Lucky Δεισδαιμονα....
Σελίδα 1 από 16 • Share •
Σελίδα 1 από 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
Lucky Δεισδαιμονα....
Ηταν μολις λιγες βδομαδες αφοτου αποχαιρετησαμε τον Τηλεμαχο... Και μια πρωια ενας φιλος μου με παιρνει τηλεφωνο.... Ειχε βρει τεσσερα γατακια στα σκουπιδια!!! Το ενα δεν τα ειχε καταφερει... Απο τα εναπομειναντα ενα το ειχε παρει ενας φιλος του που ηταν μαζι του οταν τα βρηκε... Τι μας απομενει?? Δυο γατσουλακια να κλαινε με μανια!!! Με παρακαλεσε να τα φερει σπιτι μου...Αφενος γιατι ο ιδιος δεν μπορουσε να τα παει στο δικο του για λογους ανωτερας βιας (βλπ ανενδοτους γονεις) και αφετερου γιατι ηξερε οτι ηδη εχω ολα τα απαραιτητα για την υποδοχη τους στο σπιτι....
Μετα τις απαραιτητες συννενοησεις προβαλλει επειτα απο λιγη ωρα στο "κατωφλι" μου κρατωντας δυο μικροσκοπικα μαυρογατακια...!!!!! Το καθενα ηταν οσο η παλαμη μου!!! Αμεσως τους βαλαμε νερο, φαγητο και επεσαν με τα μουτρα!!! Ηταν περιπου 1,5 μηνος!!! Μετα απο το λουκουλειο γευμα τους επισκεφτηκαν αμεσως την αμμο!!! Δεν μπορω να πω... τυπος και υπογραμμος τα ψιψινια!!!
Αφου εξερευνησαν τον χωρο ηρθαν τσουπ τσουπ στην αγκαλια μου για χαδια!!! Εκει εμεινα αναυδη!!! και να τα πατουσακια και να τα γουργουρητα!!! Πανικος!!! τσακωνονταν μεταξυ τους για το ποιο θα με πρωτοζουληξει!!! Δεν το εχω ξαναδει αυτο....
Ακολουθησε τις επομενες μερες επισκεψη στην γιατρο για το απαραιτητο τσεκ απ τους... τους εδωσε παστουλα και φαρμακακια για το συναχακι που ειχαν. Ηταν ενα κοριτσακι και ενα αγορακι ουτε 2 μηνων!!! Ο φιλος μου ειχε ερωτευθει τον μικρο καταμαυρο νεαρο (Οθελλο στην συνεχεια) και ηθελε να τον παρει καθως συντομα θα εμενε σε δικο του σπιτι μακρια απο τις ανωθεν απαγορευσεις....
Και εγω αφου ο μικρος παρεληφθη απο τον χαζοχαρουμενο γατομπαμπα του εμεινα με την δεσποινιδα....την οποια ειχα αρχισει να συμπαθω επικινδυνα αλλα ημουν ακομη επιφυλακτικη μετα την περιπετεια με τον Τηλεμαχουλη και ενοιωθα οτι τον προδιδω με το να δεχτω ενα αλλο γατακι στο σπιτι....
Ομως η μικρη ηταν τοσο ναζιαρα και τσαπερδονα ταυτοχρονα που σε εκανε να την αγαπησεις θελεις δε θελεις!!! Κουτουλιες, γουργουρητα, "βυζαγμα" , υπνος στην π
λατη μου αλλα και απαιτητικα υψιφωνα νιαουρητα απο την αλλη εκαμψαν τις αντιστασεις μου....
Ετσι αποφασισα να την κρατησω...νοιωθοντας χαρα απο την μια για την μικρη και τα καμωματα της αλλα και λυπη για το μικρο αλεπουδελι... Νομιζω ομως οτι ο Τηλεμαχουλης μου με καποιον τροπο την εστειλε σε μενα.......
Οριστε λοιπον η μικρη αλλα θαυματουργη Δεισδαιμονα ή Μονα που βρηκε την θεση της στην καρδια μου διπλα στα αλλα δυο μου παιδια....

Μετα τις απαραιτητες συννενοησεις προβαλλει επειτα απο λιγη ωρα στο "κατωφλι" μου κρατωντας δυο μικροσκοπικα μαυρογατακια...!!!!! Το καθενα ηταν οσο η παλαμη μου!!! Αμεσως τους βαλαμε νερο, φαγητο και επεσαν με τα μουτρα!!! Ηταν περιπου 1,5 μηνος!!! Μετα απο το λουκουλειο γευμα τους επισκεφτηκαν αμεσως την αμμο!!! Δεν μπορω να πω... τυπος και υπογραμμος τα ψιψινια!!!
Αφου εξερευνησαν τον χωρο ηρθαν τσουπ τσουπ στην αγκαλια μου για χαδια!!! Εκει εμεινα αναυδη!!! και να τα πατουσακια και να τα γουργουρητα!!! Πανικος!!! τσακωνονταν μεταξυ τους για το ποιο θα με πρωτοζουληξει!!! Δεν το εχω ξαναδει αυτο....
Ακολουθησε τις επομενες μερες επισκεψη στην γιατρο για το απαραιτητο τσεκ απ τους... τους εδωσε παστουλα και φαρμακακια για το συναχακι που ειχαν. Ηταν ενα κοριτσακι και ενα αγορακι ουτε 2 μηνων!!! Ο φιλος μου ειχε ερωτευθει τον μικρο καταμαυρο νεαρο (Οθελλο στην συνεχεια) και ηθελε να τον παρει καθως συντομα θα εμενε σε δικο του σπιτι μακρια απο τις ανωθεν απαγορευσεις....
Και εγω αφου ο μικρος παρεληφθη απο τον χαζοχαρουμενο γατομπαμπα του εμεινα με την δεσποινιδα....την οποια ειχα αρχισει να συμπαθω επικινδυνα αλλα ημουν ακομη επιφυλακτικη μετα την περιπετεια με τον Τηλεμαχουλη και ενοιωθα οτι τον προδιδω με το να δεχτω ενα αλλο γατακι στο σπιτι....
Ομως η μικρη ηταν τοσο ναζιαρα και τσαπερδονα ταυτοχρονα που σε εκανε να την αγαπησεις θελεις δε θελεις!!! Κουτουλιες, γουργουρητα, "βυζαγμα" , υπνος στην π
λατη μου αλλα και απαιτητικα υψιφωνα νιαουρητα απο την αλλη εκαμψαν τις αντιστασεις μου....
Ετσι αποφασισα να την κρατησω...νοιωθοντας χαρα απο την μια για την μικρη και τα καμωματα της αλλα και λυπη για το μικρο αλεπουδελι... Νομιζω ομως οτι ο Τηλεμαχουλης μου με καποιον τροπο την εστειλε σε μενα.......
Οριστε λοιπον η μικρη αλλα θαυματουργη Δεισδαιμονα ή Μονα που βρηκε την θεση της στην καρδια μου διπλα στα αλλα δυο μου παιδια....

marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/05/2011
Mood :
Απ: Lucky Δεισδαιμονα....
Τι ομορφιά είναι αυτή....
Καλώς την δεχθήκατε
Καλώς την δεχθήκατε
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

vaso- Εφτάψυχη M^o-o^derator

-

Αριθμός γατουνίων: ο Joey γαταγγελουδάκι πια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμώνας
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Barilla, Μόιρα,Πατούσα,Φοίβος......
Motto: Imagine the Impossibilities
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/10/2008
Mood :
Είναι πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

αυτές οι ψυχούλες φροντίζουν με κάθε τρόπο ώστε να μας στείλουν κάποιο άλλο γατούνι να μας γεμίσει το κενό που αφήνουν. όχι ως αντικαταστάτες, αλλά απο πράξη αγάπης προς εμάς που στενοχωριόμαστε, και επειδή κάποιο άλλο γατάκι έχει την ανάγκη μας.
Η μικρή είναι πανέμορφη!!
Η μικρή είναι πανέμορφη!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Πούπσυ στις Τρι Oct 04, 2011 6:02 am, 1 φορά

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Yπεροχη ειναι!!!! Κι αυτα τα φιλια στο στομα με ταυτοχρονη αγκαλια με τα μπροστινα ποδαρακια δε σε τρελενουν????
Ετσι μ εριξε κι εμενα το κατσαριδακι μου η Ηρα!!!
Ετσι μ εριξε κι εμενα το κατσαριδακι μου η Ηρα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την XIONIS στις Τρι Oct 04, 2011 6:02 am, 1 φορά

XIONIS- Moderator/Πρωτερ-γάτα

-

Τόπος: Νέα Σμύρνη & Κεφαλλονιά
Αριθμός γατουνίων: 4 λατρεμένα γατούλια, ενα κατσαριδακι & ένα σωρό αδεσποτάκια
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη, Φθνινοπωρο!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Σάάάκηηηη!!!!!!! Τελεια, Μπεζ, Μελινα, και ΟΛΑ τα πορτοκαλι!!!!
Motto: Are you talkin' to me???
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/11/2007
Mood :
τι κούκλα ταρταρουγίτσα είναι αυτή !!!!Καλώς την δεχτήκατε τη κούκλα,ο Τηλεμαχάκος σίγουρα τους έδειξε το δρόμο!!!

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Σας ευχαριστω πολυ εκ μερους της μικρας για την θερμη υποδοχη!!!
Η Μονα ειναι ενα αγγελικο διαβολακι κ εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι στον Πακη ο οποιος την ακολουθει σαν υπνωτισμενος (αλλα κ αυτη δεν μπορει μακρια του για πολυ...)
Τα φιλακια στο στομα ειναι βυζαγμα κανονικο!!! Τοσο που μετα ειμαι σαν να εχω κανει ενεσεις κολαγονου κ ειμαι σαν ροφος!!!! Επισης κανει πιπιλιες οπου σε πετυχει χωρις ρουχο....
Η Μονα ειναι ενα αγγελικο διαβολακι κ εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι στον Πακη ο οποιος την ακολουθει σαν υπνωτισμενος (αλλα κ αυτη δεν μπορει μακρια του για πολυ...)
Τα φιλακια στο στομα ειναι βυζαγμα κανονικο!!! Τοσο που μετα ειμαι σαν να εχω κανει ενεσεις κολαγονου κ ειμαι σαν ροφος!!!! Επισης κανει πιπιλιες οπου σε πετυχει χωρις ρουχο....

-

Mood :
Ειναι μια κουκλιτσα η μικρη σου και τυχερη που σας βρηκε. Να τη χαιρεστε

Το σύμπαν σάς πρόσφερε ένα μικρό εξαίσιο δώρο! Είναι γλυκύτατο το κοριτσάκι σας!
Εξαιρετικό και το γεγονός ότι ο Πακούλης τα πάει καλά μαζί της, την έχει κι αυτός πολύ ανάγκη την παρεούλα!
Και μοιάζει πραγματικά να σου την έχε ι στείλει ο Τηλεμαχούλης, έχει κι αυτή μια λευκή (ή ανοιχτόχρωμη έστω, δε βλέπω καλά) "δαχτυλιά" στη μυτούλα της όπως κι εκείνος...
Καλώς τη δεχτήκατε, καλή ζωούλα να έχετε!
Εξαιρετικό και το γεγονός ότι ο Πακούλης τα πάει καλά μαζί της, την έχει κι αυτός πολύ ανάγκη την παρεούλα!
Και μοιάζει πραγματικά να σου την έχε ι στείλει ο Τηλεμαχούλης, έχει κι αυτή μια λευκή (ή ανοιχτόχρωμη έστω, δε βλέπω καλά) "δαχτυλιά" στη μυτούλα της όπως κι εκείνος...
Καλώς τη δεχτήκατε, καλή ζωούλα να έχετε!

Τζούλι το Κατσούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γατάγου
Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/11/2010
Mood :
Ευχαριστουμε πολυ!!!
Οντως εχει και η Μονα μια πορτοκαλομπεζ δαχτυλια στη μυτη της οπως ο Τηλεμαχος.... Δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
Οντως εχει και η Μονα μια πορτοκαλομπεζ δαχτυλια στη μυτη της οπως ο Τηλεμαχος.... Δεν το ειχα σκεφτει ποτε...

-

Mood :

Και ως συνηθως κοιμαται σαν βατραχι....

-

Mood :
Πανέμορφη η ταρταρουγίτσα Μόνα εκ του Δεισδαιμόνα!
Πάρα πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Οπότε ο Πάκης έχει πάλι παρεάκι και εσύ ένα αυτοκολλητάκι!
Πάρα πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Οπότε ο Πάκης έχει πάλι παρεάκι και εσύ ένα αυτοκολλητάκι!

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Υπέροχη! Να την χαίρεστε! Σίγουρα την έστειλε ο Τηλέμαχος...
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Eιναι πανεμορφη Μαρακι,να τη χαιρεστε!Ειμαι σιγουρη πως ο Τηλεμαχος μας χαμογελαει...
Καλέ τί κουκλί ταρταρούγι είναι αυτό?
Καλώς την δεχτήκατε και να έχετε μια υπέροχη ζωή παρεούλα!

Καλώς την δεχτήκατε και να έχετε μια υπέροχη ζωή παρεούλα!

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Καλώς τη δέχτηκες! Να τη χαίρεσαι!!! Είναι πολύ χαριτωμένη!

TITIKA CAT- Senior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/05/2010
Mood :
Είναι μια κούκλα η Μόνα σου!!!
Καλώς την δεχτήκατε!!!

Καλώς την δεχτήκατε!!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
marea έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ!!!
Τις λατρεύω γενικά αυτές τις δαχτυλίτσες στα γατούνια.
Είναι υπέροχη, εύχομαι να είστε πολύ πολύ ευτυχισμένοι μαζί της για πολλά πολλά χρόνια όλοι σας!

-

Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :
Ειναι ακομα μωρακι....

-

Mood :

arianna- Senior Cat

-

Τόπος: αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαίρι !!!
Motto: όλα αλλάζουν ξαφνικά....
Ημερομηνία Εγγραφής: 15/05/2011
Mood :
Άχου το... Σ' έχει πάρει εντελώς για μανούλα του!!! Και τι τρυφερό πλάσμα...
Τι ηλικία έχει τώρα?
Τι ηλικία έχει τώρα?

-

Mood :
Aπιστευτο!
Ειδικα μετα το 1,20 περιπου και μετα
Ειδικα μετα το 1,20 περιπου και μετα

Ειναι 3 μηνων και κατι ψιλα γιατι δεν ξερουμε ποτε ακριβως γεννηθηκε... Καπου τον Ιουνιο κ αυτη οπως ο Πακης...
Ειναι μια γλυκα.... αλλα πλεον το κανει με τοση μανια και εχουν μεγαλωσει δοντια και νυχια που δεν αντεχεται για πολυ!!! Ειναι σαν να εχεις φαει ξυλο μετα........
Ειναι μια γλυκα.... αλλα πλεον το κανει με τοση μανια και εχουν μεγαλωσει δοντια και νυχια που δεν αντεχεται για πολυ!!! Ειναι σαν να εχεις φαει ξυλο μετα........

-

Mood :
Ναι, το πρόσεξα που σου έμπηγε νύχια στο πρόσωπο και φρίκαρα λίγο!
Μάλλον δεν πρόσεξε ότι δεν είσαι γούνινη...
Είναι νινάκι ακόμα και φταίει που έχασε και νωρίς τη μανούλα του, γι' αυτό σ' έχει λατρέψει.
Μάλλον δεν πρόσεξε ότι δεν είσαι γούνινη...
Είναι νινάκι ακόμα και φταίει που έχασε και νωρίς τη μανούλα του, γι' αυτό σ' έχει λατρέψει.

-

Mood :
Ναι μωρε το κακομοιρο το μικρο μ.... αλλα κ εγω το αλλο κακομοιρο εχω γινει ριγε!!! και οχι τις απλες συνιθισμενες γρατζουνιτσες της καθημερινοτητας.... πιανεται κανονικα!!!!!! Αφου στην δουλεια θα νομιζουν οτι με κακοποιουν στο σπιτι και αντε να τους εξηγησεις μετα......

-

Mood :
Σελίδα 1 από 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16 
Similar topics» Είμαστε η Chiara, ο Lucky και η Santa!!!
» the lucky cat!!!
» o Lucky και τα ούρα μας...
» Lucky Δεισδαιμονα....
» the lucky cat!!!
» o Lucky και τα ούρα μας...
» Lucky Δεισδαιμονα....
Σελίδα 1 από 16
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Γάτα Νορβηγικού Δάσους
» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;