Φουντωτός κούκλος 4-5 μηνών ψάχνει σπιτικό !
Σελίδα 2 από 2 • Share •
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Απ: Φουντωτός κούκλος 4-5 μηνών ψάχνει σπιτικό !
Κατ αρχην σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου.
Ζουμε σε διπλοκατοικια εγω μαζι με τα 3 παιδια μου και 1 γατουλα 8 ετων στειρωμενη ι που την μαζεψα κυριολεκτικα απο τα σκουπιδια,το γατακι αν το παρω δεν θα μεινει ουτε ωρα εξω αυτο εγγυωμαι 100% ετσι αλλωστε εχω και την αλλη γατουλα μου.2 θεματα εχω μονο σαν προβλημα 1ον την μεταφορα του μικρου στον πειραια και 2ον να ειναι φυλικο με τα παιδια .τωρα αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να μου το δωσεις για τον οποιοδηποτε λογο δεν υπαρχει κανενα προβλημα .θα βρω καποιος αλλο. να εισαι παντα καλα και ευχομαι οπου και να καταληξει ο μικρος να εχει αν μη τι αλλο μια ζεστη γωνια και ενα χαδι ...
Ζουμε σε διπλοκατοικια εγω μαζι με τα 3 παιδια μου και 1 γατουλα 8 ετων στειρωμενη ι που την μαζεψα κυριολεκτικα απο τα σκουπιδια,το γατακι αν το παρω δεν θα μεινει ουτε ωρα εξω αυτο εγγυωμαι 100% ετσι αλλωστε εχω και την αλλη γατουλα μου.2 θεματα εχω μονο σαν προβλημα 1ον την μεταφορα του μικρου στον πειραια και 2ον να ειναι φυλικο με τα παιδια .τωρα αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να μου το δωσεις για τον οποιοδηποτε λογο δεν υπαρχει κανενα προβλημα .θα βρω καποιος αλλο. να εισαι παντα καλα και ευχομαι οπου και να καταληξει ο μικρος να εχει αν μη τι αλλο μια ζεστη γωνια και ενα χαδι ...
foteiniandr- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/10/2011
οκ σε περιμενω
foteiniandr- Kitten

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Ημερομηνία Εγγραφής: 10/10/2011
Σας παίρνω αλλά δεν σας βρίσκω..
Θα προσπαθήσω και λίγο αργότερα
Θα προσπαθήσω και λίγο αργότερα

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
Και ενώ έχουμε μιλήσει με τη Φωτεινή ( που ενδιαφέρεται για το γατούλη) και συμφώνησε και η φίλη μου που ταίζει πιο συχνά αυτά τα αδεσποτάκια να τον στείλουμε στην Κρήτη .... ο γατούλης κάνει ναζάκια και δεν κάθεται να τον πιάσω.
Χθες, ενώ του είχα βάλει φαγητό και αυτός ήθελε να φάει, με κοιτούσε από το παρτέρι του σχολείου ( μας χωρίζανε τα κάγκελα !) και έπαιζε τάχα μου αδιάφορα με κάτι φυλλαράκια.
Εν τω μεταξύ , οι θηλυκές που έχουν μαζευτεί εκεί ( συμπεραλαμβανομένης και της μαμάς του) τον έχουν ταράξει στην καρπαζιά. Είναι ο μόνος μικρούλης της παρέας. Ίσως να ' ναι και αυτος ο λόγος που είναι κάπως φοβισμένος.
Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα να τον μπαγλαρώσω
Χθες, ενώ του είχα βάλει φαγητό και αυτός ήθελε να φάει, με κοιτούσε από το παρτέρι του σχολείου ( μας χωρίζανε τα κάγκελα !) και έπαιζε τάχα μου αδιάφορα με κάτι φυλλαράκια.
Εν τω μεταξύ , οι θηλυκές που έχουν μαζευτεί εκεί ( συμπεραλαμβανομένης και της μαμάς του) τον έχουν ταράξει στην καρπαζιά. Είναι ο μόνος μικρούλης της παρέας. Ίσως να ' ναι και αυτος ο λόγος που είναι κάπως φοβισμένος.
Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα να τον μπαγλαρώσω

-

Mood :
Γλύκας είναι, υπέροχος...!!!
Καλή τύχη νάχει...
Καλή τύχη νάχει...

Morgan_A- Kitten

-

Τόπος: Άνω Βούλα - Αττική
Αριθμός γατουνίων: 5 λατρεμένα μέσα και 3 αγαπημένα έξω στον κήπο
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: λιακάδα
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: οποιαδήποτε Nebelung, τον Ντύλαν, τον Λούσιφερ, τον Βρουκί και τον Τάι!!!
Motto: Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου επιτρέψει..., αλλά ποιος θα με εμποδίσει...
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/09/2008
Mood :
Τι έγινε με τον γατούλη, υπήρχε καμία εξέλιξη τελικά!?

Terifique- Junior Cat

-

Τόπος: Μαρούσι
Αριθμός γατουνίων: 1 στο σπίτι και 4-5 αδεσποτούλια στην πυλωτή
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Συννεφιά, κρύο και χιονάκι... για τώρα!!
Motto: Μείνε πιστός στον εαυτό σου και στις αρχές σου!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/11/2011
Mood :
Ω συγγνώμη δεν είχα δει την ερώτηση σου!
Όχι τίποτα δεν έγινε.... Αν και δεν ήμουν τελείως αρνητική να τον στείλω στην Κρήτη, ο γατούλης όπως φαίνεται ήταν. Γιατί ενώ συνήθως κάθεται να τον πιάσω, τότε δεν μ' άφηνε με τίποτα. Μετά μου τυχαν και μένα διάφορα και λίγο το άφησα το θέμα.
Ο γατούλης έχει γίνει ένα κουκλί και είναι πολύ καλός αν και λίγο φοβισμένος.
Δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο και δεν τον έχει πιάσει η τρέλα του ζευγαρώματος, οπότε και δεν απομακρύνεται από το σχολείο. Κάνει συνήθως παρέα με τη μαμά του (τώρα αυτή κάνει τη γύρα της για νέους απογόνους) και τη γιαγιά του ( τη μαμά της Φρέγιας).
Καινούργιες φωτογραφίες δεν έχω, μιας και εμφανίζεται συνήθως το βράδυ και δεν βγαίνει καλά με το φλας.
Ανεβάζω ξανά την αγγελία γιατί πραγματικά πιστεύω πως αυτός ο γάτος με λίγη προσπαθεια θα γίνει τέλειος γάτος σπιτιού.
Δεν κακοπερνάει έξω, αλλά ένα σπιτικό που θα τον αγαπάνε και θα τον φροντίζουν δεν θα ήταν και άσχημο
Όχι τίποτα δεν έγινε.... Αν και δεν ήμουν τελείως αρνητική να τον στείλω στην Κρήτη, ο γατούλης όπως φαίνεται ήταν. Γιατί ενώ συνήθως κάθεται να τον πιάσω, τότε δεν μ' άφηνε με τίποτα. Μετά μου τυχαν και μένα διάφορα και λίγο το άφησα το θέμα.
Ο γατούλης έχει γίνει ένα κουκλί και είναι πολύ καλός αν και λίγο φοβισμένος.
Δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο και δεν τον έχει πιάσει η τρέλα του ζευγαρώματος, οπότε και δεν απομακρύνεται από το σχολείο. Κάνει συνήθως παρέα με τη μαμά του (τώρα αυτή κάνει τη γύρα της για νέους απογόνους) και τη γιαγιά του ( τη μαμά της Φρέγιας).
Καινούργιες φωτογραφίες δεν έχω, μιας και εμφανίζεται συνήθως το βράδυ και δεν βγαίνει καλά με το φλας.
Ανεβάζω ξανά την αγγελία γιατί πραγματικά πιστεύω πως αυτός ο γάτος με λίγη προσπαθεια θα γίνει τέλειος γάτος σπιτιού.
Δεν κακοπερνάει έξω, αλλά ένα σπιτικό που θα τον αγαπάνε και θα τον φροντίζουν δεν θα ήταν και άσχημο

-

Mood :
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;