SOS!!!KATI EΠΑΘΕ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

SOS!!!KATI EΠΑΘΕ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ....

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τρι Jan 03, 2012 9:22 am

Καλησπερα κ χρονια πολλα!!Η Μαρσυ κ ο Νυλαν ζουν πανω απο μισο χρονο μαζι κ απο την αρχη τα πηγαινανε παααααααρα πολυ καλα...απο σημερα ομως η Μαρσυ κατι επαθε κ δεν ειναι καλα το γατι μου,στο ακυρο εχει 3πλασια(λογω σηκωματος της τριχας)κ αρχισε τα ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και μπουνιες στον Νυλαν!!!τους χωρισα για 2 ωρες κ αρχισα να της μιλαω μπας κ ηρεμησει κ τπτ τα ματια της ειχαν γινει καταμαυρα κ με το που ακουγε το οτιδηποτε αρχιζε παλι τα ΜΑΑΑΑΑΑΟΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΟΥ μονη της.εφυγα για καμια ωρα κ την αφησα μονη της,γυρισα της ανοιξα κονσερβα ουτε που να την δει,μετα απο λιγο καθησε να την χαιδεψω κ φερνω τον Νυλαν στο σαλονι,μυριστηκανε,γλυφτηκανε κ εκει που ηρεμησα αρχισε παλι τα ΜΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ κ κρυφτηκε κατι απο τον καναπε κ ''μιλαει'' μονη της.

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 1 γάταρα και 1 σκυλαρα και 1 γατουλη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/05/2011
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: SOS!!!KATI EΠΑΘΕ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ....

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τρι Jan 03, 2012 9:46 am

Eίναι στειρωμένη?

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τρι Jan 03, 2012 9:53 am

ηταν αδεσποτακι,το φιλοξενουσε μια κυρια απο 1ος κ 5 μηνων την πηρα εγω κ μου ειπε η κυρια που μου την εδωσε οτι θα την παει η ιδια για στηρωση 6 μηνων κ πηγε κ την στηρωσε κ αφησε μεσα τις ωοθηκες με αποτελεσμα να κατουραει συχνα εκτος λεκανης,να φευγει απο το μπαλκονι κ να λειπει ωρες,αλλα δεν κλαιει κλπ.οταν μου το πε αυτη που μου την εδωσε γτ εβλεπα οτι το γατακι δεν ειχε ηρεμησε κ την ειχα ρωτησει.το πα στην κτηνιατρο μου κ μου πε οτι μετα απο τοσο διαστημα οι ωοθηκες της κατα 90% θα εχουν συρρικνωθει κ το μονο που μπορει να κανει ειναι να την ανοιξει να δει αν υπαρχουν κ αν υπαρχουν να τις βγαλει,αλλα δεν ηθελα να ταλαιπωρηθει τοσο κ να μην γινει τπτ...αλλα ποτε δεν εχει κανει τπτ τετοιο!

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τρι Jan 03, 2012 9:53 am

εκτος απο 1 φορα που της την επεφτε ο αδεσποτος γατουλης της γιαγιας μου...

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τρι Jan 03, 2012 9:57 am

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που ξεκινάει η περίοδος ζευγαρώματος. Καλό θα ήταν να την πας να την δει ο γιατρός και να συζητήσετε το ενδεχόμενο να γίνει κανονική ολική στείρωση. Είναι το πλέον θεμιτό για την υγεία του ζώου.

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τρι Jan 03, 2012 10:07 am

ναι αλλα οπως ειπα μετα απο 3 χρονια οι ωοθηκες της εχουν συρρικνωθει !οποτε δεν γινεται η ολικη στηρωση!εχω απελπιστει!

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τρι Jan 03, 2012 10:19 am

Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν γίνεται να ταλαιπωρείται έτσι η γατούλα.. Ρώτα και σε άλλο γιατρό..

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από lamprini στό Τρι Jan 03, 2012 11:18 pm

SuperCatz έγραψε:Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν γίνεται να ταλαιπωρείται έτσι η γατούλα.. Ρώτα και σε άλλο γιατρό..

+1000

lamprini
Prime Cat
Prime Cat

Female
Σκύλος
Τόπος: θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαιρακι!!!βραδυνο μπανακι λα λα λα λα λα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολεεεεεςςςςς
Motto: υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/02/2011
Mood :

Δημοσίευση από vanilia cat στό Τετ Jan 04, 2012 2:14 am

SuperCatz έγραψε:Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν γίνεται να ταλαιπωρείται έτσι η γατούλα.. Ρώτα και σε άλλο γιατρό..
συμφωνώ απόλυτα.

vanilia cat
Καλλιτεχνό-γατα
Καλλιτεχνό-γατα

Female
Χοίρος
Τόπος: ΒΥΡΩΝΑΣ
Αριθμός γατουνίων: 2
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: γαταχείμωνο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ,το ΛΟΎΣΙΦΕΡ , το ΣΕΙΡΙΟ , την ΚΕΝΤΡΑ και τον ΛΙΝΟ
Motto: live your life on paws.....!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :

Δημοσίευση από Φωτεινή στό Τετ Jan 04, 2012 2:54 am

Ο Βιρμανούλης είναι στειρωμένος;

Φωτεινή
Γαταποκρίτρια
Γαταποκρίτρια

Female
Σκύλος
Τόπος: Νίκαια
Αριθμός γατουνίων: πολλά...όσα 'φύγαν και όσα μένουν και όσα κοιμούνται στο κρεβάτι μου
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τα θέλω όλα!!!
Motto: ο κόσμος είναι σαν αυτό που είμαστε μέσα μας
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2007
Mood :

http://www.dropshots.com/RenataDaiquiri

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τετ Jan 04, 2012 10:08 am

ναι ναι απο 6 μηνων!!γι αυτο κ δεν μπορω να καταλαβω...πηρα κ εναν αλλον γιατρο τηλ που μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλος κ μου ειπε ακριβως αυτο.παλι το εκανε σημερα με το που περασε διπλα της ο nylan!

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τετ Jan 04, 2012 10:19 am

Βούτα τα και τα 2 και πήγαινέ τα στον γιατρό να τα εξετάσει.

Ο Snow συμπεριφερόταν περίεργα απέναντι στον Gizmo και τον απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι, τον κοίταζε από μακριά και καμπούριαζε, όταν ο Gizmo είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα υγείας..

Οπότε θα σου πρότεινα να τα πας και τα 2 για εξετάσεις για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο..

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από XIONIS στό Τετ Jan 04, 2012 10:22 am

Οταν παραμενουν οι ωοθηκες μεσα η γατα εχει κανονικα οιστρο και μπορει να ζευγαρωσει αλλα δε μπορει να μεινει εγκυος. Ετσι ξερω τουλαχιστον... Τι βλακεια κι αυτη να ανοιγουν το ζωντανο και να κανουν μισες δουλειες... Τα ιδια ειχε κανει με τη γατα της μια γειτονισσα και καθε 3 και λιγο η γατα την κοπαναγε απο τον 2ο οροφο για να ζευγαρωσει! Τον περισσοτερο καιρο τον περναγε στον κηπο μου με ΟΛΟΥΣ τους αρσενικους της γειτονιας. Την τελευταια φορα που ειχαμε μιλησει ηταν απελπισμενη γιατι η γατουλα σε καποια απο τα ζευγαρωματα της ειχε κολλησει λευχαιμια και aids...

eros

XIONIS
Moderator/Πρωτερ-γάτα
Moderator/Πρωτερ-γάτα

Female
Κόκκορας
Τόπος: Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων: 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto: Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τετ Jan 04, 2012 10:26 am

SuperCatz έγραψε:Βούτα τα και τα 2 και πήγαινέ τα στον γιατρό να τα εξετάσει.

Ο Snow συμπεριφερόταν περίεργα απέναντι στον Gizmo και τον απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι, τον κοίταζε από μακριά και καμπούριαζε, όταν ο Gizmo είχε παρουσιάσει ένα πρόβλημα υγείας..

Οπότε θα σου πρότεινα να τα πας και τα 2 για εξετάσεις για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο..

τωρα με αγχωσες πααααααααααααρα πολυυυυυυυ!!!!!!!

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τετ Jan 04, 2012 10:30 am

XIONIS έγραψε:Οταν παραμενουν οι ωοθηκες μεσα η γατα εχει κανονικα οιστρο και μπορει να ζευγαρωσει αλλα δε μπορει να μεινει εγκυος. Ετσι ξερω τουλαχιστον... Τι βλακεια κι αυτη να ανοιγουν το ζωντανο και να κανουν μισες δουλειες... Τα ιδια ειχε κανει με τη γατα της μια γειτονισσα και καθε 3 και λιγο η γατα την κοπαναγε απο τον 2ο οροφο για να ζευγαρωσει! Τον περισσοτερο καιρο τον περναγε στον κηπο μου με ΟΛΟΥΣ τους αρσενικους της γειτονιας. Την τελευταια φορα που ειχαμε μιλησει ηταν απελπισμενη γιατι η γατουλα σε καποια απο τα ζευγαρωματα της ειχε κολλησει λευχαιμια και aids...

ναι ναι ετσι ακριβως,το κανουν πολυ κ καλα να μην χανεται η φυση τους!αλλα πραγματικα ειναι ελεεινο κ απαραδεχτο!!εγω τα εχω κ τα 2 μεσα κ βγαινουν μονο στο παλκονι για ηλιοθεραπεια!!κ της εχω κανει κ το εμβολιο της λευχαιμιας!!

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τετ Jan 04, 2012 10:43 am

marsy-mona έγραψε:
SuperCatz έγραψε:Βούτα τα και τα 2 και πήγαινέ τα στον γιατρό να τα εξετάσει.

τωρα με αγχωσες πααααααααααααρα πολυυυυυυυ!!!!!!!

Αυτό που είχε ο Gizmo δεν ήταν κάτι σοβαρό, και ήταν πλήρως ιάσιμο, ωστόσο είχε κάνει και σ' εμάς και στον γιατρό μας μεγάλη εντύπωση η συμπεριφορά του Snow και να σου πω την αλήθεια, αυτό μας άγχωσε περισσότερο..

Πήγαινέ τα καλύτερα.. Γνώμη μου..

marsy-mona έγραψε:
XIONIS έγραψε:Οταν παραμενουν οι ωοθηκες μεσα η γατα εχει κανονικα οιστρο και μπορει να ζευγαρωσει αλλα δε μπορει να μεινει εγκυος. Ετσι ξερω τουλαχιστον... Τι βλακεια κι αυτη να ανοιγουν το ζωντανο και να κανουν μισες δουλειες... Τα ιδια ειχε κανει με τη γατα της μια γειτονισσα και καθε 3 και λιγο η γατα την κοπαναγε απο τον 2ο οροφο για να ζευγαρωσει! Τον περισσοτερο καιρο τον περναγε στον κηπο μου με ΟΛΟΥΣ τους αρσενικους της γειτονιας. Την τελευταια φορα που ειχαμε μιλησει ηταν απελπισμενη γιατι η γατουλα σε καποια απο τα ζευγαρωματα της ειχε κολλησει λευχαιμια και aids...

ναι ναι ετσι ακριβως,το κανουν πολυ κ καλα να μην χανεται η φυση τους!αλλα πραγματικα ειναι ελεεινο κ απαραδεχτο!!εγω τα εχω κ τα 2 μεσα κ βγαινουν μονο στο παλκονι για ηλιοθεραπεια!!κ της εχω κανει κ το εμβολιο της λευχαιμιας!!

Νομίζω ότι δεν είναι σοβαρός ο γιατρός που ανοίγει μια γάτα και την μισοστειρώνει.. Δεν χάνεται καθόλου η φύση τους με την στείρωση, αλλά αυτοί οι οι γιατροί που κάνουν τέτοια πράγματα, είναι για πολύ ξύλο..

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Δημοσίευση από marsy-mona στό Τετ Jan 04, 2012 11:32 am

αυτη η βλαμμενη που μου την εδωσε πηγε σ ενα φιλοζωικο σωματιο που στηρωνουν αδεσποτα μ αυτο τον τροπο!!! angry2

marsy-mona
Prime Cat
Prime Cat

Female
Φίδι
Mood :

Δημοσίευση από SuperCatz στό Τετ Jan 04, 2012 11:43 am

marsy-mona έγραψε:αυτη η βλαμμενη που μου την εδωσε πηγε σ ενα φιλοζωικο σωματιο που στηρωνουν αδεσποτα μ αυτο τον τροπο!!!

Να χαρώ φιλοζωικό σωματείο που στειρώνουν με τέτοιο τρόπο!

SuperCatz
Gata Antipathiticus
Gata Antipathiticus

Female
Δράκος
Mood :

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Similar topics

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης