Chouzour in private
Σελίδα 2 από 2 • Share •
Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Απ: Chouzour in private
Η εξήγηση είναι απλή. Ο Χουζούρης κατουριέται, αφού λοιπόν κάνει κακά του βιάζεται να τρέξει για τσίσα του στην οποία παρατυχούσα και ατυχούσα ηλεκτρική συσκευή. Και η αίσθηση σφιξίματος από εκεί είναι και η στάση μεταφράζεται ως "πρέπει να βιαστώ αλλιώς θα κατουρηθώ πάνω μου". Αλήθεια έχετε σκεφτεί να του βάλετε μια καφετιέρα, μια φρυγανιέρα ένα κάτι τις ηλεκτρικό στην αμμολεκάνη να μην ταλαιπωρείται το έρμο... Το λυπήθηκε η ψυχή μου...
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
έχω και εγώ αποκλίνουσα συμπεριφορά .....
Και

και Proud Member των απανταχού Α.Δ.

Fairy dogmother- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Στο μαζοχιστάν, ανάμεσα στους ανόητους...
Αριθμός γατουνίων: 1 που νομίζει ότι είναι αμφίβιο... στην προηγούμενη ζωή του ήταν κουτσομούρα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Πρωτοβρόχια... ε μααα, ποιος γουστάρει καλοκαίρια σήμερα;
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τα δικά σου!
Motto: Η βλακεία είναι ανίκητη!
Ημερομηνία Εγγραφής: 13/07/2009
Mood :
-

Fotoula έγραψε:Η εξήγηση είναι απλή. Ο Χουζούρης κατουριέται, αφού λοιπόν κάνει κακά του βιάζεται να τρέξει για τσίσα του στην οποία παρατυχούσα και ατυχούσα ηλεκτρική συσκευή. Και η αίσθηση σφιξίματος από εκεί είναι και η στάση μεταφράζεται ως "πρέπει να βιαστώ αλλιώς θα κατουρηθώ πάνω μου". Αλήθεια έχετε σκεφτεί να του βάλετε μια καφετιέρα, μια φρυγανιέρα ένα κάτι τις ηλεκτρικό στην αμμολεκάνη να μην ταλαιπωρείται το έρμο... Το λυπήθηκε η ψυχή μου...
Ολόσωστα τα λες και αυτό που γουστάρω περισσότερο είναι οι παντελώς πρακτικές σου λύσεις.
Είσαι του "βαράμε στο ψαχνό" και όχι του μεσοβέζικου ...

ΚουκουΒάγια- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: Στο κλαδί της Κουκουβάγιας
Αριθμός γατουνίων: Την Χιονάτη μας,την Σακίρα μας και τον Φιόγκο μας,το γελαστό σκυλούπι!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ομιχλώδης φθινοπωρινός
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Όλα ανεξαρτήτως.
Motto: Κάνε μάνατζερ τη Βίκυ να 'χεις σίγουρη τη νίκη!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 18/07/2010
Mood :
-

Fotoula έγραψε:Η εξήγηση είναι απλή. Ο Χουζούρης κατουριέται, αφού λοιπόν κάνει κακά του βιάζεται να τρέξει για τσίσα του στην οποία παρατυχούσα και ατυχούσα ηλεκτρική συσκευή. Και η αίσθηση σφιξίματος από εκεί είναι και η στάση μεταφράζεται ως "πρέπει να βιαστώ αλλιώς θα κατουρηθώ πάνω μου". Αλήθεια έχετε σκεφτεί να του βάλετε μια καφετιέρα, μια φρυγανιέρα ένα κάτι τις ηλεκτρικό στην αμμολεκάνη να μην ταλαιπωρείται το έρμο... Το λυπήθηκε η ψυχή μου...

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Υπέροχος ο χουζούρης!
αλλά δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα
1) Γιατι κυρίες μου σας φαίνεται περίεργο που ο μισός χουζούρης είναι εκτός αμμολεκάνης???? Και δεν θέλω κακόβουλα σχόλια που ειπωθηκαν και παραπάνω όπως ... ¨Γιατι δεν χωράει ολόκληρος" και άλλες συναφείς εξυπνάδες για τον όγκο του
Και ο αλήτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πηγαίνει στην τουαλέτα. Ποιος ο λόγος να μυρίζεις τις βρωμιές σου και να μη μυρίζεις τον φρέσκο και καθαρό αέρα του δωματίου????
2) Γιατί να σκεπάσεις τις βρωμιές σου όταν έχεις στη δούλεψη σου έναν άριστα εκπαιδευμένο υπηρέτη που θα τσακιστεί να τις μαζέψει αμέσως μετά????
Τι να πω? Απλά δεν κατανοείτε την ευφυία μας
αλλά δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα1) Γιατι κυρίες μου σας φαίνεται περίεργο που ο μισός χουζούρης είναι εκτός αμμολεκάνης???? Και δεν θέλω κακόβουλα σχόλια που ειπωθηκαν και παραπάνω όπως ... ¨Γιατι δεν χωράει ολόκληρος" και άλλες συναφείς εξυπνάδες για τον όγκο του
Και ο αλήτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πηγαίνει στην τουαλέτα. Ποιος ο λόγος να μυρίζεις τις βρωμιές σου και να μη μυρίζεις τον φρέσκο και καθαρό αέρα του δωματίου????
2) Γιατί να σκεπάσεις τις βρωμιές σου όταν έχεις στη δούλεψη σου έναν άριστα εκπαιδευμένο υπηρέτη που θα τσακιστεί να τις μαζέψει αμέσως μετά????
Τι να πω? Απλά δεν κατανοείτε την ευφυία μας

Γαλήτης- Junior Cat

-

Αριθμός γατουνίων: 1+7 αδέσποτακια
Ημερομηνία Εγγραφής: 07/06/2011
Γαλήτης έγραψε:Υπέροχος ο χουζούρης!αλλά δεν καταλαβαίνω 2 πράγματα
1) Γιατι κυρίες μου σας φαίνεται περίεργο που ο μισός χουζούρης είναι εκτός αμμολεκάνης???? Και δεν θέλω κακόβουλα σχόλια που ειπωθηκαν και παραπάνω όπως ... ¨Γιατι δεν χωράει ολόκληρος" και άλλες συναφείς εξυπνάδες για τον όγκο τουΚαι ο αλήτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πηγαίνει στην τουαλέτα. Ποιος ο λόγος να μυρίζεις τις βρωμιές σου και να μη μυρίζεις τον φρέσκο και καθαρό αέρα του δωματίου????
![]()
2) Γιατί να σκεπάσεις τις βρωμιές σου όταν έχεις στη δούλεψη σου έναν άριστα εκπαιδευμένο υπηρέτη που θα τσακιστεί να τις μαζέψει αμέσως μετά????![]()
Τι να πω? Απλά δεν κατανοείτε την ευφυία μας![]()
![]()
Έεεεεεεετσι!!!!!!
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Σελίδα 2 από 2 •
1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!