Κρατανε οι γατες κακια?
Σελίδα 1 από 1 • Share •
Κρατανε οι γατες κακια?
Γεια σε ολους κ παλι
η ερωτηση μου σχετικα με την συμπεριφορα της γατας οπως φαινεται κ στον τιτλο ειναι αν οι γατες κρατανε κακια...
Η δικη μου γατουλα ειναι η πρωτη γατα που περναει απο τα χερακια μου κ μπορω να πω πως μαλλον ειμαι τυχερη γιατι ειναι πολυ φιλικη με ολους (εκτος απο τα δυο σκυλακια που εχουμε στο πατρικο
)..Ωστοσο ειναι μικρη ακομα κ ολοι μου λενε προσεχε την μην την μαλωνεις γιατι θα σου κρατησει κακια κ θα σου επιτεθει καμια φορα...ενταξει τωρα μιλαμε για ατομα με ελαχιστη η και καθολου εμπειρια απο γατες μεσα στο σπιτι..αλλα κ παλι με προβληματισαν μηπως οταν μεγαλωσει η μικρη αρχισει να μου τα κραταει μανιατικα!
ισχυει κατι τετοιο??
η ερωτηση μου σχετικα με την συμπεριφορα της γατας οπως φαινεται κ στον τιτλο ειναι αν οι γατες κρατανε κακια...
Η δικη μου γατουλα ειναι η πρωτη γατα που περναει απο τα χερακια μου κ μπορω να πω πως μαλλον ειμαι τυχερη γιατι ειναι πολυ φιλικη με ολους (εκτος απο τα δυο σκυλακια που εχουμε στο πατρικο
)..Ωστοσο ειναι μικρη ακομα κ ολοι μου λενε προσεχε την μην την μαλωνεις γιατι θα σου κρατησει κακια κ θα σου επιτεθει καμια φορα...ενταξει τωρα μιλαμε για ατομα με ελαχιστη η και καθολου εμπειρια απο γατες μεσα στο σπιτι..αλλα κ παλι με προβληματισαν μηπως οταν μεγαλωσει η μικρη αρχισει να μου τα κραταει μανιατικα!
ισχυει κατι τετοιο??

snake17- Prime Cat

-

Τόπος: Ιωαννινα
Αριθμός γατουνίων: την Γιασμιν μια και καλη!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καταχειμωνο η κατακαλοκαιρο :D
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ολα τα φουντωτα κ μπαμπατσικαααα !!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/11/2011
Mood :
Απ: Κρατανε οι γατες κακια?
Μπαααα δεν φαντάζομαι να κρατανε κακια!
Σιγα μην έχουν αρκετο χωρο στον εγκεφαλο τους να εξυφάνουν και σχέδια για την εξόντωση μας.
Πιστευω ότι μπορει ίσως να ενοχλουνται απο μας και να απομακρυνονται για λιγο (γυριζοντας μας την πλάτη) αλλά το ξεχνάνε γρηγορα.
Ειναι λάθος κατα την γνωμη μου να δινουμε χαρακτηριστικα ανθρωπινα στις γατισιες συμπεριφορες, έχουν στην πραγματικοτητα τοσο μικρη νοημοσυνη που δεν τους επιτρεπει να έχουν πολυπλοκα συναισθηματα. Αλλα ειναι αρκετα γοητευτικές για να μας ξεγελάνε όλους.
Πάντως πρεπει να ομολογησω ότι τα φαινομενα απατουν μερικές φορες, ιδιαιτερα όταν τις βλέπεις να έχουν πάρει ενα ταχα μου μοβόρικο ύφος.
π.χ. να! Δες εδω την δικια μου την Φρεγια μετα απο προσπάθεια ζουληγματος που καθόλου δεν γουσταρε.

Δεν μοιάζει λές και προετοιμάζει πισω απο αυτα τα μισοκλειστα ματια σχέδιο για την ολοκληρωτικη εξόντωση μας?
Ε! Λάθος εντυπωση!
Απλά βαριέται!
Σιγα μην έχουν αρκετο χωρο στον εγκεφαλο τους να εξυφάνουν και σχέδια για την εξόντωση μας.
Πιστευω ότι μπορει ίσως να ενοχλουνται απο μας και να απομακρυνονται για λιγο (γυριζοντας μας την πλάτη) αλλά το ξεχνάνε γρηγορα.
Ειναι λάθος κατα την γνωμη μου να δινουμε χαρακτηριστικα ανθρωπινα στις γατισιες συμπεριφορες, έχουν στην πραγματικοτητα τοσο μικρη νοημοσυνη που δεν τους επιτρεπει να έχουν πολυπλοκα συναισθηματα. Αλλα ειναι αρκετα γοητευτικές για να μας ξεγελάνε όλους.
Πάντως πρεπει να ομολογησω ότι τα φαινομενα απατουν μερικές φορες, ιδιαιτερα όταν τις βλέπεις να έχουν πάρει ενα ταχα μου μοβόρικο ύφος.
π.χ. να! Δες εδω την δικια μου την Φρεγια μετα απο προσπάθεια ζουληγματος που καθόλου δεν γουσταρε.

Δεν μοιάζει λές και προετοιμάζει πισω απο αυτα τα μισοκλειστα ματια σχέδιο για την ολοκληρωτικη εξόντωση μας?
Ε! Λάθος εντυπωση!
Απλά βαριέται!

ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

Δεν κρατάνε κακία, αντιθέτως αγαπάνε με πάθος, δένονται με τον άνθρωπό τους και ακόμα και να την μαλώσεις για κάτι, μετά από λίγο θα το έχει ξεχάσει και θα έρθει για πατούσια, αγκαλιές και χάδια!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Το πολύ πολύ αν τη μαλώσεις έντονα να σε αποφεύγει για κάποια ώρα, και μετά θα το ξεχάσει. Χωρίς καμία αμφιβολία, αν ο άνθρωπος που συμβιώνει με τη γάτα είναι μονίμως επιθετικός, τη χτυπά και φωνάζει, θα προκαλέσει έντονο στρες και καθεστως μόνιμου φόβου, οπότε και προφανώς η γάτα τον αποθηκευει ως εχθρό.

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
ralou έγραψε:π.χ. να! Δες εδω την δικια μου την Φρεγια μετα απο προσπάθεια ζουληγματος που καθόλου δεν γουσταρε.
Ε! Λάθος εντυπωση!
Απλά βαριέται!![]()
![]()
![]()
χεχε τι καλουλα που ειναι
αντε ωραια τοτε γιατι μου ειχε κολλησει αυτο κ μερικες φορες το σκευτομαι για να την μαλωσω
τοσο καιρο εμαθα μονο με σκυλια κ αντε τωρα καιρος ειναι να μαθω κ απο γατες!!

snake17- Prime Cat

-

Mood :
Φωτεινή έγραψε:Κακία, όχι γιατί ξεχνάνε σχεδόν τα πάντα σε 20΄΄! Μούτρα, όμως κάνουν!
χα χα οντως!μια φορα ετρωγα ηρθε παρακαλεσε παρακαλεσε κ της φωναξα για να φυγει κ τσουκ τσουκ πηγε κ μου αφησε μια περιποιημενη τουρτα στο πατωμα!!!

snake17- Prime Cat

-

Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali