σημάδια επιθετικότητας
Σελίδα 1 από 1 • Share •
σημάδια επιθετικότητας
Καλησπέρα!! Έχω ένα γατούνι 5 μηνών..το βρήκα όταν ήταν 10 ημερων περίπου και το πήρα και το μεγάλωσα...όλα κυλούσαν πολύ όμορφα....η μικρή πολύ δραστήρια, όλο τρέχει, πηδάει, σκαρφαλώνει στις κουρτίνες στα τραπέζια και σε ότι βρει...ο χώρος της είναι μέσα στο διαμέρισμα, δυστυχώς ούτε στο μπαλκόνι βγαίνει.. καθότι τα κάγκελα κοντά και φοβάμαι έτσι παλαβό μου είναι..μην πέσει κάτω από το μπαλκόνι (μένω και στον 3ο).
Έχει όμως περίπου 2 μήνες που αρχίζει και γίνεται κάπως επιθετική. Στην αρχή με τον αδελφό μου... (ο όποιος δεν μένει στο σπίτι μαζί μας)..όταν μας επισκέπτεται η μικρή τρέχει να του κάνει χαρούλες και να παίξει μαζί του....κάπου στον ένα μηνα πριν και κατα την διάρκεια του παιχνιδού..αρχισε να του γριλίζει να κάνει κχχχ..και να τρέχει να κρυφτεί...της πέρναγε μετά..και ξαναριχνόταν στα παιχνίδια..τις τελευταίες 2 βδομάδες..με το που τον βλέπει αρχιζει να γρυλίζει να κάνει κχχχχ..και να εξαφανίζεται!! συνήθως τρέχει και κρύβεται κάτω από το κρεββάτι μου...όπου μόνο τα πόδια του που βλέπει γρυλίζει δυνατά και κάνει κχχχ, αλλά πάντα κρυμμένη χωρίς να εμφανίζεται!! μόνο όταν φύγει ο αδελφός μου από το σπίτι ξαναβγαίνει...δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...ίσως επειδή έχει ο αδελφός μου γάτα και πίανει την μυρωδιά της??δεν ξέρω???
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο μήνα..με όλον τον ξένο κόσμο (για αυτην) που μπαίνει στο σπίτι κάνει τα ίδια..τους μυρίζει από μακρυά και αρχίζει να γρυλίζει....
Σε εμένα και στους γονείς μου..που την έχουμε όλη μέρα παρέα μας...και την χαιδεύουμε την παίζουμε...δεν έκανε τέτοια κόλπα...έχει αρχίσει όμως και σε εμάς. Ενώ το βραδυ όταν είναι η ώρα για ύπνο..έρχεται να κάτσει αγκαλίτσα, κάνει πατουσακια και κουλουριάζεται...μόλις πας να την χαϊδεψεις αρχίζει να γρυλίζει..και αν δεν σταματήσεις αρχίζει τα κχχχχ!! τι μπορεί να φτάει?? πως μπορώ να την βοηθήσω να το σταματήσει και να ηρεμίσει???
Σε μια γρήγορή συζήτησε από το τηλ με τον γιατρό..μου είπε ότι ίσως ζηλεύει!! Τι μπορεί να ζηλεύει??
Μήπως το ότι δεν βγαίνει έξω στο μπαλκόνι την στεναχωρεί??
Ας με βοηθήσει κάποιος
Έχει όμως περίπου 2 μήνες που αρχίζει και γίνεται κάπως επιθετική. Στην αρχή με τον αδελφό μου... (ο όποιος δεν μένει στο σπίτι μαζί μας)..όταν μας επισκέπτεται η μικρή τρέχει να του κάνει χαρούλες και να παίξει μαζί του....κάπου στον ένα μηνα πριν και κατα την διάρκεια του παιχνιδού..αρχισε να του γριλίζει να κάνει κχχχ..και να τρέχει να κρυφτεί...της πέρναγε μετά..και ξαναριχνόταν στα παιχνίδια..τις τελευταίες 2 βδομάδες..με το που τον βλέπει αρχιζει να γρυλίζει να κάνει κχχχχ..και να εξαφανίζεται!! συνήθως τρέχει και κρύβεται κάτω από το κρεββάτι μου...όπου μόνο τα πόδια του που βλέπει γρυλίζει δυνατά και κάνει κχχχ, αλλά πάντα κρυμμένη χωρίς να εμφανίζεται!! μόνο όταν φύγει ο αδελφός μου από το σπίτι ξαναβγαίνει...δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...ίσως επειδή έχει ο αδελφός μου γάτα και πίανει την μυρωδιά της??δεν ξέρω???
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο μήνα..με όλον τον ξένο κόσμο (για αυτην) που μπαίνει στο σπίτι κάνει τα ίδια..τους μυρίζει από μακρυά και αρχίζει να γρυλίζει....
Σε εμένα και στους γονείς μου..που την έχουμε όλη μέρα παρέα μας...και την χαιδεύουμε την παίζουμε...δεν έκανε τέτοια κόλπα...έχει αρχίσει όμως και σε εμάς. Ενώ το βραδυ όταν είναι η ώρα για ύπνο..έρχεται να κάτσει αγκαλίτσα, κάνει πατουσακια και κουλουριάζεται...μόλις πας να την χαϊδεψεις αρχίζει να γρυλίζει..και αν δεν σταματήσεις αρχίζει τα κχχχχ!! τι μπορεί να φτάει?? πως μπορώ να την βοηθήσω να το σταματήσει και να ηρεμίσει???
Σε μια γρήγορή συζήτησε από το τηλ με τον γιατρό..μου είπε ότι ίσως ζηλεύει!! Τι μπορεί να ζηλεύει??
Μήπως το ότι δεν βγαίνει έξω στο μπαλκόνι την στεναχωρεί??
Ας με βοηθήσει κάποιος

nancuu- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 1 και τυχερή...την Ήρα μου!!(η αλλιώς χοντρούλα)
Ημερομηνία Εγγραφής: 04/07/2011
Mood :
Απ: σημάδια επιθετικότητας
Aφου η γατουλα σου ειναι 5 μηνων, πολυ πιθανο να εχει αρχισει να μπαινει σε οιστρο. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι στειρωμενη. Πολυ πιθανον λοιπον ο αδελφος σου και οι υπολοιποι να κουβαλανε μαζι τους μυρωδιες απο αλλες γατες. Ακομα και με τα παππουτσια τους μπορει να μεταφερουν μυρωδιες απο γατους που εχουν μαρκαρει περιοχες στο δρομο, σε κηπους κλπ. Ετσι, η γατα σου το αντιλαμβανεται και λογω οτι εχει αρχισει να γινεται γυναικα αντιδρα με επιθετικοτητα. Πολυ πιθανον η κατασταση να χειροτερεψει οταν φτασει σε πληρη οιστρο. Ο γιατρος σου δε σου ειπε κατι τετοιο?Μονο οτι ζηλευει?
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Ναι σωστά δεν την έχω στειρώσει ακόμα! Με τον γιατρό δεν μιλήσαμε και πολύ..και δεν πρόλαβα να του πω όλα τα περιστατικά από τηλ..αλλά κάποια από αυτά..και μου είπε ότι μάλλον είναι από την ζήλια της...και δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση για στείρωση..δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα βασικά... τρέχω λίγο με την δουλειά μου και μόνο στο τηλ το έχω πετύχει....εχω διαβάσει ότι συνήθως γίνεται στους 6 μήνες... γίνεται και νωρίτερα?
Σκέφτομαι, μήπως με την στείρωση γίνει πιο επιθετική?? γενικά είναι και πολύ φοβιτσιάρα...(με τον παραμικρό θόρυβο κρύβεται)και ευέξαπτη...δεν ξέρω αν θα το πάρει καλά το θέμα στείρωσης.
Ωστόσο η γάτα του αδελφού μου είναι θηλυκιά...έχει να κάνει αυτό?
Σκέφτομαι, μήπως με την στείρωση γίνει πιο επιθετική?? γενικά είναι και πολύ φοβιτσιάρα...(με τον παραμικρό θόρυβο κρύβεται)και ευέξαπτη...δεν ξέρω αν θα το πάρει καλά το θέμα στείρωσης.
Ωστόσο η γάτα του αδελφού μου είναι θηλυκιά...έχει να κάνει αυτό?

nancuu- Kitten

-

Mood :
Στους 6 μηνες μια γατα ειναι ετοιμη για στειρωση εκτος και εαν υπαρχει καποιο προβλημα υγειας που χρειαζεται θεραπεια ή αν συντρεχουν αλλοι λογοι.Ο γιατρος σου θα σου πει. Πιο επιθετικη λογω στειρωσεις δεν εχει γινει ποτε καποια γατα. Επιθετικες μπορει να γινοντε λογω οιστρου, και λογω των ορμονων εκεινη την περιοδο. Αρχιζουν συνηθως κι ενα λυσσαλεο νιαουρητο. μιλα με τον γιατρο σου γι αυτο το θεμα και θα βρειτε λυση.
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Τα λεγόμενα σου με έβαλαν σε σκέψεις...και τα έβαλα κάτω και τα υπολόγισα με ησυχία..και τελικά η μικρή μάλλον είναι σε περίοδο οίστρου... Την βρήκα αρχές Ιουλίου, (3 ιουλίου αν θυμάμαι καλά)..και ο γιατρός τότε μου είπε ότι ήταν 10-15 ημερών κάπου εκεί...οπότε τώρα λογικά είναι στον 6 μήνα..το βρίσκω πολύ πιθανό...
Σε ευχαριστώ Anatoli !!! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!! (άσε που είχα μείνει και σχεδόν ένα μήνα πίσω..
)
Την Δευτέρα έκλεισα και ραντεβού με τον κτηνίατρο να την πάω να την δει...ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο (π.χ να πονά απο κάτι)...να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...γιατί όσο πάει γίνεται και πιο επιθετική ...
Σε ευχαριστώ Anatoli !!! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό!! (άσε που είχα μείνει και σχεδόν ένα μήνα πίσω..
)Την Δευτέρα έκλεισα και ραντεβού με τον κτηνίατρο να την πάω να την δει...ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο (π.χ να πονά απο κάτι)...να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...γιατί όσο πάει γίνεται και πιο επιθετική ...

nancuu- Kitten

-

Mood :
Νομίζω ότι τελικά η μικρή έχει κάπως "κακιασμένο" χαρακτήρα, δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την συμπεριφορά της!! Απο υγεία σφύζει, της έκανα και στείρωση στις 11 Ιανουαριού (όλα πήγαν πολύ καλά).Ταλαιπωρήθηκε την πρώτη μέρα απο την νάρκωση, ήταν σαν χαζούλη, και ήθελε ολο αγκαλίτσες και χαδάκια. Αφού πέρασαν 2 βδομάδες και βρήκε πλήρως τον εαυτό της, ξανάρχισε τα ίδια!!
Τον αδελφό μου, ούτε που να τον δεί, με το που καταλαβαίνει ότι μπαίνει στο σπίτι τις σηκώνονται οι τρίχες, γρυλίζει και όταν τον βλέπει που προσπαθεί να την χαϊδέψει αρχίζει τα κχχχχχ.. και προσπαθεί να τον γρατζουνίσει...
Με εμένα και τους γονείς μου τα πάει μια χαρά δεν έχει κανένα πρόβλημα, και ειδικά με εμένα που όταν είμαι μέσα στο σπίτι, είναι ουρά μου...όπου πάω πάει και αυτή..όταν πηγαίνω στο μπάνιο κάθεται απ'εξω και ξύνει την πόρτα!!
Με τον υπόλοιπο κόσμο, έχει θεματάκι..δεν γουστάρει κανέναν!!Όποιος φίλος, φίλη, ξάφελφος κτλ έρχεται σπίτι, αυτή τους κοιτά από μακριά, όταν πάει κάποιος να την χαϊδέψει (αφού τους έχω ενημερώσει να προσέχουν και να είναι όσο πιο ήρεμοι μπορούν) τραβάει τα αυτιά πίσω και αρχίζει τα κχχχ...το γατούνι μου σεληνιάζεται!!Και κλασσικά πάει και κρύβεται στο δωμάτιο μου!!
Τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω να ηρεμίσει? Αν και μαζί μου και με τους γονείς μου είναι μια χαρά...δεν γίνεται όμως όποτε έρχεται κάποιος "ξενος" στο σπίτι να γίνεται πάντα αυτό?!
Τον αδελφό μου, ούτε που να τον δεί, με το που καταλαβαίνει ότι μπαίνει στο σπίτι τις σηκώνονται οι τρίχες, γρυλίζει και όταν τον βλέπει που προσπαθεί να την χαϊδέψει αρχίζει τα κχχχχχ.. και προσπαθεί να τον γρατζουνίσει...
Με εμένα και τους γονείς μου τα πάει μια χαρά δεν έχει κανένα πρόβλημα, και ειδικά με εμένα που όταν είμαι μέσα στο σπίτι, είναι ουρά μου...όπου πάω πάει και αυτή..όταν πηγαίνω στο μπάνιο κάθεται απ'εξω και ξύνει την πόρτα!!
Με τον υπόλοιπο κόσμο, έχει θεματάκι..δεν γουστάρει κανέναν!!Όποιος φίλος, φίλη, ξάφελφος κτλ έρχεται σπίτι, αυτή τους κοιτά από μακριά, όταν πάει κάποιος να την χαϊδέψει (αφού τους έχω ενημερώσει να προσέχουν και να είναι όσο πιο ήρεμοι μπορούν) τραβάει τα αυτιά πίσω και αρχίζει τα κχχχ...το γατούνι μου σεληνιάζεται!!Και κλασσικά πάει και κρύβεται στο δωμάτιο μου!!
Τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω να ηρεμίσει? Αν και μαζί μου και με τους γονείς μου είναι μια χαρά...δεν γίνεται όμως όποτε έρχεται κάποιος "ξενος" στο σπίτι να γίνεται πάντα αυτό?!

nancuu- Kitten

-

Mood :
και η πούπσυ μου είναι πολύ φοβητσιάρα με τον ξένο κόσμο. εγώ δεν κάνω τίποτα. αφού δεν θέλει να έχει επαφές με ξένο κόσμο, απλά δεν έχει. την αφήνω στην ησυχία της να παει να κρυφτεί. γιατί πρέπει ντε και καλά να υποστεί αυτή την ταλαιπωρία και το άγχος απο τους ξένους, αφού δεν νιώθει καλά; δεν είναι σωστο να τη ζορίζεις και να την πιέζετε να "κατσει" στους ανθρώπους που δεν θέλει.

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
nancuu έγραψε:
Θα συμφωνήσω με την Πούπσυ. Μια χαρά γίνεται! Αν η γάτα δε θέλει να είναι με ξένους και θέλει να πάει να κρυφτεί, τότε αυτό να κάνει. Αν αγρίευε σε εσένα τότε να το συζητάγαμε.
Εμένα κανείς δεν πιστεύει οτι έχω δυο γάτες, γιατί κανείς ποτέ δεν τις έχει δει!

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
Ναι το καταλαβαίνω αυτό, προφανώς δεν της αρέσει να είναι με κόσμο που δεν γνωρίζει!! Δεν την ζορίζω, την αφήνω στην ησυχία της, και ελευθερη να τριγυρνά μεσα στο σπίτι και να πηγαίνει όπου θέλει. Κάποιες φορές έχει τύχει να έρθει να μυρίσει κάποιον φίλο και να φύγει...και αρκετές φορές που τους κάνει κχχχ..και φέυγει! Την αφήνουμε στην ησυχία της.
Απλά με προβληματίζει η συμπεριφορά της!! Είχα και παλαιότερα 2 γάτες και καμία σχέση...παρα ήταν κοινωνικές! Και κάπως αυτή η αντίδραση της τώρα με μπερδεύει! Καταλαβαίνω την διαφορά στον χαρακτήρα. Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να την βοηθήσω να χαλαρώσει!
Απλά με προβληματίζει η συμπεριφορά της!! Είχα και παλαιότερα 2 γάτες και καμία σχέση...παρα ήταν κοινωνικές! Και κάπως αυτή η αντίδραση της τώρα με μπερδεύει! Καταλαβαίνω την διαφορά στον χαρακτήρα. Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να την βοηθήσω να χαλαρώσει!

nancuu- Kitten

-

Mood :
θα χαλαρώσει σιγά σιγά. προφανώς δεν κοινωνικοποιήθηκε μικρή. η πούπσυ στην αρχή έτρεμε τον μπαμπά μου. όταν ο άνθρωπος ήρθε αρκετές φορές στο σπίτι μου και έμαθε τη μυρωδιά του δεν κρύβεται πια. αφού την πρώτη φορά που ήρθε, τρομαξε τόσο πολύ που πήδηξε στο διπλανό μπαλκόνι και μετά στην προσπάθεια΄της να γυρίσει έπεσε απο το δεύτερο όροφο.
τώρα πια αν έρθει κάποιος ξένος την αφήνω στην ησυχία της και μετά απο λίγο εμφανίζεται απο μόνη της. δεν έχει γίνει τέρας κοινωνικότητας αλλά τι να κάνουμε. έτσι ειναι η πούπσυ και το δεχομαι!
τώρα πια αν έρθει κάποιος ξένος την αφήνω στην ησυχία της και μετά απο λίγο εμφανίζεται απο μόνη της. δεν έχει γίνει τέρας κοινωνικότητας αλλά τι να κάνουμε. έτσι ειναι η πούπσυ και το δεχομαι!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Mood :
Το καημένο θα πρέπει να πήρε μεγάλη τρομάρα!!!
Εννοείται ότι τα απόδεχόμαστε όπως είναι!! Είναι τρελάρα η δικιά μου αλλά τη αγαπώ!!
Με τους φίλους (επισκέπτες) δεν τόσο μεγάλο το θέμα, όσο με τον αδελφό μου!! Δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπει!! Με το που καταλαβαίνει την παρουσία του φρικάρει!! Πριν από κάποιες μέρες ήμουν άρρωστη και ξαπλώμένη στο κρεββάτι, και ως συνήθως είχε ξαπλώσει και αυτή μαζί μου! Ήρθε να με δει ο αδελφός μου, και κάθισε και αυτός στο κρεββάτι ... την έπιασε ταραχή!! Φούντωσε, τράβηξε τα αυτιά πίσω και γρύλιζε και μετα όλη την ώρα κχχχχχ..πήγε κάτω από το κρεββάτι και κρύφτηκε και όλη την ώρα γρύλιζε και κχχχχ..μέχρι μου έφυγε ο αδελφός και βγήκε και αυτή από την κρυψώνα της!
όταν της βάζει φαγητό..δεν έχει πρόβλημα όμως πάει τρέχοντας...και μερικές φορές την έχω πετύχει να κοιμάται πάνω στο μπουφάν του...όταν το αφήνει στον καναπέ!! Τι να πώ???αλλοπρόσαλλο!!
Όσο για την κοινωνικοποίηση, μέχρι 2 μηνών μεγάλωσε με τα 4 αδελφάκια του στο σπίτι μου, και ο αδελφός μου την τάιζε με το μπιμπερό όταν ήταν μικρή!
Μάλλον δεν θα τον χωνεύει καθόλου τελικά!
Εννοείται ότι τα απόδεχόμαστε όπως είναι!! Είναι τρελάρα η δικιά μου αλλά τη αγαπώ!!
Με τους φίλους (επισκέπτες) δεν τόσο μεγάλο το θέμα, όσο με τον αδελφό μου!! Δεν θέλει ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπει!! Με το που καταλαβαίνει την παρουσία του φρικάρει!! Πριν από κάποιες μέρες ήμουν άρρωστη και ξαπλώμένη στο κρεββάτι, και ως συνήθως είχε ξαπλώσει και αυτή μαζί μου! Ήρθε να με δει ο αδελφός μου, και κάθισε και αυτός στο κρεββάτι ... την έπιασε ταραχή!! Φούντωσε, τράβηξε τα αυτιά πίσω και γρύλιζε και μετα όλη την ώρα κχχχχχ..πήγε κάτω από το κρεββάτι και κρύφτηκε και όλη την ώρα γρύλιζε και κχχχχ..μέχρι μου έφυγε ο αδελφός και βγήκε και αυτή από την κρυψώνα της!
όταν της βάζει φαγητό..δεν έχει πρόβλημα όμως πάει τρέχοντας...και μερικές φορές την έχω πετύχει να κοιμάται πάνω στο μπουφάν του...όταν το αφήνει στον καναπέ!! Τι να πώ???αλλοπρόσαλλο!!
Όσο για την κοινωνικοποίηση, μέχρι 2 μηνών μεγάλωσε με τα 4 αδελφάκια του στο σπίτι μου, και ο αδελφός μου την τάιζε με το μπιμπερό όταν ήταν μικρή!
Μάλλον δεν θα τον χωνεύει καθόλου τελικά!

nancuu- Kitten

-

Mood :
αβυσσος η ψυχη της γάτας!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Mood :
Μήπως πρέπει να εξετάσουμε τον αδερφό σου??

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
Χμμ..μάλλον εκεί θα καταλήξουμε

nancuu- Kitten

-

Mood :
Αν αντί για αφτερ σειβ ή κολώνια φορούσε κατνιπ;

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Με πιάνεις αδιάβαστη!! Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό

nancuu- Kitten

-

Mood :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali