ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ!!

Δημοσίευση από Sissy Saks στό Δευ Jan 16, 2012 2:23 pm

Αποφάσισα να το γατοσυστηθώ... Ελπίζω να γίνεται από δω... και να μην σκέφτεστε τι κάνει τώρα η ηλίθια, αλλά και έτσι να είναι...είμαι καινούργια στο ΓΑΤΟΣΠΙΤΟ...τι να κάνουμε???
Λοιπόν, έχω μια γατούλα 4 ετών που την λατρεύω...(είναι το παιδάκι μου)..την λένε Kitty και ψάχνω ένα μικρό τώρα γατάκι, για να κάνει παρέα η Kittούλα μου, την έχω ξαναδεί με γάτες, δεν αντιδράει και όταν τις κάνουν επίθεση γαντζώνεται στα μαλλιά μου. Είναι ήσυχο και συνεσταλμένο και δεν αντέχει την μοναξιά με τίποτα. Κλαίει συνέχεια όταν λείπω κ.τ.λ.. Κοιτάω κατά διαστήματα τις γατοαγγελίες, δεν έχω βρει τίποτα διότι όταν παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνουν..ψάχνω μικρή σε ηλικία γάτα (για να μην υπάρχει ανταγωνισμός με την δικιά μου) Άσε που πρέπει να αρέσει έστω λιγάκι εμφανισιακά στον αρραβωνιαστικό μου... Και ο ποιός ο λόγος να αρέσει εμφανισιακά στον δικό μου??? 1.δεν του αρέσουν οι γάτες 2.του φόρτωσα ήδη μία 3.αν του αρέσει έστω και λίγο εμφανισιακά ..και του κάνουμε (εγώ και η καινούργια γάτα) κανα δυο τσαχπινιές πιστεύω πως τον έχουμε.... διαφορετικά θα ψάχνουμε για σπίτι εγώ μαζί 2 γάτες μουαχαχαχαχα.... Εντάξει, δεν θα μας διώξει κιόλας, αλλά θα με φάει η γκρίνια τουλάχιστον στην αρχή....
Εκτός από αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αν βρεθεί κάποια γατούλα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο σε ανάγκη..π.χ. αν είναι άρρωστο, αν γεννάει... μπορώ να το φιλοξενήσω σπίτι μου(μόνο μην μου φέρετε καμιά αρκούδα...) ο δικός μου για λίγες μέρες ή κανά δυο μήνες δεν θα πει τίποτα, είναι φιλόζωος καταβάθος και όσο ξέρει ότι το ζωντανό έχει ανάγκη κιχ δεν πρόκειται να βγάλει... Σε περίπτωση, που σκεφτόσασταν αυτή την εκδοχή απλώς το ανέφερα..(γιατί σε μένα θα πέρναγε από το μυαλό μου..)
Τέλος, επειδή δεν μπαίνω πολύ συχνά....

6940 866 452
sissyandrikopoulou@hotmail.com

Sissy Saks
Kitten
Kitten

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 1
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/01/2012
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ!!

Δημοσίευση από dgriman στό Δευ Jan 16, 2012 8:24 pm

Καλος ήρθες, αν θέλεις βάλε καμία φωτογραφία της γατούλας σου.
Επίσης μπορείς να δείς στις αγγελιες http://www.gatospito.com/f7-forum για κάποιο γατάκι που μπορεί να σου αρέσει.

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Σπόιλερ:

Οι φωτογραφίες μου : Στο Flickr και στο Webshots

Διαβάσατε τους όρους χρήσης και συμπεριφοράς του ΓΑΤΟΣΠΙΤΟΥ ;.

dgriman
Catarazzi
Catarazzi

Άντρας
Δράκος
Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3
Motto: Αλίμονο σ' αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/06/2009
Mood :

http://trains.dgservices.gr

Δημοσίευση από Anatoli στό Τρι Jan 17, 2012 1:34 am

Καλως ηρθατε! Περιμνουμε να δουμε και την Μπουρμπουληθρα σου. welcome

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Anatoli
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Γαληφάδα
Αριθμός γατουνίων: 2 λουκουμακια!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: North Pole :)
Motto: Το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/08/2008
Mood :

http://www.troktiko.eu

Δημοσίευση από Sissy Saks στό Σαβ Jan 21, 2012 4:42 pm

Καλησπέρα και πάλι.... Δεν ξέρω να βάζω φωτογραφίες.......... lipothymia
Αν μπορεί να μου πει κανένας... salia
(Αφού κατάφερα να βάζω και στο προφίλ.......... Veryhappy

Sissy Saks
Kitten
Kitten

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από Sissy Saks στό Σαβ Jan 21, 2012 4:43 pm

χμμμμμ..... να βάλω ήθελα να πω!!!

Sissy Saks
Kitten
Kitten

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από .fofula. στό Σαβ Jan 21, 2012 10:58 pm

Καλημερα!! Σειρά μου να συστηθώ αν και δεν είμαι σιγουρη αν είμαι στη σωστη σελίδα.Είμαι μικρό και άβγαλτο(μην σας ξεγελάει το μπόι μου,είμαι ράτσα βαρβάτη,λέγε με main coon)Το όνoμά μου είναι Deedee.Είμαι χαδιάρα πολυυυυύ σκανδαλιάρα και όταν αποφασίζω να αράξω το κάνω στα πιο απίστευτα σημεία και στις πιο απίστευτες στάσεις.Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφίες μου για του λόγου το αληθές αν θα τα καταφέρω,Είπαμε,είμαι μικρή και άβγαλτη!!

.fofula.
Junior Cat
Junior Cat

Female
Χοίρος
Τόπος: Κέρκυρα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Είμαι παντός καιρού!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ολες!!Με πρώτη και καλύτερη τη Γιασμίν!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/01/2012
Mood :

Δημοσίευση από .fofula. στό Σαβ Jan 21, 2012 11:02 pm

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πώς θα ανεβάσω φωτό,θα ήμουν υπόχρεη!!Εχω ήδη ανεβάσει στο site που προτείνετε αλλά δεν ξέρω πώς να τις ανεβάσω εδω

.fofula.
Junior Cat
Junior Cat

Female
Χοίρος
Τόπος: Κέρκυρα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Είμαι παντός καιρού!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ολες!!Με πρώτη και καλύτερη τη Γιασμίν!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 21/01/2012
Mood :

Δημοσίευση από snake17 στό Κυρ Jan 22, 2012 12:59 am

καλως ηρθες κ περιμενουμε να δουμε κ την μπουρμουλιθρα σου !! Laughing
πρωτα απο ολα καλως ηρθες κ εσυ .fofula. αλλα να σε ενημερωσω οτι επρεπε να ανοιξεις δικο σου post για να γατοσυστηθεις αλλα οκ δν πειραζει oksmily3
αφου κ οι δυο δν ξερετε να βαζετε φωτο ας σας διαφωτισω λιγο οσο μπορω! Laughing
λοιπον οταν ανοιγεται ενα θεμα η οταν απαντατε ειτε κατευθειαν απο το απαντηση στα γρηγορα ειτε οταν πατατε το post replay υπαρχει ενα μικρο εικονιδιο πανω στις επιλογες σας (στην γρηγορη απαντηση ειναι το εκτο στην σειρα κ στο post ειναι το δεκατο πεμπτο!).οταν σειρεται με το ποντικι εκει πανω χωρις να κανετε κλικ θα εμφανιστει το ''εισαγωγη εικονας''.πατατε λοιπον εκει κ στην συνεχεια επιλεγετε το πλαισιο που γραφει host it!
τωρα μολις το πατησετε θα σας ανοιξει ενα δευτερο παραθυρο ( http://post.imageshack.us/ )
εαν θυμαμαι καλα μπορειτε να ανεβασετε κ χωρις να κανετε εγγραφη αλλα αμα το ζητησει απλα πατηστε το sing up στο πανω δεξιο μερος της σελιδας για να γραφτητε!τωρα,στην σελιδα που ειστε υπαρχει ενα γκρι κουτακι που λεει browse,το πατατε κ θα σας ανοιξει τις εικονες που εχετε στον υπολογιστη!επιλεγετε αυτην που θελετε πατωντας ανοιγμα..οταν την επιλεξετε πατατε στην ιδια σελιδα παντα το μπλε πλαισιο (upload now) κ το αφηνετε να την ανεβασει..οταν ειναι ετοιμο θα σας βγαλει την εικονα σας κ απο κατω πολλα link..εσεις θα κανετε αντιγραφη το link στο κουτακι που λεει forum code (τεταρτο στην σειρα) κ στην συνεχεια θα γυρισετε στην ιστοσελιδα του γατοσπιτου κ θα κανετε επικολληση εκει που ξεκινισατε να γραφετε η γραφετε ηδη!η εικονα σας θα εμφανιστει ετσι

κ για να σιγουρευτητε οτι το κανατε σωστα πριν να απαντησετε πατηστε προεπισκοπιση κ θα σας δειξει εαν οι φωτογραφιες φαινονται η οχι! Laughing
ελπιζω να με καταλαβατε κ να βοηθησα oksmily3

snake17
Prime Cat
Prime Cat

Female
Κόκκορας
Τόπος: Ιωαννινα
Αριθμός γατουνίων: την Γιασμιν μια και καλη!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καταχειμωνο η κατακαλοκαιρο :D
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολα τα φουντωτα κ μπαμπατσικαααα !!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/11/2011
Mood :

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης