Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
Σελίδα 2 από 31 • Share •
Σελίδα 2 από 31 •
1, 2, 3 ... 16 ... 31 
Απ: Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
moukelis έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Μορφολογικα,νομιζω οτι ειναι η καλυτερη γατα που εχουμε αυτη τη στιγμη.Περιμενω πως και πως να δω τα πρωτα της μωρακια το καλοκαιρι με το ΥοΥο,πιστευω θα ταιριαξουν πολυ ωραια τα χαρακτηριστικα τους.
Το 'ξερα, το 'ξερα!!! Δεν σου είπα ότι είναι η ομορφότερη γάτα που έχεις;
Γι' αυτό θα 'ρθω να ξεροσταλιάζω σπίτι σου όταν θα κάνει μπεμπάκια
Απ: Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
ralou έγραψε:Nαι καλα!
Κάτσε να χαλάσει η περμαναντ της Πατουσας. Σε λίγο καιρο που θα έχουν ισιωσει πάλι, θα σου πω εγω πόσο μακριά θα είναι!
Ματαιόδοξη μανα!Μια περιουσία χαλάς καθε τόσο για να της τα κατσαρωνεις!!!
Φρεγια:
Αχ! Ευχαριστω Εριεττα μικρή μου. Παίρνω σοβαρα την ευγενικη προσφορά σου και την αποδέχομαι. Οσο για τα μουστακια σου, μην νομίζεις, έχω κι εγω το μερτικο μου απο το είδος. Εχω βλέπεις γονίδια του Κιτσου του Κατσαπλια στο αίμα μου. Μην κοιτάς που η μάνα μου αφ ενός είναι άχρηστη φωτογραφος, εφ εταίρου αποκρύπτει συστηματικα το μέρος της πιο ταπεινης και λαικής καταγωγής μου...
Μανααααα! τι κάνεις εκει! Μην τα βάζεις με την Πατουσομάνα. Ποιος θα μου δωσει μετα εμένα τρεσες για να πυκνωσει η ουρά μου ε? Τα έχουμε βρει εμείς με την Πατουσα, κοιτα μην μου κάνεις χαλάστρα με την μαμα της!
Όχι και περμανάντ! Νατουρέλ είναι το τσιγκέλωμα στα μουστάκια μας!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
Δεν ειπα η ομορφοτερη,ειπα η καλυτερη μορφολογικα.
Ας κανει με το καλο,και στησε και αντισκηνο.
Ας κανει με το καλο,και στησε και αντισκηνο.
Αχ, τι όμορφο κορίτσι είναι αυτό!!!
Είναι μια κούκλα Δωράκι.. και όσο μεγαλωνει γλυκαίνει και ομορφαίνει περισσότερο!!!
Και για όσους δεν το ξέρουν ή το έχουν ξεχάσει, η Εριέττα είναι ζευγάρι με τον Ερμή μου!!! ΤΕΛΟΣ.!!!

Είναι μια κούκλα Δωράκι.. και όσο μεγαλωνει γλυκαίνει και ομορφαίνει περισσότερο!!!
Και για όσους δεν το ξέρουν ή το έχουν ξεχάσει, η Εριέττα είναι ζευγάρι με τον Ερμή μου!!! ΤΕΛΟΣ.!!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
Οντως Ναταλια,περιμενω πως και πως να τη δω να ενηλικιωνεται,θα γινει ακομα πιο υπεροχη...
moukelis έγραψε:Οντως Ναταλια,περιμενω πως και πως να τη δω να ενηλικιωνεται,θα γινει ακομα πιο υπεροχη...
Το πιστεύω Δωράκι!!!!

natalouko- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Περιστέρι
Αριθμός γατουνίων: 7
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι φουλ!!!!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Henriette, Σείριο, Χιονάτη, Σιέλ μου!!!!!
Motto: Μην αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα
Ημερομηνία Εγγραφής: 17/03/2009
Mood :
Παιδιά συγνώμη αλλά έχω κλάψει από τα γέλια για την υπογραφή της Ρούλας

flokatoula- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γαλλήνη
Αριθμός γατουνίων: 2 που πεινάνε για 1000
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Κατακαλόκαιροοοοοοοοοοο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την pupa, τον Snow και τον Shaggy...!!
Motto: ποτέ μην εμπιστεύεσαι κάποιον που μπορεί να γλύψει τον κ@λο του
Ημερομηνία Εγγραφής: 26/08/2009
Mood :
Κατ' αρχάς να πω ότι στο βιντεάκι πρόσεξα για πρώτη φορά ότι το κάτω μέρος από τα ποδαράκια της είναι λευκό!
Με τρελαίνει αυτό το χαρακτηριστικό!
Επίσης θα επαναλάβω για άλλη μια ακόμα φορά πάλι ότι φαίνεται σαν ενήλικη γάτα, αναπτύσσεται τρομερά γρήγορα! Πολύχρονη να είναι και να τη χαίρεσαι, Δώρα!
Και τέλος: Τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απόφαση να τη ζευγαρώσετε όταν έρθει η ώρα με τον Γιόγκι!!!!! Πιστεύω πως θα βγάλουνε τα πιο όμορφα νορβηγάκια του κόσμου!
(Υ.Γ. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο Γιόγκι είναι το πιο όμορφο γατούλι που έχετε...
)
Με τρελαίνει αυτό το χαρακτηριστικό!
Επίσης θα επαναλάβω για άλλη μια ακόμα φορά πάλι ότι φαίνεται σαν ενήλικη γάτα, αναπτύσσεται τρομερά γρήγορα! Πολύχρονη να είναι και να τη χαίρεσαι, Δώρα!
Και τέλος: Τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απόφαση να τη ζευγαρώσετε όταν έρθει η ώρα με τον Γιόγκι!!!!! Πιστεύω πως θα βγάλουνε τα πιο όμορφα νορβηγάκια του κόσμου!
(Υ.Γ. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο Γιόγκι είναι το πιο όμορφο γατούλι που έχετε...
)

Τζούλι το Κατσούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γατάγου
Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/11/2010
Mood :
SuperCatz έγραψε:
Απίστευτο! Δείτε καλέ! Μια ομορφη γατούλα έχει σφηνωθεί ανάμεσα σε κάτι μουστάκες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Σπόιλερ:
Πολύχρονη να είναι Δωράκι, κουκλί είναι!![]()
![]()
βικυ,εγραψες!!!

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Τόπος: Θεσσαλονικη feat.Ηρακλειο Κρητης!
Αριθμός γατουνίων: 2 λατρεμενα διδυμακια,την Sushi και Barilla
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Ανοιξη-Καλοκαιρακι!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Motto: talk to the paw!
Ημερομηνία Εγγραφής: 27/11/2009
Mood :
Κυρια Τζουλι το Κατσουλι ευχαριστουμε,αλλα η αποψη σας δε γινεται δεκτη,η Breena ειναι η πιο ομορφη νορβηγογατα μας και τελος!
Δες το βιντεακι στην αρχη του θεματος,φαινονται τα λευκα της μποτινια στις φωτο.Και ναι,πιστευω οτι τα μωρακια απο το ζευγαρακι αυτο θα ειναι καταπληκτικα.
Κιουρια Αλεξ κι εσεις με το θεριο;
Δες το βιντεακι στην αρχη του θεματος,φαινονται τα λευκα της μποτινια στις φωτο.Και ναι,πιστευω οτι τα μωρακια απο το ζευγαρακι αυτο θα ειναι καταπληκτικα.
Κιουρια Αλεξ κι εσεις με το θεριο;
moukelis έγραψε:
Κιουρια Αλεξ κι εσεις με το θεριο;![]()

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Freki,Casanova,Μιλού,Ηλένια,Χιονατη κερατσινιου!!
Mood :
A, είχε γενέθλια το κουφετάκι;! Δεν το κατάλαβα...
Δώρα, να τη χαίρεσαι!
Δώρα, να τη χαίρεσαι!
Ε δεν ηταν κανονικα γενεθλια,απλα εκλεισε τους οκτω μηνες.
To "μικρό" μου κοριτσακι,οκτώ μηνών:

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Mood :
Απαπα κατι μπρατσάκια όμορφα!!!! 

marianthia- Καλλιτεχνό-γατα

-

Τόπος: London, UK
Αριθμός γατουνίων: 2, τη Λίλιθ και τη Μελίτα!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Άνοιξη, είμαι παιδί των λουλουδιών..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Τον Snow, το Σεμελάκι και τη μαμά της, τις Τατά, το Λουκούμι, τη Ρούμπυ, το Φρέκι...
Motto: Άβυσσος η ψυχή της γάτας...
Ημερομηνία Εγγραφής: 02/03/2009
Mood :
___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

Δεν ειναι για ζουληγμα;Ολη την ωρα τη ζουλαω,δε νομιζω να εχω ζουληξει γατι μου περισσοτερο.
πωπω μια διαβαστερη γατα!! και στα αγγλικα ε!
- Σπόιλερ:
- τι λεει το blood and gold δωρα??ειναι καλο βιβλιο????

alex..niaou- Γατοπαγίτης

-

Mood :
Δε μπορω να ειμαι αντικειμενικη,ειμαι τρελη φαν της Rice.
Αγαπώ λευκά μποτίνια Εριέττας...

Τζούλι το Κατσούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γατάγου
Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/11/2010
Mood :
Hello babe!
Pavlas
Pavlas
Home, sweet Gatospito...

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

I used to be schizophrenic, but WE are OK now.

Γεια σου Παυλα,τι κανεις;Πως παει η ποιηση;
Σελίδα 2 από 31 •
1, 2, 3 ... 16 ... 31 
Similar topics» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 2ο μέρος
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 1ο μέρος
» Henriette:τι δουλειά έχει μια βικτωριανή κυρία σε ένα Νορβηγικό Δάσος; 1ο μέρος
Σελίδα 2 από 31
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!