Σεμέλη το αγοροκόριτσο
Σελίδα 1 από 4 • Share •
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4 
Σεμέλη το αγοροκόριτσο
Ήρθε και η σειρά μας να ανοίξουμε το θέμα μας,έχοντας εγκατασταθεί πλέον στο καινούριο μας σπίτι.Και μιας και γνωρίζουμε όλοι η τουλάχιστον οι περισσότεροι τη νεαρά από γεννησιμιού της φαντάζομαι θα θέλετε και όλες τις λεπτομέρειες για το πως είναι,πως έφτασε και τα τοιαύτα.
Να πω καταρχάς πως τώρα πια κατάλαβα αυτό που μου έλεγε η moukelis πως αν δεν ζήσεις αυτά τα πλάσματα δεν μπορείς να καταλάβεις απόλυτα.
Δυο μέρες και ήδη έχει κάνει δυο άτομα να ξεροσταλιάζουν από πάνω της σαν πεντάχρονα πάνω από παγωτό σε καύσωνα.
Θα τα πάρω λοιπόν από την αρχή:
Ξεκινάμε λοιπόν από Θεσσαλονίκη αφού είχαμε Τηλέμαχο και Σεμέλη στη γατοφόρο και μετά από κανένα μισάωρο που ανά δύο δευτερόλεπτα γυρνάω για να σιγουρευτώ πως δεν τα πιάνει ο ήλιος(ακόμα δεν μπορώ να γυρίσω προς τα αριστερά) τα μικρά άχνα,λεω δεν γίνεται έχουν ζαυλακωθεί από τη ζέστη τα καημένα κι εκεί που είμαι έτοιμη για κρίση πανικού "τι έκανα η κακούργα,που τα παω μες τη ζεστη κλπ" ακούω ένα "γντουπ" γυρνάω και βλέπω τη νεαρά να έχει θρονιαστεί φαρδιά πλατιά πάνω στον Τηλέμαχο ο οποίος δεν έβγαλε άχνα ο καημένος,μάλλον γιατί έκανε πονεμένα flashback στο ματωμένο αυτί του και ήξερε πως δεν τον παίρνει! Μετά από πόσες στάσεις νερό χάδια και τα σχετικά είπα και εγώ η αδαής μάνα να τα βγάλω απο τη γατοφόρο να ξεμουδιάσουν στο αμάξι.
Τι το'θελα; Η κιουρία αποφάσισε αυθαίρετα πως το πατάκι του οδηγού ήταν ότι πιο βολικό για την ανάγκη της σε σχέση με την άμμο που της είχαμε και φυσικά ο άλλος μπουνταλάς να ακολουθεί κατα πόδας μη χάσει!
Φτάνουμε σπίτι και ανοίγω τη γατοφόρο περιμένοντας πως θα τρέξουν να κρυφτούν.Τελικά δεν ήξερα τίποτα από γάτες,η μάλλον από Νορβηγογατες.
Βγαίνει η Κοντεσίνα συνάμενη κουνάμενη και αφού ήπιε νερό έφαγε και μας γκουχου εχμμμ αφόδευσε έχοντας φυσικά και τον Τηλέμαχο από πίσω σαν δεύτερη ουρά της(και τι ουρά!Μπουκιά και συχώριο!!) ανέβηκε σε καναπέδες τραπέζια καρέκλες εκτυπωτές και ότι τελος πάντον υπάρχει μες το σπίτι και να τα χουρχουρητά και να τα ζυμαράκια και να δυο άτομα να έχουν γίνει αλοιφή στα πατώματα.
Και φυσικά έχει ήδη κερδίσει τον μπαμπά της,που ενώ αρχικά έλεγε "Η γάτα δεν θα μάθει στο κρεβάτι" τα κλασσικά δηλαδή πηγαίνοντας στ δωμάτιο βλέπω έναν Βαγγέλη να κοιμάται του καλού καιρού και τη Σεμέλη στα πόδια του να κάνει βαρελάκια ανέμελη.Και όχι η μική δεν πήγε μέσα μετά απλώς τον κύριο τον πήρε ο ύπνος από το παιχνίδι μαζί της.
Εγώ από την άλλη να την έχω πάρει στον καναπέ και να σου τα νάζια κατάφερε να με κρατήσει μέχρι τις 5 το ξημέρωμα.
Φυσικά έβγαλα κάποιες φωτό αλλά δεν είναι όλες καλές μιας και προσπαθούσα να τη βγάλω χωρίς να την κουνήσω από πάνω μου,μην ξεβολευτεί κιόλας η Κοντεσίνα!
Δεν μας βλέπω καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!Ιδού και φωτο της νεαράς

Εδώ ομολογώ πως η μικρή μου θύμισε τρομακρικά τη moukeliw εν ώρα βασανιστιρίων

Να πω καταρχάς πως τώρα πια κατάλαβα αυτό που μου έλεγε η moukelis πως αν δεν ζήσεις αυτά τα πλάσματα δεν μπορείς να καταλάβεις απόλυτα.
Δυο μέρες και ήδη έχει κάνει δυο άτομα να ξεροσταλιάζουν από πάνω της σαν πεντάχρονα πάνω από παγωτό σε καύσωνα.
Θα τα πάρω λοιπόν από την αρχή:
Ξεκινάμε λοιπόν από Θεσσαλονίκη αφού είχαμε Τηλέμαχο και Σεμέλη στη γατοφόρο και μετά από κανένα μισάωρο που ανά δύο δευτερόλεπτα γυρνάω για να σιγουρευτώ πως δεν τα πιάνει ο ήλιος(ακόμα δεν μπορώ να γυρίσω προς τα αριστερά) τα μικρά άχνα,λεω δεν γίνεται έχουν ζαυλακωθεί από τη ζέστη τα καημένα κι εκεί που είμαι έτοιμη για κρίση πανικού "τι έκανα η κακούργα,που τα παω μες τη ζεστη κλπ" ακούω ένα "γντουπ" γυρνάω και βλέπω τη νεαρά να έχει θρονιαστεί φαρδιά πλατιά πάνω στον Τηλέμαχο ο οποίος δεν έβγαλε άχνα ο καημένος,μάλλον γιατί έκανε πονεμένα flashback στο ματωμένο αυτί του και ήξερε πως δεν τον παίρνει! Μετά από πόσες στάσεις νερό χάδια και τα σχετικά είπα και εγώ η αδαής μάνα να τα βγάλω απο τη γατοφόρο να ξεμουδιάσουν στο αμάξι.
Τι το'θελα; Η κιουρία αποφάσισε αυθαίρετα πως το πατάκι του οδηγού ήταν ότι πιο βολικό για την ανάγκη της σε σχέση με την άμμο που της είχαμε και φυσικά ο άλλος μπουνταλάς να ακολουθεί κατα πόδας μη χάσει!
Φτάνουμε σπίτι και ανοίγω τη γατοφόρο περιμένοντας πως θα τρέξουν να κρυφτούν.Τελικά δεν ήξερα τίποτα από γάτες,η μάλλον από Νορβηγογατες.
Βγαίνει η Κοντεσίνα συνάμενη κουνάμενη και αφού ήπιε νερό έφαγε και μας γκουχου εχμμμ αφόδευσε έχοντας φυσικά και τον Τηλέμαχο από πίσω σαν δεύτερη ουρά της(και τι ουρά!Μπουκιά και συχώριο!!) ανέβηκε σε καναπέδες τραπέζια καρέκλες εκτυπωτές και ότι τελος πάντον υπάρχει μες το σπίτι και να τα χουρχουρητά και να τα ζυμαράκια και να δυο άτομα να έχουν γίνει αλοιφή στα πατώματα.
Και φυσικά έχει ήδη κερδίσει τον μπαμπά της,που ενώ αρχικά έλεγε "Η γάτα δεν θα μάθει στο κρεβάτι" τα κλασσικά δηλαδή πηγαίνοντας στ δωμάτιο βλέπω έναν Βαγγέλη να κοιμάται του καλού καιρού και τη Σεμέλη στα πόδια του να κάνει βαρελάκια ανέμελη.Και όχι η μική δεν πήγε μέσα μετά απλώς τον κύριο τον πήρε ο ύπνος από το παιχνίδι μαζί της.
Εγώ από την άλλη να την έχω πάρει στον καναπέ και να σου τα νάζια κατάφερε να με κρατήσει μέχρι τις 5 το ξημέρωμα.
Φυσικά έβγαλα κάποιες φωτό αλλά δεν είναι όλες καλές μιας και προσπαθούσα να τη βγάλω χωρίς να την κουνήσω από πάνω μου,μην ξεβολευτεί κιόλας η Κοντεσίνα!
Δεν μας βλέπω καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!Ιδού και φωτο της νεαράς

Εδώ ομολογώ πως η μικρή μου θύμισε τρομακρικά τη moukeliw εν ώρα βασανιστιρίων

Απ: Σεμέλη το αγοροκόριτσο
καλώς την δεχτήκατε την κούκλα σας.Δεν ξέρατε δεν ρωτάγατε?μια γάτα κάνει πάντα ότι θέλει αυτή.Σας υιοθετεί ,δεν την υιοθετείτε!!!

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Παρακαλώ πολύ τα ρεπορτάζ να εξακολουθήσουν να είναι καθημερινά , εκτενή και λεπτομερή.

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Γεια σου Σεμελη!!!! This is your brother speaking....
Φιλια κ ας μου εκανες το αυτι τουμπανο.....
Φιλια κ ας μου εκανες το αυτι τουμπανο.....

marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/05/2011
Mood :
Ω μα φυσικά και κάνει ότι θέλει αυτή το ανακαλύψαμε μια κι εξω
Ευχαριστουμε πολυυυυυυ για τις ευχές!!Εννοείται πως οι ενημερώσεις θα ειναι όσο πιο συχνές γίνεται,μιας κι όπως το κόβω η μικρή θα μας δίνει αρκετό υλικό!!
Μαρία μου φίλα μου τον μπουνταλά σου και ζούληξε τον μια κι από μενα!!
Σεμελη: Bro αφου είπαμε καλέεεεε θα σου πηγαίνει το σκουλαρίκι ξανα σκέψου το!!
Ευχαριστουμε πολυυυυυυ για τις ευχές!!Εννοείται πως οι ενημερώσεις θα ειναι όσο πιο συχνές γίνεται,μιας κι όπως το κόβω η μικρή θα μας δίνει αρκετό υλικό!!
Μαρία μου φίλα μου τον μπουνταλά σου και ζούληξε τον μια κι από μενα!!
Σεμελη: Bro αφου είπαμε καλέεεεε θα σου πηγαίνει το σκουλαρίκι ξανα σκέψου το!!
καλώς τη δέχτηκες!!

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Καλως την δεχτηκατε και να σας ζήσει η μικρη οικιακη Θεά σας!
Η φωτο που μοιάζει με την κακίστη δεν παίζεται!!!!!!!
Η φωτο που μοιάζει με την κακίστη δεν παίζεται!!!!!!!

ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

Καλως τη δεχτηκατε,ελπιζω να ειστε πολυ ευτυχισμενοι μαζι,για πολλαααααα χρονια.
Καλε οντως μου μοιαζει στη φωτο!
Καλε οντως μου μοιαζει στη φωτο!
Τι κουκλίτσα ζαχαρένια!!! Να τη χαίρεστε και να σας χαίρεται και εμάς μη μας ξεχνάτε
Δώρα, μην ξαναπείς ότι σου μοιάζει γατί, ΟΚ; Δεν θα σου ξαναμοιάσει κανένα γατί από 'δω και μπρος!
Δώρα, μην ξαναπείς ότι σου μοιάζει γατί, ΟΚ; Δεν θα σου ξαναμοιάσει κανένα γατί από 'δω και μπρος!
Κουκλα η Σεμελη!!Να τη χαιρεσαι!!!

Λιαννα- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αγια Γατασκευη
Αριθμός γατουνίων: 6)Η Μελενια ,ο Σωκρατης,η Gilda ,η Σισσυ,η Μινετ,το Κολοκυθακι + τα αδεσποτακια μου
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Χειμωνας+
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον πανεμορφο Snow ,το Μικυ και το Λουκουμα ....Α και τη Μαγια!!!!!!!!!!!!
Motto: υπαρχουν και χειροτερα,αλλα υπαρχουν και καλυτερα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 14/06/2009
Mood :
Καλώς δεχτήκατε την μικρή Θεά σας!!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
καλως την δεχτηκατε!! ειναι κουκλα η μικρη, να την χαιρεστε!!

bailey- Junior Cat

-

Τόπος: Πατρα-Λευκωσια
Αριθμός γατουνίων: 2
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/09/2009
Mood :
Αχ αυτά τα άσπρα γαντάκια είναι κόλαση!!!!!!!!
Και το κοιλούμπι... Και οι ματάρες.... Λογικό που ερωτεύτηκε ο «δύσκολος» μπαμπάς. 
Και το κοιλούμπι... Και οι ματάρες.... Λογικό που ερωτεύτηκε ο «δύσκολος» μπαμπάς. 

uptight- Mature Cat

-

Τόπος: Πειραιάς (and proud of it!)
Αριθμός γατουνίων: 2! Ο «Καστράτο» Τσίκο και η «Λουκρητία» Μidna!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Συννεφιά, κατά προτίμηση με κρύο και χιόνι... αλλοιώς, γλυκός ανοιξιάτικος ήλιος. Πάνω από 30 βαθμούς μόνο αν φοράω μαγιώ ΚΑΙ βρίσκομαι κοντά σε παραλία!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΠΟΛΛΑ.... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ... ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΑ!!! :-D
Ημερομηνία Εγγραφής: 06/05/2010
Mood :
-

Καλως την δεχτηκατε!Ειαι απιστευτη!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Πολυ καλημέρα σας!!!!Σας ευχαριστω όλους για τις ευχές σας
Δώρα μου μακάρι το εύχομαι πραγματικά, δεν ξέρω αν φταίει αυτό που λένε πως της κουκουβάγιας το παιδί είναι το πιο ωραίο αλλά περνάνε οι ώρες την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ!Μόλις κάτσω στον καναπέ τσουπ τρεχει κατευθειαν και θρονιαζεται διπλα μου κι αρχισει τα χουρχουρητα και τα ζυμαρακια
θα με στειλει αυτό το γατί το βλέπω!!
Χθες πάλι γέλαγα,είχα κάτσει να διαβάσω ένα βιβλίο και για κάποιο αγνωστο σε μένα την κοινή θνητή λόγο της γυάλισε κι αρχισε να το δαγώνει και να το τραβάει.Συνειδητοποιώ εντωμεταξύ τον τίτλο "Με είπαν Γάτα" κι έχω μείνει σα χαζη να γελάω μόνη μου
Δώρα μου μακάρι το εύχομαι πραγματικά, δεν ξέρω αν φταίει αυτό που λένε πως της κουκουβάγιας το παιδί είναι το πιο ωραίο αλλά περνάνε οι ώρες την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ!Μόλις κάτσω στον καναπέ τσουπ τρεχει κατευθειαν και θρονιαζεται διπλα μου κι αρχισει τα χουρχουρητα και τα ζυμαρακια
θα με στειλει αυτό το γατί το βλέπω!!Χθες πάλι γέλαγα,είχα κάτσει να διαβάσω ένα βιβλίο και για κάποιο αγνωστο σε μένα την κοινή θνητή λόγο της γυάλισε κι αρχισε να το δαγώνει και να το τραβάει.Συνειδητοποιώ εντωμεταξύ τον τίτλο "Με είπαν Γάτα" κι έχω μείνει σα χαζη να γελάω μόνη μου
Καλώς την δεχτήκατε και καλή συνγατοίκηση!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Καλώς τη δεχτήκατε!

TITIKA CAT- Senior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 1
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: καλοκαίρι 28-32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: όλα...
Ημερομηνία Εγγραφής: 09/05/2010
Mood :
Eιναι πολυ ξεχωριστη,με τον δικο της τροπο,οπως το καθενα απο τα μωρα μας...
Anatoli έγραψε:Καλως την δεχτηκατε!Ειαι απιστευτη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι εδώ είμαι , θα φροντίσω να περνάμε όλοι καλά αλλά όταν θέλω εγώ εντάξει;

doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
doremi έγραψε:Anatoli έγραψε:Καλως την δεχτηκατε!Ειαι απιστευτη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι εδώ είμαι , θα φροντίσω να περνάμε όλοι καλά αλλά όταν θέλω εγώ εντάξει;![]()
Από κάτω της ήταν ο Τηλέμαχος,είναι τη μέρα πριν τον πάμε στη μαμά του οπότε εγώ είχα σκεφτεί κάτι σαν : Ε!!Ψιτ...εσυ...ναι εσυ!σαν πολύ δεν τον χαλβαδιάζεις τον κύριο μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιανου"
Ξερει τι λεει το παιδι!!! Μην ξεχνιομαστε.... 

marea- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Πάτρα
Αριθμός γατουνίων: π
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/05/2011
Mood :
Θεε μου!!! Θα με τρελανετε.. μηπως να μην μπω σε αλλα θεματα? Θα πεθανω σημερα από υπερβολική δόση γλύκας!!!!

Joey- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Αθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 στο σπίτι και 1 στον ουρανό
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Αποφάσισα επιτέλους!! Την χιονάτη!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 19/11/2009
Mood :
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4 
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!