενος....

marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/05/2011
Mood :
ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ έγραψε:Πάνω της κοιμάμαι γιατί είμαι Πρίγκηπας οι λοιποί κοιμούνται γύρω της και την πλακώνουμε και το πρωί ξυπνάει και είναι πως να το περιγράψω πιασμένη, σαν σίγμα, για να ισιώσει της χρειάζεται καμιά ώρα. Σκέφτομαι να εξοντώσω τον Ανρί θα σου πω αργότερα πως γιατί εδω στο παλάτι μας παρακολουθούν συνέχεια φίλε μου, πάντως την γκιόσα να την προσέχεις την έκοψα εγω , θέλει να κοιμηθείς πάνω της σαν τρελλή ΜΗΝ το δεχθείς ακόμη είναι νωρίς οι γυναίκες θέλουν στρώσιμο πρώτα όπως τα πλακάκια. θα σου μάθω να ανοίγεις τα συρτάρια και να σκορπάς τα εσώρουχά της έχουμε πολλά να πούμε , κράτα χαρακτήρα φίλε.
Ο Πρίγκηπας
Mα τώρα σοβαρολογείς?? Θα κοιμηθώ εγώ πάνω της?? Εδώ λέμε δεν την πλησιάζω ούτε στα 10 μέτρα. Και πήγε σήμερα και μου έφερε ποντικάκι με cat nip για να παίζω και το στούμπωσε κιόλας στο χορταράκι και νόμιζε ότι θα χαρώ γιατί διάβασε λέει ότι είναι το καλύτερό μας. Χα!! Εκεί που οι άλλες γάτες θα κάνανε πάρτι με τόσο χόρτο, εγώ το κοίταξα τρία δευτερόλεπτα και άλλαξα καρέκλα. Όσο για το συρτάρι με τα εσώρουχα, τι να σου πω βρε Πρίγκηπα... Πολύ φασαρία μου φαίνεται. Που να πηδάω τώρα και να καταβάλλω προσπάθεια και να μυρίζω και να σπρώχνω... Μήπως καλύτερα απλώς να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι (ΤΗΣ φυσικά, γιατί σιγά μην ξαναπάω εγώ στο καλάθι που μου πήρε)??? Αν νομίζεις πάλι ότι θα κάνει καλό στο image μου, θα προσπαθήσω γιατί θέλω να είσαι υπερήφανος για μένα. Ωχ, έπεσε μια χαρτοπετσέτα στο πάτωμα και φοβήθηκα από το θόρυβο, φεύγω.

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
marea έγραψε:funambolo έγραψε:marea έγραψε:Εγω παλι η πιο πεζη της παρεας νομιζα οτι ηταν νυχια του Σαγκεως στο τραπεζι....![]()
![]()
Νύχι? Να βγάλει νύχι? Καλέ αυτό θα σήμαινε ότι έχει πάρει τα πάνω του!! Αλλά πουυυυυ...![]()
Οχι οτι εβλγαλε νυχι παιδι μου το αγορι... Στην προσπαθεια του να πιαστει απο καπου να παει στο καταφυγιο του τρομοκρατημενος....
Όχι βρε... Ούτε καν όταν τρομοκρατείται δε βγάζει... Απλώς κολλάει την κοιλιά στο πάτωμα και σέρνεται μέχρι το πιο κοντινό καταφύγιο... Γιατί δεν το λες ότι έχει μόνο ένα.... Ων ουκ έστιν αριθμός...

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Όπως λέει η Τέτα (Anatoli), όταν χαμηλώνουν έτσι, πάνε σαν κομάντος!

-

Mood :
shaggy γεια σου!
ονομάζομαι Chiara, και είμαι μια κουκλίτσα ετών 7, που ζω κ απολαμβάνω τα χάδια μου από το δίποδο αυτό άτριχο χωρίς ουρά πλάσμα μαμά μου (ή αλλιώς Ελισσάβετ) όποτε θέλει! Σου γράφω λοιπόν φίλε μου για να σε κάνω να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα όσο θεωρείς τα χάδια την γκιόσας Αθηνομαμάς σου, και θέλω να σε βάλω στον ίσιο δρόμο, διότι βλέποντας εδώ τι γράφουν Φρέγια, Ηλεκτρά, Τσίλι, Πρίγκηπας και λοιποί ταλιμπάν φοβάμαι ότι θα σε παρασύρουν και θα μπλέξεις με κακές παρέες! Περιμένω απάντησή σου να δω άμα σε πρόλαβα.
Φιλάκια.
ονομάζομαι Chiara, και είμαι μια κουκλίτσα ετών 7, που ζω κ απολαμβάνω τα χάδια μου από το δίποδο αυτό άτριχο χωρίς ουρά πλάσμα μαμά μου (ή αλλιώς Ελισσάβετ) όποτε θέλει! Σου γράφω λοιπόν φίλε μου για να σε κάνω να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα όσο θεωρείς τα χάδια την γκιόσας Αθηνομαμάς σου, και θέλω να σε βάλω στον ίσιο δρόμο, διότι βλέποντας εδώ τι γράφουν Φρέγια, Ηλεκτρά, Τσίλι, Πρίγκηπας και λοιποί ταλιμπάν φοβάμαι ότι θα σε παρασύρουν και θα μπλέξεις με κακές παρέες! Περιμένω απάντησή σου να δω άμα σε πρόλαβα.
Φιλάκια.

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

SuperCatz έγραψε:![]()
Όπως λέει η Τέτα (Anatoli), όταν χαμηλώνουν έτσι, πάνε σαν κομάντος!
![]()
Mιλάμε ότι πρόκειται για τον αρχηγό των αμερικανών πεζοναυτών στην έρημο του Ιράκ...

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
BokSurat έγραψε:shaggy γεια σου!
Φιλάκια.
Γεια σου Chiara...
Πρέπει να σου πω ότι η στάση σου απέναντι στο δικό σου δίποδο με εντυπωσιάζει, γιατί εγώ δε βρίσκω καμία χαρά στα χάδια της γκιόσας (ούτε και σε τίποτα άλλο μέσα στο σπίτι) και τώρα τελευταία προσπαθώ να την κάνω να πάρει το μήνυμα και με το να κάθομαι πίσω από την εξώπορτα και να νιαουρίζω με νόημα, αλλά αυτή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει...
Έτσι είπα κι εγώ να ακούσω τις συμβουλές του παρεακίου, για να αισθανθώ λίγο καλύτερα και λιγότερη μοναξιά, γιατί, όπως ξέρεις, προσγειώθηκα απότομα στο σπίτι της γκιόσας
και κοντεύω να τρελλαθώ
Αλήθεια, εσένα πως σε έπεισε το δίποδό σου να γίνετε φίλοι?

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Τι να σου πω φίλε μου...
εγώ εκ γενετής έτσι ήμουνα, πάντα μου άρεσε να είμαι το στήριγμα του 2ποδου... φυσικά του έχω πάρει τον αέρα, τρώω από το πιάτο της, όταν γράφει στον υπολογιστή πάω και κατσικώνομαι στα πόδια της! Γι αυτό σου λέω είναι ωραίο να σε αγαπάει και να της κάνεις τα χάδια, προσπάθησε να αλλάξεις την στάση σου απέναντί της και πίστευσε με θα νιώθεις πολύ καλά και η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί...
τι κάθεσε και λες βρε στον υπολογιστή; Φύγε από εδώ...
Φίλε Saggy,
μην την ακούς αυτήν την περίεργη γάτα... εδώ Lucky, εγώ κάνω τον καλό μόνο όποτε έχω κέφια και αυτό για να μην αντιληφθεί τον ατίθασο χαρακτήρα μου... Φίλε Shaggy, έλα εδώ να σε μάθω εγώ άλλα κόλπα! Αρχικά θα σε μάθω πως θα την την αναστατώσεις και στεναχωρήσεις, εγώ έλειπα 14 μέρες από το σπίτι, αλλά βασικά πείνασα κ γύρισα αλλιώς θα έλειπα κι άλλο... θα σε κάνω σούπερ σου λέω!!! Επίσης σκέφτομαι επίσης να κάνω κ εγώ αίτηση στο κλαμπ που θα μπεις και εσύ κ ελπίζω να τα καταφέρω!
εγώ εκ γενετής έτσι ήμουνα, πάντα μου άρεσε να είμαι το στήριγμα του 2ποδου... φυσικά του έχω πάρει τον αέρα, τρώω από το πιάτο της, όταν γράφει στον υπολογιστή πάω και κατσικώνομαι στα πόδια της! Γι αυτό σου λέω είναι ωραίο να σε αγαπάει και να της κάνεις τα χάδια, προσπάθησε να αλλάξεις την στάση σου απέναντί της και πίστευσε με θα νιώθεις πολύ καλά και η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί...
Φίλε Saggy,
μην την ακούς αυτήν την περίεργη γάτα... εδώ Lucky, εγώ κάνω τον καλό μόνο όποτε έχω κέφια και αυτό για να μην αντιληφθεί τον ατίθασο χαρακτήρα μου... Φίλε Shaggy, έλα εδώ να σε μάθω εγώ άλλα κόλπα! Αρχικά θα σε μάθω πως θα την την αναστατώσεις και στεναχωρήσεις, εγώ έλειπα 14 μέρες από το σπίτι, αλλά βασικά πείνασα κ γύρισα αλλιώς θα έλειπα κι άλλο... θα σε κάνω σούπερ σου λέω!!! Επίσης σκέφτομαι επίσης να κάνω κ εγώ αίτηση στο κλαμπ που θα μπεις και εσύ κ ελπίζω να τα καταφέρω!

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

Απίθανο το θέμα του shaggy και της αναξιοπαθούσης μαμάς του.
Αλλά πέρα από την πλάκα, αντιστέκεται ακόμα ο νέος ε; Τόσο χέστης ήταν ο Ορφέας όταν μου τον έφεραν και το μόνο έναυσμα για κοινωνικοποίηση ήταν ο Πίπης. Ήταν σε κατάσταση σοκ για αρκετό καιρό και μόνο όταν είδε τον Πίπη , που τον συχτίριζε κι όλας, άπλωνε το ποδαράκι του προς το μέρος του για να παίξουν , ακόμα και μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού του (το άφησε ο κτηνίατρος για να πλησιαστούν τα ζώα με ασφάλεια και για τα δυο).Παραμένει φοβικός γάτος με τους ανθρώπους εκτός από μένα φυσικά, με τα άλλα γατιά μόνο ξεπερνάει τον φόβο του κι είναι τρομερά τρυφερός με τα μικρότερα. Εύχομαι να σε πλησιάσει σύντομα για χαδάκια και κουτουλίτσες !
Αλλά πέρα από την πλάκα, αντιστέκεται ακόμα ο νέος ε; Τόσο χέστης ήταν ο Ορφέας όταν μου τον έφεραν και το μόνο έναυσμα για κοινωνικοποίηση ήταν ο Πίπης. Ήταν σε κατάσταση σοκ για αρκετό καιρό και μόνο όταν είδε τον Πίπη , που τον συχτίριζε κι όλας, άπλωνε το ποδαράκι του προς το μέρος του για να παίξουν , ακόμα και μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού του (το άφησε ο κτηνίατρος για να πλησιαστούν τα ζώα με ασφάλεια και για τα δυο).Παραμένει φοβικός γάτος με τους ανθρώπους εκτός από μένα φυσικά, με τα άλλα γατιά μόνο ξεπερνάει τον φόβο του κι είναι τρομερά τρυφερός με τα μικρότερα. Εύχομαι να σε πλησιάσει σύντομα για χαδάκια και κουτουλίτσες !

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
BokSurat έγραψε:Τι να σου πω φίλε μου...
Φίλε Saggy,
Φίλε Lucky, εγώ κατάφερα να την αναστατώσω και να τη στενοχωρήσω χορτασμένος, μια και, όπως ξέρεις, κάνει να με δει μέρες και μέσα στο σπίτι! Πάω μόνο, τρώω, πίνω, χρησιμοποιώ την άμμο και ξανακρύβομαι. Απορώ με την Chiara δηλαδή, που θεωρεί και το δίποδό σας συμπαθητικό...

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Σελίδα 5 από 40 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40 
Σελίδα 5 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali