μπορω να κανω κατι για την μπελλα να ξεπερασει τον θανατο του ντρουλη???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

μπορω να κανω κατι για την μπελλα να ξεπερασει τον θανατο του ντρουλη???

Δημοσίευση από marie aristocat στό Δευ Dec 12, 2011 10:53 am

παιδακια μου καλησπερα.....εχτες θαψαμε τον ντρουλη....ειναι 4 αδερφακια.....ο ντρουλης ο 3ος μας εφυγε και τωρα η μπελλα ειναι μοναχουλη....στην αυλη εχω 3 γατουλες ακομα αλλα η μπελλα τα κυνηγαει δεν τα θελει....παει πανω στο χωμα που ριξαμε στον αδερφουλη της και σκαβει και καθεται εκει πανω....εκτος αυτου εχει γινει η ουρα μου οπου παω απο πισω την φωναζω και ερχεται και κολλαει κοντα μου και θελει χαδια απο ολους....εχτες μελαγχολησε το βραδυ και οταν μπηκαμε σπιτι κοιτουσε παντου αριστερα δεξια.....τι μπορω να κανω να ξαναπαρει τα πανω της και να μην νοιωθει μοναχουλα??????τρωει κανονικοτατα και παιζουμε με το ποντικακι της αλλα στεναχωριεμαι οταν την βλεπω να ψαχνει μεσα στο σπιτι και να νιαουριζει...... Sad Sad Sad Sad

marie aristocat
Prime Cat
Prime Cat

Female
Δράκος
Τόπος: θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1 πλεον δυστυχως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: χιονι και καλοκαιρι.....με τιποτα βροχη....μπλιαχ!!
Motto: τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/02/2011
Mood :

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: μπορω να κανω κατι για την μπελλα να ξεπερασει τον θανατο του ντρουλη???

Δημοσίευση από doremi στό Δευ Dec 12, 2011 11:03 am

Μόνο με το να ασχολείσαι μαζί της τουλάχιστον μέχρι να εξεταστεί από τον γιατρό να δει αν είναι σε θέση να είναι με άλλο γατάκι παρέα. Βέβαια αυτή είχε συνηθίσει τα αδελφάκια της , αλλά η αγάπη που θα της δείχνεις θα την ανακουφίσει αρκετά.

doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Χοίρος
Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :

Δημοσίευση από BokSurat στό Δευ Dec 12, 2011 11:08 am

συμφωνώ με την doremi και επίσης μην την κατεβάζεις στο κήπο που έχεις θάψει τον ντρούλη... τα γατιά μυρίζουν πιο έντονα από εμάς και δεν της κάνει καλό ψυχολογικά να καταλάβει ότι "χάθηκε" η παρεούλα της...

BokSurat
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Σκύλος
Τόπος: Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Αριθμός γατουνίων: 1γάταρο, 1 γάτα, 1 σκύλα, + το Στριγγλοαγγελουδάκι μου στον ουρανό
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: ουτε πολύ κρυο ούτε πολύ ζέστη... φθηνόπωρο θα έλεγα που βρέχει!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Κίρκη
Motto: ωρα μηδεν στα Ζωνιανα, ωρα μηδεν στη Κρητη που ξεπατωσαν τα ΕΚΑΜ ολο το Ψηλορειτη
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/04/2008
Mood :

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από marie aristocat στό Δευ Dec 12, 2011 11:23 am

μα στην αυλη δεν μπορω να μην την βγαζω εχει μαθει ετσι....τριγυρναει παει στους γειτονες κανει την αναγκη της και οποτε γουσταρει μπαινει μεσα.....της δινω πολυ αγαπη οσο παραπανω μπορω....δεν ξερω ντορεμακο μου αν θα μπορει να μαθει με αλλο γατακι γιατι και αυτα που ειναι στην αυλη τα κυνηγαει δεν τα χωνευει....το βραδυ κοιμομαστε αγκαλιτσα και το πρωι με ξυπναει με φιλακια για να την βγαλω εξω μετα ξαναμπαινει μεσα και καθεται μονη της μεχρι να γυρισω το βραδυ απο την δουλεια.....στεναχωριεμαι πραγματικα!!!!!!! Sad

marie aristocat
Prime Cat
Prime Cat

Female
Δράκος
Τόπος: θεσσαλονικη
Αριθμός γατουνίων: 1 πλεον δυστυχως
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: χιονι και καλοκαιρι.....με τιποτα βροχη....μπλιαχ!!
Motto: τα ζωα ειναι πολυ καλυτερα απο τους ανθρωπους....με λιγο φαι και χαδι σε εχουν θεο τους ενω οι ανθρωποι σε πληγωνουν και σε πατανε ουτε ευχαριστω δεν ακους....ενω τα ζωακια σε αγαπανε και αν ειχαν στομα θα σου ελεγαν εκατομμυρια ευχαριστω!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/02/2011
Mood :

Δημοσίευση από doremi στό Τρι Dec 13, 2011 12:40 am

marie aristocat έγραψε:μα στην αυλη δεν μπορω να μην την βγαζω εχει μαθει ετσι....τριγυρναει παει στους γειτονες κανει την αναγκη της και οποτε γουσταρει μπαινει μεσα.....της δινω πολυ αγαπη οσο παραπανω μπορω....δεν ξερω ντορεμακο μου αν θα μπορει να μαθει με αλλο γατακι γιατι και αυτα που ειναι στην αυλη τα κυνηγαει δεν τα χωνευει....το βραδυ κοιμομαστε αγκαλιτσα και το πρωι με ξυπναει με φιλακια για να την βγαλω εξω μετα ξαναμπαινει μεσα και καθεται μονη της μεχρι να γυρισω το βραδυ απο την δουλεια.....στεναχωριεμαι πραγματικα!!!!!!! Sad

Τότε θα πρέπει κι οι δυο σας να κάνετε υπομονή. gatoula

doremi
Γατού Fan Park
Γατού Fan Park

Female
Χοίρος
Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης