Τέρης: το γλυκό αντράκι μου!!
Σελίδα 1 από 2 • Share •
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Τέρης: το γλυκό αντράκι μου!!
Ας γνωρισούμε λοιπόν!! Αυτός είναι ο γλυκός μου Τέρης. Η πρώτη γάτα που μεγαλώνω και μου έχει αλλάξει την ζωή μου. Είναι 2 ετών και έχουμε ζήσει πανέμορφες στιγμές μαζί από τότε που επέλεξε την οικογένεια μου για να ζήσει μαζί μας.

Ο Τερούλης μου βρέθηκε αρχές Δεκεμβρίου του 2009 στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας.... άγνωστο αν τον φέραν ή αν ήρθε μόνος του. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένος και έμενε σε μια γωνίτσα κουλουριασμένος χωρίς να μιλάει καθόλου. Αρχίσαμε να του δίνουμε φαγητό εμείς και 1-2 άλλες οικογένειες. Ήταν μικρός, χαριτωμένος όσο δεν πάει, ήρεμος και με 2 ματάκια που μιλούσαν στην καρδιά σου. Η οικογένεια μου έχει μεγαλώσει με σκυλάκια (και καναρινάκια) και μετά τον τελευταίο σκυλάκο μας είχαμε πει να μην ξαναμπεί ζώο στο σπίτι. Ο Τέρης έμεινε 10 μέρες περίπου στην πυλωτή στο κρύο κουλουριασμένος σ' ένα χαλάκι και όσο το σκέφτομαι μου είναι αδιανόητο πως άντεξε το κρύο μιας και τώρα είναι κρυουλιάρης!! Όλοι τον κουβεντιάζαμε και έπεσε και σαν ιδέα μήπως και να τον πέρναμε σπίτι που ακολουθήθηκε από φωνές και διαμάχες. Ο Τέρης μας κέρδιζε την καρδιά κάθε μέρα και πιο πολύ!!!! Είχαμε εργάτες στην πυλωτή και τους έκανε παρέα και έσκαβε τα χώματα τους και ο πατέρας μου τον κρατούσε να μην πέσει στην τρύπα μέσα. Το ζουζουνάκι μου ερχόταν κάτω από το παράθυρο με κοίταζε και έκανε ένα αχνό νιάου και κοίταζε γύρω γύρω σαν να μου έλεγε θέλω να έρθω πάνω, βοήθησε με. Οι μέρες περνούσαν μέχρι που ακούσαμε το πρώτο σκούξιμο... ένας από τους αρσενικούς της περιοχής τον κυνήγησε να τον πνίξει αλλά ο μικρός την γλύτωσε αφού έτυχε να τον δούμε και να διώξουμε τον εισβολέα!! Όμως ο Τέρης είχε γίνει στόχος... την επόμενη μέρα ακούστηκε ένα σπαραχτικό σκούξιμο οπότε η μητέρα μου έτρεξε κάτω και είδε τον μικρό σκαρφαλωμένο σ' ένα αυτοκίνητο, η τρίχα κάγκελο και τον αρσενικό να προσπαθεί να τον αρπάξει!!! Φυσικά τον άρπαξε η μαμά μου και γκρινιάζοντας τον έφερε στο σπίτι όπου και δεν ξαναέφυγε. Είναι το μωράκι μας και τον λατρεύουμε.
Μπήκε τεντωμένος από το σοκ, διστακτικός, μύρισε τα πάντα και έκανε κωλοτούμπες με το πρώτο του φαγητό (τοννοσαλάτα). Πήραμε την προίκα του, φέραμε τον γιατρό και ευτυχώς δεν τον είχε προλάβει ο αρσενικός να τον χτυπήσει. Μόλις τον έπιασα πρώτη φορά ήταν τόσο αδύνατος και μη έχοντας άμεση εμπειρία από γάτες πίστεψα ότι είναι άρρωστος και θα ψοφήσει όπως πολλά μικρά αλλά δεν είπα τίποτα 'τουλάχιστον να φύγει μέσα στα ζεστά'.... είχα τόσο λάθος, απλά ήθελε καλό φαγητό και ζέστη να τεντωθεί!! Είχαμε ένα πρόβλημα με ακάρεα και το μωρό μου ήταν σχεδόν κουφό (την πρώτη φορά που ξεβούλωσαν τ' αφτάκια του και άκουσε να του μιλάμε πρέπει να το άκουσε σαν καμπάνα... κοίταζε χαζεμένος
) αλλά μ' αρκετή επιμονή το ξεπεράσαμε.
Είναι γλυκούλης, χαϊδιάρης, υπερ-δραστήριος, αντράκι με τα όλα του, ιδιότροπος στο φαγητό πλέον, εξαρτημένος με μας καθώς περνάει ελάχιστες ώρες μόνος του. Μου έκανε συμπαράσταση μετά από ένα χειρουργείο κάνοντας μου συνέχεια αγκαλίτσες σαν να καταλάβαινε, έκλαψε μαζί μου όταν έφυγα για ένα μεγάλο διάστημα, έκλαψα μαζί του όταν μας τον φέραν μετά την στείρωση του και ήταν ακόμα ζαλισμένος και κατουριόταν επάνω του, ζήλεψε με τα γατάκια της πυλωτής αλλά ξέρει ότι είναι το μωρό μου και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα καμώματα του αλλά θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπήκε στην ζωή μου και μου θύμισε την ανιδιοτελή αγάπη και την αγνότητα που μπορεί να σου προσφέρει η φύση μέσω των ζώων.
Αααα και το όνομα του Τέρης το βγάλαμε από το Λευτέρης καθώς όσο εμείς ψάχναμε ονόματα χτύπαγαν οι καμπάνες παραμονή του αγίου και ο μικρός φάνηκε να το επιλέγει μόνος του ανάμεσα σ' όσα εμείς φαντασιωνόμασταν ότι του ταιριάζουν.
Και μια φώτο από τον Τερούλη μου μωράκι, τις πρώτες βδομάδες στο σπίτι!!! Περισσότερες στο μέλλον

Ο Τερούλης μου βρέθηκε αρχές Δεκεμβρίου του 2009 στην πυλωτή της πολυκατοικίας μας.... άγνωστο αν τον φέραν ή αν ήρθε μόνος του. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένος και έμενε σε μια γωνίτσα κουλουριασμένος χωρίς να μιλάει καθόλου. Αρχίσαμε να του δίνουμε φαγητό εμείς και 1-2 άλλες οικογένειες. Ήταν μικρός, χαριτωμένος όσο δεν πάει, ήρεμος και με 2 ματάκια που μιλούσαν στην καρδιά σου. Η οικογένεια μου έχει μεγαλώσει με σκυλάκια (και καναρινάκια) και μετά τον τελευταίο σκυλάκο μας είχαμε πει να μην ξαναμπεί ζώο στο σπίτι. Ο Τέρης έμεινε 10 μέρες περίπου στην πυλωτή στο κρύο κουλουριασμένος σ' ένα χαλάκι και όσο το σκέφτομαι μου είναι αδιανόητο πως άντεξε το κρύο μιας και τώρα είναι κρυουλιάρης!! Όλοι τον κουβεντιάζαμε και έπεσε και σαν ιδέα μήπως και να τον πέρναμε σπίτι που ακολουθήθηκε από φωνές και διαμάχες. Ο Τέρης μας κέρδιζε την καρδιά κάθε μέρα και πιο πολύ!!!! Είχαμε εργάτες στην πυλωτή και τους έκανε παρέα και έσκαβε τα χώματα τους και ο πατέρας μου τον κρατούσε να μην πέσει στην τρύπα μέσα. Το ζουζουνάκι μου ερχόταν κάτω από το παράθυρο με κοίταζε και έκανε ένα αχνό νιάου και κοίταζε γύρω γύρω σαν να μου έλεγε θέλω να έρθω πάνω, βοήθησε με. Οι μέρες περνούσαν μέχρι που ακούσαμε το πρώτο σκούξιμο... ένας από τους αρσενικούς της περιοχής τον κυνήγησε να τον πνίξει αλλά ο μικρός την γλύτωσε αφού έτυχε να τον δούμε και να διώξουμε τον εισβολέα!! Όμως ο Τέρης είχε γίνει στόχος... την επόμενη μέρα ακούστηκε ένα σπαραχτικό σκούξιμο οπότε η μητέρα μου έτρεξε κάτω και είδε τον μικρό σκαρφαλωμένο σ' ένα αυτοκίνητο, η τρίχα κάγκελο και τον αρσενικό να προσπαθεί να τον αρπάξει!!! Φυσικά τον άρπαξε η μαμά μου και γκρινιάζοντας τον έφερε στο σπίτι όπου και δεν ξαναέφυγε. Είναι το μωράκι μας και τον λατρεύουμε.
Μπήκε τεντωμένος από το σοκ, διστακτικός, μύρισε τα πάντα και έκανε κωλοτούμπες με το πρώτο του φαγητό (τοννοσαλάτα). Πήραμε την προίκα του, φέραμε τον γιατρό και ευτυχώς δεν τον είχε προλάβει ο αρσενικός να τον χτυπήσει. Μόλις τον έπιασα πρώτη φορά ήταν τόσο αδύνατος και μη έχοντας άμεση εμπειρία από γάτες πίστεψα ότι είναι άρρωστος και θα ψοφήσει όπως πολλά μικρά αλλά δεν είπα τίποτα 'τουλάχιστον να φύγει μέσα στα ζεστά'.... είχα τόσο λάθος, απλά ήθελε καλό φαγητό και ζέστη να τεντωθεί!! Είχαμε ένα πρόβλημα με ακάρεα και το μωρό μου ήταν σχεδόν κουφό (την πρώτη φορά που ξεβούλωσαν τ' αφτάκια του και άκουσε να του μιλάμε πρέπει να το άκουσε σαν καμπάνα... κοίταζε χαζεμένος
) αλλά μ' αρκετή επιμονή το ξεπεράσαμε. Είναι γλυκούλης, χαϊδιάρης, υπερ-δραστήριος, αντράκι με τα όλα του, ιδιότροπος στο φαγητό πλέον, εξαρτημένος με μας καθώς περνάει ελάχιστες ώρες μόνος του. Μου έκανε συμπαράσταση μετά από ένα χειρουργείο κάνοντας μου συνέχεια αγκαλίτσες σαν να καταλάβαινε, έκλαψε μαζί μου όταν έφυγα για ένα μεγάλο διάστημα, έκλαψα μαζί του όταν μας τον φέραν μετά την στείρωση του και ήταν ακόμα ζαλισμένος και κατουριόταν επάνω του, ζήλεψε με τα γατάκια της πυλωτής αλλά ξέρει ότι είναι το μωρό μου και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα καμώματα του αλλά θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπήκε στην ζωή μου και μου θύμισε την ανιδιοτελή αγάπη και την αγνότητα που μπορεί να σου προσφέρει η φύση μέσω των ζώων.
Αααα και το όνομα του Τέρης το βγάλαμε από το Λευτέρης καθώς όσο εμείς ψάχναμε ονόματα χτύπαγαν οι καμπάνες παραμονή του αγίου και ο μικρός φάνηκε να το επιλέγει μόνος του ανάμεσα σ' όσα εμείς φαντασιωνόμασταν ότι του ταιριάζουν.
Και μια φώτο από τον Τερούλη μου μωράκι, τις πρώτες βδομάδες στο σπίτι!!! Περισσότερες στο μέλλον

Terifique- Junior Cat

-

Τόπος: Μαρούσι
Αριθμός γατουνίων: 1 στο σπίτι και 4-5 αδεσποτούλια στην πυλωτή
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Συννεφιά, κρύο και χιονάκι... για τώρα!!
Motto: Μείνε πιστός στον εαυτό σου και στις αρχές σου!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/11/2011
Mood :
Απ: Τέρης: το γλυκό αντράκι μου!!
Είναι κούκλος! Να τον χαίρεσαι!

FROGK- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Heidelberg
Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Γατανοιξη
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Casanova
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/10/2011
Mood :
Είναι ένας κούκλος ο Τερούκος!!!
Τα τιγρόγατα είναι εγγύηση και όποιος δεν έχει στο σπίτι του, δεν ξέρει τι χάνει!!
Τα τιγρόγατα είναι εγγύηση και όποιος δεν έχει στο σπίτι του, δεν ξέρει τι χάνει!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
Σας ευχαριστούμε!!! Έχει έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι γλυκός, τσαντίλας αν δεν θέλει να κάνει κάτι αλλά του περνάει με μία φιλούμπα αμέσως, λίγο μαμάκιας, περίεργος και αρκετά μή γατίσια στοιχεία: του αρέσει το νερό, ακούει το όνομα του, έρχεται όταν τον φωνάζεις και λατρεύει βόλτες μ' αμάξι!!!

Terifique- Junior Cat

-

Mood :
Terifique έγραψε:Σας ευχαριστούμε!!! Έχει έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι γλυκός, τσαντίλας αν δεν θέλει να κάνει κάτι αλλά του περνάει με μία φιλούμπα αμέσως, λίγο μαμάκιας, περίεργος και αρκετά μή γατίσια στοιχεία: του αρέσει το νερό, ακούει το όνομα του, έρχεται όταν τον φωνάζεις και λατρεύει βόλτες μ' αμάξι!!!![]()
![]()

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
ειναι κουκλος κ μαγουληθρας!!!!!!!!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
Πανέμορφος! Να τον χαίρεσαι !!!

TITIKA CAT- Senior Cat

-

Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/05/2010
Mood :
Τι κουκλος τιγράκος είναι αυτος και ποσο τυχερος.Καλώς μας ήρθατε καιν το χαιρεστε το αγοράκι σας

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Ax κουκλάκι μου όμορφο !!! είναι ένας πανέμορφος τιγράκοοοοος!!!!!! να τον χαίρεσαι τον πρίγκηπά σου!!! καλώς μας ήρθατε!!!
Αμαν αμαν, τωρα το ειδα αυτο το πλασμα!
Να τον χαιρεσαι! Ειναι απιθανος και ζουμπουρλουδικος!
Να τον χαιρεσαι! Ειναι απιθανος και ζουμπουρλουδικος!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Υπέροχο πλασματάκι,
να περνάτε όμορφα.
να περνάτε όμορφα.

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Aχ τι κούκλος!!! Πολύ μου άρεσε η ιστορία σας!!! Καλώς ήρθατέ

Joey- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2009
Mood :
τελειος τελειος τελειος

δροσω- Prime Cat

-

Προτιμώμενος (γατό)καιρος: all weather
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: princess sorayia
Motto: Μου είχαν πει ότι η διαδικασία εκπαίδευσης με μια γάτα είναι δύσκολη... Καθόλου δύσκολη δεν είναι, η δικιά μου με εκπαίδευσε μέσα σε 2 μερούλες!
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/10/2011
Mood :
καλωσήρθατε!
κι εγώ θα αποκτήσω ένα τέτοιο τιγρόγατο! κ απ ότι μου πε ο δικος μου, αυτό το γατί λατρευει το νερο.. μήπως το χουν τα τιγρακια αυτο?
είχα αναστολές αλλά η ιστορία σου με έπεισε γι άλλη μια φορά ότι το γατί σε επιλέγει, δε το επιλέγεις..
πανέμορφος είναι. τον έχεις στρώσει για τα καλά! εννοώ τον έκανες.. γάταρο! από μικροσκοπικό γατί που ήτανε..
κι εγώ θα αποκτήσω ένα τέτοιο τιγρόγατο! κ απ ότι μου πε ο δικος μου, αυτό το γατί λατρευει το νερο.. μήπως το χουν τα τιγρακια αυτο?
είχα αναστολές αλλά η ιστορία σου με έπεισε γι άλλη μια φορά ότι το γατί σε επιλέγει, δε το επιλέγεις..
πανέμορφος είναι. τον έχεις στρώσει για τα καλά! εννοώ τον έκανες.. γάταρο! από μικροσκοπικό γατί που ήτανε..
maria-k- Junior Cat

-

Προτιμώμενος (γατό)καιρος: γατοχειμώνας!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλες! αυτά δεν είναι γάτες, είναι σοκολατάκια!!
Mood :
Αχ τι καλή οικογένεια που βρήκε και υιοθέτησε ο Τέρης!!
Τα τιγράκια είναι εγγύηση στη ευτυχία και την τσαχπινιά
Είναι κούκλος κεφάλας, να τον χαίρεστε!!
Τα τιγράκια είναι εγγύηση στη ευτυχία και την τσαχπινιά
Είναι κούκλος κεφάλας, να τον χαίρεστε!!

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
Είναι υπέροχος πραγματικά!!!
Καλώς μας ήρθατε!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς μας ήρθατε!!!!!!!!!!!!!!

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

Καλημέρα!!! Τόσα καλωσορίσματα... σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια!!!
Παιδευτήκαμε λιγάκι με τ' αφτάκια του, κυρίως ο μικρός που έμεινε σχεδόν χωρίς γούνα για κανένα μήνα αλλά έστρωσε (να 'ναι καλά και ο πατέρας μου που είχε γάτες μικρός και ξέρει). Τώρα έχει γίνει ένας ωραίος κόμπακτ γατούλης αλλά στα μάτια μου είναι πάντα ένα μωράκι!!
Πράγματι ο Τέρης μας διάλεξε και όλοι το ξέραμε αλλά μας πήρε λίγο χρόνο να το παραδεχτούμε μεταξύ μας. Κάπου είχα διαβάσει ότι αν σε κερδίσει μια γάτα τότε μπαίνεις για πάντα στην γατοοικογένεια.. πόσο αλήθεια ήταν αυτό?! Από τότε έχουν περάσει κι άλλα γατάκια που είχαν ανάγκη από τα χέρια μου.... ήδη ψάχνω για ένα άλλο ζουζούνι σπιτάκι!!
Έχω ακούσει και γι' άλλα τιγράκια που αγαπάνε το νερό, ποιος ξέρει? Όπως και να 'χει εγώ λατρεύω να τον βλέπω να βουτάει τις πατουσίτσες του και να πλένει το μουτράκι του σαν άνθρωπος!!
Και πάλι εγώ και ο Τέρης σας ευχαριστούμε και καλώς σας βρήκαμε!!

Terifique- Junior Cat

-

Mood :
Θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα καμώματα του αλλά θα πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ που μπήκε στην ζωή μου και μου θύμισε την ανιδιοτελή αγάπη και την αγνότητα που μπορεί να σου προσφέρει η φύση μέσω των ζώων
Αχχχ έτσι είναι !
Πολύ γλυκιά η ιστορία σας ! Και τι αστεία εκεί που περιγράφεις πως άκουγε μετά το καθάρισμα των αυτιών του!
Να τον χαίρεσαι και καλώς ήρθες!!!
Αχχχ έτσι είναι !
Πολύ γλυκιά η ιστορία σας ! Και τι αστεία εκεί που περιγράφεις πως άκουγε μετά το καθάρισμα των αυτιών του!
Να τον χαίρεσαι και καλώς ήρθες!!!

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
Καλωσήρθατε! τι γλυκιά ιστορία!!! είναι πολύ όμορφος ο Τέρυ. τα τιγράκια είναι πολυ αγαπησιάρικα και εκφραστικά γατιά!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους και ανυπομονούμε να διαβάσουμε σιγά-σιγά τα θεματάκια σας.
Να και μια φωτογραφία από το αγγελουδάκι μου που κοιμάται!!

Terifique- Junior Cat

-

Mood :
Terifique έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους και ανυπομονούμε να διαβάσουμε σιγά-σιγά τα θεματάκια σας.
Να και μια φωτογραφία από το αγγελουδάκι μου που κοιμάται!!![]()
Λούτρινος είναι
Βάλε μας τον κανονικό τώρα!!
Είναι θεός!!!!

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

ΚουκουΒάγια έγραψε:
Λούτρινος είναι![]()
Βάλε μας τον κανονικό τώρα!!![]()
Αληθινός είναι... τ' ορκίζομαι!!!
Απλά κοιμάται βαριά μερικές φορές!! Τόσο βαριά (ειδικά αν είναι αναμμένο το καλοριφέρ) που τον κουνάς και δεν κουνάει ούτε ένα μουστάκι!!!

Terifique- Junior Cat

-

Mood :
Καλησπέρα, Παρασκευή σήμερα, ο Τερούλης στέλνει Μουσουδάκια σ' όλους!! Ο μικρός πέρασε το πρωϊνό του κατασκοπεύοντας τις δεκαοχτούρες στο μπαλκόνι!!!

Terifique- Junior Cat

-

Mood :
Μέχρι κι η ουρά του είναι σε θέση μάχης.

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
κουκλος!!!!!

δροσω- Prime Cat

-

Προτιμώμενος (γατό)καιρος: all weather
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: princess sorayia
Motto: Μου είχαν πει ότι η διαδικασία εκπαίδευσης με μια γάτα είναι δύσκολη... Καθόλου δύσκολη δεν είναι, η δικιά μου με εκπαίδευσε μέσα σε 2 μερούλες!
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/10/2011
Mood :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2 
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Houlietas babies: Ο Lord Χούλιο και η κουναβο - Σιέλ ...
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!
» Ξηρά τροφή για στειρωμένους γάτους
» Sos σκουληκια στα ματια?
» Στέλλα, η ζόρικη φουντωτή κουκλίτσα!
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Quadzilla's Sir Giacomo Casanova:ένας καρδιοκατακτητής με Νορβηγικές ρίζες
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» Ο Τομούλης μας
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η ιστορία του Χασάν
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» Mισοτυφλο μωρο γατακι...
» Χτυπημένος γατούλης
» παττυ η αναρχόγατα!!!
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Πανδώρα
» μας άφησε ο Ιβάν...
» Archie & Lilou!!!
» Ο Τουλης (ο σκατουλης) και η Χουρχουριτσα (η τρυφερουλα μου)
» μπελα περσιας
» Ζορρο ο γατος
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» Περσικες Γατες
» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Χαρίζονται 4 όμορφα και αγαπησιάρικα γατάκια!
» Η ψυχολογία της γάτας που έχει χαθεί (ή «δραπετεύσει»...)
» Γάτα πάει βόλτα πάνω σε χελώνα!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» 2 νεα μελη...
» ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ Η ΟΧΙ????????
» Η γλυκιά μας Χιονάτη Νο 2
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Γατος περνει καθε μερα το λεωφορειο
» Natali