Ένας πολύ στενοχωρημένος γάτος...
Σελίδα 8 από 8 • Share •
Σελίδα 8 από 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Ένας πολύ στενοχωρημένος γάτος...
Είναι υπέροχος!!! Και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
Kikiriki έγραψε:Είναι υπέροχος!!! Και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!
συμφωνώ!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
tsili έγραψε:Τρελλαίνομαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι απλά Θεός
ralou έγραψε:funambolo έγραψε:]
Αποκλειστικό στιγμιότυπο από το κρεβάτι, λιγό μετά το ημίωρο που χρειάστηκε για να κάνει το μπάνιο του (τρώγοντας μισό κιλό τρίχα στην καθησιά του).
Αγάπησε την κρεβατοκάμαρα. Κυρίως το πάτωμα κάτω από μια καρέκλα και ένα από τα μαξιλάρια (φυσικά αυτό που θα ήθελα να κοιμηθώ εγώ, αλλά δεν τολμώ για να μην τον ενοχλήσω)
Αγάπησε τη μπανιέρα. Κυρίως το σημείο πίσω από την κουρτίνα, όπου με μεγάλη επιτυχία αναπαράγει το "Ψυχώ".
Αγάπησε ένα τραπεζάκι κάτω από ένα παράθυρο. Κυρίως τις ώρες που ακούει απ΄έξω κάτι τεραστίων διαστάσεων, μεταλλαγμένα και σαρκοβόρα περιστέρια να γουργουρίζουν
Αγάπησε μια καρέκλα στην τραπεζαρία. Κυρίως όταν κάποιος θέλει να καθήσει σ΄αυτήν
Αρνείται πεισματικά να συμπαθήσει έστω το σαλόνι και τους καναπέδες. Κυρίως όταν θέλεις να τον φέρεις εκεί για χαϊδολόγημα.
Αρνείται πεισματικά να παίξει με οτιδήποτε. Κυρίως όταν του εξηγείς ότι ενίοτε πρέπει να κινείται και λίγο
Αρνείται πεισματικά να πλησιάσει έστω και από χιλιόμετρο οποιονδήποτε μπαίνει στο σπίτι. Κυρίως όταν καταλαβαίνει ότι του οποιουδήποτε του τρέχουν τα σάλια για να τον χαϊδέψει.
Αρνείται πεισματικά να μου αποκαλύψει που έχει κρύψει τα γυαλιά μου. Κυρίως όταν του εξηγώ ότι μου είναι απαραίτητα
Καλημέραααααα
funambolo έγραψε:
Εκείνος: "Τι θέλεις εδώ?"
Εγώ: "Εχμχμμμ... Συγνώμη για την ενόχληση, αλλά δεν σε έβρισκα στο υπόλοιπο σπίτι"
Εκείνος: "Σου έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει μόνο η κρεβατοκάμαρα. Στο σαλόνι δεν θα έρθω ό,τι και να κάνεις".
Εγώ: "Ναι, και πάλι συγνώμη που ενοχλώ, αλλά ακόμη ψάχνω τα γυαλιά μου. Θα μου πεις σε παρακαλώ που τα έβαλες?"
Εκείνος: "Δεν θυμάμαι. Κουνήσου λίγο και ψάξε."
Εγώ: "Καλά. Θα ψάξω πάλι. Επίσης... και πάλι με συγχωρείς, δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά μήπως θα μπορούσες να κάτσεις σε άλλο μαξιλάρι? Αυτό είναι πανάκριβο, ανατομικό και ειδικό για το πρόβλημά μου στον αυχένα".
Εκείνος: "Τώρα το θυμήθηκες το πρόβλημα? Όταν με σηκώνεις από το καλάθι για να με κουβαλήσεις στον καναπέ δεν έχεις πρόβλημα?"
Εγώ: "Ναι, κανονικά δεν κάνει να σε σηκώνω, αλλά το κάνω για να σε χαϊδέψω".
Εκείνος: "Αν θες να με χαϊδέψεις, να έρθεις εσύ στο μαξιλάρι. Και όχι όταν κοιμάμαι, διότι με ενοχλείς".
Εγώ: "Με συγχωρείς. Δεν ήθελα να σε ξυπνήσω, αλλά είναι ήδη 5 ώρες που δεν έχεις βγει από την κρεβατοκάμαρα".
Εκείνος: "Και ούτε πρόκειται. Αν θελήσω να φάω, θα σου πω. Πήγαινε τώρα, νυστάζω".
Εγώ: "Ό,τι πεις. Αν με χρειαστείς θα είμαι στον καναπέ".
Καλημέρααααα
Aαααα!![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλη μια γαταμυθου on the block!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are not alone!!

Kikiriki έγραψε:Είναι υπέροχος!!! Και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!
Πούπσυ έγραψε:Kikiriki έγραψε:Είναι υπέροχος!!! Και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ!
συμφωνώ!!![]()
![]()
![]()
![]()
Kάπου είχα βρει τον τρόπο να το αλλάξω, αλλά το έχασα!

funambolo- Γαταμυθού

- Τόπος: Twilight Catzone
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Motto: Garfield: I can.. but I won't
Ημερομηνία Εγγραφής: 22/01/2012
Mood :
τέλεια στιχομυθία!!
τον τίτλο θα στον αλλάξει μια μοντ. απλά πες ποιος θες να είναι ο καινούργιος και η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθεί!!
τον τίτλο θα στον αλλάξει μια μοντ. απλά πες ποιος θες να είναι ο καινούργιος και η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθεί!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
funambolo,σε βλεπω συντομα να παιρνεις τιτλο γαταμυθους! keep up the good work κ θα σε ανταμειψει η αντμινα μας!!!!!!!!!
καλα,το οτι ειναι θεος ο μικρος,μην τα ξαναλεμε!
καλα,το οτι ειναι θεος ο μικρος,μην τα ξαναλεμε!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :

Εκείνος: "Αν δεν σβήσεις το τζάκι, δεν θα βγω ποτέ από τη μπανιέρα"
Εγώ: "Μα κάνει κρύο, είναι για να ζεσταθούμε"
Εκείνος: "Να ανάψεις το καλοριφέρ"
Εγώ: "Θα το ανάψω αργότερα"
Εκείνος: "Μέχρι τότε, θα μείνω εδώ. Το συχαίνομαι. Και κάνουν και θόρυβο τα ξύλα".
Εγώ: "Σε όλες τις γάτες αρέσει το τζάκι και η ζέστη. Εσύ γιατί είσαι τόσο ανάποδος".
Εκείνος: "Δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλες, εγώ το συχαίνομαι. Ή θα ανοίξεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ή θα μείνω κρυμμένος εδώ".
Εγώ: "Ή θα βγεις από τη μπανιέρα ή θα ανοίξω τη βρύση"
Εκείνος: "Θα σε καταγγείλω για κακοποίηση".
Εγώ: "Κι εγώ θα σε καταγγείλω για καταπίεση".
Εκείνος: "Εμένα θα πιστέψουν"
Εγώ: "Εντάξει, ανοίγω την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Κι αν κρυολογήσεις, θα φταις εσύ!!"

funambolo- Γαταμυθού

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Casanova. Τους απογόνους του Casanova. Τους προγόνους του Casanova. Μέχρι και την αμμολεκάνη του Casanova.
Mood :

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Mέχρι να λυθεί το θέμα αλλαγής τίτλου του τόπικ, παίρνω το τελευταίο και το κάνω νέο τόπικ 
(ΥΓ. Η γατομυθού δεν κατάλαβα τι είναι, εξ ου και σχολίασα πριν το You are not alone.. Νόμισα ότι είναι τίτλος συμπαράστασης

(ΥΓ. Η γατομυθού δεν κατάλαβα τι είναι, εξ ου και σχολίασα πριν το You are not alone.. Νόμισα ότι είναι τίτλος συμπαράστασης

funambolo- Γαταμυθού

Mood :

δροσω- Prime Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: all weather
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: princess sorayia
Motto: Μου είχαν πει ότι η διαδικασία εκπαίδευσης με μια γάτα είναι δύσκολη... Καθόλου δύσκολη δεν είναι, η δικιά μου με εκπαίδευσε μέσα σε 2 μερούλες!
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/10/2011
Mood :
Ειναι φοβερος!
Θες να σου αλλαξω εδω τον τιτλο?Με το καινουργιο που ανοιξες χαθηκαν δεν θα φαινονται τα προηγουμενα. Εκτος εαν θες να κλειδωσω αυτο και να συνεχισεις στο καινουργιο.
Θες να σου αλλαξω εδω τον τιτλο?Με το καινουργιο που ανοιξες χαθηκαν δεν θα φαινονται τα προηγουμενα. Εκτος εαν θες να κλειδωσω αυτο και να συνεχισεις στο καινουργιο.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

funambolo έγραψε:Mέχρι να λυθεί το θέμα αλλαγής τίτλου του τόπικ, παίρνω το τελευταίο και το κάνω νέο τόπικ
Γαταμυθου ειναι τιμ,ητικος τιτλος του Γατοσπιτου..αν δεις,ακθε μελος κατω απο το ονομα του εχει ενα τιτλο...εγω ας πουμε ειμαι Γατοπαγιτης(ειμαι φοιτητρια νομικης οποτε κανει λογοπαιγνιο με το Αρεοπαγιτης
)... η μονη μεχρι τωρα Γαταμυθου(=Παραμυθου) ειναι η Ραλου,αλλα ετσι που το πας,θα τον παρεις κ συ τον τιτλο!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
alex..niaou έγραψε:funambolo έγραψε:Mέχρι να λυθεί το θέμα αλλαγής τίτλου του τόπικ, παίρνω το τελευταίο και το κάνω νέο τόπικ
Γαταμυθου ειναι τιμ,ητικος τιτλος του Γατοσπιτου..αν δεις,ακθε μελος κατω απο το ονομα του εχει ενα τιτλο...εγω ας πουμε ειμαι Γατοπαγιτης(ειμαι φοιτητρια νομικης οποτε κανει λογοπαιγνιο με το Αρεοπαγιτης)... η μονη μεχρι τωρα Γαταμυθου(=Παραμυθου) ειναι η Ραλου,αλλα ετσι που το πας,θα τον παρεις κ συ τον τιτλο!
![]()
Αααα(γκού). Τώρα το κατάλαβα (είναι αυτή η σκούρα ρίζα στο ξανθό που με εμποδίζει να αντιλαμβάνομαι τα πάντα αμέσως)
Τιμή μου, αν και καλό θα ήταν να μου έδινε ( ο Shaggy) λιγότερους λόγους για να αυτολοιδωρούμαστε δημοσίως
Αλλά έτσι όπως πάει, θα γράψω κάτι μεταξύ έπους και εγκυκλοπαίδειας, από άποψη μεγέθους
Anatoli έγραψε:Ειναι φοβερος!![]()
Για να μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε αυτήν τη δύσκολη πορεία, λέω να αφήσουμε τον τίτλο σ΄αυτό το τόπικ εδώ και να περάσουμε στα... sequel στο άλλο ποστ
Οπότε εγώ παίρνω και το προηγούμενο ποστ, το βάζω στο άλλο, βγάζω εδώ τον
και συνεχίζω τα ψυχαναλυτικά μου σεντόνια στο καινούριο...
Over!!!

funambolo- Γαταμυθού

Mood :
Ο τίτλος αποδόθηκε με όλες τις τιμές!!!!!!!!!!
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά στην πίτα.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά στην πίτα.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Home, sweet Gatospito...

Σελίδα 8 από 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali