Ένας πολύ στενοχωρημένος γάτος...
Σελίδα 2 από 8 • Share •
Σελίδα 2 από 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Απ: Ένας πολύ στενοχωρημένος γάτος...
Περιμένουμε....
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

Έχουμε. Τα καλά νέα είναι ότι είναι υγιέστατος. Τα λιγότερο καλά νέα είναι ότι δεν βρέθηκα απάντηση στο θέμα ούρησης (ή από την λύπη δεν πάει, ή από την λύπη δεν πίνει νερό ή έχει βρει την απόλυτα κρυφή και άσχετη γωνία και τα κάνει, που δεν μπορώ να βρω παρά το ψάξιμο). Τα ακόμη λιγότερο καλά νέα είναι ότι από το σοκ έχει ταχυκαρδία (αλλά όχι πρόβλημα καρδιάς). Τα τελείως λιγότερο καλά νέα είναι ότι μου κόστισε το τσεκ απ 197 ευρώ (!), που δεν τα είχα υπολογίσει 

funambolo- Γαταμυθού

- Τόπος: Twilight Catzone
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto: Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής: 22/01/2012
Mood :
τόσα πολλά!!!τουλάχιστον τώρα μπορείς να είσαι ήσυχη ότι είναι οργανικά καλά και να δουλέψεις το θεμα της προσαρμογής του. μπορεί η ταχυκαρδία να ήταν και απο το άγχος του ιατρείου.
Μα καλά τοσο μεγάλο σοκ ήταν η αλλαγή περιβαλλοντος; κάνε λίγο υπομονή, βάλε του λιχουδίτσες και παιχνιδάκια και πιστευω ότι θα αρχίσει να νιώθει καλύτερα.

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Υπομονή.... είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η ώρα που θα σου ανταποδώσει την αγάπη στο πολλαπλάσιο... Ποιός ξέρει τί έχει περάσει η ψυχούλα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Ένα έχω να σου πω: γύρισε από το γιατρό στις δυο το μεσημέρι. Για να μην το ταράξω κι άλλο τον άφησα στο δωματιάκι του, μέσα στη γατοφόρο, με την πόρτα ανοιχτή. Γύρισα στις 10 από τη δουλειά και ήταν ακόμη ακίνητος μέσα στη γατοφόρο... Και μου είπε και η γιατρός, ότι αν στον επόμενο μήνα δεν νιώσει καλύτερα, να τον γυρίσω στο σπίτι του, γιατί υπάρχουν και ζωάκια που δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε άλλο περιβάλλον. Και αν δεν σε συμπαθούν δε, δεν θα προσαρμοστούν με τίποτα.

funambolo- Γαταμυθού

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :
Και (τώρα σας εκμεταλλεύομαι όμως) αυτό το ποσό εντάσσεται στο πλαίσιο του φυσιολογικού? :-S

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
τι εξετάσεις του εκανε ακριβώς;

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
;Eκανε εσωτερική αποπαρασίτωση με χάπι και εξετάσεις: FIV, FelV, HCT, HGB, MCHC, WBC, GRANS, %GRANS, L/M, % L/M,(oι οκτώ τελευταίες έγιναν δύο φορές, γιατί στην πρώτη βγήκαν λάθος) PLT, ALT, BUN, CREA, GLU, LIPA. Έγινε επίσης αυτή για την περιονίτιδα και άλλη μία που δεν θυμάμαι, από τις οποίες περιμένω αποτελέσματα διότι αυτές έπρεπε να σταλούν σε εργαστήριο.

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
νομίζω ότι είναι αρκετές οι εξετάσεις και δικαιολογούν το ποσό. δεν έχω κάνει ποτέ τοσο πολλές για να ξέρω.

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Ούτε κι εγώ... Δεν είναι ότι λυπάμαι για τα χρήματα (όχι ότι μου περισσεύουν), αλλά θα λυπηθώ πολύ αν αντιληφθώ ότι έγινα αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη πάλι, μπορεί όντως να ήταν πολύ αναλυτικό το τσεκ απ και να κοστολογείται τόσο.

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
εγώ μόνο για τις εξετασεις λευχαιμίας και fiv έδωσα πρόσφατα 40 ευρώ. οπότε μου φαινεται λογικό το ποσο.

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Είναι αρκετές οι εξετάσεις.... αλλά και το ποσό είναι τσιμπημένο. Δεν σε εκμεταλλεύτηκε, αλλά δεν είναι και ο φθηνότερος. Το ερώτημα είναι αν χρειάζονταν να γίνουν όλες αυτές οι εξετάσεις.
Home, sweet Gatospito...

Καλυτερα που τις εκανε...ετσι εχει το κεφαλι της ησυχο χωρις να την τρωει η απορια συνεχεια

Maskotaki- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

-

Τόπος: Gatomorfosi
Αριθμός γατουνίων: 1... την Σουρλουλου μουυυυυυυυυ.......και φυσικα τα αδεσποτακια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: mmmm gatoxiono :-)
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Oλα τα αδεσποτακια του κοσμου :-)
Motto: Cats ALWAYS Rulez !!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/05/2011
Mood :
να πω μια χαζομάρα κ εγώ...
μήπως να σκεφτόσουνα, αντί να τον δώσεις πίσω στην κυρία που τον πήρες, να δοκιμάσεις να πάρεις ακόμα ένα γατί από την ίδια κυρία; ένα που να είχαν καλές σχέσεις με τον δικό σου...
ίσως έτσι να του έρθει ξανά το ενδιαφέρον για παιχνίδι και παρέα και να μην είναι σκηθροπό λυπημένο και καταταθληπτικός...
μήπως να σκεφτόσουνα, αντί να τον δώσεις πίσω στην κυρία που τον πήρες, να δοκιμάσεις να πάρεις ακόμα ένα γατί από την ίδια κυρία; ένα που να είχαν καλές σχέσεις με τον δικό σου...
ίσως έτσι να του έρθει ξανά το ενδιαφέρον για παιχνίδι και παρέα και να μην είναι σκηθροπό λυπημένο και καταταθληπτικός...

BokSurat- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :
-

Η κατάθλιψη της γάτας υπάρχει !
http://www.ehow.com/how_2100941_treat-cat-depression.html
Αυτο είναι ένα απο τα Links που υπάρχουν για το θέμα αυτο. Ρίξε μια ματια.
Κουράγιο...
http://www.ehow.com/how_2100941_treat-cat-depression.html
Αυτο είναι ένα απο τα Links που υπάρχουν για το θέμα αυτο. Ρίξε μια ματια.
Κουράγιο...

ouiette- Junior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 5 + 8-10 adespota
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλες
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/11/2008
Mood :
http://www.pets.ca/cats/tips/tip-83-can-my-cat-get-depressed-depressed-cat-cat-depression/
Θα δεις 'οτι δεν είναι σπάνιο και πως αντιμετοπίζεται..
Θα δεις 'οτι δεν είναι σπάνιο και πως αντιμετοπίζεται..

ouiette- Junior Cat

-

Mood :
Kαλημέρα
. Χουζούρη, όπως λέει και το Maskotaki, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι υγιής. Από την άλλη, στο θέμα της προσαρμογής, εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ (εννοείται ότι έχει όλα τα συμπτώματα της κατάθλιψης του άρθρου και εννοείται ότι δεν είναι και παράλογο να τα έχει, του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από την αλλαγή). Δεν ξέρω βρε παιδιά, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση που σταματάει η αγάπη για ένα ζώο, και που αρχίζει η καταπίεσή του για να ταιριάξει σε συνθήκες που εμείς θεωρούμε σωστότερες γι αυτό. Μπορεί το ίδιο το ζώο να περνάει αλλιώς καλύτερα. Αλλά αυτό μόνο ο χρόνος το δείχνει. Τουλάχιστον σήμερα έκανε πιπί του στην άμμο 
. Χουζούρη, όπως λέει και το Maskotaki, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι υγιής. Από την άλλη, στο θέμα της προσαρμογής, εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ (εννοείται ότι έχει όλα τα συμπτώματα της κατάθλιψης του άρθρου και εννοείται ότι δεν είναι και παράλογο να τα έχει, του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι από την αλλαγή). Δεν ξέρω βρε παιδιά, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση που σταματάει η αγάπη για ένα ζώο, και που αρχίζει η καταπίεσή του για να ταιριάξει σε συνθήκες που εμείς θεωρούμε σωστότερες γι αυτό. Μπορεί το ίδιο το ζώο να περνάει αλλιώς καλύτερα. Αλλά αυτό μόνο ο χρόνος το δείχνει. Τουλάχιστον σήμερα έκανε πιπί του στην άμμο 

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Μπραβο του! Αυτο ειναι πολυ καλο! Παντως και η ιδεα της BokSurat ειναι πολυ καλη.... Ενταξει βεβαια αυτο εξαρταται απο εσενα, παντως νομιζω πως θα νιωσει πολυ καλυτρα ο γατουλης σου....

polina4smile- Prime Cat

-

Τόπος: Ροδος
Αριθμός γατουνίων: Ενας γατουλης ο Αρθουρος και μια σκυλιτσα η Μαγια!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη!
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/01/2012
Mood :
Το βρίσκω λογικό όταν από ένα σπίτι με τόσα γατιά βρεθεί ξαφνικά μόνος .Όσα και να του προσφέρεις εσύ, θα νιώθει απέραντη μοναξιά. Από την άλλη το να γυρίσει ουσιαστικά σε μία συλλέκτρια ζώων, ούτε αυτό είναι το ιδανικό. Νομίζω κι εγώ ότι η ιδέα της Ελισσάβετ ίσως έκανε την προσαρμογή του στο σπίτι σου πιο εύκολη και ομαλή. Αν και εφόσον φυσικά έχεις αυτή τη δυνατότητα.

ΜΙΛΛΕΝΙΑ- Junior Cat

-

Τόπος: Π.Φάληρο
Αριθμός γατουνίων: 1
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/10/2011
Mood :
δεν ξερεις αν στο σπιτι που ηταν περνούσε καλύτερα. μπορεί κι εκεί να ηταν μαζεμένος. σου έχει πει η κυρία πώς ήταν;

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Να συνοψίσω;;;; Πάρε ενα 2ο γατούνι

alatopiperorikosainos- Επίλεκτος Ομάδος Γ.Α.Τ.

-

Τόπος: Κάτω Γατήσια και ενίοτε Γιάτο...
Αριθμός γατουνίων: 4 γατούνια + 1 γατοσκυλο στην επαρχία! Την Pupa και την Μιλού στην Αθηνα! Το Αλάτι και τη Ρίκα στην επαρχία!Το πιπεράκι και το Θρούμπι πάντα μαζί μου....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Πατούσα καιιιιιι Ο Λ Α της Μαρίνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 31/01/2011
Mood :
Καλο θα 'ήταν να σου ελεγε η κυρία πως φερνόταν με τις άλλες γάτες, πριν πάρεις αλλη γάτα απ΄αυτην.

ouiette- Junior Cat

-

Mood :
Και σήμερα βγήκαν και τα τελευταία αποτελέσματα. Και ο μικρός έχει λοιμώδη περιτονίτιδα. Όπως, υποθέτω, και όλα τα υπόλοιπα γατιά της κυρίας, μερικά από τα οποία έχουν ήδη δοθεί σε άλλους...

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Τί εννοείς?
Νοσεί από λοιμώδη περιτονίτιδα ή είναι θετικός στον κορωνοϊό?
Πίστεψέ με, έχει τεράστια διαφορά..
Νοσεί από λοιμώδη περιτονίτιδα ή είναι θετικός στον κορωνοϊό?
Πίστεψέ με, έχει τεράστια διαφορά..

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Πάσχει ή είναι φορέας??? Μήπως είναι κορωνοϊός?
Διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει την ασθένεια αυτή παρά μόνο αν νοσεί το ζώο.
Διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει την ασθένεια αυτή παρά μόνο αν νοσεί το ζώο.
Home, sweet Gatospito...

Σελίδα 2 από 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Σελίδα 2 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali