Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Γ'
Σελίδα 2 από 40 • Share •
Σελίδα 2 από 40 •
1, 2, 3 ... 21 ... 40 
Απ: Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Γ'
χαχαχαχα!
Ναστε καλά βρε κορίτσια και σας ευχαριστω όλες σας για την ψήφο εμπιστοσύνης!
Ενα κείμενο γραφεται ευκολα αλλά από εκεί μέχρι να γίνει βιβλίο απέχει παρασάγκας!
Τα διαδικαστικά είναι άπειρα, τα λεφτα που χρειάζονται είναι πολλά και οι άνθρωποι πρέπει όχι μόνο να το γουστάρουν αλλά και να πειστουν ότι θα μπορεί να πωληθει κιόλας.
Ας είναι!
Θα περιμένω να με... ανακαλυψει κάποιος και να μου το ζητησει μόνος του.

Που θα μου πάει! Τέτοιο ταλέντο κάποια στιγμη το συμπαν θα το ανακαλύψει και θα το αναδείξει!!!

χαχα! τωρα το πρόσεξα!
Εχουμε την ίδια κοιλίτσα με τον Ναπολέοντα!!!
(Καλά... η δικη μου είναι μεγαλύτερη...
)
Ενα κείμενο γραφεται ευκολα αλλά από εκεί μέχρι να γίνει βιβλίο απέχει παρασάγκας!
Τα διαδικαστικά είναι άπειρα, τα λεφτα που χρειάζονται είναι πολλά και οι άνθρωποι πρέπει όχι μόνο να το γουστάρουν αλλά και να πειστουν ότι θα μπορεί να πωληθει κιόλας.
Ας είναι!

Που θα μου πάει! Τέτοιο ταλέντο κάποια στιγμη το συμπαν θα το ανακαλύψει και θα το αναδείξει!!!

χαχα! τωρα το πρόσεξα!

(Καλά... η δικη μου είναι μεγαλύτερη...
) 
ralou- Γαταμυθού

-

Τόπος: αθηνα
Αριθμός γατουνίων: Ενα και άλλο ένα που το περιμένω να γυρίσει
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Ημερομηνία Εγγραφής: 01/09/2008
Mood :
-

Με εκτίμηση και θερμούς ασπασμούς
Μάστερ Γιόντα Ντάρσυ
Αααα! Αυτο δεν το είχα προσέξει.....
Μαστερ Γιοντα, εισαι ενας τελειος γάτος για την Φρέγια μου!!!
Ραλου

ralou- Γαταμυθού

-

Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: ΓΟΥΡΓΟΥ και ΜΙΚΥ και ΝΤΑΚΙΡΙ και ΤΣΙΛΙ βέβαια, γιατι ο ΜΑΓΙΟΥΛΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ! Εκτορας, Τεζορινι και Λλλλόις
Motto: H καρδιά μας δεν είναι χωρος πεπερασμένος! Μπορεί να χωρέσει παλιές και νέες αγάπες χωρίς να κλέψει χωρο από καμιά τους!
Mood :
-

ralou έγραψε:χαχαχαχα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας είναι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που θα μου πάει! Τέτοιο ταλέντο κάποια στιγμη το συμπαν θα το ανακαλύψει και θα το αναδείξει!!!![]()
χαχα! τωρα το πρόσεξα!
(Καλά... η δικη μου είναι μεγαλύτερη...)
μα εισαι γεννημενη για αυτο αφου!Seize your talent!
ralou έγραψε:Με εκτίμηση και θερμούς ασπασμούς
Μάστερ Γιόντα Ντάρσυ
Αααα! Αυτο δεν το είχα προσέξει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ραλου
Νάτα νάταααα..
niou έγραψε:ralou έγραψε:Ας είναι!
Θα περιμένω να με... ανακαλυψει κάποιος και να μου το ζητησει μόνος του.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα εισαι γεννημενη για αυτο αφου!Seize your talent!
+1000 βρε Ρούλα!

SuperCatz- Gata Antipathiticus

-

Τόπος: Άλιμος
Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Φθινόπωρο, Χειμώνας, Χριστούγενναααα!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Motto: Είμαι η manager της Κουκουβάουνας!
Ημερομηνία Εγγραφής: 12/01/2009
Mood :
ralou έγραψε:Με εκτίμηση και θερμούς ασπασμούς
Μάστερ Γιόντα Ντάρσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ραλου
Να που επιτέλους κάποιος με εκτιμά δεόντως... Σας παρακαλώ, ως μητέρα της που είστε, πείτε στην εξαίσια αυτή δεσποσύνη μια καλή κουβέντα για το άτομό μου!
Με άπειρο σεβασμό,
Μάστερ Γιόντα ο Νταρσόγατος

Τζούλι το Κατσούλι- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Γατάγου
Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Τρελλλλή ηλιοφάνεια και ζέστη!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Ημερομηνία Εγγραφής: 03/11/2010
Mood :
Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ralou έγραψε:Με εκτίμηση και θερμούς ασπασμούς
Μάστερ Γιόντα Ντάρσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ραλου
Να που επιτέλους κάποιος με εκτιμά δεόντως... Σας παρακαλώ, ως μητέρα της που είστε, πείτε στην εξαίσια αυτή δεσποσύνη μια καλή κουβέντα για το άτομό μου!
Με άπειρο σεβασμό,
Ή αλλιώς, Αγριοπέφτουλας Μετογάντις!

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

I' ll have a Cafe - Mocha - Vodka - Valium - Latte to go, please!

-

Αριθμός γατουνίων: 4 στο σπίτι: ο Tesoro, ο Snow, η Πατούσα, κόρη της Λουλού και του Tesoro και ο Gizmo. Και ένα ακόμα, ένα ξεχωριστό και σπάνιο γατούνι που θα κατοικεί για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας, το Λουλουδάκι μας..
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Την Pupa, την Soraya, τον Shaggy και την Μελίνα!
Mood :
SuperCatz έγραψε:Τζούλι το Κατσούλι έγραψε:ralou έγραψε:Με εκτίμηση και θερμούς ασπασμούς
Μάστερ Γιόντα Ντάρσυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ραλου
Με άπειρο σεβασμό,
Ή αλλιώς, Αγριοπέφτουλας Μετογάντις!![]()
![]()
![]()
![]()

-

Αριθμός γατουνίων: Ένας γατούλης εντός σπιτιού και δυο τρεις νιαουριστοί επισκέπτες στον κήπο!!
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ό,τι βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, γκρι, πορτοκαλί, μπλε και όλες τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς τους...
Motto: Μια γάτα έχει εννιά ζωές. Στις τρεις πρώτες παίζει, στις τρεις επόμενες γυρίζει, στις τρεις τελευταίες μένει.
Mood :

___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___ ___^..^___

-

Mood :
Είστε απίστευτες ,τέτοιοι απολαυστικοί διάλογοι ούτε στα καλύτερα best-seller.
Ρούλα μου αν περιμένεις κάποιος να σε βρεί σώθηκες,κυνήγα το λίγο,ποτέ δεν ξέρεις .Όσο για τα έξοδα υπάρχουν και εκδοτικοί οίκοι που η συμμετοχή που ζητάνε απ'ότι έχω ακούσει είναι σε λογικά πλαίσια ,άλλωστε αν κάποιος ενδιαφερθεί μπορεί και μέσα απ'το γατοσπιτό μας ,να μπορέσουμε κάποιοι από μας να συνεισφέρουμε
Ρούλα μου αν περιμένεις κάποιος να σε βρεί σώθηκες,κυνήγα το λίγο,ποτέ δεν ξέρεις .Όσο για τα έξοδα υπάρχουν και εκδοτικοί οίκοι που η συμμετοχή που ζητάνε απ'ότι έχω ακούσει είναι σε λογικά πλαίσια ,άλλωστε αν κάποιος ενδιαφερθεί μπορεί και μέσα απ'το γατοσπιτό μας ,να μπορέσουμε κάποιοι από μας να συνεισφέρουμε

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
LAROGATA έγραψε:Είστε απίστευτες ,τέτοιοι απολαυστικοί διάλογοι ούτε στα καλύτερα best-seller.
Ρούλα μου αν περιμένεις κάποιος να σε βρεί σώθηκες,κυνήγα το λίγο,ποτέ δεν ξέρεις .Όσο για τα έξοδα υπάρχουν και εκδοτικοί οίκοι που η συμμετοχή που ζητάνε απ'ότι έχω ακούσει είναι σε λογικά πλαίσια ,άλλωστε αν κάποιος ενδιαφερθεί μπορεί και μέσα απ'το γατοσπιτό μας ,να μπορέσουμε κάποιοι από μας να συνεισφέρουμε![]()
![]()
+1

-

Mood :
Ευχαριστω πολυ Λαρυ-Λαρα-Λουνομάνα, θα το σκεφτω.
Αλλά πρέπει να περάσει πρωτα λίγος καιρός
Να κοιτα!
Ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενα νασου από εδω οι θαυμαστες του κοριτσιου μου, να απο εκεί τα φλέρτ και τα καμωματα της δικιάς μου, κάτι οι ψύλλοι και η αποτυχημένη επιχειρηματικη δραστηριότητα της Φρέγιας... εχω τρελαθεί η γυναίκα.
Τοσα χρόνια στο γατόσπιτο πρωτη φορά μας προσέχουν τόσο πολυ ως γάτες, τα αγόρια σας.
Παλια μονο, η Φρέγια τα είχε βρει με τον Γιακουμη, εναν υπέροχο Ασπρομαυρόγατο αλλά η πεθερα... μας εγκατέλειψε δυστυχως και χάθηκαν τα παιδιά.
Μετά, χάθηκαν και με το κολλητάρι της τον Μαρκελο... πάλι και τότε η πεθερα απομακρυνθηκε...
Μας εφυγε για πάντα δυστυχως και ο Μαγιουλης ο παιδικός της φίλος... ακομα να συνέλθει από το σοκ.
Αχ! Ειναι άτυχο το βλασταρι μου στους έρωτες της
Τέλος πάντων στα λέω όλα αυτά για να καταλάβεις ότι τωρα δεν είναι καιρός να κάνω κινήσεις για την καριέρα μου
Από την μια μερια ο Πιπης που τον αγαπω πολυ, από την άλλη ο Μαστερ Γιοντα που με έχει γοητεύσει... Τι να κάνω?
Να αφήσω τον γάμο να τρέχω για πουρνάρια...?
Πρεπει να μείνω δίπλα στο κορίτσι μου να του συμπαρασταθω και να το συμβουλέψω.
Παιδιά έχεις και συ βρε φιλενάδα και καταλαβαίνεις τι θυσίες πρέπει να κάνουμε γι αυτα...
Ισως αργότερα... όταν
...θα έχει αποκατασταθει...
...θα έχει παντρευτει...
...θα της έχω μεγαλώσει τα -υιοθετημενα- παιδιά της
...θα έχω χαρτζιλικώσει τους γιους της στο στρατό και θα έχω προικίσει τις κόρες της...
Ισως λέω τότε να σκεφτω και εγω λίγο τον εαυτο μου.
Αχ! Ειναι πολυ πιο δύσκολη και απαιτητικη καριέρα το να είσαι μάνα...
Αλλά πρέπει να περάσει πρωτα λίγος καιρός
Να κοιτα!
Ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενα νασου από εδω οι θαυμαστες του κοριτσιου μου, να απο εκεί τα φλέρτ και τα καμωματα της δικιάς μου, κάτι οι ψύλλοι και η αποτυχημένη επιχειρηματικη δραστηριότητα της Φρέγιας... εχω τρελαθεί η γυναίκα.
Τοσα χρόνια στο γατόσπιτο πρωτη φορά μας προσέχουν τόσο πολυ ως γάτες, τα αγόρια σας.
Παλια μονο, η Φρέγια τα είχε βρει με τον Γιακουμη, εναν υπέροχο Ασπρομαυρόγατο αλλά η πεθερα... μας εγκατέλειψε δυστυχως και χάθηκαν τα παιδιά.
Μετά, χάθηκαν και με το κολλητάρι της τον Μαρκελο... πάλι και τότε η πεθερα απομακρυνθηκε...
Μας εφυγε για πάντα δυστυχως και ο Μαγιουλης ο παιδικός της φίλος... ακομα να συνέλθει από το σοκ.
Αχ! Ειναι άτυχο το βλασταρι μου στους έρωτες της
Τέλος πάντων στα λέω όλα αυτά για να καταλάβεις ότι τωρα δεν είναι καιρός να κάνω κινήσεις για την καριέρα μου
Από την μια μερια ο Πιπης που τον αγαπω πολυ, από την άλλη ο Μαστερ Γιοντα που με έχει γοητεύσει... Τι να κάνω?
Να αφήσω τον γάμο να τρέχω για πουρνάρια...?
Πρεπει να μείνω δίπλα στο κορίτσι μου να του συμπαρασταθω και να το συμβουλέψω.
Παιδιά έχεις και συ βρε φιλενάδα και καταλαβαίνεις τι θυσίες πρέπει να κάνουμε γι αυτα...
Ισως αργότερα... όταν
...θα έχει αποκατασταθει...
...θα έχει παντρευτει...
...θα της έχω μεγαλώσει τα -υιοθετημενα- παιδιά της
...θα έχω χαρτζιλικώσει τους γιους της στο στρατό και θα έχω προικίσει τις κόρες της...
Ισως λέω τότε να σκεφτω και εγω λίγο τον εαυτο μου.
Αχ! Ειναι πολυ πιο δύσκολη και απαιτητικη καριέρα το να είσαι μάνα...

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

Αχ βρε Ρούλα μου ,πως δεν σε καταλαβαίνω,είμαι και εγώ μια ταλαιπωρημενη μάνα ενός δίποδου κσι τριων τετράποδων παιδιών και αναγνωριζω τα βάσανα και το άγχος σου.Αλλά φιλενάδα τα παιδιά πάντα βρίσκουν το δρόμο τους και είναι λάθος ν'αφήνουμε τη ζωή μας στην άκρη.Άλλωστε το Φρεγόνι θα ήταν πολύ περήφανο να έχει μια μαμά πετυχημένη και διάσημη ,άλλωστε εκείνη θα είναι η πρωταγωνιστριά σου και θα έχει και εκείνη μερίδιο στη δόξα σου.ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΟΟΟ!!!

LAROGATA- Γατοκαβατζώστρα

-

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός γατουνίων: ΤΟ 3 Λάμδα και η Μάγια η μάγισσα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Παντός καιρού,φτάνει να μην ξεπερνά τους 32 βαθμούς
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Ότι μαύρο και λιλά κυκλοφορεί!
Motto: Πότε θα κάνει ξαστεριά?
Ημερομηνία Εγγραφής: 20/07/2010
Mood :
Ναι βρε Ρούλα μας, ορίστε άργησα να μπω να δω τι γίνεται που γίνεται το σώσε εδώ και με το που διάβασα αυτά που διάβασα όπως κι οι άλλες δηλ. ξετρελάθηκα ,.πολύ ήθελα, ειλικρινά είναι κρίμα κι άδικο . Θα το ψάξουμε, θα το βρούμε και θα γίνει αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. απλά υπέροχη.
[
[
doremi- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Aθήνα
Αριθμός γατουνίων: 3 τον Πίπη , τον Ορφέα και την Στέλλα
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Καλοκαίρι έως 32 βαθμούς όμως
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: πολλά , μα πάρα πολλά
Motto: είμαι γατομάνα τι να κάνουμε!!!!
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/11/2010
Mood :
Αγαπημένη μου Φρέγια , μόλις πήρα το μηνυμά σου και έλιωσα ο δόλιος από την γλύκα των λόγων σου και της περιγραφής σου, είσαι ότι ονειρευόμουν σε όοοοοοοοοοοολη τη ζωούλα μου . Δεν δίνω καμμιά μα καμμιά σημασία σε κανέναν αντίζηλό μου παρά μόνο περιμένω τη στιγμή που η προκομένη δουλάρα μου θα αξιωθεί να με φέρει να σε ανταμώσω μπουγαρίνι μου. Μόνο από κοντά θα καταλάβεις τη δύναμη της αγάπης που νιώθω για σένα τριανταφυλλένια μου. Δεν μπορώ να επεκταθώ άλλο γιατί είμαστε και φόρουμ για όλη΄την οικογένεια και καταλαβαίνεις.
Σε φιλώ γλυκά στο απαλό σου πατούσι και στο τρυφερό σου αυτάκι
Ο Πίπης σου
Σε φιλώ γλυκά στο απαλό σου πατούσι και στο τρυφερό σου αυτάκι
Ο Πίπης σου

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
πωπω! Δεν το πιστευω, δεν έχει ξαναγινει αυτο
Μ όλα αυτα τα κομπλιμέντα ενθεν κακειθεν να το! Κοκκίνισε το κορίτσι μας!!!

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

ralou έγραψε:πωπω! Δεν το πιστευω, δεν έχει ξαναγινει αυτο
Πραγματικά κοκκίνησε!
Αλλά μήπως γιατί κρατάει την αναπνοή της μέχρι ν' αποφασίσει σε ποιον θα ενδώσει?

-

Mood :
Κοκκίνισε το Φρεγιόνι μου;

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
Μπααα
Μάλλον ακολουθει τα καμώματα του φίλου της, του γιου του φημισμένου αρχηγου Κρεμυδοσουπον Υ Τυρον μεγάλου αρχηγου, Ισπανου ευπατριδη με τον οποίο (γιο) έχει νταραβέρια από την παιδικη της ηλικία και τον αντιγραφει συνέχεια!
Μάλλον ακολουθει τα καμώματα του φίλου της, του γιου του φημισμένου αρχηγου Κρεμυδοσουπον Υ Τυρον μεγάλου αρχηγου, Ισπανου ευπατριδη με τον οποίο (γιο) έχει νταραβέρια από την παιδικη της ηλικία και τον αντιγραφει συνέχεια!

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

doremi έγραψε:Κοκκίνισε το Φρεγιόνι μου;![]()
Ντορεμι, τσιμουδιά στον Πιπη μην μου τον πληγωσεις.
Ειναι κυκλοθυμικό το κορίτσι μου!
Και δεν το φανερωνει γιατι είναι σκατουλα αλλά ναι! για τα λόγια του κοκκινισε!
Αυτο το "μπουγαρίνι μου" την αποτέλειωσε!

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

ήταν εεε συγνώμη είναι από τα αγαπημένα μου τεύχη του Αστερίξ εσύ μας οδηγείς
μην ανησυχείς δεν του είπα τίποτις

doremi- Γατού Fan Park

-

Mood :
doremi έγραψε:ήταν εεε συγνώμη είναι από τα αγαπημένα μου τεύχη του Αστερίξ εσύ μας οδηγείς

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

ralou έγραψε:Μπααα

-

Mood :
Είδες Φρέγια ; Οι θαυμαστές σου είναι άπειροι !!!!
Ρούλα φαντάζομαι πως τώρα θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα με τους ψύλλους και περιμένουμε καλά νέα και για την πληγούλα!
Άντε να ' ναι σύντομα έτοιμο το κορίτσι για καινούργια πάρτυ. Το φετίνό αποκριάτικο, ελέω ψύλλων, της το έφαγες και δεν κάνει να είναι παραπονεμένη !
Ρούλα φαντάζομαι πως τώρα θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα με τους ψύλλους και περιμένουμε καλά νέα και για την πληγούλα!
Άντε να ' ναι σύντομα έτοιμο το κορίτσι για καινούργια πάρτυ. Το φετίνό αποκριάτικο, ελέω ψύλλων, της το έφαγες και δεν κάνει να είναι παραπονεμένη !

Kikiriki- Γατοσπιτό-γατα/Γατοσπιτό-γατος

-

Τόπος: Zωγράφου
Αριθμός γατουνίων: Δυο διαβολάκια και τον Μαγιούλη, στην καρδιά......
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: Φρέγια και Ντάκιρι
Ημερομηνία Εγγραφής: 28/07/2008
Mood :
ναι παρτυ. φέτος δεν έχει πάρτυ μασκε;;; 

Πούπσυ- Γατού Fan Park

-

Τόπος: Γαλημάτα
Αριθμός γατουνίων: Η Πούπσυ και ο Τζέρυ στο σπίτι... και η αδεσποτούλα Λούσυ στην πυλωτή!
Προτιμώμενος (γατό)καιρος: Βροχερός αλλά χωρίς κρύο
Γατοσπιτόγατα που θα βουτάγατε: τον ΑΙΜΙΛΙΟ!!!!
Motto: heartbeat
Ημερομηνία Εγγραφής: 08/01/2009
Mood :
Τρεξαμε απο δω, ψάξαμε απο κει ... δυσκολα τα πραγματα.
Τελευταία στιγμη που να βρεις αποκριάτικο κοστουμι και μάλιστα ΧΧλαρτζ...
Η Φρέγια σκασμένη!
Αλλά...! Αποφασισμένη!
Δεν δέχεται προσκλησεις για μασκέ πάρτι, ειδικά φέτος που δεν κάναμε τίποτα στο σπίτι.
(παρεμπιπτόντως Πουπσυ, το περσινο πάρτι μας άφησε πολλές απώλειες. Ακόμα να συνέλθει το πάτωμα μου από τις γρατζουνιες που έκαναν τα φτερα και τα πουπουλα της Μαρικας. Τέλος πάντων
)
Τελικα κάτι βρηκαμε και η Φρεγια ετοιμάστηκε.
Νάτην εδω που περιμένει να την πάμε του Σείριου και βρησκει την ευκαιρία να ονειροπολήσει λιγάκι.

Ρε παιδιά, όλο κρίσεις μεγαλείου παθαίνει αυτη η γάτα...
Τι να πω
Τελευταία στιγμη που να βρεις αποκριάτικο κοστουμι και μάλιστα ΧΧλαρτζ...
Η Φρέγια σκασμένη!
Αλλά...! Αποφασισμένη!
Δεν δέχεται προσκλησεις για μασκέ πάρτι, ειδικά φέτος που δεν κάναμε τίποτα στο σπίτι.
(παρεμπιπτόντως Πουπσυ, το περσινο πάρτι μας άφησε πολλές απώλειες. Ακόμα να συνέλθει το πάτωμα μου από τις γρατζουνιες που έκαναν τα φτερα και τα πουπουλα της Μαρικας. Τέλος πάντων
)Τελικα κάτι βρηκαμε και η Φρεγια ετοιμάστηκε.
Νάτην εδω που περιμένει να την πάμε του Σείριου και βρησκει την ευκαιρία να ονειροπολήσει λιγάκι.

Ρε παιδιά, όλο κρίσεις μεγαλείου παθαίνει αυτη η γάτα...
Τι να πω

ralou- Γαταμυθού

-

Mood :
-

Σελίδα 2 από 40 •
1, 2, 3 ... 21 ... 40 
Σελίδα 2 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

» Να σας συστήσω τον Othello και την Luna!!
» ΛΙΛΑ!!!
» Μελίνα-Αχιλλέας-Αιμίλιος-Αρίστος...Το κουαρτέτο της καρδιάς μου!
» ε να συστηθούμε κι εμείς,να μη συστηθούμε;;
» Η νεράιδα και το παλικάρι..η Ροζαλία και ο Ορφέας...
» Ηρθαααα κι εγωωωωωω....
» Muffin ο γλυκός μου Πέρσης
» Pupa και Milou - τα περσικά μπισκοτάκια
» PERSY και ΟΝΤΕΤ!
» ο Μαικ Αυτιας!
» ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΙΡΙΔΑ
» Χαπια για να κοπει το γαλα
» Τάρτας και Ζορρό: Το τρελόγατο και ο μικρός Βούδας
» Πάκο: 40 ημερων "αιγαιοπελαγιτης"
» Ολοκληρωμένη μαγειρευτή διατροφή
» Ονυχοδρόμια-Γατόδεντρα!
» JUNIOR
» Ο Μίκυ και το Λουκουμάκι Μέρος Γ'
» Lucifer & Kendra: Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!!!
» Είχα μια έκπληξη...
» Χτυπημένος γατούλης
» πώς πίνει νερό η γάτα;
» Η ανεξαρτητη οντοτητα που ζει αναμεσα μας... aka ΠΑΚΗΣ!!
» SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Ο μαμάκιας, ο γίγαντας και η ντίβα: Μπέντζαμιν, Ρίκυ και Μελένια
» Πως άρχισαν όλα..
» Darth Vader - Μηχανή γουργουρίσματος
» Ράϊσα - Ηλέκτρα - Ερμής - Λίνο: Οι κοκόνες & τα παλικάρια μου! Νο 2
» Φρέγια a.k.a. Ζωγραφιά Μέρος Δ'
» Breena:η βασίλισσα του Νορβηγικού Δάσους
» Πώς βρήκατε το Γατόσπιτο?
» μπελα περσιας
» Οι Αριστόγατες
» Χτυπησαμε το ποδαρακι μας :(
» Παιδια...ΓΕΝΝΑΜΕ!
» Dali, το σουρεάλ τιγρομωρό μου!!!
» ΝΟΝΟΥΛΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
» Στειρωμένοι γάτοι και ψέκασμα.. Μια κακιά συνήθεια;
» Μια τρελή τρελή οικογένεια!