Rudy .. ο μικρός Νουρέγιεφ - Ήρωας της ζωής !

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

Απ: Rudy .. ο μικρός Νουρέγιεφ - Ήρωας της ζωής !

Δημοσίευση από tsili στό Κυρ Dec 18, 2011 10:02 pm

Άντε μωρέ ο Ρουντάκος. Μες στην τύχη του , όλο και ταλαιπωρείται κάθε τόσο.

Εύχομαι αυτό να είναι και το τελευταίο για τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια. Φιλιά στο μουσουδάκι

tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Female
Κόκκορας
Αριθμός γατουνίων: 2+3άδεσποτάκια, το αισχροΜάριδω, τη σιωπηλή και τον Πορτοκάλη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολα, τώρα έχω και επιχείρηση για αυτό
Motto: asta la vista baby
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/03/2009
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Δημοσίευση από doremi στό Δευ Dec 19, 2011 7:26 am

Το δόντι μήπως του προκάλεσε και το πρόβλημα με το μάτι; Περαστικά του και καλές γιορτές γεροί και δυνατοί. mati

doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Χοίρος
Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :

Δημοσίευση από nosyparker στό Δευ Dec 19, 2011 5:31 pm

Τι έγινε Μαρία; Εντάξει με το δοντάκι; Περαστικά. kissss

nosyparker
Γατο-gourmeδιά
Γατο-gourmeδιά

Female
Σκύλος
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Αριθμός γατουνίων: 3
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Λιακάδα
Motto: Κοιμήσου τώρα που μπορείς.
Ημερομηνία Εγγραφής: 29/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Dec 19, 2011 8:25 pm

nosyparker έγραψε:Τι έγινε Μαρία; Εντάξει με το δοντάκι; Περαστικά.

+1

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Δευ Dec 19, 2011 8:42 pm

Καλημέρα σας grouphug

Τελικά τον σπασμένο κυνόδοντα τον έβγαλε γιατί δεν θα ήταν αρκετα γερός για να τον απονευρώσει και σφραγίσει (πρέπει να ήταν ραγισμένος από όταν ήταν μικρούλης, γι αυτό μάλλον και έσπασε) και ίσως μας δημιουργούσε προβλήματα αργότερα ... Είπε ότι εξέτασε και το ενδεχόμενο να είχε κάνει κάποιο απόστημα.

Τον άλλον κυνόδοντα που είχε κάνει θήκη στο χείλος τον τρόχισε προσεχτικά για να μην βρεί τον πολφό και τον κάλυψε με ... τώρα θα σας γελάσω ... ρητίνη νομίζω ότι είπε, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τον κόντυνε δηλαδή για να μην ακουμπάει στο κάτω χείλος και είπαμε να μην αφαιρέσουμε το κομματάκι εκείνο απ το χείλος για να μην έχει ράματα και να περιμένουμε να σηρικνωθεί μόνο του αφού πιά δεν θα ενοχλείται ...

Τα ματάκια του όμως δεν είναι καλά πάλι ... ειδικά το αριστερό .. (Doremi μου υπάρχει τέτοια πιθανότητα ? να φταίνε δηλαδή τα δοντάκια του γι αυτό ?)

Τεσπα ίδομεν ...

Ρουντίνιο μετά την επέμβαση ...

Αντιβίωση πάλι από σήμερα και ******** σταγόνες για τα ματάκια ... και ευελπιστούμε για πλήρη ανάρρωση Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:22 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

MouSouDa
Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαιράκι, λιακάδες, ζέστη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι !
Motto: que sera sera !!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/10/2010
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Dec 19, 2011 8:57 pm

Περαστικά σας βρε Μαράκι! Άντε, αυτά να είναι τα τελευταία που σας βρίσκουν!

Το ματάκι του τί έχει? Το κολλύριο που του δίνεις δεν πρέπει να είναι κορτιζονούχο (πάντα μπερδεύω το ******* με το *******), γιατί θα του δημιουργήσει πρόβλημα, και απ' όσο θυμάμαι είχες πει ότι του έδινες ****** και τώρα γράφεις *******..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:22 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Δευ Dec 19, 2011 9:08 pm

SuperCatz έγραψε:Το ματάκι του τί έχει? Το κολλύριο που του δίνεις δεν πρέπει να είναι κορτιζονούχο (πάντα μπερδεύω το ****** με το ******), γιατί θα του δημιουργήσει πρόβλημα, και απ' όσο θυμάμαι είχες πει ότι του έδινες ***** και τώρα γράφεις ******..

Τρέχουν τα ματάκια του ... και το υγρό-τσίμπλα είναι κιτρινοπράσσινο .. Στην αρχή ο Νικ μου είπε να του βάζω ****** (χωρίς κορτιζόνη) αλλά μετά αφού δεν περνούσε μου είπε ****** (με κορτιζόνη) Σε κάποια στιγμή έγιναν όλα ΟΚ, αλλά από το Σάββατο άρχισαν πάλι να βγάζουν υγρό και περισσότερο το αριστερό, το οποίο το κρατάει και κλειστό τώρα No Του το καθαρίζω τακτικά με βαμβάκι και φυσιολογικό ορό και πρωί βράδυ σταγόνες.
Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει το κορτιζονούχο ??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:24 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

MouSouDa

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 1 στον ουρανο και 1 δίπλα μου (η Βασίλισσα Δρένια στην ψυχή μου ! και ο Rudy ο ηρωικός χορευτής της ζωής)
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Dec 19, 2011 9:17 pm

MouSouDa έγραψε:
SuperCatz έγραψε:Το ματάκι του τί έχει? Το κολλύριο που του δίνεις δεν πρέπει να είναι κορτιζονούχο (πάντα μπερδεύω το ***** με το *****), γιατί θα του δημιουργήσει πρόβλημα, και απ' όσο θυμάμαι είχες πει ότι του έδινες tobrex και τώρα γράφεις *****..

Τρέχουν τα ματάκια του ... και το υγρό-τσίμπλα είναι κιτρινοπράσσινο .. Στην αρχή ο Νικ μου είπε να του βάζω ***** (χωρίς κορτιζόνη) αλλά μετά αφού δεν περνούσε μου είπε ***** (με κορτιζόνη) Σε κάποια στιγμή έγιναν όλα ΟΚ, αλλά από το Σάββατο άρχισαν πάλι να βγάζουν υγρό και περισσότερο το αριστερό, το οποίο το κρατάει και κλειστό τώρα Του το καθαρίζω τακτικά με βαμβάκι και φυσιολογικό ορό και πρωί βράδυ σταγόνες.
Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει το κορτιζονούχο ??

To κορτιζονούχο θα τον τυφλώσει.. Κάκιστα ο γιατρός είπε να του δώσεις κορτιζονούχο, απαγορεύεται δια ροπάλου, με δεδομένο ότι είναι ερπητοϊός - αν και με τα συμπτώματα που περιγράφεις μάλλον αυτό είναι.. Σου είπε ο γιατρός τί είναι?

Το πάθαμε πριν από 2 χρόνια με τον Snow, και μάθαμε.. Παραλίγο να τυφλωθεί και έκανε 3 μήνες να καθαρίσει εντελώς από τα έλκη του ερπητοϊού το ματάκι του.. Και ήμασταν επί 3 μήνες με κολλύρια και αλοιφές..

Και έτσι όπως τα περιγράφεις, ήταν και το ιστορικό του Snow.. Φάνηκε να γίνεται καλύτερα για 1-2 μέρες, και μετά θόλωσε το μάτι του και το μισοέκλεινε.. Και είχε και τσίμπλες αρκετές..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:25 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Δευ Dec 19, 2011 9:19 pm

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Shocked

Μόνο ***** δηλαδή ??? Ή μήπως να μην του βάζω σταγόνες και μόνο να το καθαρίζω ???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:25 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από niou στό Δευ Dec 19, 2011 9:23 pm

Πωπω περαστικα στο μικρο Ρουντινιδι!

mati mati mati

niou
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Female
Ποντικός
Τόπος: Salonika Gatospito Department!
Αριθμός γατουνίων: την Kιμπα!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: το Λουκουμακι και την Barilla!!!Αχα!A!Kαι τον Γκιζμακο!
Motto: CATS RULE, DOGS DROOL!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/10/2009
Mood :

http://littlethingsblogged.blogspot.com/

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Dec 19, 2011 9:28 pm

MouSouDa έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μόνο ***** δηλαδή ??? Ή μήπως να μην του βάζω σταγόνες και μόνο να το καθαρίζω ???

Αν είναι ερπητοϊός απαγορεύεται η κορτιζόνη - όπως και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις. Σου είπε τί έχει?

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Δευ Dec 19, 2011 9:42 pm

SuperCatz έγραψε:
MouSouDa έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αν είναι ερπητοϊός απαγορεύεται η κορτιζόνη. Σου είπε τί έχει?

Οχι ακριβώς, αλλά αναρίθμησε μερικά "μπορεί να είναι" και νομίζω ότι είπε και ερπητοϊός ... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εχθές δεν κάναμε συγκεκριμένο το ΤΙ κολύριο να του βάζω ... Εγώ του έβαλα σήμερα το πρωί ****** νομίζοντας ότι αυτό έπρεπε να κάνω ... Sad
Πω πωωωωωωωωωωω τι κακό θα έκανα στο Ρουντίνι μου χωρίς να το ξέρω ... Shocked

Και την προηγούμενη φορά θυμάμαι ότι το σταμάτησα το κολύριο γιατί μου ειπε ότι μάλλον θα φτιάξουν και τα ματάκια του με την αντιβίωση που του έδινα.
Αφού λοιπόν αρχίζει πάλι αντιβίωση από σήμερα, σκέφτομαι να του βάζω ΜΟΝΟ ****** και ΜΟΝΟ όταν θα είναι πολύ έντονο το πρόβλημα. Ε ? τι λέτε ? Θα ρωτήσω και τον Νικ βεβαια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaso στις Τρι Dec 20, 2011 5:27 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : Προτιμάται η μη αναφορά φαρμάκων http://www.gatospito.com/t6965-topic)

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Δευ Dec 19, 2011 9:53 pm

Σου στέλνω πμ.

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Τρι Dec 20, 2011 2:31 am

ησύχασε, με μια φορά μόνο κορτιζόνη δε νομίζω να του δημιουργήσει πρόβλημα. στον ερπητοϊό υπάρχει αλοιφή οφθαλμική. δεν λέω μάρκα, αλλά αν θες να σου στείλω πμ. πες μου.

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Τρι Dec 20, 2011 10:30 pm

Την έκανα πάλι την βλακεία μου ε ? Δεν ήξερα ότι δεν γράφουμε μάρκες συγνώμη.

Σήμερα ήταν καλύτερα το Ρουντίνι μετα την αντιβίωση και το ματοκολύριο που πήρε χθές βράδυ και σήμερα πουρνό πουρνό Smile

Ενώ όταν γύρισα χθές είχε το ματάκι του εντελώς κλειστό, σήμερα το πρωί ήταν ορθάνοιχτα και τα δύο ματάκια του και έφαγε και λαίμαργα ... και χοροπήδησε ... και όλα καλύτερα oksmily3
Το μόνο "αρνητικό" ήταν ότι στην διάρκεια της νύχτας φτερνίστηκε 2-3 φορές ...
Πάντως είναι ζωηρότατος και χαρούμενος oksmily3

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από Chouzouris στό Τρι Dec 20, 2011 10:42 pm

Πολλά φιλάκια στον γλυκό μου heart

Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Chouzouris
Owner of Administrator ^ο-ο^
Owner of Administrator ^ο-ο^

Female
Ποντικός
Τόπος: Γάλημος
Αριθμός γατουνίων: 6 + τα αδεσποτάκια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Γαταχείμωνο....
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Μπάστακα, τον Ερμή & τον Σείριο
Motto: Ηome is where my cats are...
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από MouSouDa στό Τρι Dec 20, 2011 11:00 pm

Chouzouris έγραψε:Πολλά φιλάκια στον γλυκό μου heart

filaki

Θα σας πώ τι μου έκανε χθές βράδυ κατά τις 02.00 ...

Τον είχα αγκαλιά με το χέρι μου απο την κοιλίτσα και κοιμόμασταν face to face, σε κάποια στιγμή θέλησα να αλλάξω πλευρό γιατί είχα πιαστεί και τον έσπρωξα απαλά προς τα πίσω για να μπορέσω να γυρίσω ... και αυτός ο γλυκούλης μου ... ανοίγει τα ματάκια του, τα γουρλώνει και απλώνει τα δύο του ποδαράκια προς τον λαιμό μου σαν να λέει .. "εεει που πάς ?" pale πόσο με συγκίνησε το σκτλι !!!!!! Έμεινα ακίνητη λοιπόν κι εκείνος μου ακούμπησε το πατουσάκι του στο μάγουλο μου και ξανακοιμήθηκε γουργουρίζοντας flower

Εγώ απλώς ξύπνησα το πρωί πιασμένη απ την δεξιά πλευρά Smile

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Τετ Dec 21, 2011 12:01 am

Τον αγαπώωωω!!!

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :

Δημοσίευση από Τζούλι το Κατσούλι στό Τετ Dec 21, 2011 4:24 am

Γατούλι-μέλι, όπως έχω ξαναγράψει, εσωτερικά και εξωτερικά! heart heart heart Περαστικούλια του και να τον χαίρεσαι! mati

Τζούλι το Κατσούλι

Female
Ποντικός
Τόπος: Γατάγου
Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/11/2010
Mood :

Δημοσίευση από MouSouDa στό Σαβ Dec 24, 2011 1:41 am

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ????? chorus

Χρόνια Πολλά σε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ pareaki

Φωτορεπορτάζ .. Smile

Στις 14:00 σήμερα ήμασταν στον καναπέ και χουζουριάζαμε αφού φτιάξαμε τον γεμιστό μας κόκορα Laughing

Στις 14:20 περίπου παραλάβαμε τα δώρα του Άη Βασίληηηηηηηηηηηηη elephantrun

και τα φορέσαμε (λουράκι) και τα τρελάναμε στο ζύμωμα (κρεβατάκι) και χλαπαδιάσαμε και τις κροκέτες μας ψεκασμένες με έλαιο σολωμού blinking

Δείτε μας πόσο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι είμαστε elephantrun

Είμαστε και εντελώς καλά εδώ και 2 μέρες oksmily3

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ grouphug flower flower flower flower

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από ΚουκουΒάγια στό Σαβ Dec 24, 2011 2:24 am

Ψυχούλα μου πανέμορφη!!!!!!! mati mati mati mati

Χρόνια σας πολλά και καλά Μαράκι!!
flower flower flower flower

ΚουκουΒάγια
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Female
Δράκος
Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :

http://www.wix.com/vagiamusic/vagia    http://www.koukouvagia.blogspot.com

Δημοσίευση από Πούπσυ στό Σαβ Dec 24, 2011 2:26 am

Χρονια πολλάααα! είναι κουκλί!!

Πούπσυ
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Mood :

Δημοσίευση από tsili στό Σαβ Dec 24, 2011 2:40 am

αχ, αυτό το Ρουντίνι, είναι τέλειος,

Καλά σας Χριστούγεννα, να είστε πάντα έτσι χαρούμενοι

tsili
Γατοκαβατζώστρα
Γατοκαβατζώστρα

Female
Κόκκορας
Αριθμός γατουνίων: 2+3άδεσποτάκια, το αισχροΜάριδω, τη σιωπηλή και τον Πορτοκάλη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολα, τώρα έχω και επιχείρηση για αυτό
Motto: asta la vista baby
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/03/2009
Mood :

Δημοσίευση από niou στό Σαβ Dec 24, 2011 2:48 am

Χρονια σας πολλα!

Τελειο το λουρακι!

niou
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Female
Ποντικός
Τόπος: Salonika Gatospito Department!
Αριθμός γατουνίων: την Kιμπα!!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: το Λουκουμακι και την Barilla!!!Αχα!A!Kαι τον Γκιζμακο!
Motto: CATS RULE, DOGS DROOL!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/10/2009
Mood :

http://littlethingsblogged.blogspot.com/

Δημοσίευση από MouSouDa στό Σαβ Dec 24, 2011 6:17 am

Πούπσυ έγραψε:Χρονια πολλάααα! είναι κουκλί!!

grouphug mallias mallias mallias

tsili έγραψε:αχ, αυτό το Ρουντίνι, είναι τέλειος,

Καλά σας Χριστούγεννα, να είστε πάντα έτσι χαρούμενοι

mallias thanks filaki

niou έγραψε:Χρονια σας πολλα!

Τελειο το λουρακι!

filaki cheers ναιιιιιι .. έχει και την όψη δερμάτινου Smile

Να είστε καλά heart

δείτε μας να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ... το αγάπησε το κρεβατάκι ΑΥΤΟΜΑΤΑ

ΧΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ χουρρ χουρ Smile

MouSouDa

Female
Δράκος
Mood :

Σελίδα 1 από 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Similar topics

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης